1.
Για τους παίκτες που χρησιμοποίησε: "Προσπαθήσαμε να βάλουμε φρέσκους παίκτες. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Βούκιτς δεν θα μπορούσαν να παίξουν εξαρχής ενενήντα λεπτά.
Όταν μπορείς να βάλεις έναν παίκτη σαν τον Τζιόλη η ομάδα παίρνει πολύ ποιότητα".

2.
Για τις μεταγραφές:
"Θα τα πούμε τον Ιανουάριο, τώρα είναι Δεκέμβριος. Είναι μια καλή περίοδος για εκπλήξεις, θα δούμε τι θα έρθει".
στις 31 Γεναρη βλεπω να γινονται κ παλιι μεταγραφες
3.
Για τις φάσεις που αδικήθηκε ο Λεβαδειακός: "Δεν εκνευρίζομαι. Ξέρω ότι κάποιες φορές οι διαιτητές παίρνουν αποφάσεις που με απογοητεύουν και εμένα τον ίδιο. Είναι καλό, όμως ότι κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν".

4.
Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας: "
Στο κέντρο της άμυνας είμαστε καλά. Δεν έχουμε πρόβλημα. Έχουμε τον Βίτορ και τον Κατσουράνη, αλλά και
τον Κατσικά που χρειάζεται λίγο καιρό για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο".

5.
Αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή: "Δεν θέλω να ξαναδώ 0-0 όπως με τον Απόλλωνα, ή την ήττα από τον Παναιτωλικό ή την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Κατά τ΄ άλλα είμαι ικανοποιημένος".
κατα τον προπονητη μας λοιπον το προβλημα ειναι οι 2-3 εμφανισεις στο πρωταθλημα..οχι αυτο το αθλιο συνοθηλευμα παικτων που βλεπουμε ολο και πειρσσοτερο τελευταια..