Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
καταρχας δε χρειζεται να εισαι αντρας για να καταλαβεις οτι εκανες λαθος
δευτερο δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα...αλλοι τρεχουν αλλοι φωναζουν αλλοι πληρωνουν αλλοι κανουν οτι μπορουν για το μεγαλειο της ομαδας...οποιος τα βαζει στο ζυγι ολα κανει λαθος...τοσο απλα....
χειροτερος προεδρος στο ΠΑΟΚ ειναι ο γου...τελεια και καυλα
ποσο μαλακες εισαστε θα πρεπε να το πεις σε αυτους που ζητωκραυγαζαν για το σαλπι οταν τους εκοβε το πρωταθλημα...ολοι οι αλλοι απλα εχουν αλλες προτιμησεις κατα καιρους
σκουληκια ρουφιανοι ειναι πολυ βαρυς χαρακτηρισμος...ΔΕΝ υπαρχει ανθρωπος στη Τουμπαρα που ειναι σκουληκι ρουφιανος και θα υπαρξει ποτε
η ελλειψη ενημερωσης υπαρχει, οπως υπαρχει και στρεβλη ενημερωση και κατευθυνομενη και πολλα αλλα μαζι...ειαν ιστο χερι μας να το αλλαξουμε...
οτι ο κοσμος συσπειρωθημε μαζικα γυρω απο το τεος ειναι αληθεια, δεν εξαιρω εμενα και σενα.δυο χρονια πιστης για τους οπαδους, οροσημο η δερμιτζακοποιηση για μενα, οι αρνητικοι ισολογισμοι ,οποτε και μπηκα στη φαση...αλλοι μπηκαν πιο αργα...
φαπες πρεπει να πεσουν αλλα για αλλους λογους, γιατι η κερκιδα παρακμαζει...τοσο απλα...οποιος δε γουσταρει ας μενει εκτος γηπεδου..εδω ειναι ΤΟΥΜΠΑ

σε ολα αυτα να προσθεσω οτι ακομη και δικιο σε ολα να εχεις, σημερα ο ΠΑΟΚ διοικειται απο το Ζηση, καριεριστα φιλοδοξο 7 πλο θεσιτη στο παρελθον με 7 χιλιαρικα μηνιατικο (ο ΠΑΟΚ ειναι η πρωτη οαμδα παγκοσμιωνς που οχι μονο δεν εχιε επενδυτη αλλα πληρωνει και μισθο για να τη διοικησει καποιος, δηλαδη απο το μηδεν πηγαμε στο μειον), δευτερον εχουμε σχαπαδες πρασινους στη διοικηση  με αποτελεσμα να ειμαστε και ανοιχτοι και εκτεθιμενοι και ελεγχομενοι κατα πολλους (εμενα σιγουρα) και τριτον συσπειρωση και οικονομικη συγκυρια δε με κανουν αισοδοξο...
κατα την αποψη μου οι οπαδοι σε αυτα που ερχονται πρεπει να απασχοληθουνε, συν το κυνηγι των πρωην χωρις ομως η ΠΑΕ να βγει χαμενη επουδενι απο αυτη τη διαδικασια....
τοσο απλα...

αντεναμουμε δεν ειναι προσωπικο το μηνυμα αφορα τις θεσεις που ακουγονται κατα καιρους και οχι εσενα...μονο ΠΑΟΚ ρε νιαμου
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
τοσο απλα.... :'(

Λοιπόν ΝΑΙ πρέπει να έχεις αρχίδια να παραδεχτείς ΕΣΤΩ και τώρα ότι έκανες λάθος.

Όχι ότι έκανες λάθος που πίστεψες σε κάποιον!Αλλά ότι έβρισες,χλεύασες και κατηγόρησες με βαριές κατηγορίες κάποιους που ξέφευγαν απ' τη λογική..

παοκ πάνω απ' ολα και κριτική ίσον προσπάθεια διοίκησης!!

Εδώ μέσα μόνο έναν είδα να έχει τα αρχίδια να πει ότι κακώς χλεύαζε τα παιδιά του world..αν ψάξεις λίγο θα τον βρεις στο τόπικ αυτού που χρέωσε τον ΠΑΟΚ

όσο 100000 αλήτες!Οι υπόλοιποι μούγκα ή συνεχίζουν την ειρωνεία.

Για σένα μπορεί να είναι ο γου ο χειρότερος...για άλλον μπορεί να είναι ο Ζου που πρόδωσε την τυφλή εμπιστοσύνη που του έδειξε ο μέχρι τότε πιο

ανυπάκουος λαός.

Το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ είναι διαχρονικό σύνθημα ενάντια σε κάθε κριτική προς τις διοικήσεις που φέραν τον ΠΑΟΚ εδώ που βρίσκεται...

λες ότι

κατα την αποψη μου οι οπαδοι σε αυτα που ερχονται πρεπει να απασχοληθουνε, συν το κυνηγι των πρωην χωρις ομως η ΠΑΕ να βγει χαμενη επουδενι απο αυτη τη διαδικασια...

δηλαδή αν κατάλαβα καλά ξεχνάμε τώρα τα κλεμμένα....πάμε με συσπείρωση να καταθέσουμε ξαναμανά τον οβολό μας και μετά βλέπουμε πώς και αν πρέπει

να κυνηγήσουμε τους πρώην..γιατί κυνήγι στους πρώην μπορεί να είναι κακό για την ομάδα..!?? οπότε άστο να πάει άστο..
« Last Edit: March 07, 2012, 11:09:21 by disorder »
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
το να μπω στη λογικη να κοντραριστω για το ποιος απο τη λογικη 'ΠΑΟΚ γεια σου εσυ κα ιτα φυτα σου" "ποσο μαλακες εισαστε" " σαλπιγγιδης οεοεοεο" εχει δικαιο ειναι αστειο κα ιεπι της ουσιας και επι τη χρονικης συγκυριας...την αποψη μου την αναζητει καποις στα ποστ μου

δευτερο και ουσιαστικοτατο, ελω κα ιαλλου οτι ο Προεδρος της ΠΑΕ εχει ευθυνη για τα χρεη και πρεπει να κηνυγηθει...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....για τις αναληψεις χωρις παραστατικα υπαρχει περα παο τις νομικες και ποινικες ευθυνες εκεινυο, υπαρχει και ενδεχομενο σοβαρο να απειληθει η ΠΑΕ για παρανομια απο τις Οικονομικες υπηρεσιες...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...να βρουνε οι μετοχοι (και γω ειμαιενας) το τροπο να γινε ισωστη δουλεια

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΚΟΥΡΑΣΕ.....................................ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΦΩΤΟ  ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ?  Πονανε τα μυαλα μας απο το ματς με το χωριο και μολις μπαινεις στο σαιτ  ΓΚΑΠΠ  και παλι ο φαντομας .....ημαρτον...........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Φίλε Πρακτορίνε θέλω καιρό να σε ευχαριστήσω οπότε ας το κάνω τώρα. Σκεφτόμουν να στο στείλω με pm αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι αισθάνονται το ίδιο και άλλα μέλη όπως εγώ το γράφω εδώ. Λοιπόν:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις φωτογραφίες σου και το σπάνιο υλικό που μοιράζεσαι μαζί μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ιστορίες-αναμνήσεις σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις έγκαιρες και πάντα on point αναρτήσεις σου.

Και πάνω απ'όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που έφυγες απ'το paokmania και έγινες μέλος της παρέας μας. Έτσι δε χρειάζεται να ξαναμπώ στο σιχαμερό forum τους για να βλέπω τις φωτό σου όπως παλιά.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
Και πάνω απ'όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που έφυγες απ'το paokmania και έγινες μέλος της παρέας μας. Έτσι δε χρειάζεται να ξαναμπώ στο σιχαμερό forum τους για να βλέπω τις φωτό σου όπως παλιά.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Offline banis

• Αλλαγή

:'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Φίλε Πρακτορίνε θέλω καιρό να σε ευχαριστήσω οπότε ας το κάνω τώρα. Σκεφτόμουν να στο στείλω με pm αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι αισθάνονται το ίδιο και άλλα μέλη όπως εγώ το γράφω εδώ. Λοιπόν:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις φωτογραφίες σου και το σπάνιο υλικό που μοιράζεσαι μαζί μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ιστορίες-αναμνήσεις σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις έγκαιρες και πάντα on point αναρτήσεις σου.

