Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
διαγραφηκαν north και club? Την παλευετε ρε; 10 χρονια γραφουμε κ γνωριζομαστε κ την κανετε τωρα; Μαζι ρε εδω πανηγυριζουμε και μαζι εδω κλαιμε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
Δυο απο τις πιο αγνες φωνες του φορουμ..
ειναι τεραστια πολυτελεια να "επιτρεψουμε" να γινει "το δικο σας"..

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
τι εγινε ρε παιδια?

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
υγ. δεν εχει καθολου πλακα...

Εγω μπαινω να διαβασω 3-4 σαν εσας. Αντε κοψτε την καζουρα και γυριστε, αλλιως κομμενα ολα εδω που ειμαι. Προσωπικα δεν σας εχω γνωρισει ποτε, αλλα τοσα χρονια τα λεγαμε μαζι. Αντε γαμω την πουτανα μου. Μπαινουμε στο φορουμ απο του διαουλου την μανα για να δουμε 3-4 αποψεις της προκοπης.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μαλακες γυριστε πισω.-
Συμπληρωνω αισιως 11 χρονια στο φορουμ και ο λογος που εχω παραμεινει τοσα χρονια εδω, ειναι ατομα σαν εσας.
Σκεφτηκα και εγω πολλες φορες να αποχωρησω, αλλα θεωρησα οτι εχω πιο πολλα να χασω απο το να κερδισω..και ας τρελαινομουν με καποια περιστατικα.
Λοιπον μεχρι να γυριστε, σταματω να γραφω. Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ.

Offline Suicidal

• Βασικός
 ???

θα τα ακουσετε τωρα ενα χερακι και οι 2 σας στον ρουφιανο.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lik4

• Αλλαγή
....ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ   :'( :'( :'( :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Με αφορμή τις αποχωρήσεις των 2 αδερφών μου αλλά και τις συζητήσεις που ξεκίνησαν από προχθές στο λάιβ για τη χαμένη ταυτότητα του φόρουμ θέλω να κάνω μια-δυο παρατηρήσεις..
1) Η αλήθεια είναι ότι το ύφος του φόρουμ όταν εγώ πρωτομπήκα ήταν αμιγώς οπαδικό. Ναι είχαμε τόπικ για αθλητές, για προπονητές, για αγώνες όπου γινόταν κουβέντα αλλά το κύριο μέλημά μας ήταν η οργάνωση της κερκίδας, η μανούρα με αντιπάλους, το μπουλάρισμα των διοικητικών καρκίνων κτλ. Με άλλα λόγια από οπαδοί με τα χρόνια μεταλλαχθήκαμε σε ποδοσφαιρικούς αναλυτές με 4-5-1, 3-5-2, ρόμβους και κύκλους..
2) Το φόρουμ δε γίνεται να συνεχίσει στη σημερινή του μορφή. Ταπεινή μου άποψη. Για ποδοσφαιρικές αναλύσεις υπάρχουν δεκάδες άλλοι ιστότοποι, φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το PAOKworld.com ανέκαθεν αυτοπαοκαλούταν και ήταν Οπαδικό site. Αυτό πλέον έχει περιορισθεί, σχεδόν έχει εκμηδενισθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Δεν λέω να μη μιλάμε για μπάλα. Αλλά δε γίνεται ρε μάγκες να μη μιλάμε καθόλου για οπαδικά θέματα και να μιλάμε αποκλειστικά για μπάλα βασιζόμενοι στα άρθρα και τις φήμες που σπέρνουν τα μουνοπανάκια οι ΑΡΔ.
3) Η σύνθεση των μελών του φόρουμ προσωπικά πιστεύω ότι πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάποτε οι 8 στους 10 εδώ μέσα ήταν ενεργοί οπαδικά, με παραστάσεις από γήπεδο, δρόμους και εκδρομές. Με άλλα λόγια το φόρουμ ήταν μια Γιάφκα δράσης με αμέτρητες κινήσεις να έχουν ξεκινήσει από εδώ μέσα και να έχουν πραγματοποιηθεί από παιδιά που ίσως και να μην είχαν βρεθεί ποτε πριν μεταξύ τους. Πλέον έχουμε γεμίσει θεωρίες, μπλα μπλα, υποδείξεις από τον καναπέ και μηδέν διάθεση και προσφορά για δράση. Ξυπνάτε μάγκες. Χέστε το φόρουμ, δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημά μας. Το θέμα μας είναι ο ΠΑΟΚ που περνάει δύσκολα και δεν έχει 10-20 άτομα σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή να δράσουν (αυτό ήταν κάποτε το PAOKworld.com).
4) Τέλος μεγάλη συζήτηση γίνεται για τη νέα γενιά. Ναι συμφωνώ πως τα πιτσιρίκια (έως 22-23 χρονών) δεν έχουν ζήσει μεγάλο ΠΑΟΚ και μεγάλο ΛΑΟ του ΠΑΟΚ. Δεν φταίνε αυτά ρε μάγκες όμως. Δεν είναι ότι είχαν την ευκαιρία και δεν την άρπαξαν. Τα πιτσιρίκια μας (που προσωπικά πιστεύω πως είναι χιλιόμετρα μπροστά από τις νέες γενιές των άλλων ομάδων) πρέπει να διδαχθούν ΠΑΟΚ μέσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή με μπατσοκρατία, με απαγόρευση εκδρομών, με οικονομική ευημερία στην παε ΠΑΟΚ (γεγονός που λειτουργεί κατασταλτικά στην όποια διάθεση για δράση). Ε κάπου εκεί πρέπει να έρχονται οι Σύνδεσμοι και μαζί τους και το PAOKworld.com. Πορώστε τη νέα γενιά μάγκες. Φέρτε πιτσιρικαρία να νιώσει ΠΑΟΚ εδώ μέσα. Κάποτε το σλόγκαν του site ήταν "Διδάσκουμε ΠΑΟΚ παντού". Δυστυχώς πλέον έχει μετατραπεί σε "Διδάσκουμε μπάλα παντού". Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο 11 τύποι που κυνηγάν μια μπάλα. Είναι και αυτό αλλά αυτό είναι το τελευταίο. Πρώτος στόχος μας πρέπει να είναι να φτιάξουμε την επόμενη γενιά καλύτερη από οποιαδήποτε προηγούμενη.

