Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή

Δεν έβαλα μυαλό-δεν έβαλα μυαλό
ΠΑΟΚworld ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΩ

Kαι καλά μυαλά ε

Offline lik4

• Αλλαγή
Ιορδανη οσο υπαρχεις θα  υπαρχουν κι οι παρανοιες..

http://www.youtube.com/watch?v=TI4hJ1A13Ds (Embedding disabled, limit reached)

Offline Suicidal

• Βασικός
 ??? Τελευταίο μέλος: Jordan-4  ???

γουάτ δε φάκ ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εκανε τη βολτα του εφαγε τη φλασια που εχουμε φαει ολοι κατα καιρους (προσωπικα ενα μηνα μετα το ματς ημιτελικου 0-1 με την κουλα ενα μηνα εκανα να πατησω εδω) πηρε τον αερα του και ηρθε..για τους δικους του λογους
φορεσε να νεα του air και ηρθε

Offline Català

• Αλλαγή
προσωπικα ενα μηνα μετα το ματς ημιτελικου 0-1 με την κουλα ενα μηνα εκανα να πατησω εδω

Στα αρχίδια μας φίλε, δε σε ρώτησε κανένας βασικά, για τον Τζο μιλάμε

Offline banis

• Αλλαγή
Για τον Ιορδάνη ΜΑΣ ...  :)

όταν μιλά η μουσική ... τα λόγια είναι περιττά ...

http://www.youtube.com/watch?v=INR5_IF-wfU (Embedding disabled, limit reached)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
προσωπικα ενα μηνα μετα το ματς ημιτελικου 0-1 με την κουλα ενα μηνα εκανα να πατησω εδω

Στα αρχίδια μας φίλε, δε σε ρώτησε κανένας βασικά, για τον Τζο μιλάμε

:'( :'(
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
Λευτέρη Γεωργίου ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛΗΚΟ, όταν σε γαμάνε Τούρκοι ξερογλείφεσαι ή παίζεις kai μαλακίες?

Offline Suicidal

• Βασικός
αλανια καλησπερα, και χαιρετισμους στους παλιοφορουμιτες...ξερουν αυτοι
Εχουμε καιρο να τα πουμε αλλα δεν ηξερα που αλλου να ψαξω

ΠΟΥ'ΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πωωωωωω....  :D

Offline Suicidal

• Βασικός
Αφού υποκλιθώ καταρχήν με το σαγόνι ως το πάτωμα στους george4 dragon4 INXS4 και σε όλους όσους ξεχνάω, για ΟΛΑ τα καθημερινά posts στα topic των συνδέσμων απλά να επισημάνω κάτι.

Όταν είναι να κάνετε post για οτιδήποτε υλικό καλο θα ήταν να πήγαιναν και στο ανάλογο topic με ΠΑΟΚτσήδικο υλικό
(είδη συνδέσμων,t-shirt,φούτερ,κασκόλ,ημερολόγια, λάβαρα, σημαίες κτλ.): http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3627.0.html

ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ  :-*

CLUB LARISA

• Guest
Λυπάμαι πραγματικά για τη φθίνουσα πορεία αυτού του φόρουμ. Εγω προσωπικά θα σκεφτώ σοβαρά να ξανασχοληθώ ενεργά με το φόρουμ. Υπάρχει ευτυχώς το live, αφήνεις τον λογαριασμό σου ενεργό μέσα και όποτε έχεις χρόνο, ακούς κ κάτι σοβαρό ή διαβάζεις κανα καλαμπούρι. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, αρκεί να ναι τεκμηριωμένη, να μου δώσει έναν προβληματισμό. Απεχθάνομαι την ηλιθιότητα μερικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ απο τόπι και κανουν εύκολη κριτική. Ο άλλος σήμερα έκανε ποστ κραξίματος στο 35' του ματς για τον προπονητη. Απο κει και απο την πλήρη μυρωδιά πολλών καταλαβαίνεις πως δεν έχεις να κάνεις με τύπους που βλέπουν γήπεδο, αλλά με τύπους πιο κοντά στο παοκμανια.

