Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 29069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ ένα πράγμα θα πω και κρατείστε το καλά στο μυαλό σας και μην είστε και πολλοί λαλίστατοι,ίδιος όταν μιλάτε έχοντας μαύρα μεσάνυχτα... κρατήστε λίγο πισινή όχι στο θεμα του Pablo που βλεπω τωρα με τα ποστ του μπλε ματια ,αλλα και στα ποιο πολλά θέματα..τα γραπτά ολονών μένουν και εδώ θα είμαι για να σας τα θυμίσω...θα ανοίξω το "τοπικ" του καλύτερου οτι ναναι..από εποχή γούμενου και μετα ζαγορακη έλεγα να το κάνω αυτό..αλλα όλο κάτι με κρατούσε,τώρα όμως είμαι ασυγκράτητος  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το γράφω εδώ για να μην γεμίσουμε με οφ τόπικ πόστ

καπρι μιλας και ειμαστε κανενα αχανες φορουμ... εμεις και εμεις ειμαστε και θα κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας; οφ τοπικ κ παλι

πετάς έυκολα μία κατηγορία προς τους 4-5 που εχουμε μείνει κ όταν σου ζητάμε να μιλήσεις συγκεκριμένα λές άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι με αύτο που λές μας προσβάλλεις. Εγώ πάντως θα επιμείνω κ θα σου ζητήσω άλλη μία φορά να μας πεις συγκεκριμένα πότε χαριστίκαμε σε κάποιον από δω μέσα λόγω προσωπικής φιλίας,ειδάλλως να κοπεί αυτή η καραμέλα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεν ειχα καμια προθεση να σας προσβαλλω αλλα οταν μου σβηνει ποστ το τσακαλακι που ουτε βριζω ουτε προκαλω και εχουμε δει αθικτα ποστ αηδια εδω μεσα εγω την παπια δεν θα την κανω

και στην ταμπακιερα καπρι... δεν ειχα σκοπο να το γραψω αλλα με προκαλεσες 3 φορες αλα χριστοδουλος, διαβαζες και εσυ φιλε εκεινο τον καιρο φαινεται κ δεν θυμασαι

εγινε εδω μεσα ενεργεια που αν γινοταν σε φορουμ αλλης ομαδας θα γραφατε οχετους για το ποιον τους κτλ... ονομα δεν χρειαζεται να γραψω
και μιλαω τοτε που για μια ασημαντη αφορμη "δοθηκε" απο μελος του φορουμ πληρες ονομα, FB προφιλ κτλ αλλου νεου μελους και κατι αστειες προτροπες δειρτε τον, αυτος ειναι κλπ μαλακιες και περασε αβαβα απο ολους. θυμηθηκες;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όχι.Αν δεν θες να το γράψεις δημόσια,στείλε μου πμ.

Το τσακαλάκι νομίζω εξήγησε για ποιόν λόγο σου έσβησε το πόστ και αν μη τι άλλο είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να κατηγορηθεί για άνιση μεταχείριση μελών
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:06:23 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:10:59 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:24:59 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:24:27 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:33:04 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Last Edit: October 22, 2013, 21:38:49 by Capricorn »

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
καλησπέρα παιδιά, ήθελα να κάνω μια παράκληση στα meli του forum που ανεβάζουνε video η φωτό. επειδή πλέον πολλοί έχουμε tablets και smartphones και λόγω δουλειάς δεν έχουμε πρόσβαση σε σταθερό pc, ήθελα να παρακαλέσω μαζί με το video να κάνετε copy και το link γιατί p.x.  το android,μην έχοντας flash, δεν μπορεί να δείξει την εικόνα. αντίθετα χτυπώντας το link σε μεταφέρει αυτόματα στο you tube κι όλα καλά!
sorry αν κούρασα...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
always firefox dask, το πρόβλημα όμως είναι στο mobile internet.
Ακόμα κι ο firefox εκεί δεν μπορεί να παίξει flash οποτε εάν δεν υπάρχει το link βλέπω ένα σωρό σελίδες, που περιέχουν multimedia περιεχόμενο, με το μήνυμα "a plugin is requested το view this content", και σε android δεν υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις flash.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μ αυτά πάλευα και έχασα τη μεσημεριανή σιέστα έχεις δικιο

Offline savage republic

• Βασικός
always firefox dask, το πρόβλημα όμως είναι στο mobile internet.
Ακόμα κι ο firefox εκεί δεν μπορεί να παίξει flash οποτε εάν δεν υπάρχει το link βλέπω ένα σωρό σελίδες, που περιέχουν multimedia περιεχόμενο, με το μήνυμα "a plugin is requested το view this content", και σε android δεν υπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις flash.

Έχει plugin ο chrome. Δοκίμασέ το.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
σωστός savage!
με chrome κανένα πρόβλημα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μπειτε στο live και το πρωι, χρειαζομαστε καρβουνο-πελλετ-φυσικο αεριο για ζεστασια, εχει ψυχρα
συνδεθειτε και καντε τις δουλειες σας, χαλασαμε

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Εβαλα σημερα να ακουσω ραδιοφωνο και ειδα αυτο το εκπληκτικο πραγμα να αναβοσβηνει μεσα στη μουρη μου ολη την ωρα. Θελω να ρωτησω εαν μου κανει πλακα ο σαββιδης (ή ο θεος ο ιδιος) ή το βλεπουνε κι αλλοι αυτο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
γιατι ρε συ;
ωραια παρηγορια ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Λες ε? :'( :'(

Ισως μου εχει καταραστει τα cookies ο Κολκας απο τοτε που τον εβρισα  :D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