Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 29056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το ξαναλέω ελπίζω για τελευταία φορά αν και ξέρω ότι θα το ξαναγράψω πολλές φορές αλλά τέσπα...

Στο forum αυτό ΟΛΕΣ οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες.
ΑΠΟΨΕΙΣ όμως, όχι ΣΛΟΓΚΑΝ και ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ του στυλ "λίγος για τον ΠΑΟΚ" χωρίς να λέμε γιατί και "βγάλε τη μπουγάτσα από το κεφάλι" ή "τικι-τακα" επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη όσο "χαζή" κι αν είναι αυτή.

Λογικό είναι να διαφωνούμε σε πολλά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκφράζεστε σωστά.
Αλλάξαμε το nick του "antisalpiggidis" σε "xanthos" και όλα τα "anti-" θα τα προσέχουμε ιδιαίτερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ.

Υπάρχουν ειδικά τόπικ και υπάρχουν και τα "Αναφορά στον συντονιστή" (σε κάθε ποστ κάτω κάτω) τα οποία ενημερώνουν τους moderatos/συντονιστές ότι κάποιο μέλος έχει παράπονα με συγκεκριμένα ποστ. Ενημερώστε μας και θα το κοιτάξουμε. Δε χρειάζεται "αμέσως" να ψάχνεται τον καυγά...

Προστατέψτε το φόρουμ μας.
Ευχαριστώ και Αμήν.[/color]

υγ/ Άντε τώρα να κάνω τα splits... εντάξει και τα merge  >:(
« Last Edit: November 07, 2005, 21:50:18 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

xanthos

• Guest
antisalpiggidh(eis diploun ews twra)--xanthos(alles 2 fores)--bane4
kai oti alla nick 8a xrhsimopoihseis akoma......

PROSE3E KALA ! Badizeis se poly lepto monopati ! Prosexe....
Mono ayto se lew.....

[/quote δεν καταλαβα με απειλεις κιολας;;;οτι γουσταρω θα γραφω,αποψη μου ειναι
και κι αμα γουσταρετε.οκ;;;απειλες δεν δεχομαι

xanthos

• Guest
δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραζει *******************
αν ναι τοτε εχετε και λογο
αν οχι δεν μπορω να το εξηγησω

Edit Δικέφαλος: Μυαλό δεν έβαλες...
« Last Edit: November 08, 2005, 00:37:41 by ÄéêÝöáëïò »

Diego-4

• Guest

Edit Δικέφαλος
« Last Edit: November 07, 2005, 23:58:12 by ÄéêÝöáëïò »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Tora molis phra grammh ti paixthke, alla to eixa fantastei otan eixa dei  registration toy antislapiggidis. Gnomh moy: na mhn xanoyme xrono me to komplexiko paidaki.Ban na teleionoyme kai de dinoyme logariasmo.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Zhtaw dhmosia sygnwmh apo ton bane4 ,
giati ton shkofantisa kai eipa oti einai o xanthos....

ok man, DEN eisai o xanthos-antisalpiggidis, oute o aderfos tou, oute o filos tou,
oute o nonos tou kai oute o koumparos tou...... elpizw na se kalypsa twra !

@XANTHOS
An exeis thn entipwsh oti mporeis na grafeis oti 8eleis edw mesa,
na mpenilikwneis aberta, na trws ban kai na 3anagrafese san antisalpigidis, 3ana san xanthos,
kai kala den trexei tipota eisai gelasmenos agori mou.... poly gelasmenos.
akous ekei "kai ama goustarete...." , den sta'pane kala.....

mpikes edw mesa gia na gineis melos mias estw kai mikrhs koinwnias,
h' na mas spaseis ta @@ me to antisalpiggidiko sou kolima?

Den se apeilw tou styl 8a se kanw nta.... xestika gia kati tetoious san ki esena,
apla se lew kopse to epi8etiko sou styl kai na moirazeis glastres aristera-de3ia.... Gia teleytaia fora.....

8eleis na mas peis dhladh oti DEN PROKALEIS mono kai mono me nick "antisalpigidis" ?
mpikes edw mesa kai exeis fago8ei me thn parti tou.... 100000000 threads yparxoun, ekei esy.

