Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Καλα το σωστο ειναι γνωριζόμαστε δεν γνωριζόμαστε να μην ξεφεύγουμε με χαρακτηρισμούς! ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι κ δεν υπαρχει λογος να σκοτωνόμαστε μονο γιατι εχουμε διαφορετική άποψη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Συμφωνω, δεν το εθεσα τελειως σωστα.

GeorgT

• Guest
Εσυ εννοείτε πως συμφωνείς, αλλοι πρέπει να το βάλουν στο μυαλό τους αυτό! Γιατί πονάνε που πονάνε τα μυαλα μας αυτες τις μέρες (ο πρώτο μοντ την έκανε κιόλας)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα συνεχιστει για πολυ αυτη η μουρμουρογκρινιαμαλωμαδενξερωτιμουφταιειγαμηθηκεο διας μεταξυ μας ρε αδερφια?
ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΡΕ ΣΕΙΣ...
Σαντος η μπουλο, το να τ αλλο, τζανκια η παιδακια στο γηπεδο, λες και δεν υπαρχει μεση οδος, η στην τελικη παρατα το, νταξει, αλλα βρισιδια μεταξυ μας?
Δεν θελω απαντηση, απλα λιγο να κουνησουμε ολοι το κεφαλι μας. Ολοι ειμαστε μεσα στην πικρα και τη στενοχωρια, μη το τραβαμε και προς τα εκει που δεν πρεπει.

MetroStar

• Guest
Μη μαλώνετε.
 Σε προειδοποίησα να αλλάξεις την υπογραφή σου

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παρακαλείται ο από πανω χρήστης να αλλάξει την υπογραφή του πάραυτα διότι έχω πεθάνει στο γέλιο και δεν αντέχει άλλο η κοιλιά μου!!!  :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
που είναι οι ώρες εποχές που μαλώναμε για τα τουρνικέ... :( :(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest
εχω ενα προβλημα τον τελευταιο μηνα,οταν μπαινω για πρωτη φορα στην διαρκεια της ημερας στο σιτε,παταω αμεσως αυτο:http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=unread

μου βγαινει κανονικα η λιστα με τα μη αναγνωσμενα,αμα πατησω το πρωτο και μετα προσπαθησω πατωντας ξανα πανω,το μη αναγνωσμενα,μου εξαφανιζονται ολα τα υπολοιπα μη αναγνωσμενα τοπικ που ειχα πριν.
ξερει κανεις που οφειλεται αυτο?
εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

GeorgT

• Guest
Εμενα μου το κανει αυτο καμια φορα chiltsid οταν καμια φορα μπω δω τα μη αναγνωσμενα, διαβασω π.χ κανενα κ βγω μετα για λιγο απο το paokworld. Τοτε δεν μου βγαζει κανενα στη συγκεκριμενη λιστα κ πρεπει να πας στην αρχικη κ να βρεις manual τα μη αναγνωσμενα (μαλακια). Γιαυτο ανοιγω παντα τα μη αναγνωσμενα (οσα μπορω) σε νεα καρτελα την πρωτη στιγμη!

northeagle_4

• Guest
Τσιλτ βαλε λιγα σκορδα διπλα στο Πισι και φορα χειρουργικα γαντια οταν πληκτρολογεις ,πιστευω το προβλημα θα λυθει αμεσα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

chiltsid

• Guest
παρακαλω να βγουνε καρτες απο τους μοντς,ειρωνεία προς αλλο μελος θελει κιτρινη!!!
ούτως ή αλλως του πηγαινε το κιτρινο σπυρι. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

MetroStar

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κάνε μας την χάρη..
« Last Edit: October 20, 2009, 19:34:42 by Capricorn »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΒΑΤΙΣΤΟΥΤΑ

Με κολλάει το Safari κάθε φορα που ποστάρει με το φλάσ του Σάντος ρε φίλε..... Force Quit κάνω και χάνω την μπάλλα.

GeorgT

• Guest
πανε ρυθμίσεις κ απενεργοποίησε τις υπογραφές, εγω ετσι κανω οταν παω χωριό κ μπαινω με dialup 56, διαφορετικά γονατίζει η γραμμή!

JamaicaN

• Guest
Ευχαριστουμε για την σελιδα εισαγωγης...

ΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΘΕΕ ΜΟΥ

fatal_invasion

• Guest
ψάχνω να γράψω για τους μοντ.αλλά δε βρίσκω το τόπικ.

Το thread με το party destinations με ποια λογική κρατείται ανοιχτό;
έρχεται σε αντίφαση με το κλείσιμο άλλων πρόσφατων thread όπως το Ouija.

Γιατί δεν υπάρχει συνενόηση προς 1 κατέυθυνση.

Για μένα δε πρέπει να σβηστεί το τόπικ.Αλλά δε καταλαβαίνω γιατί μια έτσι,μια αλλιώς.

fatal_invasion

• Guest
XXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Τώρα αν θες την γνώμη μου πάνω σε αυτό που ρωτάς θα σου πώ να δεις τους κανόνες κ πιό συγκεκριμένα..:

4.3 Θέματα άσχετα με τον ΠΑΟΚ επιτρέπονται αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επισκιάζουν το γεγονός ότι το forum αυτό είναι ΠΑΟΚτσήδικο.

Η θεσ/νίκη είναι έδρα του ΠΑΟΚ κ είναι λογικό να ποστάρονται εδώ μέσα πράγματα σχετικά με αυτήν.
« Last Edit: November 15, 2009, 22:11:19 by Capricorn »

fatal_invasion

• Guest
Capri παράθεση έκανα,επειδή να το πώ ευγενικά,δεν έτυχα απάντησης.
Τέλος πάντων.Να το ξέρετε πάντως ότι 2 μετρα 2 σταθμά κρατήσατε στη περίπτωση πάρτυ και Ouija.

Gaga και makptol,για να είμαι ειλικρινής αηδίασα,όταν διάβασα τα ποστ σας.Ο άλλος σας μιλάει σοβαρά και σεις τον ειρωνεύεστε.Super ποστ ήταν.Λογοκρισία σκέτη.Απαγορεύονται οι άλλες απόψεις.

3 χρόνια στο PAOKworld,πρώτη φορά διάβασα τέτοια πράγματα.

Κράχτης -4-

Offline gagas

• Αλλαγή
μαλλον πρεπει να τα ξαναδιαβασεις τοτε για να καταλαβεις οτι κ εγω μιλουσα σοβαρα..

κ ακομα στο δια ταυτα απαντησεις δεν πηρα..

την λογοκρισια που την ειδες?