Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ok ok... την αλλαξα..
ξενερωτοι  :P :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Νταξει, να τη σβησουμε ολοι αμα ειναι να πουμε. Τη σβηνει ο τζ, τη σβηνει ο ντ, τη σβηνει ο κι. τη σβηνω εγω τη σβηνουν αλλοι ε ας τη σβησουμε, ας γινουμε ολαπαοκ και να λεμε παοκ ολε. οχι ΠΑΟΚ ολε.

Και αντε ρε τσιλτσι σε επρηξε ο κιουρ. Οκ. Δεν εχει δικαιωμα ομως να λεει? Οπως και εσυ και εγω και ολοι? Δεν ξαναποσταρα στον κοντο, δεν γραφω για τον πάπα, δεν γραφω για το ενα για το αλλο , αντε, ολοι χερια, σε γνωριζω απ τη φανελα την ασπρομαυρη στολη, μπραβο δε θα ακουσει κανεις ποτε...ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ επισης δε θα γινει κανεις, μην ανησυχειτε.

Offline Suicidal

• Βασικός
κι εγω την εσβησα, κι εγω..... να κατσεις να πεις ΤΙ? και αν τολμισεις και πεις κατι γινεσαι και μιζερος....
αι στα διαλα ρε..... καλυτερα σιωπηλος user χαζευοντας το netwar που ξεκινισαν ολοι οι κολογλύφτες!

(αλλο φρουτο παλι αυτο το ''την σβήνω''? μετα το ''δεν την παλευω'' και μετα το ''δεν υπαρχει'')
no offence to you doc, απλα πηρα πάσα απο το ποστ σου, οκ bro?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dave

• Αλλαγή
κ αλλοι πολλοι την εκαναν, ο μπιανκονερο, ο αλαμανα, ο καθενας για δικους του λογους...και αλλοι πολλοι σκεφτονται ακομα να τη κανουν..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ναι μπιλλυ, επιτηδες την χρησιμοποιησα.

Και να λεγες σταματαει να ασχολειται και να γραφει κανενας που ασχολειται με τον ΠΑΟΚ κανα τεταρτο τη μερα η στο φαναρι βαζει ραπτοπουλο παει και ερχεται ρε πουστη μου..

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
επειδη ειστε λατρεις των πεπονιων παρτε
http://bigboobsgr.blogspot.com/?zx=973e01a52cf5f4fa
τζον με αγαπη

http://en.wikipedia.org/wiki/Cattle

Για ενημέρωση και μόνο
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

chiltsid

• Guest
Νταξει, να τη σβησουμε ολοι αμα ειναι να πουμε. Τη σβηνει ο τζ, τη σβηνει ο ντ, τη σβηνει ο κι. τη σβηνω εγω τη σβηνουν αλλοι ε ας τη σβησουμε, ας γινουμε ολαπαοκ και να λεμε παοκ ολε. οχι ΠΑΟΚ ολε.

Και αντε ρε τσιλτσι σε επρηξε ο κιουρ. Οκ. Δεν εχει δικαιωμα ομως να λεει? Οπως και εσυ και εγω και ολοι? Δεν ξαναποσταρα στον κοντο, δεν γραφω για τον πάπα, δεν γραφω για το ενα για το αλλο , αντε, ολοι χερια, σε γνωριζω απ τη φανελα την ασπρομαυρη στολη, μπραβο δε θα ακουσει κανεις ποτε...ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ επισης δε θα γινει κανεις, μην ανησυχειτε.
του απαγορευσα εγω να τα λεει?ειμαι εγω υποχρεωμενος να ακουω αυτα που λεει και να μην απαντω?δεν καταλαβαινω πραγματικα!
το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειναι υπευθυνος ο ιδιος,οπως και το πως θα το γραφει,τι υφος θα χρησιμοποιει και το τροπο που το γραφει.
εεεεεε με συγχωρειτε δηλαδη που βαρεθηκα,τις βρισιες,τις ειρωνιες,τους διαχωρισμους,τις εξυπναδες,τα υπονοουμενα,τους χαρακτηρισμους,την εσωστρεφεια,το τσουβαλιασμα,τις κατινιες,τις ιντριγκες,τις συνωμοσιες και παει λεγοντας.
διαβαζει ο αλλος ο Χ,παοκμανια,ολαπαοκ,παοκ24,ακουει ραδια και ερχετε εδω και βριζει,γραψτα-πεστα εκει ρε μεγαλε,τι με νοιαζει εμενα?εγω τα λεω μηπως?και επειδη δε συμφωνω μαζι του,με παιρνει και εμενα η μπαλα,ειμαι προβατο,αυτοματος ειμαι απο την αλλη πλευρα,οποια και αν ειναι αυτη!
το φορουμ εχει καταντησει ενα τσαμπα ραδιο,βγαζει ο καθενας την πικρα της καθημερονοτητας του,ριχνει το μπινελικι του,χαρακτιριζει καμια 200 ατομα,πεταει και καμια εξυπναδα με υπονοουμενα και ανοιγει την τηλ στο σπιτι του και γελαει με την πανια!
σορρυ αλλα εχω κ εγω το δικαιωμα να πω,πως δεν ειναι αυτο που ηταν οταν πρωτομπηκα εδω!

