Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 29068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
χαιρετίζω τον αδελφό... συνάδελφο... συνοπαδό... σύντροφο... teratio ...

χαίρομαι πολύ που διαβάζω νέα του μετά απο καιρό ... εύχομαι να ναι καλά εκει στα ξένα που βρίσκεται... τον αναμένω ξανά πίσω στα σύντομα να κάνουμε ένα απο εκείνα... τα ωραία... τα ατελείωτα ξενύχτια που κάναμε κάποτε... και ας μην είναι δυστυχώς ο Π.Α.Ο.Κ. η αφορμή πλέον... εμείς αφορμή θα βρούμε μόνοι μας ...

ωστόσο οφείλω να ομολογήσω πως μένω έκπληκτος απο την πρόταση του (ίσως απηύδησε με όσα θα δαν τα ματάκια του  ;D) ... διότι απ'όσο γνωρίζει και ο ίδιος άλλωστε είμαι εναντίον οποιασδήποτε μορφής εξουσίας ... και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μπορούσα να κάνω υποδείξεις στον οποιονδήποτε ... το world άλλωστε είναι ένα ανοικτό φόρουμ το οποίο λειτουργεί έτσι όπως θα πρεπε να λειτουργεί το κάθε φόρουμ το οποίο σέβεται τον εαυτό του... απο εκεί και μετά ο καθένας κρίνεται απο τους υπόλοιπους ανάλογα με την πορεία του και τα γραφόμενα του... scripta manent ...

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής (μισό να βάλω μουσικούλα)

http://www.youtube.com/watch?v=v14Nvd6Zkt4&feature=related

το πουστομάνια ήταν κάποτε παοκμάνια αλλά εδώ και πολύ καιρό, πάνω από χρόνο, έγινε "πιο πουστομάνια γίνεσαι σκουληκομάνια"...

έτσι τα μέλη του σιγά-σιγά σκάσαν προς τα εδώ...

το θέμα για σας είναι τι θα κάνετε με αυτά τα μέλη...το καταλαβαίνω, είστε όπως οι γείτονες μιας ανθρωπιστικής κρίσης που περιμένουν πρόσφυγες αλλά δεν ξέρουν και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι να τους κάνουν...

ως πρόσφυγας κι εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για αυτό....αλλά, αν ρωτάτε την άποψη μου, το βρίσκω αστείο να συναντώ τον γκίκα και ανθρώπους σας τον γκίκα, οπουδήποτε αλλού εκτός από το θερμοκήπιο που τους εξέθρεψε...είναι γελοίο, μιλάμε για άτομα που αμφιβάλλω καν αν είναι ΠΑΟΚ...

αν θέλετε την άποψη μου, αυτή είναι να βάλετε τον Banis, ο οποίος και ξέρει το "πρώην παοκμάνια-νύν πουστομάνια" και ξέρει να κρίνει παοκτσήδικα, για να σας κάνει το ξεσκαρτάρισμα...όχι τίποτα, γιατί έτσι όπως πάει το βλέπω το paokworld να γίνεται οι θερινές διακοπές του paokmania...

Όταν ξεκίνησα την διαδικτυακή μου περιήγηση στα του ΠΑΟΚ και τα φόρουμ αυτού ,γνώριζα μόνο την ύπαρξη του μάνια.Κι εκεί έφτιαξα τον πρώτο λογαριασμό. Σε ένα χρόνο συμμετοχής έχω κεραστεί 8 μπαν γιατί η άποψη μου δεν συνάδει με την εκεί γραμμή που definitely ακουλουθείται.Πρόσφατα και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ σεβαστού χρόνου μπαναρίσματος, δοκίμασα την τύχη μου ΚΑΙ αλλού. Κι έτσι ,ανακάλυψα τα PAOKworld,PAOKg4.org και το PAOKfansUnited (όπου και συχνά-πυκνά αρθρογραφώ).
Αν δεν απατώμαι ,διάβαζα και δικά σου ποστ στο mania (τα οποία και απολάμβανα μαζί με τις άλλες τεράστιες πένες του -τότε- mania). Αυτά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον να δημιουργήσω τον εκεί λογαριασμό μου.Θεώρησα πως αυτό το φόρουμ πληροί τις δικές μου προϋποθέσεις. Μόλις όμως τον ενεργοποίησα , έγινε μεγάλο ξεπάστρεμα(που δια ζώσης γνωρίζεις) και ως επί το πλείστον "αναχώρησαν" (ή τους αναχώρησαν) οι περισσότεροι ,με τελευταίο των Μοϊκανών(sic) τον geoavr ,με του οποίου τις απόψεις συναινούσα και συνέκλινα πάντα.
Εγώ θα ξαναγράψω και στο mania (αν μου δοθεί η ευκαιρία) όταν θα βλέπω παπαριλίκια όπως αυτό που παρέθεσα προ ολίγου στο σχετικό τόπικ.Αυτό που δεν κατανοώ ,είναι γιατί κάτι τέτοιο θα με καταστήσει αυτόματα πούστη ,μπινέ και φλώρο.Το ίδιο θα έκανα και με αυτό το φόρουμ.Πάλι θα επέστρεφα.Αν φυσικά δεν είχα διαγραφεί δια παντός. Υπάρχει κάποιος έγγραφος ή άγραφος νόμος που μπορεί να μου υπαγορεύσει ή απαγορεύσει να εκφράζομαι όπου εγώ κρίνω πρέπον ;
Επειδή όμως ,δεν γίνεται να φτιάξουμε όλοι από ένα φόρουμ και να ποστάρουμε μόνοι μας (γιατί ΜΟΝΟ αυτό θα μας αντιπροσωπεύει απόλυτα) ,αναγκαστικά φορτωνόμαστε και κατατριβόμαστε σε ήδη υπάρχοντα.Ακόμα κι αν αυτά δεν πληρούν ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις μας.
Οπότε ,κρίνω, πως σε αυτό το επίπεδο ,μόνο δόκιμο δεν είναι το "καθείς εφ' ω ετάχθη".

Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή παρεξήγησης.

υγ. Να πληροφορήσω ότι υπάρχουν ακόμα παιδιά στο mania που νοιώθουν τι εστί ΠΑΟΚ και οπαδός του. Απλά αδυνατούν να ξεκολλήσουν από εκεί για τους δικούς τους λόγους .Μπορείτε να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι.Μετά ,φυσικά ,από το πέρας των "διαδικτυακών τους διακοπών"..

υγ.2 Ειρήσθω εν παρόδω, ένα συγγνώμη στα παιδιά αυτού του φόρουμ ,αν κουράσαμε όλοι εμείς οι ιντερνετικοί "αποδημητικοί" μετανάστες.

Offline savage republic

• Βασικός
Για εμάς, που ποτέ δεν τρέφαμε ψευδαισθήσεις για το που θα οδηγούνταν ένα κερδοσκοπικό σάιτ, αυτές οι συζητήσεις έχουν πάψει να προξενούν το ενδιαφέρον. Άλλωστε, το γεγονός ότι το σάιτ που γράφουμε τώρα είναι κατά πολύ παλαιότερο (άρα και τα περισσότερα μέλη του εμπειρότερα στο ίντερνετ), μας προστάτεψε από τις κακοτοπιές. Παρακαλώ, επειδή είναι πολύ κατινίστικο να μιλάς κάπου για κάπου αλλού, αλλά και υποτιμητικό για το μέσο που φιλοξενούμαστε, σαν παλιότερο μέλος θα σας παρακαλούσα να πείτε ό,τι έχετε να πείτε σύντομα και να περάσουμε στα ζητήματα που μας καίνε πραγματικά. Δεν αξίζει πάντως να ασχολούμαστε εκτενώς με τον κάθε δραχμοθήρα του ίντερνετ. Είναι άλλη η φύση του φόρουμ μας κι ελπίζω να παραμείνει τέτοια. Χαλαρώστε και απολαύστε.

ΥΓ: Σας καταλαβαίνω όμως, επειδή έχετε αφιερώσει χρόνο εκεί και έχετε δεθεί συναισθηματικά.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω δε τους θελω ολους αυτους τους ξενους εδω. Βρωμιζουν τον τοπο, βιαζουν τις γυναικες και μας παιρνουν τις δουλιες.

Εξο η κσενη απω το φορουμ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
εξω οι λαθροαναγνωστες ;D
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
παρακαλείται ευγενέστατα ο χρήστης razor όπως αφαιρέσει το τιμημένο Icon από La Haine
διότι είμεθα συναισθηματικά δεμένοι με το εν λόγο εικονίδιο....

Μετά τιμής Ex-Billypoglwssios  :)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline razor

• Αποστολή
  • **
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline Suicidal

• Βασικός
E θα το πάμε δικαστικώς τότε, διότι κατέχω τα δικαιώματα του εικονιδιου....
θα έχεις νέα από τον δικηγόρο μου συντομα !!!!

Offline razor

• Αποστολή
  • **
OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...

Offline Suicidal

• Βασικός
μια χάρη σε ζήτησα αδερφέ,  8)
επειδή το είχα (μάρτυς μου όλοι οι παλιοί) κοντά στα 10 χρόνια....

Offline Vorious

• Αλλαγή
o kapapi να τσεκαρι τα μηνυματα του
« Last Edit: August 29, 2012, 02:08:47 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Θα κανω μια παρενθεση στην διαμαχη μεταξυ ex-paokmania members για να γραψω 2-3λεξεις που εχω χρεος να πω ως παλιο μελος. Δεν βαζω Παοκομετρο απλα εχω διαβασει πολλες γραμμες εδω μεσα χιλιαδες.

Καταρχην δεν με ενδιαφερει το παοκμανια και τα μελη αυτα που απολογουνται γιατι μεταφερθηκαν εδω. Καλως η κακως αυτοι θα το κρινουν εαν κανανε καλα η οχι δεν χρειαζεται να κανουνε συνεντευξη τυπου.καλως ηρθαν κιολας.

Θα ηθελα να ευχαριστησω καποια μελη του world που την εποχη του ρεβολουσιον και της μοδας του allpaokimgblogs.gr epitrepetainapeseis facebook groups φωαναζανε για τον ζαγορακη οτι κατι δεν παει καλα οτι βρομαει η δουλεια. Οι περισσοτεροι καθομασταν τοτε και σχολιαζαμε τα adidas του βιερινια και χασμογελουσαμε λεγοντας οτι σιγα ολοι τρωμε. Ζωνη μαν του μαν ηταν το θεμα συζητησης, ισως μεσα μας δεν θελαμε να ξαναγινουμε σδοε οπως ειχαμε συνηθισει τοσες χιλιαδες χρονια.
Η πρωτη σφαλιαρα μου ηρθε περσυ τον μαρτιο πριν απο το μουντιαλ οταν σε μια κουβεντα με εναν φιλο ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ μου ειπε οτι ο προεδρος μονο αρσενικος δεν ειναι.απληρωτοι με υποσχεσεις αλλα λεφτα περιεργα κανανε βολτες απο δω και απο εκει. Δεν μπορω να αναλυσω ουτε να πω λεπτομερειες αλλα ητανε και ενας απο τους λογους που αρχισα να βλεπω την ΠΑΕ με λιγο αλλο ματι. Δεν τον πολυπιστεψα βεβαια δικαιωνεται αλλα αρχισα να γινομαι πιο απομακρος. Σε αυτα ολα βαλε και κατι περιεργες ενεργειες παικτων σε συνδιασμο με τα σκανδαλα του στοιχηματος με βαλανε σε μια διαδικασια αλλη. Να απομακρυνθω απο το φορουμ και να φτασω στο σημειο να μην βλεπω καν την ομαδα.

Το ρεζουμε, ειναι οτι παραδεχομαι ολους εσας που η αγαπη σας για τον ΠΑΟΚ ξεπερναει καθε καγκουρο σαιτ και καθε group του φασεβοοκ με εσας να υπαρχετε ακομα ενεργοι ο ΠΑΟΚ παντα θα ειναι υπο καποια προστασια η μαλλον θα εχει μια ισχυρη αντιπολιτευση. Σας εχω πολυ ψηλα και παραδεχομαι οτι εξαπατηθηκα.

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τους ρετσινοπνιχτες μπαχαλακηδες και πρεζακια που κανανε ΤΟΥΜΠΑ καθε ακρη της ευρωπης, 5 φιλους εχουμε κερκιδα αμα παμε σε χωριο και παιξουμε και μας δινει +10% ψυχολογια, τους ευχαριστω αν και ποτε δεν ταχθηκα απεναντι τους γιατι φερανε προκρισεις και κρατησανε και παικτες( ειναι γεγονος) σε αντιθεση με αλλους που με την παντοφλα στην Χαλκιδικη ποσταρανε στα φορουμς.

Αυτα το κρατησατε ψηλα παρολο που η παρειτσα που ψαχνοτανε με τα greeklish το 02 γιγαντωθηκε.
Να εισαστε ολοι καλα

Με τιμη
Davids

CLUB LARISA

• Guest
Davids να γράφεις κ να μπαίνεις στο φόρουμ, δεδομένου οτι καταλαβαίνεις πόσο διαφορετικοί ήμασταν απέναντι στη λαίλαπα. Το οτι κάποιοι κάναν τον ΠΑΟΚ ομαδούλα ηθικά και αγωνιστικά, δεν σημαίνει οτι πρέπει να παρατήσουμε τα όπλα και να μεμψιμοιρούμε.
Επίσης άλλος ο δικός σου ο ΠΑΟΚ κ άλλος ο δικός τους. Τον δικό σου ας προσπαθήσουμε να τον διαφυλάξουμε όρθιο, εδώ μέσα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Να σαι καλα CLUB τωρα το είδα.

Η αλήθεια ειναι ότι τα Ενημερωμένα Θέματα μου για πρώτη φορά ξεπερνούνε τις 3 σελίδες.... οπότε έχω χάσει αρκετά επεισόδια.
Επίσης δεν βλέπω και κάτι παλιούς όπως ο PAOKCURE οποίος πραγματικά άξιζε τον κόπο να τον διαβάζεις, τώρα δεν ξέρω εάν έγινε τπτ αλλά λείπει.

Anyway τις καλησπέρες μου.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
garntasi οι μπερδεμένοι σε ξανά καλωσορίζουν.....

γκαρντάσι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με κανένανε..
όλοι ΠΑΟΚ είμαστε..
αντίθετες άποψης υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα...
όταν η ομάδα δεν πάει καλά όμως για όλους ο πόνος είναι ίδιος...

δεν βγήκε χωρίς λόγο το σύνθημα έχω τρελα μες το μυαλό

GeorgT

• Guest
δυστυχώς εχει πέσει πολυ το αγαπημένο μας paokworld απο άποψη ποστς κλπ στο φορουμ, μονο το λαιβ εχει μεινει σταθερό, η μαλλον αυξήθηκε, σε σχεση με παλια απο άποψη ατόμων-επισκεψιμοτητα!

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ãñáöù ó÷åôéêá ìå ôïí ôïìåá ôùí ÓÕÌÂÏÕËÙÍ ôïõ óõãêåêñéìåíïõ ôïðéê

Ðáñáêáëù êáðïéá ìåëç íá ÎÅÁÃ×ÙÈÏÕÍ ëéãáêé ãéáôé ôïõò ÷áëáåé áó÷çìá
ôï ëååé êáé ç åñåõíá ôïõ ðáíåðéóôçìéï ôïõ Westminster
..............................................

Ãéáôß ïé áã÷ùìÝíïé Üíôñåò ðñïôéìïýí ôéò ðá÷ïõëÝò;

Ïé Üíôñåò ãåíéêÜ ìðïñåß íá ðñïôéìïýí ôéò îáíèÝò, üìùò ïé áã÷ùìÝíïé Üíôñåò ðñïôéìïýí… ôéò åõñý÷ùñåò ãõíáßêåò.

¸ôóé ôïõëÜ÷éóôïí õðïóôçñßæåé ìéá Ýñåõíá. Óýìöùíá ìå ôçí Ýñåõíá ðïõ äéåíåñãÞèçêå áðü ôï ÐáíåðéóôÞìéï ôïõ Westminster óôï Ëïíäßíï, åîåôÜóèçêáí 41 áíäñåò ðïõ ôïõò Ýâáëáí íá åðéôý÷ïõí Ýíáí óôñåóïãüíï óôü÷ï. ÌåôÜ ôï óôü÷ï, ïé åñåõíçôÝò ñþôçóáí ôïõò Üíôñåò íá âáèìïëïãÞóïõí ôçí åñùôéêÞ Ýëîç ðïõ ôïõò áóêïýí êÜðïéá ãõíáéêåßá êïñìéÜ ðïõ ðïßêéëëáí áðü áäýíáôá ìÝ÷ñé ðá÷ýóáñêá.
Óå óýãêñéóç ìå Ýíá Üëëï ãêñïõð áíôñþí ðïõ äåí õðïâëÞèçêáí óôï óôñåóïãüíï ôåóô , ïé áã÷ùìÝíïé Üíôñåò âáèìïëüãçóáí ôéò ðéï åõñý÷ùñåò óéëïõÝôåò ùò ðéï åëêõóôéêÝò óå ìåãáëýôåñï âáèìü áðü ôïõò ìç óôñåóáñéóìÝíïõ êáé ãåíéêÜ èåþñçóáí ôá XL êïñìéÜ óáí ðéï óÝîé.
«Ïé ðñïôéìÞóåéò ìáò óå ó÷Ýóç ìå ôï ìÝãåèïò ôïõ óþìáôïò åßíáé flexible êáé ìðïñïýí íá áëëÜæïõí óå ó÷Ýóç ìå ôï ðåñéâÜëëïí êáé ôéò óõíèÞêåò», äÞëùóå ï õðåýèõíïò ôçò Ýñåõíáò.
Ôï èÝìá ôþñá åßíáé áí êáé ïé åõóùìïýëåò èá èÝëïõí óôñåóáñéóìÝíïõò Üíôñåò…

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι, κατω η βιαια αντιμετώπιση του bati στο λάιβ (κρυα 15λεπτα "μπανάκια", 10λεπτα πλασεδάκια, kick ban καρατε κατι τετοια) επειδη τι? επειδη ομορφαινει τις μερες μας με μαιρουλα, κρατηρα και λοιπες αιθεριες υπαρξεις.

Offline Vorious

• Αλλαγή
και οχι μονο αυτος....

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
το LBC ΑΠΑΙΤΕΙ ευσωμες παρουσιες χωρις καρατεριστικα φαστιστικα κομπλεξ του νορθ κ μπιβ