Του προπονητή εγω του προσάπτω τον κακό χειρισμό στο θέμα κομαντάντε που γύρισε μπουμερανγκ εναντίον του, αλλά και την μη χρησιμοποίηση του Κάτσε, οταν είναι πασιφανές πια πως η ομάδα πονάει πολύ στον άξονα. 'Η πρέπει να χρησιμοποιείται ο Αλβανος και να γράψει στα αρχίδια του ελληνοβλαβείς και μαλακομεγαλομέτοχο ή ας ζητήσει άλλο 6 με ίδια χαρακτηριστικά. Εντούτοις συνεχίζω παθιασμένα να τον στηρίζω μέχρι να δω αυτό που θέλει να παίξει με αυτούς που αυτός επιλέγει. Δεν μπορώ να εξευτελίζεται σε οπαδικό φόρουμ και να γράφονται επιχειρήματα υπερ του απο την άλλη πλευρά των άνιωθων, δλδ τους τέληδες (ΤΕΛΗ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΩ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΗΞΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΟΥ).

Διώξτε τον τουρίστα και φέρτε τον προπονηταρά που έκανε πρωταθλητισμό και έχανε μόνο απο τον Μουρίνιο, τον Καπέλο, τον Χάινκες και τον Λίπι :

http://www.youtube.com/watch?v=d4LPq1rfeus (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=z6wkgRJwwO4 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=o9AjDAtj_MY (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=_RIr_goHiNs (Embedding disabled, limit reached)

Ξέχασα τον θρασυβουλα στα βιντεάκια και την συγκλονιστική πορεία στα play off του δεύτερου χρόνου του (όποιος θέλει ας πάει να δει ρόστερ που είχε και πως κατάφερε να βγει τρίτος)
« Last Edit: January 18, 2014, 23:19:34 by CLUB »

gangsterakias

• Guest

Offline t.b

• Αλλαγή
« Last Edit: January 18, 2014, 23:54:47 by t.b »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απο προκυπτει το τουριστας(σε 5 μηνες μεσα) θα ηθελες να το τεκμηριωσεις? Η ερωτηση αφορα και οποιον αλλον θεωρει οτι ο Ολλανδος ειναι τουριστας

CLUB LARISA

• Guest
Γκαρντάσι, παρεξήγησες το ποστ μου. Δεν αναφερόμουν σε σένα κ σ οσους κράζουν συλλήβδην κάτι γτ με επιχειρηματα βλέπουν λάθη. Δεν κράζεις μόνο εσύ, κράζουν κ άλλοι και πολύ, που εκτιμώ και είναι και φιλαράκια μου. Δεν απευθυνοταν σε σένα το ποστ, αν θες ξαναδιάβασέ το

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Biv σου αντιστρέφω την ερώτηση και σε ρωτάω από πού προκύπτει το "Χούμπαρος" (σε 5 μήνες μέσα)..
Για μένα τα "γέρος", "μπεκρής", "τουρίστας" κτλ. αποτελούν υπερβολικά αντισταθμίσματα του εξίσου υπερβολικού "Χούμπαρου" που διαβάζουμε από τη μέρα που τον κλείσαμε, τις μέρες που ο ίδιος κάλυπτε τη διοίκηση για το γελοίο φετινό ρόστερ και τις μέρες που η ομάδα έπαιζε και παίζει αντιπαθέστατο ποδόσφαιρο με αντιπάλους χωριά που σε κάνουν φάσεις για πλάκα..
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση λοιπόν..
Ναι ο άνθρωπος δεν είναι Αρχοντίδης ή Αλέφας αλλά δεν δείχνει να είναι και ο Γκουαρντιόλα που πρέπει να στηριχτεί εν λευκώ και χωρίς κριτική ή και ΠΑΟΚτσήδικο καθιερωμένο μπινελίκι..

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
οι χαρακτηρισμοί χούμπαρος και στρατηγός παίζουν από την πρώτη μέρα στο φόρουμ.

εγώ πχ τον έμαθα την μέρα που τον πήραμε. δε με ενδιαφέρει το ευρωπαικό ποδόσφαιρο και δε βλέπω ευρωπαικό ποδόσφαιρο η λατινοαμερικάνικο.

δε γουστάρω το τζαμπιος λιγκ.

γουστάρω να βλέπω αγώνα μόνο αν ο ένας από τους 2 είναι ο ΠΑΟΚ.

αυτά τα λέω για να αποδείξω ότι το μάρτενς εγώ τον έμαθα προχτές. όταν παίξαμε αντίπαλοι τον είχα γραμμένο. άρα και το στέφανς τον έμαθα όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ.

και οι χαρακτηρισμοί οι υπερβολικοί παιχταράς προπονηταράς και πουτσαράς κερδίζονται μόνο αν αποδείξεις ότι το αξίζεις.

Και επειδή παίζουν στο μεγαλύτερο σωματείο του κόσμου με λαό που έχει πεθάνει στο δρόμο, που έχει κάνει φυλακή, που δε πήγε στη γέννηση του παιδιού του για να πάει γήπεδο, που κανόνισε το γάμο του μεσημέρι για να πάει γήπεδο απόγευμα, για αυτό όταν έρχονται στον ΠΑΟΚ θα κερδίζουν το σεβασμό όταν αποδείξουν ότι το αξίζουν και όταν κάνουν ήρεμη προσωπική ζωή χωρίς να προκαλούν.

ο χούμπαρος είναι μεγάλη κότα γιατί κάνει ότι τον πουνε οι γεωργιάδηδες και οι βρύζες και οι τεστοστερόνες. ήρθε εδώ. το μαρούλι πέφτει και στα αρχίδια μας.
ας το παραδεχτούμε δεν είναι κακό.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Και κριτικη θα του γινεται και μπινελικι θα φαει αν χρειαστει δε διαφωνω σε αυτο.. και τα Χουμπαρος κτλ μακρια απο μενα, αλλα ειναι αδικο ενας προπονητης με το δικο του βιογραφικο που δεχτηκε να ερθει στο γιουνανισταν να του συμπεριφερομαστε μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα λες και ειναι κανενας πουθενας. Η εμμονη καποιων με τον Σαντος εμενα με εχει κουρασει.. προσωπικα δεν κοιταω πισω κοιταω μπροστα αλλα ο Σαντος τοτε στηριχτηκε ελεινα απο τον κοσμο ειδικα την 1η χρονια, παροτι ο ορισμος πονανε τα μυαλα μας τα ματια μας κτλ ηταν πολυ φτωχος για να περιγραψει αυτο που βλεπαμε μεσα στο γηπεδο απο την ομαδα.

Κανενα χωριο δεν μας εκανε φετος πλακα.. στο Αγρινιο χασαμε αφου ηταν ολοι ακομα στο 1-1 της Γερμανιας,σημερα χασαμε ενω επρεπε να τους βαλουμε 4-5 γκολ και στις 3 ισοπαλιες ειμασταν πολυ καλυτεροι των αντιπαλων..οποτε το μελανο σημειο ειναι το τηγανι που εκει χωρις ουσιαστικα να κανουμε τιποτα μεχρι το 60 ειμασταν αν οχι καλυτεροι του γαυρου αντε στα ιδια επιπεδα.

Σιγουρα ο Χουμπ ειναι φαουλ οσον αφορα το στησιμο της ομαδας το καλοκαιρι αλλα βλεποντας τις μεχρι τωρα κινησεις του Γεναρη εγω καταλαβαινω οτι τοτε δεν ειχε καμια γνωμη παροτι αλλα εβγαινε και δηλωνε συχνα πυκνα. Βεβαια δεν μπορουμε να ξερουμε και τι στον πουτσο συμφωνια εκανε με τον τσαρο.. μπορει να του ειπε για παραδειγμα εγω θα σου φερω ολη την εθνικη Ελλαδος και ο Ολλανδος να τουμπεκιαστηκε η να ειπε οκ εθνικη παιζουν καλη ομαδα ειναι καλο ονομα εχει τα τελευταια χρονια δε μπορει να ειναι τοσο σαπιοι(ελα ομως που ειναι) Αλλωστε η δουλεια του δεν ειναι οι μεταγραφες.. εχουμε μπερδεψει τον ορο μανατζερ με προπονητη.. σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο ομως τα κοζια φαινεται οτι αλλαξαν και αυτο με κανει να πιστευω οτι και ο τσαρος ισως χαμπαριασε την πατατα του καλοκαιριου..εχουμε 12 μερες ακομα για να δουμε πως θα κλεισουν οι κινησεις μεταγραφικα.

