Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28917 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
ΠΡΟΣ mgm: μετά τα διαπιστευτήρια από king + savage republic παραδέχομαι το λάθος. σόρρυ αλλά η καχυποψία συνάδει με τον ΠΑΟΚΤΣΗ.

προσπερνώ τον χαρακτηρισμό που μου απέδωσες, αν κατάλαβα καλά κάποια αμερικανιά θα είναι δε το γνωρίζω. τεσπα. εγώ βρύζα σε είπα. στάνταρ πολύ χειρότερο.

χαχα ωραιος. ολοι ανα διαστηματα μπορει να κανουν καμια στραβη, λιγοι εχουν τα @@ να το παραδεχτουν. σορρυ κι απο μενα που το τραβηξα λιγο παραπανω αλλα πραγματικα τον τελευταιο καιρο δεν σηκωνω μυγα, ειμαι στα οπλα ανα πασα στιγμη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω παντως θα το ξαναπω οτι αυτο το πραμα πρεπει να κοψει.. Και φυσικα δεν αναφερομαι σε περιπτωσεις που βγαζουν ματι οτι προκειτε για αλλοθρησκο... Για νορμαλ ποσταρισματα λεω που εκλαμβανονται "καπως" ανευ σοβαρου λογου..
Για να σας δωσω λιγο το μεγεθος της μαλακιας, την αλλη φορα περασε απο ψαρωμα ΠΑΟΚτσης που εχει κανει μεχρι και φυλακη για τον ΠΑΟΚ... Δεν νομιζω πως χρειαζεται να πω κατι αλλο.. Μεγαλα παιδια ειμαστε.. Δεν ειναι αστεια πραματα αυτα, οποτε ας εχουμε λιγο το νου μας παραπανω.

Παντα φιλικα και χωρις φυσικα να προσωποποιω το θεμα με τον Lennon, που τιποτα δεν εχω με το παλικαρι φυσικα.. Αφορμη μου δωθηκε για κατι που παιζει εδω και καιρο απο αρκετους και νομιζω πως επρεπε να γινει αυτη η μικρη κουβεντουλα..

Την αλλη φορα εκραζα τον blaxter που ειναι και στενο φιλαρακι,

παλι ο blaxter φταιει?? :'( :'(

Εσυ αγορι μου.........   :'(

υγ. mgm καλωςηρθες και παλι αλανι μου...  ;) Εστω και λιγο ανορθοδοξα, τι να κανουμε..  :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μια παρενθεση απο μενα χωρις να πολυ διαβασω τι εγινε

λογικο ειναι να παιζει λιγο θεμα επειδη γραφεται και ξανα γραφεται ο αλλος με διαφορετικα ονοματα

κατα τα αλλα ... συνεχιζουμε

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
όντως τελευταία παρουσιάστηκε μια ξαφνική αγάπη προς το world από μερικούς καινούριους οπότε τον mgm τον πήρε η μπάλα.  ;D ;D

όλα καλά. συνεχίζουμε.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Το φόρουμ έχει διάφορους. Χωρίς κάποιους δε θα είχε νόημα. Άλλοι με την πένα τους, άλλοι με το αρχείο τους κλπ.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Dragon4 + στον INXS4 + τον george4 που μας ενημερώνουν αδιάκοπα για τα νέα όλων των συνδέσμων του ΠΑΟΚ μας.

Μπράβο ρε Dragon4 + INXS4 + george4, να είστε καλά αδέρφια.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
βάλε κ τον george4 σε αυτή την κατηγορία
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
Συγχαρητηρια στο μελος του φορουμ Antenapoume για το μεγαλο βημα που εκανε στην καριερα του !

Offline corrupt

• Αλλαγή
χαχαχαχαχαχα

Offline savage republic

• Βασικός
Αφιερώσεις εδώ χωράνε; Αν ναι, για τον φίλο του μητσάρα, έχει ανεβάσει σπέσιαλ βιντεάκι η ΠΑΕ. Να μην χορταίνεις Δημητράκη, lospsi:

Offline bozik

• Αλλαγή
κόψτε λίγο της φωτογραφίες του γκαντέμη επιτιμου προεδρου της ν.δ και της οικογενειας του..όπως και κάθε αναφορά στο γκαντεμικο επωνυμο...αν θέλετε να αναφερθείτε σε αυτόν ας λέτε ο γκαντέμης,ο βρικόλακας,ο πουτάνας γιος επίτιμος ,ο γιος του γκαντεμη κτλ και θα καταλάβουμε για ποιον λέτε...δεν γίνεται σε φόρουμ του ΠΑΟΚ να γκαντεμιαζουμε έτσι την ΠΑΟΚάρα...
μην πω τώρα και για ποσα στοιχήματα με έχετε κάψει με της αναφορές σας στον γκαντέμη...αλλα αυτο αντε ειναι προσωπικο...αλλα δεν γινεται ενω περιμενουμε π.χ ντερμπι με gay στο καραϊσκάκη η οποιαδήποτε στιγμή (για μένα δεν αλλάζει κάτι) ,να βλέπουμε photo του βρυκόλακα η του γιου του η αναφορά στο όνομα του...  
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
σωστος, ζητω συγνωμη   :thumbok:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Αφιερώσεις εδώ χωράνε; Αν ναι, για τον φίλο του μητσάρα, έχει ανεβάσει σπέσιαλ βιντεάκι η ΠΑΕ. Να μην χορταίνεις Δημητράκη, lospsi:

http://www.youtube.com/watch?v=wdf0afD7hVw&feature=em-subs_digest&list=TL8r0_-VbuB1A

μα τι λεγειν....
55 δευτερολεπτα ειδα φτανει κιολας  :a1316: :a1316:
να'σαι καλα παντως,ψυχουλα εισαι...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

stefanakis4

• Guest
Blaxter ειμαι.φιλος.του.dask. Και.σε.ψαχνω.4 να.πιουμε

stefanakis4

• Guest
Blaxt.σε.ψαχνουμε

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
και για πες ρε στεφανακη? :'( :'(

stefanakis4

• Guest
 :'( :jimmykick: :cwm14: :cwm14: ρωτα.πουλεν.και δασκ για στεφανακη.καρδιτσα το.ετερον.σου.ημισυ.δεν.το.χεις  σε εκτιμησυ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
blax το νου σου, σε ψαχνουνε οι καρδιτσωτες   ;D  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
Κατα την άποψη μου δεν έπρεπε να κλειδώσει το τοπικ αλλά αυτοί που γράφουν άσχετες μαλακιες.

Και επειδή δεν πρόλαβα στο τσακ θα το αντιγραψω εδώ το σχόλιο μου γιατί θα σκάσω και ας το σβησετε τσακαλοαδερφια.

Ελεος γαμώ την ελλαδα μου τους εβραιους μου και γαμω εσάς που ξέρετε πόσοι και που πέθαναν ιστορικοί της πουτσας.
Εδώ ρεεεεεεεεεε η διαδρομή του ΠΑΟΚ στα κύπελλα ευρωπης.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Για να είμαστε ακριβείς οι ιστορικοί της πούτσας είναι οι αναθεωρητές.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
έλα οι σκατόψυχοι ξεκινήστε το μέτρημα, περιμένω ενημέρωση αν βγούνε έξι μύρια ή πέντε ενιακόσια

500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι