Το paokworld πάντα ήταν έτσι. Απλά παλιότερα τα "άκουγε" ο μπάτμαν ή ο γούμενος και δεν ενοχλούσε κανέναν η...γκρίνια. Τώρα τα ακούει η ιερή αγελάδα και γι' αυτό κουράζει περισσότερο, γιατί για κάποιους είναι άκυρη η... γκρίνια, για άλλους άκαρπη και για άλλους κουραστική.
Εγώ πάντως θεωρώ κάθε γκρίνια με επιχείρημα δικαιολογημένη αλλά και καρπερή γιατί παράγει αποτελέσματα ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά εκεί μέσα στο κωλοχανείο και κυρίως κουράστηκα να βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου να γίνεται με το έτσι θέλω ΠΑΟΚάκος, είτε από δόλο είτε από ανικανότητα, είτε από ό,τι γουστάρετε. Και όσο η ομάδα μου δεν θυμίζει ΠΑΟΚ, θα γκρινιάζω. Όταν πάψω να γκρινιάζω, θα είναι η μέρα που είτε ο ΠΑΟΚ θα γίνει όπως ακριβώς μέσα στο μυαλό μου, είτε η στιγμή που θα βαρεθώ να το κάνω, γιατί θα έχω πειστεί πως δεν υπάρχει ελπίδα.
Αν χαλάει μερικούς, ειλικρινά λυπάμαι γιατί μετά τον Gkaz4 και τον chiltsid τώρα και ο fatal και ο dave δείχνουν να μην το αντέχουν και προσωπικά αυτό με θλίβει γιατί και τους 4 τους πάω πάρα πολύ σαν άτομα και γουστάρω να επικοινωνώ μαζί τους μέσα εδώ. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ προσωπικά να προσποιούμαι τον ευχαριστημένο και να μη λέω ό,τι με ενοχλεί, όσο κι αν τους κουράζω.
Με τον dave διαφωνώ (τι πρωτότυπο) στο ότι αναθεματίζει τα εμείς κι εσείς. Για μένα αυτά κρατάνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του σήμερα δεν χρειάζεται ενότητα, αλλά αυτοκάθαρση στο λαό από τους πιανόλες και επαναπροσδιορισμό του τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚτσής. Ο ΠΑΟΚτσής δέχεται αμείλικτο και συνεχή πόλεμο για να αλλοιωθεί και φυσιολογικά αμύνεται.
Όσοι φάγανε το παπά για μένα δεν παύουν να είναι ΠΑΟΚτσήδες φυσικά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί έχουμε φάει όλοι τις μερίδες παπά μας. Μιλάω για εσκεμμένη επίθεση από διοίκηση, μμε και πιανόλες "οπαδούς" ο Θεός να τους κάνει, προς όλο το λαό του ΠΑΟΚ για να δημιουργήσουν πρόβατα. Εγώ δεν λέω ότι δεν είμαι πρόβατο. Μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας εδώ μέσα. Δεν έχει ουσία όμως αν δεν λέω τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω, έστω και μαλακισμένα, με σκεπτικό να μη τη σπάω σε κάποιους. Στις παρέες μας δεν λέμε ό,τι σκεφτόμαστε; Ε από πότε έγινε η παρέα μας των 50 το πολύ ατόμων κάτι πιο επίσημο για να φιλτράρουμε ρε γαμώ το τη σκέψη μας;