zadas4

• Guest
Μπραβο σου ρε γεολογε.Απλα να συμπληρωσω οτι τεραστιο πληγμα για το ΠΑΟΚγουορλντ και γενικα για τον ΠΑΟΚ εκανε η εμμονη με τα πολιτικα.Αφηστε στην ακρη την γαμημενη πολιτικη.ΕΔΩ ΠΑΟΚ.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **

Κάποτε το σλόγκαν του site ήταν "Διδάσκουμε ΠΑΟΚ παντού". Δυστυχώς πλέον έχει μετατραπεί σε "Διδάσκουμε μπάλα παντού".

ΜΠΡΟΣ

ΠΙΣΩ

το σλόγκαν που έγινε φούτερ σε καμιά 50-100 κομμάτια και στο γήπεδο και τις εκδρομές όλοι με φωτογράφιζαν την πλάτη.

γι αυτό άντε γυρίστε πίσω κ κόψτε τα χαζά.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
save LBC

Υ.Γ. Ας γυρισουν πρωτα οι ΠΑΟΚοφατσες που λειπουν από το γηπεδο. τα φορουμ ερχονται σε δευτερη μοιρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Τώρα το πήρα πρέφα και εγώ, μεγάλη ξενέρα και δεν ήξερα και κανέναν προσωπικά. Βασικά λίγο αυτά που είπε ο Gew λίγο και η μπλούζα που ανέβασε ο Lennon, μου ήρθε σαν σκέψη να γινόταν κάποια συνάντηση όπως και πιο παλιά κανονιζόταν αραιά και που, και δυστυχώς δεν είχα πάει σε καμία. Τώρα που, πως, πότε μεγάλη κουβέντα... αλλά αν είναι να χαθεί έστω και αυτή η επαφή που είχαμε μέσω του forum τότε είναι μεγάλη μαλακία...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Ως σχετικά νέος στο paokworld και χωρίς να μπαίνω στο live σέβομαι απόλυτα αυτά όσα γράφει ο Gewlogos. Παρόλα αυτά το world όπως και κάθε πράμα στον άδικο ντουνιά δεν μένει απαράλλαχτο, εξελίσσεται ανάλογα με την ανάγκη και την εποχή. Ευτυχώς δεν έχουμε εποχές γούμενου και δυστυχώς έχουμε εποχές πουστομάνια. Κι όλα αυτά μέσα στη γενική απαξίωση των πάντων. Με αυτό θέλω να πω ότι στην εποχή του βλαχορώσου δεν υπάρχει η ανάγκη να σώσουμε εμείς την παε και ταυτόχρονα μέσα στη γενικότερη σαπίλα υπάρχει κόσμος που νιώθειι ΠΑΟΚ, δεν είναι απαραίτητα κοντά στο οργανωμένο κομμάτι κι έχει σιχαθεί τη φάση του αρδμάνια οποτε μπαίνει εδώ και βρίσκει αποκούμπι.
Για να μιλήσω προσωπικά, οργανωμένος σε σύνδεσμο δεν ήμουν ποτέ, από την εφηβεία μου μέχρι τώρα απλώς είχα γνωστούς και φίλους οργανωμένους. Ούτε ποτέ ήμουν αυτός που δεν έχανε εκδρομή για εκδρομή και για να πω τη μαύρη αλήθεια είχα αρχίσει να ξενερώνω από την εποχή του Μπάγιεβιτς κι άρχισα να ξαναπηγαίνω συστηματικά στην Τούμπα λίγο πριν έρθει ο παντελονάτος. Δεν είμαι δηλαδή από αυτούς που ο Gewlogos θα χαρακτηριζε σαν κορμο του world.
