Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Θα συμφωνήσω με dave και fatal.

ΕυτυχώςπουοΠΑΟΚδικαιώνεται,σεταβέρνεςφυλλάδεςκαιφόρουμ4.

Offline cure

• Αλλαγή
Το paokworld πάντα ήταν έτσι. Απλά παλιότερα τα "άκουγε" ο μπάτμαν ή ο γούμενος και δεν ενοχλούσε κανέναν η...γκρίνια. Τώρα τα ακούει η ιερή αγελάδα και γι' αυτό κουράζει περισσότερο, γιατί για κάποιους είναι άκυρη η... γκρίνια, για άλλους άκαρπη και για άλλους κουραστική.
Εγώ πάντως θεωρώ κάθε γκρίνια με επιχείρημα δικαιολογημένη αλλά και καρπερή γιατί παράγει αποτελέσματα ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά εκεί μέσα στο κωλοχανείο και κυρίως κουράστηκα να βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου να γίνεται με το έτσι θέλω ΠΑΟΚάκος, είτε από δόλο είτε από ανικανότητα, είτε από ό,τι γουστάρετε. Και όσο η ομάδα μου δεν θυμίζει ΠΑΟΚ, θα γκρινιάζω. Όταν πάψω να γκρινιάζω, θα είναι η μέρα που είτε ο ΠΑΟΚ θα γίνει όπως ακριβώς μέσα στο μυαλό μου, είτε η στιγμή που θα βαρεθώ να το κάνω, γιατί θα έχω πειστεί πως δεν υπάρχει ελπίδα.

Αν χαλάει μερικούς, ειλικρινά λυπάμαι γιατί μετά τον Gkaz4 και τον chiltsid τώρα και ο fatal και ο dave δείχνουν να μην το αντέχουν και προσωπικά αυτό με θλίβει γιατί και τους 4 τους πάω πάρα πολύ σαν άτομα και γουστάρω να επικοινωνώ μαζί τους μέσα εδώ. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ προσωπικά να προσποιούμαι τον ευχαριστημένο και να μη λέω ό,τι με ενοχλεί, όσο κι αν τους κουράζω.

Με τον dave διαφωνώ (τι πρωτότυπο) στο ότι αναθεματίζει τα εμείς κι εσείς. Για μένα αυτά κρατάνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του σήμερα δεν χρειάζεται ενότητα, αλλά αυτοκάθαρση στο λαό από τους πιανόλες και επαναπροσδιορισμό του τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚτσής. Ο ΠΑΟΚτσής δέχεται αμείλικτο και συνεχή πόλεμο για να αλλοιωθεί και φυσιολογικά αμύνεται.

Όσοι φάγανε το παπά για μένα δεν παύουν να είναι ΠΑΟΚτσήδες φυσικά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί έχουμε φάει όλοι τις μερίδες παπά μας. Μιλάω για εσκεμμένη επίθεση από διοίκηση, μμε και πιανόλες "οπαδούς" ο Θεός να τους κάνει, προς όλο το λαό του ΠΑΟΚ για να δημιουργήσουν πρόβατα. Εγώ δεν λέω ότι δεν είμαι πρόβατο. Μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας εδώ μέσα. Δεν έχει ουσία όμως αν δεν λέω τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω, έστω και μαλακισμένα, με σκεπτικό να μη τη σπάω σε κάποιους. Στις παρέες μας δεν λέμε ό,τι σκεφτόμαστε; Ε από πότε έγινε η παρέα μας των 50 το πολύ ατόμων κάτι πιο επίσημο για να φιλτράρουμε ρε γαμώ το τη σκέψη μας;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
θυμάμαι πιο παλιά που υπήρχαν κάτι forum με κάτι κολλημένους μέσα που μιλούσαν για τον ΠΑΟΚ και λέγαμε μεταξύ μας ευτυχώς που δεν έχουν έρθει εδώ...
τελικά αυτά τα forum έκλεισαν και πλέον τους έχουμε μαζί μας και μας έχουν κάνει derlompou....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline dave

