Φιλε ΜetroStar εδω δεν ειναι ουτε stadia.gr για να μας δουλευεις
ουτε wikipedia για να λες την Τουμπα Coca Cola Τουμπα και το Παλατακι
Pepsi Παλατακι, ουτε καφενειο για να ριχνουμε ελαφρα τη καρδια λασπη παντου.
Πέρσι είχε γίνει μια φάση με το wikipedia που το συζητούσαμε εδώ στο forum.Σίγουρα ο ίδιος είχε αλλάξει το όνομα στο παλατάκι και το είχε κάνει pepsi arena.Mετά από μια online αναζήτηση τότε για να δούμε αν πίσω από αυτό ήταν κάνα κομπλεξικό σκουλίκι είχαμε βρει ότι δεν ήταν σκουλίκι αλλά βάζελος.
Αφού όμως ο fatal_invasion είπε ότι τον ξέρει,τότε λήγει το θέμα.Αλλά προφανώς αν είναι ΠΑΟΚτσής είναι ακόμη χειρότερα..
Έγω ήμουν φίλε είχα διαβάσει στο φόρουμ του Stadia.gr ότι η Pepsi είχε κάνει πρόταση για να πάρει το όνομα με χορηγία και πήγα και το άλλαξα. Αλλά παπας ήταν.Μπειτε δειτε το καπου στο φορουμ το χε πει καποιος.
...
Αν παρακολουθούσες το Stadia.gr θα ξες ότι έλεγα μαλακίες και τους δούλευα όλους εκεί.Αυτό το κομμάτι διάβασες μόνο?Δεν ήμουν ποτέ βάζελος ούτε άλλαξα ομάδα .Για να τελειώνουμε και μ αυτό το θέμα .Παρακολουθώ παοκ ανελειπώς απο εκτη δημοτικού
...
http://stadia.igroupservers.net/forum/viewtopic.php?p=55687&highlight=#55687Ελπιζω να μην μας δουλευεις και εμας και μετα απο κανα χρονο να σε δουμε σε φορουμ του γαυρου
να γραφεις οτι μας δουλευες ολους εκει στο paokworld και οτι εισαι γαυρος απο το νηπιαγωγειο.
Μου αρκει βεβαια το post του fatal.
Θα σε παρακαλουσα επισης αν μπορεις να γραφεις το ΠΑΟΚ με κεφαλαια.
Δεν γραφεται παοκ.
ΠΑΟΚ.-
Πρώτα απ όλα κάτι ασχέτο.Το βάζελος πως σας κόλλησε?Αν θέλετε να ξέρετε (γιατί βλέπω πολύ τρώγεστε) για προσωπικούς λόγους και για κάτι που είχε γίνει με την οικογένεια μου αντιπαθώ ίσως τον βάζελο πιο πολυ και απ τον γαύρο.Τέλος μ αυτο
Δεν απευθυνόμουν σε σενα Alamana μ αυτό αλλά σε κάτι περίεργους.
Θα σε παρακαλουσα να σεβεσαι τα υπολοιπα μελη του φορουμ.
Το περιεργο δεν ειναι να αποκαλεις βαζελο καποιον που δηλωνει βαζελος σε αλλο φορουμ.
Aυτο λεει η απλη λογικη.
Περιεργο ειναι στο ενα φορουμ να εισαι ΠΑΟΚ, στο αλλο βαζελος και στη wikipedia να διαφημιζεις την PEPSI
μεσω του Γηπεδου μπασκετ του ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Βιολίδη αστον στην ησυχία του να πίνει να μπουκαλάκια του Seagull.
θα ηθελα επισης να μας εξηγησεις τι εννοεις με τη παραπανω προταση και που θες να καταληξεις.
Με στοιχεια φυσικα, οχι μονο πετωντας λασπη.
...
Το άλλο που θέλω να πώ άστο γιατί αν το βγ΄σλω στην φόρα μπορεί να επέμβει και εισάγγελέας το έχω ακόυσει και άπο άλλους και στο εξωτερικό και έχω κάποιες ενδείξεις. Δε θέλω ούτε γω να το πιστέψω. Αν συγκεντρόσω στοιχεία ίσως το επαναφέρω προστοπαρόν ξεχνα το όμως.
Λασπη εις το τετραγωνο και παλι. Μαλιστα.
ΥΓ: Το οτι καποιος παιρνει διαρκειας και ειναι και ΠΑΟΚτσης δε σημαινει αυτοματα οτι θα μπορει να γραφει ανεξελεγκτα οτι μαλακια του ερχεται στο κεφαλι, ριχνοντας λασπη σε προσωπα που αγωνιζονται για το συλλογο αλλα και στον ιδιο το συλλογο. Αυτο ως γενικοτερο σχολιο για ολα τα μελη του φορουμ.