Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minmin

• Guest
δηλαδη ρε μαλλιαδες αυτο το ΠΑΟΚμανια ειναι του σατανα?
ειχα κανει εγγραφη πριν κατι χρονια για να ποσταρω φωτοζ απο τον εδω συνδεσμο

για καντε μας μια περιληψις τι παιζει με τους τυπους

gika

• Guest
Beat άθλιο, στίχος ούτε για χαζογκόμενες, φωνή χειρότερη και από το να ακούσεις τη Στικούδη να τραγουδάει ακαπέλα μακριά από μηχανήματα, σε ομορφιά συναγωνίζεται τον TUS και σε ποζεριά με τέτοια αμάξια τον Βουρλιώτη. Πιο αποτυχημένο RNB, πεθαίνεις.

Αλλά τι λέω.. Κρίμα είναι το ΠΑΟΚτσάκι...  ;D  :P

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εδώ δεν είναι PAOKmania, δεν έχει επίσημη γραμμή. Από εκεί και πέρα σεβασμός και από διαφωνίες άλλο τίποτα. Είναι τόσο απλό που όποιος έχει συνηθίσει στη γραμμή του PAOKmania δεν μπορεί να το χωνέψει. Εδώ μπορεί να γραφτούν τα πιο διαφορετικά πράγματα και στους πιο διαφορετικούς τόνους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην αλλάξει ποτέ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
χεστε το κουραδομανια....εδω πηραν τηλεφωνο το μαλεζακο οι εκκολαπτομενοι αρδ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
gika μεγάλη κρεπα με μερεντα φάε (κι ας είναι χάλια το "ψωμακι"), μεγάλες κουβέντες μη λες...

Πριν καν συμπληρώσεις 24 ώρες ξερνας εκεί που κοιμοσουν...

Και δηλωσες ότι δεν ξαναπατας κιόλας  ::)

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά σόρυ κιόλας μου θυμίζετε άτομα π τα λέγανε οι φίλοι τους η γκόμενα σου είναι πουτάνα και λέγατε τι λες ρε είναι η καλύτερη κοπέλα... και όταν τα χαλάνε τι πουτάνα είναι....
Οκ ήσασταν σε άλλο φόρουμ ήρθατε σε αυτό αν σας αρέσει μείνετε αν όχι καλά να περνάτε αλλά κόψτε την γκρίνια για το φρατέλι έλεος....
Είναι ντροπή να συγκρίνεται (το ται με αι) το paokworld με το paokmania.....
Φτάνει τέλος.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Català

• Αλλαγή
Κατά τα άλλα, έχει αρχίσει να με κουράζει η φάση των πρώην μάνια που έχουν έρθει και τσακώνονται και κατινιάζουν και βγάζουν τα σώψυχά τους εδώ μέσα. Και δε φτάνει που τσακώνονταν, τώρα άλλοι αλληλοκαλωσορίζονται κιόλας και κάνουν και παραγγελιές-προσκλήσεις και για άλλους, σε λίγο θα αρχίζουν να μας διηγούνται με νοσταλγία ιστορίες από τα αξέχαστα χρόνια τους εκεί. Ήμαρτον, πείτε τα με pm τουλάχιστον, αρκετά με το πουτσο-site, ξεπεράστε το, γιατί και μόνο που διαβάζω το όνομά του μου τη δίνει, τώρα είστε εδώ και τέλος.

Σε τοίχο μιλάω μάλλον.
Συνεχίστε να κατινίζετε και να μας ζαλίζετε τα αρχίδια με τα μουνιά αυτά.
Κανάς mod θα πάρει θέση; Ή όλα είναι καλώς καμωμένα;
Έστω για οφ τόπικ...

Offline memts

• Αποστολή
  • **
Ξέχασε μία απορία που είχε το προβατάκι: "Μπαμπά γιατί αυτοί που πριν 3 χρόνια παρακαλούσαν έναν ποδοσφαιριστή μας να μας αναλάβει την ομάδα ενώ πηγαίναμε χάλια και είμασταν με το ζόρι στην 5άδα και με σίγουρη πτωτική πορεία, τώρα τον απαξιώνουν παρόλο που και τα χρέη μειώθηκαν σε σχέση με το πως ήταν όταν ανέλαβε αλλά και 2οι βγήκαμε επί δύο συνεχόμενες χρονιά (πρωτάθλημα την πρώτη, πλέυ οφ τη δεύτερη)??? Κι ο μπαμπάς απάντησε: ΠΑΟΚ είσαι ρε παιδί μου και η μαλαματίνα πάνω από όλα. Έτσι μας είπαν τα υπόλλοιπα πρόβατα, έτσι κάνουμε..."