An sthn dinei toso poly o Salpiggidis, giati den grafeis sthn pae ?
Ante kane mas thn xarh..... kai kanonise....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

artemios

• Guest
fille xanthe
to anti salpiggidis pou diloneis einai megalh ipo8esh
dikaiomasou einai na sou aresei enas paikteis i oxi
alla antipaoksides den xorane sto forum
edw mesa kata8etoun kai opadoi allwn omadwn alla oxi anti
oso gia to dimitri pou eisai anti einai kantaria paoskis gia ena pragma pou den mporeis na to arni8eis
to palikari exei na kanei diakopes kapoia xronia gia thn fanela tou paok

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
αδικαιολόγητη πιστεύω η κριτική στον Σαλπιγγίδη.
Πώς να τον βγάλεις από την εντεκάδα αφού ότι και να κάμει παραμένει ο κορυφαίος μας παίχτης, κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος ανάμεσα στα τόσα άλλα μεγαθήρια που κατεβάζουν οι ομάδες του κέντρου.
Μπορεί στις τετ α τετ φάσεις να δείχνει λίγο χασογκόλης αλλά δεν φταίει αυτός όταν είναι μονίμως υποχρεωμένος να παίζει για δύο μέσα στην ομάδα, δηλαδή του σκόρερ και του ταχυκίνητου επιθετικού χαφ!!!
Ανεπίτρεπτοι και οι χαρακτηρισμοί που του αποδόθηκαν, εννοείται ότι προκαλείται έτσι το λαικό αίσθημα.

Me kalypses 100% ...
akou ekei  :smack:

xanthos

• Guest
fille xanthe
to anti salpiggidis pou diloneis einai megalh ipo8esh
dikaiomasou einai na sou aresei enas paikteis i oxi
alla antipaoksides den xorane sto forum
edw mesa kata8etoun kai opadoi allwn omadwn alla oxi anti
oso gia to dimitri pou eisai anti einai kantaria paoskis gia ena pragma pou den mporeis na to arni8eis
to palikari exei na kanei diakopes kapoia xronia gia thn fanela tou paok
επειδη δεν τον γουσταρω ειμαι αντιπαοκτης...
μπραβο ρε το βρηκες τι να σου πω... ειμαι αντισαλπιγγιδης πως να το κανουμε τωρα εσυ θα με αλλαξεις την γνωμη

Offline bane

• Αλλαγή
ερωτηση προς admins

εγινε η αλλαγη του αντισαλπιγγιδη σε ξανθος . για να μην ξεφυγουμε και βριζουμε (και δεν θελω να βριστω ουτε με το παληκαρι) ειναι σωστο να  μας λεει οτι ειναι αντι καποιος 'πως να το κανουμε ' εσεις θα με αλλαξετε γνωμη ,και στο αμεσως επομενο ποστ για τον βρυζα να ζηταει να φυγει ο σαλπι και να ξυπνησουμε προτρεπωντας ολους μας .αυτος θα μας αλλαξει γνωμη 'κατα τα δικα του λεγομενα'

επειδη τελικα ειναι βαλτος δεν το βαναρετε συνεχεια γιατι θα τρελαθουμε τελειως ολοι εδω μεσα ;  13 μηνυματα και εχει κανει που,,,να το φορουμ ; συνεχεια για το ιδιο πραγμα μιλαει . δηλαδη να αρχισουμε να βριζομαστε εδω μεσα ;

υ.γ αλλο κριτικη σε παικτη και αλλο ειμαι αντισαλπιγγιδης τι να κανουμε . εγω ειμαι ΠΑΟΚ  τι να κανουμε τωρα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

imago

• Guest
@liakos

κομπλεξικός είσαι εσύ και οι άλλοι σαν και εσένα που δέχεστε ατάκες του τύπου:

"όποιος είδε το ματς με την μακκάμπι κατάλαβε ότι έπρεπε να κερδίσουμε 8:1"

