λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής (μισό να βάλω μουσικούλα)
http://www.youtube.com/watch?v=v14Nvd6Zkt4&feature=related
το πουστομάνια ήταν κάποτε παοκμάνια αλλά εδώ και πολύ καιρό, πάνω από χρόνο, έγινε "πιο πουστομάνια γίνεσαι σκουληκομάνια"...
έτσι τα μέλη του σιγά-σιγά σκάσαν προς τα εδώ...
το θέμα για σας είναι τι θα κάνετε με αυτά τα μέλη...το καταλαβαίνω, είστε όπως οι γείτονες μιας ανθρωπιστικής κρίσης που περιμένουν πρόσφυγες αλλά δεν ξέρουν και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι να τους κάνουν...
ως πρόσφυγας κι εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για αυτό....αλλά, αν ρωτάτε την άποψη μου, το βρίσκω αστείο να συναντώ τον γκίκα και ανθρώπους σας τον γκίκα, οπουδήποτε αλλού εκτός από το θερμοκήπιο που τους εξέθρεψε...είναι γελοίο, μιλάμε για άτομα που αμφιβάλλω καν αν είναι ΠΑΟΚ...
αν θέλετε την άποψη μου, αυτή είναι να βάλετε τον Banis, ο οποίος και ξέρει το "πρώην παοκμάνια-νύν πουστομάνια" και ξέρει να κρίνει παοκτσήδικα, για να σας κάνει το ξεσκαρτάρισμα...όχι τίποτα, γιατί έτσι όπως πάει το βλέπω το paokworld να γίνεται οι θερινές διακοπές του paokmania...
Όταν ξεκίνησα την διαδικτυακή μου περιήγηση στα του ΠΑΟΚ και τα φόρουμ αυτού ,γνώριζα μόνο την ύπαρξη του μάνια.Κι εκεί έφτιαξα τον πρώτο λογαριασμό. Σε ένα χρόνο συμμετοχής έχω κεραστεί 8 μπαν γιατί η άποψη μου δεν συνάδει με την εκεί γραμμή που definitely ακουλουθείται.Πρόσφατα και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ σεβαστού χρόνου μπαναρίσματος, δοκίμασα την τύχη μου ΚΑΙ αλλού. Κι έτσι ,ανακάλυψα τα PAOKworld,PAOKg4.org και το PAOKfansUnited (όπου και συχνά-πυκνά αρθρογραφώ).
Αν δεν απατώμαι ,διάβαζα και δικά σου ποστ στο mania (τα οποία και απολάμβανα μαζί με τις άλλες τεράστιες πένες του -τότε- mania). Αυτά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον να δημιουργήσω τον εκεί λογαριασμό μου.Θεώρησα πως αυτό το φόρουμ πληροί τις δικές μου προϋποθέσεις. Μόλις όμως τον ενεργοποίησα , έγινε μεγάλο ξεπάστρεμα(που δια ζώσης γνωρίζεις) και ως επί το πλείστον "αναχώρησαν" (ή τους αναχώρησαν) οι περισσότεροι ,με τελευταίο των Μοϊκανών(sic) τον geoavr ,με του οποίου τις απόψεις συναινούσα και συνέκλινα πάντα.
Εγώ θα ξαναγράψω και στο mania (αν μου δοθεί η ευκαιρία) όταν θα βλέπω παπαριλίκια όπως αυτό που παρέθεσα προ ολίγου στο σχετικό τόπικ.Αυτό που δεν κατανοώ ,είναι γιατί κάτι τέτοιο θα με καταστήσει αυτόματα πούστη ,μπινέ και φλώρο.Το ίδιο θα έκανα και με αυτό το φόρουμ.Πάλι θα επέστρεφα.Αν φυσικά δεν είχα διαγραφεί δια παντός. Υπάρχει κάποιος έγγραφος ή άγραφος νόμος που μπορεί να μου υπαγορεύσει ή απαγορεύσει να εκφράζομαι όπου εγώ κρίνω πρέπον ;
Επειδή όμως ,δεν γίνεται να φτιάξουμε όλοι από ένα φόρουμ και να ποστάρουμε μόνοι μας (γιατί ΜΟΝΟ αυτό θα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα) ,αναγκαστικά φορτωνόμαστε και κατατριβόμαστε σε ήδη υπάρχοντα.Ακόμα κι αν αυτά δεν πληρούν ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις μας.
Οπότε ,κρίνω, πως σε αυτό το επίπεδο ,μόνο δόκιμο δεν είναι το "καθείς εφ' ω ετάχθη".
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή παρεξήγησης.
υγ. Να πληροφορήσω ότι υπάρχουν ακόμα παιδιά στο mania που νοιώθουν τι εστί ΠΑΟΚ και οπαδός του. Απλά αδυνατούν να ξεκολλήσουν από εκεί για τους δικούς τους λόγους .Μπορείτε να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι.Μετά ,φυσικά ,από το πέρας των "διαδικτυακών τους διακοπών"..
υγ.2 Ειρήσθω εν παρόδω, ένα συγγνώμη στα παιδιά αυτού του φόρουμ ,αν κουράσαμε όλοι εμείς οι ιντερνετικοί "αποδημητικοί" μετανάστες.