Τον Οκτώβρη του '98 με τον πουστόγαβρο (τότε με τον παπαπέτρου) κώλωσα να μπω στην 4α και μπήκα στην μεγάλη γιατί όντας 16 χρονών τότε έκρινα ότι κάποιοι άλλοι χρειάζονται πιο πολύ από μένα. Συμφωνώ απόλυτα όμως με αυτό:

Υ.Γ. Ας γυρισουν πρωτα οι ΠΑΟΚοφατσες που λειπουν από το γηπεδο. τα φορουμ ερχονται σε δευτερη μοιρα

Με τρελαίνει που ο φλώρος του '98 πλέον πηγαίνει στην 4α και βλέπει πως δίπλα στο θρυλικό πανί της 4 ο καθένας φωνάζει όποτε του καβλώσει κι ένας 30άρης φωνάζει για τον ΠΑΟΚ (όχι για τις πρέζες και τα γαμήσια) πιο πολύ από τους 15άρηδες.
Παρόλα αυτά επειδή αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως μέρος του προβλήματος του paokworld έτσι όπως έχει επισημανθεί μέχρι τώρα, το βουλώνω μέχρι νεοτέρας. Μακάρι όσοι γράφουν από δω και πέρα να διδάσκουν όντως οπαδικά ΠΑΟΚ παντού και να με κάνουν να αισθανθώ ξανά φλώρος που δεν μπορώ να μπω στην 4α γιατί τα αλάνια εκεί διδάσκουν κι αυτά ΠΑΟΚ κι εγώ είμαι λίγος.

Όσο για τα πολιτικά ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν ούτε θα είναι τσιφλίκι του κάθε λογής μαλάκα ναζιστή, ρατσιστή κλπ. Ο ΠΑΟΚ είναι αδικημένος σύλλογος της προσφυγιάς και της φτωχολογιάς κι έτσι θα παραμείνει μέχρι να μην υπάρχει πια ούτε αδικία, ούτε φτωχολογιά ούτε προσφυγιά.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Οι γονεις μου μ' εχουν πει οτι ανεκαθεν επαιζε πολιτικη προπαγανδα στο γηπεδο. Κατι οννεδ και κατι κνε κοντα στο νικο γαμα την εφη γιατι χανομαστε δεν ηταν-ειναι γραμμενα; Απλα τα τελευταια χρονια ειναι η πρωτη φορα που γινεται αιτια οχι να πεσει καμια σφαλιαρα αλλα να χωριστουμε συστηματικα και να εχουμε το τεραστιο θρασος να λεμε οτι το γηπεδο ειναι μονο για τους ομοϊδεατες μας και οχι για "τους αλλους". Ποιος εισαι εσυ ρε τενεκε που θα διωξεις τον αλλο επειδη διαφωνειτε πολιτικα; Μαζι δε φωναζετε, μαζι δε χαιρεστε και λυπαστε για την ομαδα; Οπως ανεκαθεν υπηρχαν συνδεσμιτες και μη, τεσσερακηδες και μη, αλλα πρωτη φορα τα τελευταια χρονια χωριστηκαμε συστηματικα σε ρετσινοπνιχτες και φυτα και γι' αυτο φταιει το κοψιμο των εκδρομων και οχι ενας ανθρωπος: στα δυσκολα γεννιεται η κοινη συνειδηση και η αλληλοεκτιμηση. Ισως ειμαστε και λιγο θυματα της ιδιας της φημης μας και καθενας που ειναι ΠΑΟΚ και διαβασε πεντε πραγματα για τα παλια νομιζει οτι εγινε ψαγμενος και δυσκολος.

Το ΠΑΟΚγουερλντ ειναι παλιο, εχει ιστορικη αξια και την αυρα μιας αλλης εποχης, που υπηρχε περισσοτερη συμπνοια ακομα και οταν δεν υπηρχε ομονοια. Καμια φορα θυμιζει καπη και αλλες φορες η κριτικη και οι γενικευσεις γινονται πολυ ισοπεδωτικα και υβριστικα αλλα αυτη ειναι η πραγματικη εικονα, δεν υπαρχουν συντονιστες στο γηπεδο να μοιραζουν μπαν αν βρισεις ή αν δεν εκφραστεις... κοσμια! Σε αλλους το φορουμ φαινεται υπερβολικα αθυροστομο και σε αλλους τωρα τελευταια υπερβολικα φλωρικο ή αφελες. Χαθηκαν ή αραιωσαν αρκετοι αξιολογοι: αντεναπουμε, αθηναιος4, αλκαχολικ, λικ4, καταλα πιο προσφατα, τωρα νορθ και κλαμπ λαρισα και σιγουρα ξεχναω καποιους, αν και ηταν πολυ σημαντικη η προσθηκη του Πρακτορινου. Ολοι ειναι ατομα που εχουν παραπανω απο κατι να πουν. Αυτο αντανακλα τις απωλειες στην κερκιδα. Θα γυρισουν οταν και αν γυρισει ξανα ο τροχος, ή απλα οταν τους λειψει το φορουμ!
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Μια παρατήρηση πάντως γενικά προς όλους μας και αποκλειστικά για το φόρουμ.
Ο Praktorinos, ο James4, o piranhasgate4 και αρκετά ακόμα μέλη,τώρα και παλιότερα,ομορφαίνουν το φόρουμ με φωτογραφιάρες!Φωτογραφίες ιστορικές,σπάνιες,αρχεία εφημερίδων,ομάδες και παίκτες προηγούμενων δεκαετιών,κερκίδες σε όλα τα μέρη του κόσμου,ιστορικά πανό που αν τις βλέπαμε στην προ ίντερνετ εποχή θα τις συζητούσαμε επί μέρες κάθε μια από αυτές!
Δε ξέρω ποια είναι η δικιά σας αίσθηση αλλά νομίζω ότι δεν τις δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή και αξία ενώ μιλάμε για διαμάντια!Θέλω να πω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους μας να μάθουμε κομμάτια της ιστορία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του για να μπορούμε μετά να διδάξουμε ΠΑΟΚ παντού (εντάξει δεν υπάρχει ΜΟΝΟ με αυτή τη έννοια το σλόγκαν). Ένα σχόλιο,μια ερώτηση,μια σύγκριση με το τώρα που μπορεί να κάνουμε για μια φωτογραφία ή ένα άρθρο παλιάς εφημερίδας (απαραίτητη προϋπόθεση να το διαβάσουμε χεχε) μπορεί να ξεκινήσει μια κουβέντα 100% ΠΑΟΚ! Ευτυχώς υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που έζησαν και συμμετείχαν ενεργά στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ του 80 και του 90 (Jordan,tsaxtsis, suicidal κλπ κλπ) που μπορούν να μας πουν και 5 πράγματα (όσα λέγονται τέλος πάντων  :D ) για εκείνες τις εποχές.Αλλά αν δεν ρωτήσουν οι νεότεροι,δεν ενδιαφερθούν πώς θα μάθουν,έτσι δεν είναι;
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Παρόλα αυτά επειδή αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως μέρος του προβλήματος του paokworld έτσι όπως έχει επισημανθεί μέχρι τώρα, το βουλώνω μέχρι νεοτέρας. Μακάρι όσοι γράφουν από δω και πέρα να διδάσκουν όντως οπαδικά ΠΑΟΚ παντού και να με κάνουν να αισθανθώ ξανά φλώρος που δεν μπορώ να μπω στην 4α γιατί τα αλάνια εκεί διδάσκουν κι αυτά ΠΑΟΚ κι εγώ είμαι λίγος.

