Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28412 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ôá êáôÜöåñáí ðÜëé ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ íá ãßíïõíå åßäçóç. Áñêåôïß áð´ áõôïýò, ðïõ ôáîéäåýïõí óôçí ÁèÞíá ãéá ôïí áãþíá ìå ôçí ÊáëëéèÝá ìå ôïí ÏÓÅ, äçìéïýñãçóáí ôåñÜóôéá ðñïâëÞìáôá óôï äñïìïëüãéï ðïõ îåêßíçóå ôï ðñùß ãéá ÁèÞíá, êé Ýôóé ïé õðüëïéðïé ôáîéäéþôåò áëëÜ êáé ôï ðñïóùðéêü ôïõ Ïñãáíéóìïý, áíáãêÜóôçêáí íá êáëÝóïõí ôçí áóôõíïìßá êáé íá áêéíçôïðïéÞóïõí ôï óõñìü, óôç ËÜñéóá.

Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò, ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ, êáôÝóôñåøáí ôï ìðáñ ôïõ ôñÝíïõ êé Ýôóé áíÜãêáóáí ôï óõñìü íá ðáñáìåßíåé óôç ËÜñéóá.

Ç áóôõíïìßá Ýêáíå Ýëåã÷ï, Üêñç äåí ìðüñåóå öõóéêÜ, íá âñåé, êáé ïé ÷ïýëéãêáí ðåñéïñßóôçêáí óå Ýíá âáãüíé, ìå ôïõò õðüëïéðïõò ôáîéäéþôåò íá óõíå÷ßæïõí ìå Üëëï äñïìïëüãéï ãéá ôçí ÁèÞíá.

Áßó÷ïò ãéá ôá ÷ïõëéãêÜíéá…

http://www.baladoros.com/nea.php?news=19811

óõíå÷ßóôå íá óôçñßæåôe ìðáëáäüñï âÜæïíôáò áâÝñôá link
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αυτό φίλε μου δεν έχει σχέση με το σαιτ ούτε με το φόρουμ αλλά με τα μέλη του και συνοπαδούς σου
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

digitalfan

• Guest
Να ξαναμπώ στο Live...;

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
εισαι πιο χαζος - κι απο τον μπαλοτελι

τσουρεκια μας τα εκανες τριμπουφε ντιτζιτελη

northeagle_4

• Guest
επειδη το πραγμα εχει παραγινει το τρολλ αποτελει παρελθον με δικη μου ευθηνη. τωρα αν αλλαξει συμπεριφορα και ξαναγραφτει βλεπουμε,αλλα δεν γινετε ολοι να ασχολουνται σε καθε θεμα με τον φυτευτο απο διπλα.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Βγάλ-τε  έ-ξω  τον  κα-ρα-γκιό-ζη !

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
1000 μπράβο north..  :thumbok:

Offline banis

• Αλλαγή
ωραίος ρε north ...  ;) ειλικρινά είχε κουράσει και εμάς ... και εσάς φαντάζομαι ... με τη συμπεριφορά του εδω μέσα ...

μια έτσι ... μια γιουβέτσι ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
αντε τωρα στο ρουφιανοσαιτ να κανεις τα παραπονα σου

Jordan-4

• Guest
εγώ ακόμα δε κατάλαβα το "διγιτελι" γιατί τον κράζουμε?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγώ ακόμα δε κατάλαβα το "διγιτελι" γιατί τον κράζουμε?

Offline banis

• Αλλαγή
προς ενημέρωση όλων ... ο BasilisPG4 ... είναι το γνωστό τρολ ο digitelis ...

DigitalFan

• Guest
Πάλι διαγραφή...; Είστε προκατειλημμένοι!

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline pks

• Αποστολή
  • **
τι διάλο ρε... φωλιά έχουν εδώ κοντά;

Offline savage republic

• Βασικός
ο Βρύζας είσαι αδερφέ? Μην ανησυχείς δε χάνεις τα μισθά σου.