Ακομα ενα αρνητικο ειναι οτι περαν του Χ στο Σαλκε δεν εχει καταφερει τιποτα η ομαδα στα κρισιμα ματς(βλεπε γαυρο εκτος, Αλκμααρ εντος.. αντε και το εντος με την Σαλκε παρολο που τοτε πιστευω καναμε πολυ καλο παιχνιδι οριακα για το σουτ του Στοχ που περασε ξυστα δεν μπηκαμε ομιλους.)

Ομως κακα τα ψεμματα ο βασικος λογος για παρα πολυ κοσμο να κραζει Στεφενς ειναι ο Γκαρσια.. δυστυχως εχω αντιθετη αποψη και το εχω πει πολλες φορες. Ο προπονητης κανει κουμαντο αυτος αποφασισε να μην τον βαλει καθολου εμας δεν μας πεφτει λογος(κριτικη θα του ασκηθει φυσικα γιατι αυτοι που παιζουν δεν δειχνουν και ανωτεροι του Γκαρσια) Και στην τελικη δεν μπορει να κινουνται ολα στην ομαδα γυρω απο τον Γκαρσια. Τεραστιος παιχτης, συμβολο, δεθηκε και αγαπησε την ομαδα, μακραν ο καλυτερος που εχω δει με τα ματια μου να φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ αλλα εγκληματισε και ο ιδιος με την αποφαση του να γυρισει το καλοκαιρι. Η ιστορια γραφει και δεν ξεγραφει.. του φερθηκαν πουστικα και αντι-ΠΑΟΚτσηδικα συγκεκριμενα προσωπα μεσα στον συλλογο.. ε μεσα σε αυτους εγω δεν βαζω τον Χουμπ.. θελω να πιστευω οτι αποφασισε καθαρα αγωνιστικα.

Τεσπα η κατασταση στην ομαδα ξεφευγει επικινδυνα και ενω πραγματικα εχουμε λυσει τα περισσοτερα προβληματα(πλην το τεραστιο των χρεων αλλα ελπιζουμε και για αυτο) και δειχνει οτι μονο καλυτερο μπορει να ειναι το μελλον εμεις συμπεριφερομαστε λες και προκειται για τον ΠΑΟΚ του 2006 που δεν ειχε ουτε προπονητη, ουτε ομαδα, ουτε λεφτα,ουτε προοπτικη, ουτε στον ηλιο μοιρα γενικοτερα(θα μου πεις ειχαμε λαο τοτε αλλα αυτο ειναι αλλη πονεμενη ιστορια..)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ πολύ όσους ταυτοποιηθηκαν μαζί μου παραπάνω, αλλά για να μην ταλαιπωρούνται άδικα ο club προφανώς σε μένα αναφερεται, είναι πρωτοβάθμια η εξίσωση. Απλά το λάθος είναι ότι δεν φωνάζω από το 35 του αγώνα αλλά από τον Ιούλιο του 13 ότι η διοίκηση και ο προπονητής είναι διδυμοι στο χαλί που βλέπουμε. Από εκεί και πέρα το φόρουμ έχει ένα κακό και ένα καλό. Το κακό είναι ότι ο καθένας γράφει ότι του καυλωσει, ασχέτως αν έχει ξεβρακωθεί έστω και 2-3 μέρες νωρίτερα. Το καλό είναι ότι υπάρχει πλήρες αρχείο για τους λίγους που κάνουν τον κόπο να ασχοληθούν με το προφίλ και την ιστορία του καθενός μας.
Λευτεριά στον κλάους ΝΙΑΟΥ αθανασιαδη.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Εαν υπαρχει μια ελπιδα στον ΠΑΟΚ τωρα, αυτη ειναι ο Στεφενς, κι ας εχει (οπως ολοι) τα ξουρια του. Οι υπολοιποι ας αναπωλειτε χεστικο ποδοσφαιρο που ο ΠΑΟΚ κλεβει βαθμους αντι να ειναι ο επιβητορας στο ταρταν.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