CLUB LARISA

• Guest
Re: Ζήσης Βρύζας
από Olorin » Πέμ Ιούλ 26, 2012 12:21 pm

gika έγραψε:
Γνώριζα το paokworld σαν site αλλά ποτέ δεν ήμουν μέλος του και ποτέ δεν έγραφα εκεί. Ήμουν από τις πρώτες μέρες δημιουγίας του site εδώ και κανέναν χρόνο αργότερα άρχισα να γράφω και στο forum. Μπήκα πριν από λίγο στο site που προανέφερα και έπαθα πλάκα με το πόσα nicknames (πρώην πλέον) μελών του paokmania υπάρχουν εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να συγκρίνω τα δύο sites. Απλά σου θέτω έναν προβληματισμό. Έχεις αντιληφθεί ότι τα μέλη που έχουν αποχωρήσει από το site, όχι λόγω οικονομικής κρίσης ή λόγω αλλαγής ομάδας, αλλά λόγω όλων αυτών των γεγονότων, της αυστηρότητας, της λογοκρισίας και όλων των άλλων που κάνουν τα μέλη του site να νιώθουν πως πνίγεται η γνώμη τους, έχουν φτάσει σε τριψήφιο αριθμό;
...!

Στο συγκεκριμενο σαιτ εγινα μελος οταν εφαγα μονιμο μπαν απο εδω, πιστευοντας οτι θα μπορουσα εκει να λεω την αποψη μου ελευθερα. Το τι συναντησα δεν περιγραφεται    
Οι περισσοτεροι εκει συμπεριφερονται ως αυτιστικα παιδακια. Συζητηση επιπεδου φυλακης, ουτε καν καφενειου.
Υπαρχουν βεβαια και καποια μελη προερχομενα απο το ΠΑΟΚμανια, αλλα κι αυτοι εχουν αφομοιωθει πληρως στο κλιμα.
Ασυστολο μπινελικι σε ολους τους διοικητικους (μιλαμε για μανες, καταρες για καρκινους κλπ   ). Οποιος δε συμφωνει, λοιδωρειται απο τη μαζα. Προκειται για περιπτωση αξια μελετης απο ψυχολογους (η ψυχιατρους).

-------------------------------------------------------------------------------------------

Olorin μαλακάκο ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ παοκση της φάπας. Ουτε καν αρχίδια δεν έχεις να τα γράψεις εδώ μεσα πουσταριό γαμώ το αδερφάτο σου καναπεδάκια μπαστάρδι. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΝΤΡΑ γαμώ το μάνια και όλες τις αδερφές σας. Και απο κοντά θα σε βρω να σε πω τι ψυχίατρο θα χρειάζεσαι μετά. Πάρτους στο σπίτι σου τους διοικητικούς να σας γαμάνε παρέα αυτοί που κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

To νου σου εκεί στην Κατερίνη βλαχάκο, σκάμε συχνά.
« Last Edit: July 26, 2012, 14:04:01 by CLUB »

Offline Suicidal

• Βασικός
για να καταλαβω κι εγω τωρα,
''γυρισε'' παλι αυτος ο ολοριν σ'αυτους που περιγραφει εδω;

Από τον Ιούλιο που άλλαξαν τα στρουμφ, και βάλαν κάτι αστεία παιδάκια για μοντ, σιγά σιγά όλα τα αξιόλογα μέλη εκδιώχθηκαν. Τώρα έχουν μείνει μόνο τα φυτά, οι χρυσαυγίτες, οι θεούσοι, οι γαυροκόλακες, οι ακροδεξιοί, οι σπάμμερς και τα 14χρονα.
Εγώ έφαγα μπαν γιατί είπα στον κοντό να μάθει να κάνει κοντρολ και γιατί άνοιξα τόπικ με λίστα όλων των μελών που έγιναν μπαν. :D

IQ υπό το μηδέν. Πουριτομάνια ολέ. Γαμώ τη μάνα τους.

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Πάρτε μούτρα που βρίζουν Συνδεσμίτες : ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Βρε βλακέντια, τίγκα στην αγραμματοσύνη απόγονε του Αυνάν, έχεις τέτοια μούτρα και δεν έχεις αυτοκτονήσει ακόμα? Γαμώ το fb βρε μαλθακέ και γαμώ την μπριγιαντίνη που βάζεις στο χτικιάρικο μαλλί σου, σαν να σαι έτοιμος να σε γαμήσει ο Κυριάκος Κυριάκου Κυριάκος είσαι.
ΠΩΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ρε σαλτιμπάγκο για το τσίρκο του ήλιου είσαι θα βρίσεις και οπαδικό  φόρουμ. Τράβα ψώνισε κανα gadgetaki να το μοστράρεις στην 6 πανιλίθιε χαμούρα του κερατά.