Με τα καθημερινα ζορια που τραβαω ειμαι μονιμα στη τσιτα. Μια σπιθα περιμενω για να εκραγω. Διαβαζοντας το μηνυμα σου βαρεσα πιεση. Για να μην γραψω πραγματα που μετα θα μετανιωσω αφησα ενα μισαωρο να περασει κι αρχισα τα....εισπνοη-εκπνοη, εισπνοη-εκπνοη.
Σε κατασταση ζεν λοιπον (λεμε τωρα) σου απανταω...
1) Δεν ειμαι αδελφος σου προφανεστατα
2) ουτε κι ο Ζησης Βρυζας βεβαια
3) ενας καλοπροαιρετος μ@κλς ειμαι που ειδα την κατασταση εχθες στην ουρα και ειπα να το μεταφερω.
4) αν θελεις να ξερεις με ποιον μιλας ρωτα τον King που με ξερει προσωπικα και ισως μετα να ντραπεις  (λεμε παλι) με αυτο που εγραψες
5) εχεις αρκετες ομοιοτητες με τον Mel Gibson στο Conspiracy theories...να το κοιταξεις
6) ειναι τουλαχιστον κουραστικο το κλιμα καχυποψιας που δημιουργουν μερικοι και ειναι και ενας λογος που ειχα πολυ καιρο να συμμετασχω στο φορουμ και γιαυτο διαγραφηκε το προηγουμενο προφιλ μου...παλι το ιδιο nickname ειχα.

Με εικόνα προφίλ τον Μαραντόνα. Σωστός ο mgm. Lennon, σόρρυ αδερφέ, αλλά έσφαλες. Με εκτίμηση στα λέω.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δεν νομιζω ο mgm να ειπε τιποτα τραβηγμενο για να παρει αυτην την απαντηση...
Και στο φορουμ και στο live εχουμε τετοια περιστατικα υπερβολικης καχυποψιας.. Ενταξει νομιζω οτι ωρες ωρες το γαμαμε και το εχω πει πολλες φορες και εδω στο φορουμ και στο live..

Ξεκολλατε λιγο με τα "νεα" μελλη (που μπορει να ειναι και παλια αλλα να μην θυμαστε...), μην φτανουμε στο αλλο ακρο και γινομαστε μλκς.. Δεν ειναι ουτε η 1η ουτε η 2η ουτε η 3η φορα που γινετε αυτο.. Την αλλη φορα εκραζα τον blaxter που ειναι και στενο φιλαρακι, οποτε προφανως και δεν τα λεω με κακια. Ειναι μαλακια αυτο το πραμα, πως το λενε.. Κοψτε λιγο..

Καλο να προσεχουμε το φορουμ μας, αλλα υπαρχει και ενα οριο νομιζω (....οπως υπαρχουν και αγρυπνοι mods..).

Φιλικα παντα και δεν παει μονο για τον Lennon.

υγ. Ο mgm προφανως και ειναι Αδερφος μου με κεφαλαιο το Α ... και παλιος και καλος... αλλα μαλακια ομως να πρεπει να γινει ολο αυτο..

« Last Edit: June 16, 2013, 22:14:33 by king »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **

Την αλλη φορα εκραζα τον blaxter που ειναι και στενο φιλαρακι,

παλι ο blaxter φταιει?? :'( :'(

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ΠΡΟΣ mgm: μετά τα διαπιστευτήρια από king + savage republic παραδέχομαι το λάθος. σόρρυ αλλά η καχυποψία συνάδει με τον ΠΑΟΚΤΣΗ.

προσπερνώ τον χαρακτηρισμό που μου απέδωσες, αν κατάλαβα καλά κάποια αμερικανιά θα είναι δε το γνωρίζω. τεσπα. εγώ βρύζα σε είπα. στάνταρ πολύ χειρότερο.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Την αλλη φορα εκραζα τον blaxter που ειναι και στενο φιλαρακι,

παλι ο blaxter φταιει?? :'( :'(

Πάντα ο blaxter και βαγγέλης φταινε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