Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
 :lol: :lol:
Έλεγα πως μετά τη μύγα είναι το χάος.
Εσύ είσαι το ίδιο το χάος τελικά!
:prosk:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Telika den einai kalo na kaneis thn papia....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

makptol

• Guest
χαιρετω ολα τα αδερφια του φορουμ 3 χρονια περιπου πριν εφυγα......και αφου για ενα διαστημα ειμουνα
στο παρανοικο φορουμ της ΠΑΕ επεστρεψα στο καλλιτερο σαιτ του ΠΑΟΚ στο δικτυο.......
ελπιζω ολα εκεινα τα "λουλουδια" που ηταν στο σαιτ της ΠΑΕ να μην ειρθανε εδω γιατι θα προσπαθησουν να
κανουν ζημια.........ΕΚΕΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ
ΤΟ ΖΑΓΟΡ ΛΑΜΟΓΙΟ.......... >:(
....
manos4 μικρε κυτα να γινει καλα το γονατο σου μεχρι την κυριακη δεν ειναι ωρα για απουσιες απο τον ναο
........ :)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
pou xathikes esy vre?  ;D

makptol

• Guest
σημασια εχει οτι επεστρεψα..................? :)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
καλώς τον makptol!
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

jimpapa83

• Guest

geia sou re mak ! ti ginese ? blepo kai esi brikes ton dromo... elpizo kai go kati tupakia apo to allo forum na min sosoun na erthoun pote ! den tha mporeso na tous ksanantexo !  ::)

Offline Suicidal

• Βασικός
na mhn anhsyxite paidia.

exei edw mesa skylous, ououuuuuuuuuuuuuuu.....
8a paizei agrio dagkwma, don't worry!

makptol, welcome back !  :)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kalws ton makptol. Opoios feygei apo to mantri, ton trwei o lykos!
Kalws hr8es.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
ευχαριστω πολυ παιδια για το καλοσορισμα.............

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ..........πως ηταν το κλιμα στην ομαδα πριν και πως ειναι τωρα με ΖΑΓΟΡ.....
και χωρις να βοηθαει η ομαδα.................ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 1985
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.................... ;D
πρεπει να την κρατησουμε αυτην την ενοτητα παση θυσια............γιατι......
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ................

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
makptol welcome back aderfe  ;)

skilos

• Guest
Mia erwthsh pros tous mods...

To spaming mesw pm epitrepetai?

Mporei kapoios na stelnei pm gia na grafteis me kwdiko bonus se bookmakers kai den trexei kai tipota afou einai metaxi paoktsidwn opws leei?

To ehw kanei anafora stous diahiristes kai profanws den eimai o monos pou ehw lavei pm apo to sigekrimeno melos, alla den vlepw na sigineitai kaneis.

An einai etsi re paidia na to kanoume oloi... afou eimaste oloi PAOK as vgaloume kana frago parapanw. 

pantws o sigekrimenos den fenete na xabariazei kai poly... afou pire tin apanthsh pou eprepe epanirthe drimiteros me oligon eirwneia prospathontas gia akomi mia fora a sprwxei tin pramatia tou. Exei bonus pou saleuei.

Offline Suicidal

• Βασικός
sygkinoumaste, don't worry.
stay tuned.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Παπάρια ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι αυτός αδερφέ . Και ΠΑΟΚ να είναι τη δουλειά του θέλει να κάνει .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Οποιοδήποτε μέλος θεωρείτε ότι σαν ενοχλεί με πμ, μπορείτε να το αποκλείσετε με αυτόν τον τρόπο:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=7339.0

Φυσικά μπορείτε να ενημερώσετε κι έναν mod.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΟΚΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Γεια σου KATISI4 και καλωσήρθες κοντά μας.
Διάβασε τους κανόνες του Forum εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=516.0 και συμπλήρωσε το προφίλ σου ;)

DimNaoussa

• Guest
kalwsorises...OLOI DIARKEIAS ADERFE..

Offline arwstos

• Αλλαγή
Φιλε ΜetroStar εδω δεν ειναι ουτε stadia.gr για να μας δουλευεις
ουτε wikipedia για να λες την Τουμπα Coca Cola Τουμπα και το Παλατακι
Pepsi Παλατακι, ουτε καφενειο για να ριχνουμε ελαφρα τη καρδια λασπη παντου.

Πέρσι είχε γίνει μια φάση με το wikipedia που το συζητούσαμε εδώ στο forum.Σίγουρα ο ίδιος είχε αλλάξει το όνομα στο παλατάκι και το είχε κάνει pepsi arena.Mετά από μια online αναζήτηση τότε για να δούμε αν πίσω από αυτό ήταν κάνα κομπλεξικό σκουλίκι είχαμε βρει ότι δεν ήταν σκουλίκι αλλά βάζελος.

Αφού όμως ο fatal_invasion είπε ότι τον ξέρει,τότε λήγει το θέμα.Αλλά προφανώς αν είναι ΠΑΟΚτσής είναι ακόμη χειρότερα..

Έγω ήμουν φίλε είχα διαβάσει στο φόρουμ του Stadia.gr ότι η Pepsi είχε κάνει πρόταση για να πάρει το όνομα με χορηγία και πήγα και το άλλαξα. Αλλά παπας ήταν.Μπειτε δειτε το καπου στο φορουμ το χε πει καποιος.

...
Αν παρακολουθούσες το Stadia.gr  θα ξες ότι έλεγα μαλακίες και τους δούλευα όλους εκεί.Αυτό το κομμάτι διάβασες μόνο?Δεν ήμουν ποτέ βάζελος ούτε άλλαξα ομάδα .Για να τελειώνουμε και μ αυτό το θέμα .Παρακολουθώ παοκ ανελειπώς απο εκτη δημοτικού
...

http://stadia.igroupservers.net/forum/viewtopic.php?p=55687&highlight=#55687

Ελπιζω να μην μας δουλευεις και εμας και μετα απο κανα χρονο να σε δουμε σε φορουμ του γαυρου
να γραφεις οτι μας δουλευες ολους εκει στο paokworld και οτι εισαι γαυρος απο το νηπιαγωγειο.
Μου αρκει βεβαια το post του fatal.

Θα σε παρακαλουσα επισης αν μπορεις να γραφεις το ΠΑΟΚ με κεφαλαια.
Δεν γραφεται παοκ. 
ΠΑΟΚ.-

Πρώτα απ όλα κάτι ασχέτο.Το βάζελος πως σας κόλλησε?Αν θέλετε να ξέρετε (γιατί βλέπω πολύ τρώγεστε) για προσωπικούς λόγους και για κάτι που είχε γίνει με την οικογένεια μου αντιπαθώ ίσως τον βάζελο πιο πολυ και απ τον γαύρο.Τέλος μ αυτο
Δεν απευθυνόμουν σε σενα Alamana μ αυτό αλλά σε κάτι περίεργους.

Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι τα υπολοιπα μελη του φορουμ.
Το περιεργο δεν ειναι να αποκαλεις βαζελο καποιον που δηλωνει βαζελος σε αλλο φορουμ.
Aυτο λεει η απλη λογικη.
Περιεργο ειναι στο ενα φορουμ να εισαι ΠΑΟΚ, στο αλλο βαζελος και στη wikipedia να διαφημιζεις την PEPSI
μεσω του Γηπεδου μπασκετ του ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Βιολίδη αστον στην ησυχία του να πίνει να μπουκαλάκια του Seagull.

θα ηθελα επισης να μας εξηγησεις τι εννοεις με τη παραπανω προταση και που θες να καταληξεις.
Με στοιχεια φυσικα, οχι μονο πετωντας λασπη.

...
Το άλλο που θέλω να πώ άστο γιατί αν  το βγ΄σλω στην φόρα μπορεί να επέμβει και εισάγγελέας το έχω ακόυσει και άπο άλλους και στο εξωτερικό και έχω κάποιες ενδείξεις. Δε θέλω ούτε γω να το πιστέψω. Αν συγκεντρόσω στοιχεία ίσως το επαναφέρω προστοπαρόν ξεχνα το όμως.

Λασπη εις το τετραγωνο και παλι. Μαλιστα.

ΥΓ: Το οτι καποιος παιρνει διαρκειας και ειναι και ΠΑΟΚτσης δε σημαινει αυτοματα οτι θα μπορει να γραφει ανεξελεγκτα οτι μαλακια του ερχεται στο κεφαλι, ριχνοντας λασπη σε προσωπα που αγωνιζονται για το συλλογο αλλα και στον ιδιο το συλλογο. Αυτο ως γενικοτερο σχολιο για ολα τα μελη του φορουμ.
« Last Edit: May 24, 2008, 16:10:14 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

MetroStar

• Guest
Δε σε δουλευω να σαι σιγουρος.

Το ΠΑΟΚ το γραψα με μικρα απ τη βιασύνη μου μια φορα.

Οσο για τις προσβολες που λες δεν προσεβαλα πρωτος κανεναν απλα απαντησα αλλα για κανε μια λιστα με αυτους που με προσέβαλαν πρωτοι και μου επιτεθηκαν προσωπικα αφου βλεπω την ψαχνεις με τις προσβολες.

Για τον Βιολιδη ενοω οτι δε μου κανει. Νταξει καλο παιδι ο Ζαγορακης εβαλε και τα φιλαρακια του στο μαγαζι. Ανθρωποι ασχετοι με το ποδοσφαιρο έχουν περιορισμενες δυνατοτητες. Ειπαμε λεφτα δεν εχουν, ΟΚ. Αστο να παει. Αλλα όχι και να ειναι ο καθε τυχάρπαστος σε ΠΑΕ.

Και για το τελευταίο η απαντηση ειναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. Κυρίως στο ματς με τη Λάρισα όπου στο 30' εκλεισε το στοιχιμα για το διπλο ημιχρονο ασσο τελικο στο sportingbet, to betfair. Aλλα δε μπορω να στ αποδειξω οτι ειναι παικτες μπλεγμενοι και θα με πεις βλακα και λασπολογο.