και σας παρακαλω επιτελους,προς τα μελη (που με εχουν γνωρισει) που βλεπω πως εχουν ''παρεξηγηθεί'' με τις αποψεις μου,εδω μεσα γραφουμε την γνωμη μας για τον ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται να συμφωνουμε σε ολα,δεν ειναι κατι προσωπικο.
αποψεις-γνωμες ειναι γαμω την τρελα μου,ολη εχουν μια,σαν τις κωλοτρυπιδες!

αντε την σβηνω....καλα να περνατε!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ουτε λιγο ουτε πολυ τον ειπες γραφικο, προπαγανδιστη, αναληθη και οτι συνεχιζει την πιπιλα (αυτο παιζει και να ειναι αληθεια  ;D )
αλλο να τον απαντας με επιχειρηματα, αντε και καμια σποντα, και αλλο να τον παιρνεις αμπαριζα, γιατι μετα και συ κανεις οτι και καλα κανει αυτος, παιρνει αμπαριζα τον προεδρο της παε.

υγ)τι εχει η πανια ρε φιλε? Για κατι τετοιους εφυγε απο την εκπομπη  :-*

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Η αποψη του cure ειναι ενα απο τα (αρκετα για μενα) καλα που εχει το φορουμ μας. Συμφωνω δεν συμφωνω με την αποψη του, την σεβομαι την διαβαζω και ειτε την κραταω ειτε την σβηνω. Το να τον χαρακτηρισω ή να τον κραξω δεν υπαρχει περιπτωση ποτε, διοτι ειναι αληθινος, αρρωστος, αστείρευτος και μοναδικος στο ειδος του.

Αν αρχισουμε τους χαρακτηρισμους σε οποιον δεν γουσταρουμε, τοτε ειναι που θα καταντησουμε παρατραγουδο.

chiltsid

• Guest
ζητω συγγνωμη που σας εθιξα τον cure,δεν θα κατσω να επιχειρηματολογησω με καποιον που τα επιχειρηματα του,στηριζονται σε δημοσιευματα,σεναρια και σε ακουσα απο καποιον,προπαντως οταν χαρακτιριζει και βριζει τον λαο του ΠΑΟΚ και οποιος εχει απλα διαφορετικη γνωμη απο αυτον,με καθε ευκαιρια.

συμφωνω μαζι σας,δεν μ αρεσουν και μενα οι χαρακτηρισμοί,αλλα απο το καλοκαιρι και μετα γινεται και τιποτα αλλο εδω μεσα?τοσο καιρο δεν σας πειραζαν?δεν μιλαω για κοντο,ουτε για ζαγορακη και μλκιες,απο το καλοκαιρι,εκτος απο ειρωνιες,εξυπναδες και χαρακτιρισμους γραφεται(εδω μεσα) και τιποτα αλλο?δηλαδη 8 μηνες,ολα καλα,επειδη συμφωνουμε με αυτα που γραφονται,κλαιν που εχουμε τσουβαλιασει,βρισει,τον μισο κοσμο και μολις ''ανταποδωσει'' καποιος με τον ιδιο τροπο,θελουμε επιπεδο ξαφνικα?
ε θα μου κανω την χαρη και δεν θα τον ξανα χαρακτηρισω τοτε,του ζηταω και δημοσια συγγνώμη αμα θίχτηκε,προσπαθησα και πριν να γινω οσο ξεκαθαρος γινεται,το προβλημα μου,ειναι η αποψη του και οχι ο ιδιος ο ανθρωπος πισω απο το πληκτρολογιο.
αρα δεν χρειαζονται αλλα τετοια
Εγώ πάλι θα πρότεινα να μιλάμε/γράφουμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας προκειμένου να περιορίσουμε λίγο και τις τζάμπα (ως επί το πλείστον) εντάσεις μεταξύ μας. Αν μάλιστα βάλουμε και λίγα επιχειρήματα στον λόγο μας αντί για έυκολους χαρακτηρισμούς θα τα'νε όλα πολύ καλύτερα....
δεν θα ξανα πω τιποτα για τον οποιον cure,την σβηνω που λεμε.