Ρε μλκς τι κακο πραμα ειναι αυτο τωρα?
Υπαρχουν και αξιολογα μελη που εχουν ερθει στο φορουμ προσφατα, δεν ειναι καλο το τσουβαλιασμα. Δεν χαλασε το εργοστασιο το 2000χεσε. Αν ηταν ετσι, θα μπορουσαμε να κλεισουμε και τις εγγραφες. Τι μλκιες ειναι αυτες τωρα να πουμε?

Δεν θα αναφερθω σε usernames νεων μελων γιατι δεν θελω να ειμαι αδικος με καποιον που θα ξεχασω, αλλα εσυ ρε Ascaso μια χαρα τα λες ρε παλικαρι μου και σιγουρα εισαι μεσα σε αυτην την λιστα. Ας μην πιανουμε τα ακρα λοιπον και ας προσπαθησουμε ολοι να κανουμε το φορουμ μας καλυτερο με αποψεις ΠΑΟΚτσιδικες με σεβασμο στο συλλογο και ολα αυτα που πρεσβευει εδω και δεκαετιες. Μελημα μας θα πρεπει να ειναι η προστασια του συλλογου και οχι το ποσο σκληρη κριτικη θα κανει ο καθενας για να δειξει ας πουμε την μαγκια του, το ποσο ψαγμενος ειναι, το ποσο ωραια τα λεει και ξερω εγω τι. Ας μην φτανουμε στο αλλο ακρο. Το συμφερον του ΠΑΟΚ θα πρεπει να προστατευουμε (οχι το αγωνιστικο!!), την νοοτροπια του λαου του, και οσο γινετε να φτιαχνουμε και κανα ΠΑΟΚτσακι που αυριο μεθαυριο θα ψοφαει για να παει στο πεταλο και να αφησει το λαριγγι του. ΠΑΟΚτσακια που θα νιωθουν αρρωστα με τον δικεφαλο και τις εκδρομες του λαου του.

Τελος, οπως λεει και ο gewlogos καλο θα ηταν οσο μπορουμε να κρατησουμε ενα οπαδικο επιπεδο εδω μεσα και αν θελουμε ολοι, ας αρχισουμε να ξαναμιλαμε λιγο και για την κερκιδα και τα πεταλα και οχι μονο για την αποδοση του καθε τσατσουρανη. Οπως και να χει, το αποτελεσμα και το ζουμι δεν ειναι οι αποψεις του καθενος μας, αλλα η παρουσια του ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ. Οπαδοι ειμαστε, οχι τηλεκριτικοι και φιλοσοφοι.

Αντε καλημερα.

« Last Edit: February 13, 2014, 11:28:54 by king »

Offline t.b

• Αλλαγή
Ναι αλλά μερικά πράγματα που γράφτηκαν έτσι χτυπάνε, όπως τα γράφει ο αδερφός. Αν είχες τοποθετηθεί όπως τωρα δεν θα είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις. Κάλιο αργά παρά ποτε βασιλιά.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Αν απο καποιο ποστ μου (??) καταλαβε καποιος οτι χωριζω τα μελη σε παλια και καινουργια ζητω συγνωμη γιατι ποτε δεν ηθελα να εννοησω τετοιο πραγμα. Δεν φταινε μονο οι καινουργιοι για το μπαχαλο που επικρατει. Ποτε δεν ειπα κατι τετοιο.
Και στην τελικη, τα παλια μελη ας δωσουν πρωτα το καλο παραδειγμα και ας δειξουν τον δρομο στα καινουργια, οταν φυσικα και αυτα δειχνουν πως καταλαβουν 5 πραγματα και δεν ειναι απλα τρολλς της κακιας ωρας.