Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28331 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Για αγριοπαπιες ψηνομαι και εγω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

ive4

• Guest
λα λα λα λα δεν είμαστε καλάααα  :P

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ρε παιδια δεν ξερω τι μαλακια εχω κανει ξαφνικα μικρηναν τα γραματα και δεν μπορω να δω τιποτα στο φορουμ ας βοηθησει καποιος παρακαλω
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

northeagle_4

• Guest
Σιγουρα δεν πατησες κοντρολ+ πλην ή κοντρολ και τον μυλο του ποντικιου ?

για δοκιμασε κοντρολ + συν μηπως στρωσει. πρακτικες λυσεις σου δινω για πιο δυσκολα στειλε πμ σε κινγκ και λικ.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ευχαριστω north ;)
 το διορθωσα μετα απο αμεση επεμβαση daskalos-4

δεν την παλευω χωρις το paokworld τελικα :bwflag:

τρεις μερες αντε να προλαβω τα γεγονοτα....
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ρε @POYLEN όταν έγραψες στο λάιβ αυτό:

(20:16:05) POYLEN-4-: 103-100 kerdisa

Τι ακριβώς εννοούσες..??
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

zagorakis

• Guest
Ρε ψηλέ τελικά πόσο κωλόφαρδος μπορεί να είσαι ? κερδίζω 103-100 θέλει 1 δευτερόλεπτο και με πετάς τρίποντο από το κέντρο και πάμε σε δεύτερη παράταση τι να πω. Τα λόγια είναι περιττά  ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Διπλα απο το φορουμ υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδικα νεα, αρθρα. Ανανεωθηκαν-ονται ξανα κανονικα (συνδεσμιτικα νεα , βιντεο,  αρθρα)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
jordan 4 για σενα ρε και ας μας κανεις παραπονα να πουμε δηλαδη γιατι εκει που εισαι εκει δηλαδη να πουμε δηλαδη να πουμε ξερω γω εχεις κι ενα δικιο δηλαδη και μεις καπου εχουμε σφαλμα αλλα πανω απ ολα βαζουμε το ασπρο και το μαυρο τα χρωματα αυτα τα δικα σου και τα δικα μου και ολων μας

http://www.youtube.com/watch?v=Mhqm9qxFb30 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=SYlOYujwafk (Embedding disabled, limit reached)

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ LIK ΚΑΙ TOOL ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΑΡΕΣ!
PAOKWORLD ΟΠΑΔΙΚΟ ΡΕ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος....   :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
OPWSMATHAME (ξεκιναω τυχαια απο σενα πουλεν μου #2) ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
PAOKVOLOS (εσυ εισαι το #1 μουΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
CURE ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
CLUB ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
BILLY ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
DASKALOS-4 ΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΓΡΑΦΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

γραψτε μπας και δουμε ασπρη μερα θα πεθανουμε γαμω και η ζωη μας ακομα γκρι θα ειναι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
βαλε και τον μαλακα τον αλκα μεσα

Offline Suicidal

• Βασικός
ΤΙ και ΠΟΥ να γραψω ρε δασκαλε, απο την στιγμη που

δεν βλεπω τους αγωνες,
δεν διαβαζω εφημεριδες / αθλ. σαιτ (σχεδον ποτέ δηλαδή),
δεν θελω να σχολιαζω τα διοικητικα γιατι ''ετσι κατανταω εχθρος του ΠΑΟΚ''

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 :-\

που στον π...τσο βαδιζουμε παααααλι

trelakias-4

• Guest
Ενα παραπονο κι απο μενα.
Αποπειρατε τον Κωστα Πρεκα του φορουμ, τον τεραστιο μακπτολ, εξαφανιστηκε και μου λειπουνε κατι τετοιες ωρες οι τοποθετησεις του.
Μονο αυτος θα μπορουσε να κατανοησει το μεγαλειο των κινησεων της διοικησης μας και να φωτισει την ομιχλη πανω απο το Αβαλον.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

PAOK_VOLOS

• Guest
Οσα ζησαμε σ αυτα τα 4-5 χρονια της 'επαναστασεως',αποτυπωθηκαν σε 4 σελιδες απ τον CURE.

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον antifa , μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί και φυσικά θα το πάρω στο μαιευτήριο μαζί μου

Σε ευχαριστώ!
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