ενας ψευτικος,υγιεις οπαδος!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Τωρα το παιρνεις εσυ προσωπικα ομως..
Οσο πεφτουν χαρακτηρισμοι προς μελη του φορουμ, τοσο δεν βοηθαμε ρε τσιλτ.. και εσυ συμφωνεις με αυτο.. μην στραβωνεις  ;)
Διαφωνησε μαζι του και κανεις δεν θα σου πει τπτ..

Τεσπα, ισως μαλακια μου που πηρα θεση, καντε οτι νομιζεται, μεγαλα παιδια ειστε στην τελικη..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μακαρι την ιδια ευαισθησια που δειχνετε στους "χαρακτηρισμους" του τσιλτ, να δειχνατε σε ολους.
Μπορω να σας αραδιασω καμια 500αρια ποστ με χαρακτηρισμους το τελευταιο 8μηνο.
Δεν παιρνω κανενος την θεση, δεν με ενδιαφερει...αλλα οχι δυο μετρα και δυο σταθμα.

Αν το καταλαβε κανεις, απειχα σχεδον 3 μηνες απο το φορουμ..Γιατι πλεον εχουμε γινει ενα μπουρδελο. Και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι ενω θελουν να γραφουν συχνοτερα, οταν βλεπουν τον χλευασμο και την απαξιωση χαλιουνται...και λενε δεν γαμιεται που θα κατσω να γραψω εστω και 2 γραμμες.

Εχουμε κανει μπλακ λιστ, και οταν γραφει καποιος...οτι και να γραφει..μπαινουμε και του τι χωνομαστε.  Χασαμε υπερπολυτημα μελη, διωξαμε ΑΔΕΡΦΙΑ με αυτην την νοοτροπια.

Offline cure

• Αλλαγή
Σιγά ρε chilt που θίχτηκες κιόλας ρε. Δεν φτάνει που με έβρισες, θίχτηκες κιόλας. Υποκριτής είσαι ρε κι εσύ κι όλοι όσοι ευαγγελίζεστε την "ελευθερία της άποψης". Αρχίδια καπλαμά είστε ρε. Μόνο για ειρωνία, αλλά από ουσία μηδέν. Κατηγορείτε εμένα πως χαρακτηρίζω, όταν έχετε γαμηθεί να με προσβάλετε. Και ξέρεις γιατί είσαι υποκριτής και συ κι όλοι σαν εσένα ρε μεγάλε; Γιατί αντί να αντιπαραθέσεις στην έστω λάσπη του άλλου επιχειρήματα, πάτε να ακυρώσετε με ψέματα αυτά που λέει. Εδώ π.χ. πιπιλάς τη καραμέλα ότι αναπαραγάγω δημοσιεύματα και φήμες, ενώ απλά σχολίασα επίσημες δηλώσεις! Ποια σενάρια ρε; Τις επίσημες δηλώσεις ονομάζεις σενάρια και τον ισολογισμό; Άντε κάνε μας τη χάρη...

Αν δεν ήσουν υποκριτής θα τα είχες με τον υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ που βγήκε πριν τον "πόλεμο" που λες να ανακοινώσει ότι πρέπει να πουλήσουμε παίχτη για τον έναν και τον άλλο λόγο. Αλλά αυτό δεν σε άγγιξε. Σε άγγιξε που τον σχολίασα.