αδιαμαρτύρητα!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Ωραιο το θεματακι του topic. Σαν να λεμε βριστειτε ελεύθερα. Σιγα να μην εχανε την ευκαιρια ο imago. Εν πασει περιπτωση αντε να πω και εγω την γνωμη μου για να φαω τα βρισίδια μου και να ησυχασω. Εμένα μαγκες με πειραζει ότι πολλοι απο εμας δεν έχουμε τοσο μεγάλο στομαχι όσο χρειαζεται για την περιπτωση ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα ειναι γνωστά, καμία ομάδα στην παρούσα φάση δεν μπορεί να πάρει τα πάνω της χωρίς πρόεδρο-ηγέτη ή οπως θελετε πεστετο που να το φυσαει ή να έχει τους συσχετισμους σε ΕΠΟ ΕΠΑΕ κλπ. Εμεις με τον Γουμενο(δυστυχώς) παμε να κάνουμε μια ομαδα ανταγωνιστικη στο μέλλον!!!?? Αρα αυτο το ξερουμε όλοι αλλα επειδη τα πραγματα για την ομαδα λόγω έλλειψης τιτλων και ρόλου κομπαρσου στο πρωτάθλημα έχουν δυσκολέψει οπαδικά υπερβολικά, δεν μας παίρνει και να την διαλυσουμε για να τον διώξουμε. Αρα αφου αυτα που λέω τα ξέρουμε όλοι τότε γιατι γαμω την πουτανα μου πολλοι απο εδω μέσα δεν έχουν το στομάχι και την υπομονή και γαμάνε σε κριτική πολλές φορές άδικη εως ύποπτη παικτες, Κωστίκο και ότι άλλο κινείται γύρω απο το ποδοσφαιρικό τμήμα? Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ για μένα όπως γράφει ένας αλλος Babis ειναι ο κόσμος του. Για μένα Κωστίκος και παίκτες κάνουν μια προσπάθεια η οποία ειδικά τωρα χρειάζεται την στήριξή του κόσμου. Για την ακρίβεια όχι μονο τώρα αλλα και για τα επόμενα 4-5 χρόνια το μινιμουμ. Δυστυχώς αυτη την διάθεση στην Τούμπα δεν την βλέπω αλλα ούτε και σε αυτο το forum. Δεν την βλέπω ούτε βέβαια και στα media  της Θεσσαλονίκης. Για μένα οι οπαδοί μας και ειδικά της πολης της Θεσσαλονίκης στερουνται ηθικού και πιστεύω.Εχουν παψει να πιστεύουν στην ομάδα και αυτη ειναι η μεγάλη νικη των ομάδων της αθήνας. Αυτα δυστυχώς βλέπω και σε αρκετά παιδιά αυτού του forum.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
@liakos

κομπλεξικός είσαι εσύ και οι άλλοι σαν και εσένα που δέχεστε ατάκες του τύπου:

"όποιος είδε το ματς με την μακκάμπι κατάλαβε ότι έπρεπε να κερδίσουμε 8:1"

αδιαμαρτύρητα!!!

Μάλλον έχεις μπερδέψει την έννοια της λέξης κομπλεξικός...

Εγώ το λέω ξεκάθαρα, πράγματι πιστεύω ότι ο Αναστασιάδης μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, έφυγε με πολύ άκομψο τρόπο ενώ δεν έπρεπε να φύγει, και με διοικήσεις επιπέδου Μπατμαν και Γούμενου είναι ο μόνος προπονητής που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.
Γι'αυτό τον υπερασπίζομαι όποτε θεωρώ ότι κατηγορείται άδικα.

Εσύ αφού έγινε το "δικό" σου κι έφυγε από τον ΠΑΟΚ πριν 1,5 χρόνο σταματώντας το "καταστροφικό" του έργο, τι ασχολείσαι μαζί του με χλευαστικό και εμπαθή τρόπο;
Δεν σου αρκεί που εδώ και πόσο καιρό δεν είναι πια στον ΠΑΟΚ;

imago

• Guest

Μάλλον έχεις μπερδέψει την έννοια της λέξης κομπλεξικός...

Εγώ το λέω ξεκάθαρα, πράγματι πιστεύω ότι ο Αναστασιάδης μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στον ΠΑΟΚ, έφυγε με πολύ άκομψο τρόπο ενώ δεν έπρεπε να φύγει, και με διοικήσεις επιπέδου Μπατμαν και Γούμενου είναι ο μόνος προπονητής που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.
Γι'αυτό τον υπερασπίζομαι όποτε θεωρώ ότι κατηγορείται άδικα.

Εσύ αφού έγινε το "δικό" σου κι έφυγε από τον ΠΑΟΚ πριν 1,5 χρόνο σταματώντας το "καταστροφικό" του έργο, τι ασχολείσαι μαζί του με χλευαστικό και εμπαθή τρόπο;
Δεν σου αρκεί που εδώ και πόσο καιρό δεν είναι πια στον ΠΑΟΚ;

