Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ντάξει... Ανοίγω να διαβάσω το φόρουμ άγρια μεσάνυχτα και βλέπω το Μέτρο να έχει κατουρήσει παντού...  :D :D :D Και μετά κερασάκι ο Αφαφούλε... Απάλευτο!

Σοβαρά τώρα ρε παλικάρι μου, γιατί δεν κάνεις κάνα facebook να στανιάρεις, να γλιτώσουμε και μεις οι υπόλοιποι; Σίγουρα θα χει κάνα γκρουπ Λάπου-Λάπου εκεί μέσα. Αφού στα @@ σου ο ΠΑΟΚ και τα οπαδικά μας... Είναι κατάσταση αυτή να είσαι ο ... βαρυποινίτης του φόρουμ;  :lol:  Δεν είμαι ρουφιάνος, αλλά τα ημίμετρα στην περίπτωση Μέτροσταρ νομίζω δεν αποφέρουν. Κάνα 15ήμερο θέλει για να στρώσει!

Δεν γράφεις τουλάχιστον για κάνα θαλασσοπόρο να μάθουμε και κατιτίς, από το να μπαχαλεύεις όλο το φόρουμ...

Φιλικά πάντα έτσι...;  :)

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@Corrupt, εσύ και οι νεότεροι θα πρέπει να έχετε σεβασμό προς τα όσα διδάσκουν οι παλαιότεροι με τα συνθήματα τους. Νομίζεις ότι τσάμπα έχουμε βγάλει τον "Τρελογιατρό":
Τρα λα λα, λα λα, δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας?
Για τύπους όπως ο Metrostar, ψιλοσαλταρισμένους και φευγάτους έχει βγει αυτό το σύνθημα. Ο Metrostar τιμεί με την όλη παρουσία του στο φορουμ αυτό το σύνθημα και μας δείχνει ότι θα τραγουδιέται για πάντα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Suicidal

• Βασικός
Θα διαφωνήσω οριζοντίος και καθέτος φιλε Αλαμάνα....
Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αλλα στο συγκεκριμένο θέμα έξω από τον χορό καλά χορεύεις....

Κατά την άποψη μου ΟΧΙ μονο δεν τιμά το σύνθημα ο εν λόγο χαβαλεδιαρης αλλα το ξεφτιλίζει κιόλας....
τέλος πάντων....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

LoGotHeTiS

• Guest
Με ολο το σεβασμο προς ολους τους mods αλλα πλεον η ευθυνη ειναι δικη σας που τοσο καιρο αφηνετε το σουργιελο να ξεφτυλιζει εσας και εμας που τοσα χρονια προσπαθησαμε να κρατησουμε σε ενα επιπεδο στο forum

Offline toy

• Αλλαγή
Cool ας αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.
και ας κρατήσουμε το επίπεδο τουλάχιστον αυτοί που μπορούμε  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Παρακαλούνται οι moderators να ψελίσουν καναν πρόλογο στον Georgie4 ν' αλλάξει το avatar του. Aν θες να διαβάζουμε τα ποστ σου φίλος, βγάλε αυτές τις άσχημες, δεν αντέχονται με αυτά τα αντιχριστιανικά - αήθη που κάνουνε 8) 8) ;D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
1ον Αντι να με ρουφιανευεις, μπορουσες να στειλεις pm ;D ;D
2ον Τα κοριτσια ειναι της εκκλησιας, μαλιστα εχουν λαβει κατα εξακολουθηση μερος στον στολισμο του επιταφιου
3ον Δεν βλεπω κατι το αντιχριστιανικο, τουναντιον. Βλεπω το φιλι της ζωης σε μια κοπελα, που εχει χασει τις αισθησεις της. Και μια αλλη να προσπαθει να την δροσισει.
4ον Μην μου στελνετε συνεχεια pm δεν εχω τα κινητα των κοριτσιων

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
PALIA KAI NEA MELH FTIAKSTE TA PROFILE SAS ME : FYLO,HLIKIA,TOPO,GLWSSA,YPOGRAFH KAI EIKONA/AVATAR

eidika ta nea melh prepei OPWSDHPOTE na sumplhrwsoun ton topo sto profile tous giati einai stous kanones tou forum kai ka8e mhna ginontai diagrafes twn melwn pou den to exoun sumplhrwmeno

πεσ' τα χρυσόστομε ........ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας

Offline chuck

• Αποστολή
  • **

Offline petrov

• Αλλαγή
Προσπαθώ να ανοίξω θέμα και μου βγάζει συνεχώς αυτό:

Σφάλμα βάσης δεδομένων: MySQL server has gone away
Αρχείο: /home/paokworl/public_html/paokworldboard/Sources/Subs.php
Γραμμή: 2991Σφάλμα βάσης δεδομένων: MySQL server has gone away
Αρχείο: /home/paokworl/public_html/paokworldboard/Sources/Load.php
Γραμμή: 2107

τι παίζει;

fatal_invasion

• Guest
μάλλον θα είναι μαλακία το θέμα που θες να ανοίξεις ;D ;D ;D ;D ;D :jimmykick:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
petrovgr για δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες.
Πού πας να ανοίξεις το θέμα; Σε ποιον πίνακα; Σε ποια κατηγορία;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

GeorgT

• Guest
εμενα μου το έκανε καμια 2 φορες οταν πηγα να ποσταρω μήνυμα με [img] μεσα, χωρίς την εικονα το έστειλε κανονικά! Μηπως πετροφ έβαζες εικόνες στο 1ο μυνημα του νεου τοπκ?

Offline petrov

• Αλλαγή
Mακεδονία Πόντος Μικρά Ασία. Ναι ήθελα να ανεβάσω φωτογραφίες από την Πόλη.

ive4

• Guest
Θα τραβήξει πολύ η ιστορία με τις φωτιές στις Εκκλησίες στο τόπικ με τον Παπα-Χρήστο ;

Offline petrov

• Αλλαγή
Mακεδονία Πόντος Μικρά Ασία. Ναι ήθελα να ανεβάσω φωτογραφίες από την Πόλη.

Τελικά καμία λύση/συμβουλή;

ive4

• Guest
Σχετικά με το τόπικ ΠΑΟΚ - Χεέρενφέεν στα Αγγλικά :
Ωραίο το οπαδικό μας κίνημα, το τόπικ το ξεφτυλίσαμε, οι Χερενφέηνίδες δεν ξαναπάτησαν, δε συζητήσαμε τίποτα ενδιαφέρον όπως πχ το against modern football κτλ. Και φάγαμε και το 1-1 στη μάπα.
Ποιος ήταν ο σκοπός του τόπικ ; Να διεθνοποιήσουμε το χιούμορ που κάνουμε μεταξύ μας ;

Offline Suicidal

• Βασικός
Μάγκες παραδίνω πνεύμα!
Έχω πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα αυτό το καιρό από το να διαβάζω
1000 διαφορετικά διαστημικά με λόγο μια μεταγραφή ενός centerback !

Για να μην πω άσχημες κουβέντες και χαλάσουν καρδιές (εκτός από αρχίδια αλλά για αυτά δεν θα με ένοιαζε)
και δει κανένας κάναν Χρηστό να προσγειώνεται ξεβράκωτος πάνω στο κεφάλι του,
αποχωρώ από το forum ως το Σάββατο (ξέρω στα αρχίδια σας μερικοί, αλλα για σας χέστηκα ειλικρινά),
γιατί με έχει γυρίσει το στομάχι και το μυαλό μου με αυτά που διαβάζω από χτες.
Έτσι να έρθω στα ίσια μου πρώτα γιατί ειλικρινά σας μιλάω έχω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
με αυτό το πράμα που θέλει να λέγεται οπαδός του ΠΑΟΚ.
Ζητάω συγγνώμη από τους αδερφούς mods κι ελπίζω να μην έχουν πολύ δουλειά τις επόμενες 4 μέρες.
Τα λέμε το Σάββατο, οποιος έχει να με πει κάτι , το E-Mail μου είναι φανερό στο profile μου.

ΠΑΟΚ ! ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΦΟΒΑΜΕ !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ζητάω συγγνώμη από τους αδερφούς mods κι ελπίζω να μην έχουν πολύ δουλειά τις επόμενες 4 μέρες.

Τώρα αυτό το πιστεύεις εσύ έτσι;  :P
Καλή ξεκούραση Μπιλ και γύρνα γερός για να την κάνουμε εμείς  ;D
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1)πριν γραψουμε κατι βουταμε λιγο τη γλωσσα στο μυαλο
2)μου τη δινουν τα υποκοριστικα και οι χαρακτηρισμοι
3)απο αυτους που ξερω σε προσωπικο επιπεδο εδω μεσα-και ειναι πολυ-δεχομαι ακομα και να με βρισουν.Απο τους υπολοιπους και κατι νεοτερους δε γουσταρω ρε παιδι μου πως το λενε. Υποδειξεις και τα συναφη, αλλου. Λιγο ηρεμια δε βλαπτει. Ειμαστε που ειμαστε τελευταιες μερες σκατα, εγιναν πολλα εδω μεσα κιολας.