Re: Ζήσης Βρύζας
από Olorin » Πέμ Ιούλ 26, 2012 12:21 pm
gika έγραψε:
Γνώριζα το paokworld σαν site αλλά ποτέ δεν ήμουν μέλος του και ποτέ δεν έγραφα εκεί. Ήμουν από τις πρώτες μέρες δημιουγίας του site εδώ και κανέναν χρόνο αργότερα άρχισα να γράφω και στο forum. Μπήκα πριν από λίγο στο site που προανέφερα και έπαθα πλάκα με το πόσα nicknames (πρώην πλέον) μελών του paokmania υπάρχουν εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να συγκρίνω τα δύο sites. Απλά σου θέτω έναν προβληματισμό. Έχεις αντιληφθεί ότι τα μέλη που έχουν αποχωρήσει από το site, όχι λόγω οικονομικής κρίσης ή λόγω αλλαγής ομάδας, αλλά λόγω όλων αυτών των γεγονότων, της αυστηρότητας, της λογοκρισίας και όλων των άλλων που κάνουν τα μέλη του site να νιώθουν πως πνίγεται η γνώμη τους, έχουν φτάσει σε τριψήφιο αριθμό;
...!
Στο συγκεκριμενο σαιτ εγινα μελος οταν εφαγα μονιμο μπαν απο εδω, πιστευοντας οτι θα μπορουσα εκει να λεω την αποψη μου ελευθερα. Το τι συναντησα δεν περιγραφεται
Οι περισσοτεροι εκει συμπεριφερονται ως αυτιστικα παιδακια. Συζητηση επιπεδου φυλακης, ουτε καν καφενειου.
Υπαρχουν βεβαια και καποια μελη προερχομενα απο το ΠΑΟΚμανια, αλλα κι αυτοι εχουν αφομοιωθει πληρως στο κλιμα.
Ασυστολο μπινελικι σε ολους τους διοικητικους (μιλαμε για μανες, καταρες για καρκινους κλπ ). Οποιος δε συμφωνει, λοιδωρειται απο τη μαζα. Προκειται για περιπτωση αξια μελετης απο ψυχολογους (η ψυχιατρους).
-------------------------------------------------------------------------------------------
Olorin μαλακάκο ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ παοκση της φάπας. Ουτε καν αρχίδια δεν έχεις να τα γράψεις εδώ μεσα πουσταριό γαμώ το αδερφάτο σου καναπεδάκια μπαστάρδι. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΑΝΤΡΑ γαμώ το μάνια και όλες τις αδερφές σας. Και απο κοντά θα σε βρω να σε πω τι ψυχίατρο θα χρειάζεσαι μετά. Πάρτους στο σπίτι σου τους διοικητικούς να σας γαμάνε παρέα αυτοί που κατέστρεψαν τον ΠΑΟΚ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ
To νου σου εκεί στην Κατερίνη βλαχάκο, σκάμε συχνά.