εγώ δεν ασχολείθηκα με το θέμα εδώ και καιρό. Εσείς αρχίσατε με χαρακτηρισμούς και αλά κομπλεξικός για όσους δεν συμμερίζονται την άποψή σας.
Δεν άρχισα εγώ το θέμα αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω όταν μας λέτε και αχάριστους από πάνω!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Εντάξει τότε δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.
Όπως θα είδες ούτε εγώ το ξεκίνησα το θέμα. Και με τους χαρακτηρισμούς μου αναφερόμουν σε αυτούς που 1,5 χρόνο μετά βγάζουν αυτό το μίσος χωρίς λόγο.
Αν δεν σε αφορά δε χρειαζόταν να απαντήσεις.
Να έχεις διαφορετική άποψη δε σημαίνει ότι είσαι κομπλεξικός. Διαφωνώ κάθετα με τις βάσεις στις οποίες στηρίζεις την άποψη σου αλλά δεν σημαίνει ότι σε θεωρώ κομπλεξικό.
Για αχαριστία εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να μίλησα ποτέ

alessandro4

• Guest
Terastia apogoiteysi me tin eikona poy blepo. Gia olo ayto to xrono poy afierosa edo mesa ena megalo eyxaristo apo ola ta aderfia poy moirastikame pragmata, kala kai kaka, me merikes apo tis pio oraies sizitiseis. Omologo pos i ektimisi poy aneptyxa se polla paidia edo mesa me exeplixe, ena eyxaristo eidika  se aytoys, kai toys xairetismoys moy se oloys opoy kai an briskontai simera.

me paoktsidikous xeretismoys,

Grigoris

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
PROS TO FORUM...PEDIA KLEISTE TO OLO TO FORUM YIA 15 MERES EKTOS TON HMERON POU EXOUME AGONES.
EXEI KSEFUGEI H KATASTASH KAI YPARXEI ALLOFROSHNH.
OLOI VRIZOUN OLOUS KAI TO XEIROTERO VRIZOUNE ATOMA OPOS TON AGELO TON SALPIGIDI TON KOSTIKO KAI ALLOUS POU EXOUNE DOSEI TOSA STON PAOK.
VRIZOUME THN 4 POU EINAI ISTORIA.
MIN MOU PEI KANEIS OTI OLOI OI PARAPANO DEN AGAPANE TON PAOK. NAI MPOREI NA KANANE LATHOI ALLA TA LATHOI YIA TOUS ANTHROPOUS EINAI
VRIZOUME ALLA MELH.
KLEISTE TO YIA NA EPELTHEI HREMIA
SOVARA MILAO

imago

• Guest
δεν υπάρχει λόγος να κλείσει το Φόρουμ.
Εγώ ζητώ συγγνώμη γιατί ξέφυγα σε ένα σχετικό τόπικ. Ελπίζω να υπάρξει κατανόηση γιατί όλα αυτά τα θέματα εφάπτονται αντικειμένων με τα οποία είμαστε συναισθηματικά δεμένοι οπώτε είναι δύσκολο να ελέγχεις τον εαυτό σου. Αρκεί να μην ξεχνάμε ότι, παρόλες τις κόντρες, τις αδόκιμες εκφράσεις κτλ. πάνω από όλα είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και δεν πρέπει να μπαίνει κανείς και τίποτα μεταξύ μας!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Θα παρακαλουσα ολα τα μελη του φορουμ μεχρι τη Παρασκευη να
ασχοληθουν ενεργα (και στα ραδιοφωνα και σε καθε δημοσια
τοποθετηση τους) αλλα και στο παρον φορουμ
μοναχα με το συλλαλητηριο της Παρασκευης.

υπαρχει χρονος να ασχοληθουμε και να συζητησουμε και για το αγωνιστικο,
και για το Εθνικη Ελλαδος, και για τους προπονητες και
για το μπασκετ και για ολα.

Μεχρι τη Παρασκευη ομως θα ηθελα πολυ ολοι να επικεντρωθουμε
στο συλαλλητηριο.

ετσι κι αλλιως και στο παιχνιδι με το γαυρο δε θα εχουμε λαο
οποτε δεν υπαρχει κατι που να μπορουμε να αλλαξουμε
για τη μοιρα αυτου του παιχνιδιου.

αυτο σαν προτροπη-παρακληση απο μενα.

Ευχαριστω και ελπιζω να μη παρεξηγηθω.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

goudas4

• Guest
Oxi file mou den prokeitai na pareksigitheis giati exeis apolito dikio! Xrono gia na sxoliasoume otidipote allo exoume. To syllalitirio omos plisiazei, oi meres teleionoun kai prepei na organothoume oso to dinaton kalitera gia auto! Gia auto loipon ki ego stirizo tin apopsi sou oti mexri tin paraskevi pou tha ginei to syllalitirio ( to opoio elpizoume oloi na einai megalo se ogko! ) prepei na asxolithoume apokleistika me to syllalitirio!

OLOI STI DE8!!!
LEUTERIA STON PAOK!!!