Και να κλείσω λίγο αυτό το παραμύθι των σεναρίων που με έχετε πρήξει τ' αρχίδια τόσα χρόνια. Εγώ αν γράφω σενάρια από το μυαλό μου ή αν κάνω κάποιου είδους πολιτική αποδεικνύεται από τα γραπτά μου εδώ και 5 χρόνια περίπου. Δεν ξέρω αν είμαι κανένας φαντασιόπληκτος, ξέρω όμως ότι είμαι σίγουρα ένας μαλάκας και μισός είμαι, που επειδή τύχαινε να ασχολούμαι πολλές ώρες με την αρρώστια μου και να ξέρω πράγματα ή να συνάγω με το μυαλό μου κάποια άλλα, θεωρούσα έντιμο να τα μοιραστώ. Δεν γαμιέσαι όμως στη τελική κι εσύ και όλοι που θα μου τη πείτε κιόλας. Με σένα ρε μαλάκα με πείραξε πολύ επειδή με ξέρεις ρε. Έχουμε πιει δυο τρεις μπύρες μαζί. Με ξέρεις ρε μαλάκα για να με πεις πιανόλα.

Όσο για σένα ρε Georgie-4 είναι υποκρισία να σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί όταν κάθε σου ποστ εδώ και χρόνια στάζει ειρωνία και βρίθει χαρακτηρισμών για καθέναν με την αντίθετη άποψη από σένα. Στο όμορφο τα πετάς και στο κυριλέ δε λέω, αλλά δεν απευθύνεσαι σε χαρχόλια ρε μεγάλε να το παίζεις δεν είδα-δεν ξέρω. Σιγά που θίχτηκες κι εσύ και όσοι την έκαναν. Όποιος την κάνει είναι απλά ένας που νιώθει ξένος με το περιβάλλον λόγω των απόψεών του. Ε ας βρει κάπου να κολάει κι αυτός. Κανείς δεν χάνεται. Το λυπηρό όμως δεν είναι που κάποιοι έφυγαν. Το λυπηρό είναι ότι αυτοί που έμειναν το κάνουν πλέον για πλάκα και σιχάθηκαν να μπαίνουν σε σοβαρή συζήτηση για τον ΠΑΟΚ για να συζητάνε τις ίδιες μαλακίες με τους ίδιους μαλάκες.

Αυτό λέω να κάνω κι εγώ στο εξής για να μη χαλάμε και τις καρδιές μας. Όχι τίποτε άλλο αλλά μη νιώθω τύψεις που θα "διώξω" κι άλλους από το paokworld.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Βασικα ποια μελη χασαμε?
Δεν κανω πλακα, μου ρχονται 1-2 στο μυαλο που ξερω οτι ξενερωσαν.. τα περισσοτερα ομως μελη που ξερω πως δεν γραφουν πια, δεν γραφουν λογο προσωπικων θεματων και οχι λογο ξενερας... Αν κανω λαθος, θυμηστε μου ποιοι δεν γραφουν γιατι ξενερωσαν... Οχι πως θα λυσω το προβλημα φυσικα, απλα θα θελα να μαθω γιατι μου ακουστηκε καπως το ποστ του georgie..

northeagle_4

• Guest
Βασικα για να πουμε και 2 πραγματα σοβαρα ειδικα εσεις οι 2 που γνωριζεσται θα επρεπε να σκεφτειτε καλα πριν ανταλλαξατε χαρακτηρισμους και κατηγοριες ή οτιδηποτε και με οποιον τροπο το εκλαμβανει κανεις και το λεω ειδικα γιατι εχετε πιει μαζι,εχετε μιλησει κτλ
 Αλλος θα πει γιατι δεν τα σβηνεις ,υπαρχουν κανονες και μπλα μπλα απο την στιγμη που γνωριζεσται η ευθηνη ειναι δικια σας.Υβριστικα ποστ εχουν σβηστει χιλιαδες φορες και θα σβηστουν αλλες τοσες αλλα σε αυτην την περιπτωση προσωπικα δεν θα γινω νταντα κανενος,βρειτε την ακρη μονοι σας.

* Κιουρ το προβλημα  ειναι οτι τα λεγομενα σου και τα σεναρια και και και καποιοι δεν τα εκλαμβανουν ως ενδεχομενα αλλα ως δεδομενα,εγω τα παιρνω ως πιθανοτητα να ειναι ετσι και σε πολλα διαφωνω.Φυσικα δεν φταις εσυ για αυτο το ολο προβλημα ξεκιναει απο τον διαχωρισμο σε ξυπνιους και κοιμησες και την νοοτροπια οτι οποιος πει το πιο ακραιο ειναι και ο πιο ψαγμενος,ειδικα στο απροσωπο ιντερνετ ο διχασμος και η επιβολη ενος κομματιου του κοσμου στο αλλο ειναι πλεον συνηθες φαινομενο και σε αυτο φταινε ολοι.

Offline cure

• Αλλαγή
Ποια σενάρια ρε φίλε north πες μου ένα γιατί θα τρελαθώ ειλικρινά. Πες μου ένα σενάριο ρε φίλε που είπα τελευταία. Δεν τη δέχομαι αυτή τη λέξη με τίποτα. Τι είμαι κανένας βλάκας να μπω στο τρυπάκι να δεχτώ ότι λέω σενάρια για να δικαιώσω όποιον δεν καταλαβαίνει τι λέω; Και μόνο που το όλο θέμα σήμερα ξεκίνησε από τον αντίλογο που είχα σε δηλώσεις στελέχους της παε και μιλάμε τώρα εγώ κι εσύ για σενάρια, έχει πετύχει ο κάθε ένας να υποβαθμίσει όσα λέω σε σκουπίδια. Και αυτό γίνεται συστηματικά.

Αυτό που λέει ο τσιλτ θα είχε δίκιο να το κάνει πέρυσι. Τότε είχε ξαναγίνει θέμα και το αποδέχτηκα. Γι' αυτό το λόγο έκοψα να λέω και "πληροφορίες" και άλλαξα συμβολικά το PAOKCURE, ως υπόσχεση πιο πολύ στον εαυτό μου κι όχι στον κάθε μαλάκα πως ό,τι και να ακούσω/μάθω δεν θα το αναπαραγάγω και το έκανα ρε πούστη μου. Ε νισάφι πια με τα σενάρια ρε.

Και να πω και κάτι άλλο ρε φίλε; Στ΄αρχίδια μου και το τι νοοτροπία επικρατεί γενικά στο ίντερνετ. Εγώ πίστευα πως ήμουν σε ένα χώρο εδώ μέσα όπου βάζοντας κάτω δέκα άνθρωποι το μυαλό μας να σκεφτεί, θα φτάναμε στην αλήθεια με το τι παίζει. Το να σχολιάσει όμως κάποια επίσημα ψέματα δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο brainstorming. Δυστυχώς όμως τελευταία αντί να βρεις άλλα 9 μυαλά να πούνε την οπτική τους βρίσκεις 2-3 το πολύ πλέον και τα υπόλοιπα που μπαίνουν στη συζήτηση είναι νομιστεράκια ή μάλλον γιεσμίστεράκια που κάνουν copy paste την ίδια μαλακία. Για κάθε μα κάθε θέμα. Κι έχουν κάνει τους περισσότερους να έχετε πάψει να συμμετέχετε ενεργά σε πολλά θέματα. Ε λοιπόν λέω να σας κάνω παρέα, γιατί όποιος με ξέρει έστω και λίγο, ξέρει πως λέω αλήθεια ότι στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν στενοχωρώ κάποιον με όσα λέω και ότι δεν είμαι εξυπνάκιας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
ρε μλκ δεν αμφιβητω τα στοιχεια οπως βγαινουν απο δηλωσεις αλλα την ερμηνεια τους και κυριως την ερμηνεια που δινουν οι αρδ.ακριβως αυτο λεω ρε φιλε οτι εσυ τα λες οπως τα βλεπεις με βαση καποια στοιχεια και αλλοι το βλεπουν ως δεδομενα ή οτι λες οτι ειναι γκαραντι ετσι.
 δεν θα κατσω να μπριζωθω τωρα ειναι ξεκαθαρο τι εγραψα και τι εννοω και σου ειπα κιολας ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ το πως ερμηνευςι καποιος τα λεγομενα-γραφομενα σου.

Offline lik4

• Αλλαγή
oπως το βλεπει κανεις....  :'(   :'(   :'(   :'(

Offline Suicidal

• Βασικός
Φιλε garf4,
σε θερμοπαρακαλώ παρα παρα πολύ, άλλαξε το avatar σου που δείχνει τα τυπάκια από το μισος με το γοτθικο ΠΑΟΚ απο κατω.
Είναι ιστορικό, το είχα φτιάξει και το είχα για παρα πολλά χρονια σαν billypoglwssios, μέχρι που άλλαξα όνομα και ιδιότητα και μαζι μ'αυτη την αλλαγη
αλλαξε και το αβαταρ μου!

Σ'ευχαριστω πολυ κι ελπιζω να με σεβαστείς!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo