Author Topic: ατρόμητος περιστερίου χαλκηδόνας -Π.Α.Ο.Κ. Τετάρτη 18/12/2013 -17:15,NS2  (Read 1621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ανωτεροι σε ολα το παλεψαμε μεχρι το 94 αλλα αμα αφηνεις τον αντιπαλο παλι να προηγηθει με την 1η-2η φαση που σου κανει και εσυ χανεις τετοιες ευκαιριες και δεν εκμεταλευεσαι την υπεροχη σου και τα απειρα στημενα ε τοτε δεν κερδιζεις. Κριμα γιατι σημερα το αξιζαμε.. 7 στοπερ εβαλε στο 2ο ημιχρονο ο οτσαλαν χειροτερα και απο την Καραγκαντι στην Τουμπα εστησε την ομαδα του.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Άντε και κερδίζαμε... δείτε πως κέρδισε ο gay πάλι. Κοροιδία, πρωτάθλημα του κώλου
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bane

• Αλλαγή
κραταω την νοοτροπια που μου αρεσε πολυ.το πιστευανε σε ολο το ματς. αυτο ειναι το φετινο ψκερδος για την ομαδα και ειναι εργο στεφενς. σε ολα τα ματς εκτος γαβρου παιζουνε ετσι. τον οποιο πουστη τον περιμενω σε αλλα τρια ματς φετος για να δω που παμε. δεν γουσταρω αλλο κραξιμο .απο μενα μπραβο και το χαρηκα.θεωρω οτι το 4-0 ειναιτυχαιο και περιμενω αποδειξεις
μπορει να πεσετε να με φατε αλλα επειδη εχω δει πολλα χρονια ΠΑΟΚ το φετινο σε νοοτροπια νικητη το θυμαμαι μονο την χρονια του πρωταθληματος
αυτα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω bane πιστευω οτι μολις βρεθει μια σοβαρη ομαδα απεναντι μας, θα μας κανει να μαζευουμε τα βρακια μας.
Καλη η νοοτροπια, αλλα οι φετινες ομαδες στο πρωταθλημα ειναι παρε την μια, βαρα την αλλη. Δεν υπηρχε ατρομητος χθες. Αστεια ομαδα.

Μακαρι να εχεις δικιο βεβαια, αν και χλωμο το βλεπω.

υγ. ποιον να πεσουμε να φαμε μωρε μλκ, πας καλα? Αι λοβ μπανε να πουμε  :-*

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
κραταω την νοοτροπια που μου αρεσε πολυ.το πιστευανε σε ολο το ματς. αυτο ειναι το φετινο ψκερδος για την ομαδα και ειναι εργο στεφενς. σε ολα τα ματς εκτος γαβρου παιζουνε ετσι. τον οποιο πουστη τον περιμενω σε αλλα τρια ματς φετος για να δω που παμε. δεν γουσταρω αλλο κραξιμο .απο μενα μπραβο και το χαρηκα.θεωρω οτι το 4-0 ειναιτυχαιο και περιμενω αποδειξεις
μπορει να πεσετε να με φατε αλλα επειδη εχω δει πολλα χρονια ΠΑΟΚ το φετινο σε νοοτροπια νικητη το θυμαμαι μονο την χρονια του πρωταθληματος
αυτα

+1926
Η ομαδα αυτη υστερει σε μοναδες και οχι σε φιλοσοφια ή στησιμο.
Με ενα δεκαρι και ενα επιθετικο της προκοπης θα ειχαμε +10 γκολ τουλαχιστον. Με εναν Παμπλο στα νιατα του -10 παθητικο.
Το χθεσινο Χ το υποδεχθηκα με χαμογελο..Οχι γιατι περιμενα να χασουμε, αλλα γιατι βλεπω οτι επιτελους μετα απο χρονια εχουμε προπονητη στον παγκο, που θα μας μαθει μπαλα.

Offline savage republic

• Βασικός
kingito καβλερόν, διαφωνώ. Αυτά τα «ποιος ατρόμητος» και δε συμμαζεύται, μας έχουν χορτάσει πίπες. Πότε δηλαδή ήταν δυνατό το περιστέρι; Ή τόσο δυνατό, που να αποτελεί φόβητρο; Το ότι το παίζαμε μέσα στην έδρα του, πρέπει να γίνεται - όσο υποτιμητικό κι αν είναι για τον ΠΑΟΚ μας - για δεύτερη ή τρίτη φορά μετά την άνοδό του στην Ά Εθνική.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Δεν τους εχουμε κερδισει ποτε εκτος εδρας απο τοτε που εγιναν ατρομητοχαλκηδονα. 04-05 ως φετος (μενουν τα πλευ ωχχ) με ενα διαλειμμα το 08-09 που ηταν στη Β.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Δεν άντεξα τελικά και πήγα την Τετάρτη.Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η ομάδα.Στο δεύτερο υπήρχαμε μόνο εμείς και ευτυχώς ισοφαρίσαμε στο 90 γιατί δεν θα άντεχα την ήττα απο ομάδα που δεν υπήρχε στο γήπεδο.
*Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα(είχαμε 2 ευκαιρίες)νομίζω θα τους κερδίζαμε
**Απο την αρχή μέχρι το τέλος συνθήματα μια χαρά τα πήγαμε και στο περιστέρι :05a:
*** Ο  bane δεν έχει άδικο(για την νοοτροπία και ότι το πιστεύανε) 
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
ο ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ συμφωνει με τον bane....no comment... :D