Σε μεγάλωσαν οι δικοί σου το χεις ψάξει ή απο κανα παγκάκι σε μάζεψαν?

μπρο οχι τετοια με φωτο ρε φιλε....
« Last Edit: July 26, 2012, 15:28:33 by northeagle_4 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εδω ειναι (ΠΙΚ)ΠΑΟΚworld   :'( :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 τετιοι τυποι θυμηζουν ταναπου εκδιωγμενη που ψαχνει να βρει την θαλπορη απο δω κ απο κει, olorin αραξε γτ πολυ τρελα πουλας κ συ κ αλλοι η ομαδα π νομιζεις οτι υποστιριζεις εγινε γνωστη γτ ειχε οπαδους με αρχιδια κ οι γατια σαν εσενα που περνεις σβαρνα τα σαιτ κ λες μαλακιες κ αμα εισαι τοσο καρυδατος υπαρχει κ ο αλλο τροπος  ξες..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Σαν κάτι πουστράκια που τα γαμήσαν και δεν τα πληρώσανε..  :'(

CLUB LARISA

• Guest
Ρε πουστράκι είσαι τυχερός που δεν σ εχω μπροστά μου τώρα να σου κατεβάσω όλα τα δόντια κάτω να τα μετράς ένα ενα, ιντερνετάκια χουλιγκάνε, μπάζο στο κεφάλι γαμώ το μυαλουδάκι σου πιτσιρίκο αρχιδάκι εσύ δεν τα γραφες αυτά? ----- http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7272.msg436945.html#msg436945

Μας πουλάς και τρέλα σε άλλο blog ΒΛΑΚΑ γελοίο υποκείμενο. Τύποι σαν κ σένα χάλασαν την Τούμπα, τι σχέση έχετε εσείς όλοι οι ΑΝΑΝΔΡΟΙ με τον ΠΑΟΚ ρε μουνόσκυλο, πριν το '96 ούτε έξω απο την Λαμπράκη δεν θα τολμούσατε να τριγυρίζετε.
Γίνε άρης να γουστάρεις βρωμοσκούλικο, λες κ οτι είσαι ΠΑΟΚ μας ντροπιάζεις γαμημένη πουστοφάρα, πήρατε οπα τα ιντερνετ κ βρίζετε συνδεσμίτες ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Σαν κάτι πουστράκια που τα γαμήσαν και δεν τα πληρώσανε..  :'(

Αν κρίνεις απ΄το χαμόγελο εγώ πάντως θα έλεγα ότι τον έδωσαν κι έναν πηδουλο παραπάνω....

Olorin

• Guest
Eυχαριστω που επιβεβαιωσατε τα γραφομενα μου σε ΑΛΛΟ μπλογκ τοσο γρηγορα. Δεν σας πηρε ουτε μιση ωρα.
Ποιος μεγαλος χακερ βρηκε φωτογραφια μου 10 ετων απο το φεισμπουκ? :D :D :D

Και αφου ειμαστε στο τοπικ των συμβουλων: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

υ.γ. Μιλησα για "περισσοτερα μελη", οι λιγοι λογικοι εδω μεσα, μορουν να δουν τι παιζει με την παρτη σας.

Με πολυ φορα μπηκες και την περασμενη φορα κοψε το υφακι και ο σχολιασμος για ατομα που δεν ξερεις δειχνει και τι εισαι, το ζαγορακη και καθε πουτανος γιο που πληγωνει τον ΠΑΟΚ εσυ πανε γλυψτον ,απο τα ατομα εδω και οχι μονο θα την ακουει,αν δεν σ αρεσει ξερεις τον δρομο.
« Last Edit: July 26, 2012, 15:33:13 by northeagle_4 »

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Κλαις στο σεξ..?

Offline Suicidal

• Βασικός
σκαλίζει και στην μύτη....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ρε πουστρακι δεν ντρεπεσαι ? ρε κολοτουμπα εχεισ αρχιδια εσυ ? μπενεις εδω βριζεις τους αλλους κ πας στους αλλους κ βριζεις τους εδω ? τραβα στην παπαναστασιου ρε πουστρακι που πουλας κ πνευμα γαμνιολα με τετοια πουστρακια ηρθε η σημερινη εικονα της τουμπας τα ξεχασες τα ποσταρισματα π εκανες για μπε φυτομανια κ τετοια γαμνιολα ε εχει ο καιρος γυρισματα