Νταξει, να τη σβησουμε ολοι αμα ειναι να πουμε. Τη σβηνει ο τζ, τη σβηνει ο ντ, τη σβηνει ο κι. τη σβηνω εγω τη σβηνουν αλλοι ε ας τη σβησουμε, ας γινουμε ολαπαοκ και να λεμε παοκ ολε. οχι ΠΑΟΚ ολε.
Και αντε ρε τσιλτσι σε επρηξε ο κιουρ. Οκ. Δεν εχει δικαιωμα ομως να λεει? Οπως και εσυ και εγω και ολοι? Δεν ξαναποσταρα στον κοντο, δεν γραφω για τον πάπα, δεν γραφω για το ενα για το αλλο , αντε, ολοι χερια, σε γνωριζω απ τη φανελα την ασπρομαυρη στολη, μπραβο δε θα ακουσει κανεις ποτε...ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ επισης δε θα γινει κανεις, μην ανησυχειτε.
του απαγορευσα εγω να τα λεει?ειμαι εγω υποχρεωμενος να ακουω αυτα που λεει και να μην απαντω?δεν καταλαβαινω πραγματικα!
το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειναι υπευθυνος ο ιδιος,οπως και το πως θα το γραφει,τι υφος θα χρησιμοποιει και το τροπο που το γραφει.
εεεεεε με συγχωρειτε δηλαδη που βαρεθηκα,τις βρισιες,τις ειρωνιες,τους διαχωρισμους,τις εξυπναδες,τα υπονοουμενα,τους χαρακτηρισμους,την εσωστρεφεια,το τσουβαλιασμα,τις κατινιες,τις ιντριγκες,τις συνωμοσιες και παει λεγοντας.
διαβαζει ο αλλος ο Χ,παοκμανια,ολαπαοκ,παοκ24,ακουει ραδια και ερχετε εδω και βριζει,γραψτα-πεστα εκει ρε μεγαλε,τι με νοιαζει εμενα?εγω τα λεω μηπως?και επειδη δε συμφωνω μαζι του,με παιρνει και εμενα η μπαλα,ειμαι προβατο,αυτοματος ειμαι απο την αλλη πλευρα,οποια και αν ειναι αυτη!
το φορουμ εχει καταντησει ενα τσαμπα ραδιο,βγαζει ο καθενας την πικρα της καθημερονοτητας του,ριχνει το μπινελικι του,χαρακτιριζει καμια 200 ατομα,πεταει και καμια εξυπναδα με υπονοουμενα και ανοιγει την τηλ στο σπιτι του και γελαει με την πανια!
σορρυ αλλα εχω κ εγω το δικαιωμα να πω,πως δεν ειναι αυτο που ηταν οταν πρωτομπηκα εδω!
και σας παρακαλω επιτελους,προς τα μελη (που με εχουν γνωρισει) που βλεπω πως εχουν ''παρεξηγηθεί'' με τις αποψεις μου,εδω μεσα γραφουμε την γνωμη μας για τον ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται να συμφωνουμε σε ολα,δεν ειναι κατι προσωπικο.
αποψεις-γνωμες ειναι γαμω την τρελα μου,ολη εχουν μια,σαν τις κωλοτρυπιδες!
αντε την σβηνω....καλα να περνατε!