Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28340 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
θεωρώ απαράδεκτο να ποστάρονται λινκ με γαυροσάιτ. Λίγος σεβασμός στην ομάδα μας δεν βλάπτει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απο σκουληκοσαιτ ειναι αποδεκτο? Γιατι απο σκουληκοσαιτ και δει του θουπερ-3 εχουνε μπει αρκετα αρθρα εδω μεσα, αλλα δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
κι αυτά, αν κι αυτοί είναι περίπου σαν τους τρελλούς του χωριού, που τους έχουμε κρεμάσει κουδούνια.

Offline Català

• Αλλαγή
σε πειράζει αυτό για Βουλγαρία ? Περίεργο κάτι άλλους xxxxxxxxxxxx που ξέρω δεν τους ενοχλεί .

Μην τρελαίνεσαι obelus, έτσι είναι αυτά, ορισμένοι από το φοβερό οπαδικό τους μεγαλείο, έχουν αναλάβει να ξαναγράψουν την οπαδική ιστορία του ΠΑΟΚ, να σβήσουν κεφάλαια που δεν τους αρέσουν (αν τα γνωρίζουν καν βέβαια), να βάλουν άλλα που δεν υπάρχουν κτλ. Είσαι λίγος (κι εγώ και όλοι μας) για να τους κατανοήσεις.

Offline scouser4

• Αλλαγή
κάντε το "ελλάδα"  :P

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Πάνω στο θέμα θα πω κάτι και δεν θα ξαναμιλήσω . Από παιδάκι ονειρεύομαι να παίζουμε με γάβρο στο Καραισκάκη να φωνάζουνε Βούλγαροι και τότε 2000 κομάντος να βγάζει ο καθένας τη Βουλγάρικη σημαία του και να τραγουδάμε σε γνωρίζω απτη φανέλα την ασπρόμαυρη στολή . Σε συζητήσεις με μεγαλύτερους μου έχουν πει δεκαετία 80 έπαιξε τέτοιο σκηνικό , αλλά εγώ μιλάω για 2000 βουλγάρικες σημαίες .  Στη σκουληκοφωλιά το ίδιο με τούρκικες . Δεν καταλαβαίνω από Ελλάδα και πολιτικές αδέρφια στα του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ. αυτό πρέπει να έχετε όλοι στο μυαλό σας .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

ive4

• Guest
άμα είσαι μόνο ΠΑΟΚ να λες έτσι γαμάει ο ΠΑΟΚ και όχι η Βουλγαρία. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο φίλος που λέει ότι άμα μας πούνε γκέουλες θα βγάλουμε 2000 ροζ σημαιούλες ;

Κατά τα άλλα ο καθένας νιώθει την ομάδα του όπως του κάνει γούστο. Στα τσιμέντα όλοι είμαστε αδέρφια.

Offline Suicidal

• Βασικός
KING ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!
ME ΞΕΥΤΕΛΙΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΜΟΥ ΡΕ !
"ΠΑΣΑΚΑ" ΜΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,
ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ !
 :smiley4: :ambulance:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ελα μην με γαμας τωρα ρε μλκ... βρηκα την υπογραφη που με γεμιζει ως ανθρωπο  :'(

Offline polman

• Αποστολή
  • **
πω ρε King! ευτυχώς που έχω το χέρι μου στο alt-tab συνέχεια! θα μας καταστρέψεις...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Suicidal

• Βασικός
 εεεεε α γαμήσου ρε πεπονολάγνε  :D :D :D :D :D :D
μπαινουμε που μπαινουμε σπανια, θα μας το κοψεις εντελος το φορουμ απο την δουλεια..... τ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εννοείς ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ την υπογραφή που σου ταιριάζει βρωμο-King

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
πφφφφφφ με εχετε ξενερωσει... καλα θα την βγαλω το βραδυ...
Μεχρι να το βραδυ καλο θα ηταν να ειστε σε εγρήγορση οπως επιβαλετε για καθε ΠΑΟΚτση και με το alt+tab στα δαχτυλα  :smiley4:

μλκ ραμπιτ και μια φορα που ποσταρες και κατι σωστο  
μετα τα 1000 κραξιματα στον ζλαταν, 4 ζευγαρια βυζια δωρο :'( :'(

Offline Vorious

• Αλλαγή
κλεινεις σπιτια

καταστρεφεις οικογενειες ρε πρεζι

Ε Λ Ε Ο Σ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

baron

• Guest
I-want-Sarah -Back -4 :o

Offline Català

• Αλλαγή
Εμένα king μου κέντρισε το ενδιαφέρον η προέλευση των παραπόνων, 3 από εξωτερικό, ένα από νησί και ένα από χαβούζα. Βάλε κι εσένα που την έβαλες, 2 από χαβούζα.
Συμπέρασμα: η Θεσσαλονίκη απέχοντας, αφού δεν έχει ανάγκη από τέτοια, αποδεικνύει ότι τελικά το κλισέ περί ερωτικής πόλης ισχύει.  :o :o Οι υπόλοιποι ας μείνουμε με το πουλί στο χέρι.   :D

ΥΓ: γαμημένο αγωνιστικό κομμάτι, όταν πας καλά, και νεκρούς ανασταίνεις, κάνεις τον Χάβο προπονητή κι εμάς με διάθεση για της ψωλής μας το χαβά...
« Last Edit: January 24, 2011, 15:54:19 by Català »

CLUB LARISA

• Guest
εεεεε α γαμήσου ρε πεπονολάγνε  :D :D :D :D :D :D
μπαινουμε που μπαινουμε σπανια, θα μας το κοψεις εντελος το φορουμ απο την δουλεια..... τ

Oil Overload αδερφέ ;)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
king να ξες φιλε εχω σταματησει να διαβαζω δικα σου ποστ γιατι με το αβαταρ που εχεις βαλει θα με απολυσουν απο την δουλεια..ειμαι ηδη καρτα που εχω στον υπολογιστη τα του ΠΑΟΚ,το ειδε και ενας απο δω και του πεταχτηκαν τα ματια απεξω,ε τωρα ειναι η σειρα μου να παρω τον μπουλο...και οχι τιποτα αλλο αλλα να ηταν ολοι αντρες και μια γκομενα να γουσταρουμε και εμεις παει και ερχετε...

ive4

• Guest
king είσαι τσουτσέκι της καπιταλιστικής εργοδοσίας και προβοκάρεις τα σχέδιά τους για αθρόες απολύσεις εργαζομένων. Το κακό είναι ότι δε ποστάρεις σε γαυροσάιτ και έτσι ενεργείς συνομωτικά, μόνο εναντίον ΠΑΟΚτσήδων εργαζομένων.  :P :P :P

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη ειστε λατρεις των πεπονιων παρτε
http://bigboobsgr.blogspot.com/?zx=973e01a52cf5f4fa
τζον με αγαπη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