Ανάξιοι...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=88&t=4213#p374883

Gika καλως ηρθες στους αναξιους λοιπον.... οταν εδω μεσα μιλουσαν τα παιδια για κλεφτες κ απατεωνες, αλλου νομιζαν πως μειωθηκαν τα χρεη...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

northeagle_4

• Guest
Φτανει ρε μαγκες κουραζει και ειναι και οφ τοπικ. Μην μασ βαζεται να σβηνουμε-μετακινουμε ειμαστε και τεμπεληδες

gika

• Guest
Αδερφέ μου αυτό ήταν πριν 2 χρόνια!!! Από εκεί και πέρα, τέλος με το άλλο site, όπως ζήτησαν και τα υπόλοιπα παιδιά..!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν να κάνω κι εγώ τα παράπονά μου στα υπόλοιπα μέλη..
Έχει λίγο καιρό που όποιος κάνει εγγραφή στο site περνάει από το Live chat, κοζάρει τι παίζεται και την κάνει χωρίς καν να χαιρετήσει..
Ακούστε τσακάλια πως έχει το πράμα..
Το μόνο εύκολο για τους μοντ είναι να σας πατήσουν ένα μπαν στο Live, μία διαγραφή λογαριασμού και στο site και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Επίσης πολύ εύκολο και για τα υπόλοιπα μέλη είναι να σας φουσκώσουν τα pm με μπαναΐες (που λέει και ο ψυχάκιας ο minmin) και γενικά πάλι να μη βγει καμία άκρη..
Δεν λέω να μη μπείτε..
Εννοείται πως είστε ευπρόσδεκτοι όλοι..
Το μόνο που ζητάω είναι να μιλάτε και όχι να μπαίνετε μόνο και μόνο για να πάρετε μάτι τι παίζει..

Το λινκ για το Live Chat μας είναι αυτό..
http://www.paokworld.com/paokworldboard/chat/

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας..

minmin

• Guest
δεν ειμαι ψυχακιας...απλα πιστευω στον κανιβαλισμο και ειμαι εναντια στην βια στα ζωα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Λοιπόν να κάνω κι εγώ τα παράπονά μου στα υπόλοιπα μέλη..
Έχει λίγο καιρό που όποιος κάνει εγγραφή στο site περνάει από το Live chat, κοζάρει τι παίζεται και την κάνει χωρίς καν να χαιρετήσει..
Ακούστε τσακάλια πως έχει το πράμα..
Το μόνο εύκολο για τους μοντ είναι να σας πατήσουν ένα μπαν στο Live, μία διαγραφή λογαριασμού και στο site και ούτε γάτα ούτε ζημιά..
Επίσης πολύ εύκολο και για τα υπόλοιπα μέλη είναι να σας φουσκώσουν τα pm με μπαναΐες (που λέει και ο ψυχάκιας ο minmin) και γενικά πάλι να μη βγει καμία άκρη..
Δεν λέω να μη μπείτε..
Εννοείται πως είστε ευπρόσδεκτοι όλοι..
Το μόνο που ζητάω είναι να μιλάτε και όχι να μπαίνετε μόνο και μόνο για να πάρετε μάτι τι παίζει..

Το λινκ για το Live Chat μας είναι αυτό..
http://www.paokworld.com/paokworldboard/chat/

Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας..

Εχεις σκεφτει να παρατησεις τις επιστημες και να δουλεψεις επιτροπη υποδοχης σε ξενοδοχειακο συγκροτημα?  ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

August Spies

• Guest
Πάντως εδώ και καιρό προσπαθώ να συνδεθώ στο live και δε με δέχεται.
Σορρυ για το οφτόπικ αλλά το έγραψα και στο σχετικό τόπικ και δεν λύθηκε.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
λοιπόν, η κατάσταση έχει ως εξής (μισό να βάλω μουσικούλα)

το πουστομάνια ήταν κάποτε παοκμάνια αλλά εδώ και πολύ καιρό, πάνω από χρόνο, έγινε "πιο πουστομάνια γίνεσαι σκουληκομάνια"...

έτσι τα μέλη του σιγά-σιγά σκάσαν προς τα εδώ...

το θέμα για σας είναι τι θα κάνετε με αυτά τα μέλη...το καταλαβαίνω, είστε όπως οι γείτονες μιας ανθρωπιστικής κρίσης που περιμένουν πρόσφυγες αλλά δεν ξέρουν και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι να τους κάνουν...

ως πρόσφυγας κι εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη για αυτό....αλλά, αν ρωτάτε την άποψη μου, το βρίσκω αστείο να συναντώ τον γκίκα και ανθρώπους σας τον γκίκα, οπουδήποτε αλλού εκτός από το θερμοκήπιο που τους εξέθρεψε...είναι γελοίο, μιλάμε για άτομα που αμφιβάλλω καν αν είναι ΠΑΟΚ...

αν θέλετε την άποψη μου, αυτή είναι να βάλετε τον Banis, ο οποίος και ξέρει το "πρώην παοκμάνια-νύν πουστομάνια" και ξέρει να κρίνει παοκτσήδικα, για να σας κάνει το ξεσκαρτάρισμα...όχι τίποτα, γιατί έτσι όπως πάει το βλέπω το paokworld να γίνεται οι θερινές διακοπές του paokmania...
« Last Edit: August 10, 2012, 08:22:47 by teratios »
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

gika

• Guest
Teratios όταν έφυγα από το paokmania, δεν είπα ούτε γεια. Είχα γράψει κανά δύο κείμενα εκεί με κάποια παράπονα που δεν εισακούστηκαν, και σηκώθηκα και έφυγα. Από τη στιγμή που γράφτηκα εδώ, οι από εκεί με ban-αραν μόνιμα; Στα παπάρια μου κι όλας, βέβαια, γιατί με ψεύτες και υποκριτές (Argonaut4, DC κτλ) δεν είχα σκοπό να ξαναμπώ σε συζητήσεις. Κοινώς, μη νομίζεις πως όσοι ήρθανε εδώ από το paokmania (και από όσο γνωρίζω δεν υπήρχε καν συνεννόηση για κάτι τέτοιο) ήρθανε ως τα φυτά του φυτομάνια. Ήρθαν ως άτομα που δεν άντεχαν πλέον εκείνο το site.

Αλλά επειδή όπως είπε και ένας αδερφός πιο πάνω, η κουβέντα για το paokmania έχει κουράσει, δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Αν θέλεις, μπορούμε να το συζητήσουμε μέσω pm.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θα βαλουμε το Banis για face control. ;D Ηδη κανονισαμε χθες τα σχετικα, σε πρωτη φαση συρματοπλεγμα στα συνορα και αν ειναι μεγαλο το κυμα, στρατοπεδα συγκεντρωσης  ;D ;D

Σοβαρα τωρα,το paokworld ως ελευθερο σαιτ και δημοκρατικο και μη κερδοσκοπικο δεχεται τους παντες, η αγκαλια μας ηταν και ειναι ανοιχτη για ολους. Οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους. Δεν υπαρχουν προσφυγες και φυσικα δεν θα αφησουμε τεως ατομα του καθεστωτος να εκμεταλευτουνε τους ....προσφυγες  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Jax

• Guest
Να πω και εγω την καλημερα μου. προσφυγας και εγω απλα οταν εγραφα στο αλλο σαιτ το παοκγουορλντ δεν ηξερα οτι υφισταται καν( πως να το κανουμε το αλλο ειναι πιο διαφημισμενο) και ευχομουν να υπαρχει ενα φορουμ που να γραφεις οτι γουσταρεις χωρις να σε ζαλιζουν τα @@ με καθωςπρεπεισμους, γραμμες αβανταδορικες στην διοιηκηση κλτ .το βρηκα απο ενα ποστ του γκικα (νταξ εκανε και κατι σωστο μην τν κραζετε μονο) και λεω να μεινω.τωρα αμα βρωμαμε κ δν μας γουσταρετε μην μας μιλατε 8). καλως σας βρηκα λοιπον μαγκες.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
θα στρωσετε, μην αγχωνεστε
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