φιλε homopaokus σε οφειλω μια εξηγηση στο θεμα, θα προσπαθησω να τη δωσω συντομα και περιεκτικα.
αναφερομαι βασικα το γιατρο μπαλενταρ και στην αδικαιολογητη στηριξη (κατ' εμε) του δικεφαλου στον γιατρο.
σε θυμιζω επι παραδειγματι την περιπτωση του γουχου. ο φαιδρος γιατρος με σειρα ποστς υποστηριζε οτι η θυρα 4 τα παιρνει απο τον ενα μανατζερ ονοματι καινουριος, για να φερει το γουχου στον ΠΑΟΚ. μοναδικο στοιχειο του αποδειχ8ηκε τελικα το site του καινουριου. βεβαια ο γουχου ειχε διακοψει εδω και 1.5 χρονο με τον εν λογω μανατζερ, το γεγονος ομως οτι ο τελευταιος ειχε λησμονησει να τον βγαλει απο το site του, εφτανε και περισσευε για το φαιδρο γιατρο.
στην απολυτα δικαιολογημενη εκρηξη μου, εισεπραξα απο τον ετερο της κομπανιας, δικεφαλο-καντε διαλογο για το θεμα!!!!!!
συγγνωμη, ευχαριστω δεν θα παρω. αν αυτο το πραγμα λεγεται δεοντολογια, καληνυχτα. για μενα αυτο ειναι ρουφιανια.
στην περιπτωση του πετροβ, ο χρηστος δεν θεωρουσε το φερναντεζ αξιοπιστη λυση στη θεση του τερματοφυλακα, τουλαχιστον οσο αξιοπιστη τη βλεπει με τα δικα του στανταρ. κι εγω να σε πω την αληθεια, θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι επρεπε να παρει τερματοφυλακα και οχι απαραιτητα για βασικο, εστω και τον κατεργιαννακη. αποψη μου. ολα καλα.
ο γιατρος βγαινει σε ανοιχτη ειρωνια στο χρηστο, ο χρηστος τον απανταει αναλογα και καλα κανει, κι ο γιατρος επανερχεται με μια λιβελο. εκει εμφανιζεται ο δικεφαλος που στοργικα, μοιραζει την ιδια ποινη και στους δυο. ολε ο ταυρος!!!
για να μην το τραβαω. για πολλους αναγνωστες και γραφοντες, η επιλογη του εν λογω γιατρου ως admin ειναι το λιγοτερο αστοχη. προσωπικα για μενα, το εν λογω παιδακι ειναι εντελως ακαταλληλο για κατι τετοιο. το πιο βασικο απο ολα-δεν σεβεται, προφανως υπαρχει σοβαρο ελειμμα σεβασμου. δεν ειμαι κηδεμονας του, δικαιωμα του να κανει οπως νομιζει, απλα θεωρω οτι ειναι παντελως ακαταλληλος γι αυτη τη "θεση" και τιποτα περισσοτερο. θεμιτο για εσας, τους λοιπους υπευθυνους να υποστηριζετε μια αποφαση σας. καποτε ομως τα παραμυθια πρεπει να παιρνουν ενα τελος. γιατι, θεμιτη η στηριξη σε αποφασεις, ακομα και λανθασμενες, αλλα ενα evaluation της καταστασης που εχει δημιουργηθει στο φορουμ απο τη λανθασμενη (κατ' εμε) επιλογη σας και την αδικαιολογητη στηριξη της, νομιζω οτι ειναι συντριπτικο.
αυτα. τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. ελπιζω να σε καλυψα. αν οχι, στη διαθεση σου.