• Αλλαγή
Το paokworld πάντα ήταν έτσι. Απλά παλιότερα τα "άκουγε" ο μπάτμαν ή ο γούμενος και δεν ενοχλούσε κανέναν η...γκρίνια. Τώρα τα ακούει η ιερή αγελάδα και γι' αυτό κουράζει περισσότερο, γιατί για κάποιους είναι άκυρη η... γκρίνια, για άλλους άκαρπη και για άλλους κουραστική.
Εγώ πάντως θεωρώ κάθε γκρίνια με επιχείρημα δικαιολογημένη αλλά και καρπερή γιατί παράγει αποτελέσματα ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά εκεί μέσα στο κωλοχανείο και κυρίως κουράστηκα να βλέπω την ΠΑΟΚάρα μου να γίνεται με το έτσι θέλω ΠΑΟΚάκος, είτε από δόλο είτε από ανικανότητα, είτε από ό,τι γουστάρετε. Και όσο η ομάδα μου δεν θυμίζει ΠΑΟΚ, θα γκρινιάζω. Όταν πάψω να γκρινιάζω, θα είναι η μέρα που είτε ο ΠΑΟΚ θα γίνει όπως ακριβώς μέσα στο μυαλό μου, είτε η στιγμή που θα βαρεθώ να το κάνω, γιατί θα έχω πειστεί πως δεν υπάρχει ελπίδα.

Αν χαλάει μερικούς, ειλικρινά λυπάμαι γιατί μετά τον Gkaz4 και τον chiltsid τώρα και ο fatal και ο dave δείχνουν να μην το αντέχουν και προσωπικά αυτό με θλίβει γιατί και τους 4 τους πάω πάρα πολύ σαν άτομα και γουστάρω να επικοινωνώ μαζί τους μέσα εδώ. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ προσωπικά να προσποιούμαι τον ευχαριστημένο και να μη λέω ό,τι με ενοχλεί, όσο κι αν τους κουράζω.

Με τον dave διαφωνώ (τι πρωτότυπο) στο ότι αναθεματίζει τα εμείς κι εσείς. Για μένα αυτά κρατάνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του σήμερα δεν χρειάζεται ενότητα, αλλά αυτοκάθαρση στο λαό από τους πιανόλες και επαναπροσδιορισμό του τι ακριβώς σημαίνει ΠΑΟΚτσής. Ο ΠΑΟΚτσής δέχεται αμείλικτο και συνεχή πόλεμο για να αλλοιωθεί και φυσιολογικά αμύνεται.

Όσοι φάγανε το παπά για μένα δεν παύουν να είναι ΠΑΟΚτσήδες φυσικά, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί έχουμε φάει όλοι τις μερίδες παπά μας. Μιλάω για εσκεμμένη επίθεση από διοίκηση, μμε και πιανόλες "οπαδούς" ο Θεός να τους κάνει, προς όλο το λαό του ΠΑΟΚ για να δημιουργήσουν πρόβατα. Εγώ δεν λέω ότι δεν είμαι πρόβατο. Μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλάκας εδώ μέσα. Δεν έχει ουσία όμως αν δεν λέω τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω, έστω και μαλακισμένα, με σκεπτικό να μη τη σπάω σε κάποιους. Στις παρέες μας δεν λέμε ό,τι σκεφτόμαστε; Ε από πότε έγινε η παρέα μας των 50 το πολύ ατόμων κάτι πιο επίσημο για να φιλτράρουμε ρε γαμώ το τη σκέψη μας;

ε αμα σου λεω οτι 50 εχουμε μεινει κ δε καταβαινομαστε...

πες μου εναν απο αυτους που ανεφερες που δεν εχει κανει κριτικη στη διοικηση, κ θεωρει το ζαγορακη τοτεμ, ιερη αγελαδα κ δε ξερω γω τι...
επισης, ειπα εγω να φιλτραρει κανεις την αποψη του? τις αποψεις σχολιαζω, δεν προσπαθω να επιβαλλω σε κανενα να μη τις λεει.

οταν λοιπον ειναι απλοικες κ διχαστικες σε καθε θεμα σε ενα φαντασιακο εμεις κ εσεις γινονται κουραστικες. οταν στοχος συνεχομενων ποστ ειναι τα προβατα, γιατι δε πανε να τα πουνε στη πηγη των προβατων?

οταν ολα αυτα τα ποστ στηριζονται στο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι κριτικη πρεπει να γινεται, σε ποιον απευθυνονται, οταν το 90% εδω μεσα συμφωνει με αυτο?? για τα επι μερους επιχειρηματα οκ θα διαφωνησουμε ομορφα και ωραια. οταν τα δικα σου ποστ φιλε κιουρ εγω θεωρω οτι συχνα δε στηριζονται σε στοιχεια η θα διαφωνησω η θα τα αγνοησω. αλλα κριτικη κανεις δε σου λεει κανεις να μη κανεις, με τα επιχειρηματα σου διαφωνει (δε παει σε σενα μονο αυτο).

αλλα ποστ που γινονται μονο και μονο ως αντιδραση σε εναν ανυπαρκτο 'απεναντι' που τους λεει μη κριτικαρεις ειναι απιστευτα κουραστικα, και εχουνε παει στο ακρο της μιζεριας και της υπερβολης.

Offline Suicidal

• Βασικός
τι έχανα ρε τώρα 4 μέρες....

δεν χορταίνω από το πρωί να διαβάζω τα topics.  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
@dave
Δεν καταλαβαίνω ρε φίλε τι ζητάς. Να σου πω δηλαδή ότι με τον τάδε και το δείνα δεν μπορώ να συνεννοηθώ γιατί έχουν εικόνισμα τον Ζαγοράκη ή έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι αυτός είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να ζήσουμε; Ή να κατηγορήσω κάποιον ότι θέλει να επιβάλλει τη γενική αποχαύνωση κι εδώ μέσα;

Πρώτον θα δημιουργήσω αχρείαστο πόλεμο και θα χαθεί η ουσία, δεύτερον δεν είναι σωστό να επιτίθεμαι σε άτομα αλλά μόνο στις απόψεις τους και αυτό ακριβώς κάνω τόσα χρόνια και τρίτον ο καθένας ξέρει τι κουβαλάει στη γκλάβα του ο άλλος, οπότε δεν χρειάζεται. Κάθε αντιπαράθεση εδώ μέσα τη πιάνεις, όπως και κάθε σπόντα. Σε θέματα που δεν συμμετέχω ξέρω για ποιον λέει ο καθένας το οτιδήποτε.
Υπήρξαν βέβαια φορές που πήγα σε προσωπική αντιπαράθεση γιατί θεώρησα ότι μου την είπαν.

Ο ανύπαρκτος απέναντι είναι απλά ένας που έγραψε πιο πάνω τα εντελώς αντίθετα από αυτά που γράφουμε εμείς. Καλύτερα θα ήταν να πω "ρε μαλάκα τάδε τι είναι αυτά που πιστεύεις, σε έχουν κάνει πρόβατο" ή αυτή τη μαλακία που μόλις διάβασα την αναπαραγάγουν και διάφορα πρόβατα δεξιά κι αριστερά". εσύ λες για ενότητα.

ΟΚ με το να λες στον άλλον μη κριτικάρεις. Δεν συμφωνώ κι εγώ. Αλλά κι εσύ όταν λες κουράστηκε με τη μίρλα έμμεσα ζητάς κάτι τέτοιο. Π.χ. καμιά φορά έχω φορτώσει και θέλω να σούρω χίλια δυο. Αν διαβάσω εσένα να λες με έχετε πρήξει τ' αρχίδια με τη μίρλα δεν θα "κόψω" λίγο ύφος; Δεν θα προσπαθήσω να μη χάσω το δίκιο μου με τα μπινελίκια που θέλω να ρίξω για να μη σε κουράσω άλλο, αλλά να σου δώσω να με καταλάβεις;
Θες δεν θες το κάνεις φίλε. Εγώ θα το γράψω ούτως ή άλλως, αλλά το φρένο μπαίνει. Ιδίως από άτομα που θα σκεφτείς διπλά να μη τα ζοχαδιάσεις. Γιατί ειλικρινά υπάρχουν άλλοι που αν πούνε κουράστηκα με τη μίρλα με εξιτάρουν να χώσω παραπάνω απ' όσο νιώθω, γιατί κάθε φορά με κάνουν τα μυαλά μου να με πονάνε κυριολεκτικά.

Κλείνω επαναλαμβάνοντας. Δεν έχει καμία αξία πλέον η ενότητα, αλλά ο επαναπροσδιορισμός. Έκανα παράθεση δύο εκπληκτικά κείμενα του spartiatis και egoist στο topic του Άβερελ. Για μένα είναι ζωτικής σημασίας αυτή η νοοτροπία να διαδοθεί σε κάθε ΠΑΟΚτσάκι και να ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ έναντι των υπολοίπων. Αλλιώς τη πουτσίσαμε. Για μένα λοιπόν είναι πόλεμος και καμία σύνθεση απόψεων. Αυτό έπαψε τη μέρα που ευχήθηκαν κάποιοι για τα αδέρφια μου να σαπίσουν στη φυλακή. Δεν έχουν διαφορά από τα σκουλήκια πια

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
'Η δεν καταλαβαινετε ή δεν θελετε να καταλαβετε τι γραφει ο dave. Οπως και να'χει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. 50 εμειναν να γραφουν εδω μεσα και 100 διαβαζουν, αν διαβαζουν. Και στο φορουμ ολα καλα πανε!
Δεν βαριεσαι, και το ιντερνετ και το τοπικ της μουσικης καλα ειναι.

Κουρασμενος -4- (της μοδας ειναι αυτο?)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε φίλε Πειραιώτη εσύ δεν καταλαβαίνεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις.

Λέει ο dave:
οταν οι απόψεις ειναι απλοικες κ διχαστικες σε καθε θεμα σε ενα φαντασιακο εμεις κ εσεις γινονται κουραστικες

Απαντώ:
το εμείς κι εσείς δεν είναι φανταστικό, αλλά πολύ αληθινό και υπάρχει για Χ και Ψ λόγους. Αν κουράζεστε με την άποψη ότι υπάρχει τι να κάνουμε; Αφού εγώ το συν-"οπαδό" μου τον βλέπω ως σκουλήκι, εσύ θα μου πεις ότι αυτό είναι φανταστικό ή ότι δημιουργώ διχασμό; Με ποιον; Με τον πιανόλα που για ένα χαρτζηλίκι πουλάει τον ΠΑΟΚ; Με τον επαγγελματία-οπαδό με σπόνσορα ή με το μπαστάρδι που εύχεται να σαπίσει ο κανονικός αδερφός μου στη φυλακή;
Όσο για το απλοϊκές απόψεις, ΟΚ πάσο. Ο καθένας έχει δικαίωμα να χαρακτηρίσει μία άποψη απλοϊκή, χαζή, φανταστική και ό,τι θες

Τι δεν καταλαβαίνεις όμως ειλικρινά δεν μπορώ να σε πιάσω. Ή τέλος πάντων τι δεν κατάλαβα εγώ από αυτά που λέει ο dave.

Τώρα αν κάποιοι τσουβαλιάζουν απόψεις και άτομα κι εμένα με έχει κουράσει, αλλά αυτό το κάνουν πολύ περισσότερο όσοι δεν δέχονται ούτε κιχ για την ιερή αγελάδα, από φόβο μη τη χάσουν. Αν δεις οι πιο κολλημένοι και πιο άδικοι είναι αυτοί. Όλα υπό ένα πρίσμα τα βλέπουν και σε αναγκάζουν να πηγαίνεις στα άκρα για να εξισορροπήσεις. Μη πούμε και για το τι γίνεται έξω από τη μικρή μας παρέα εδώ μέσα. Εκεί κι αν γίνεται της πουτάνας. οπότε τι πιο φυσικό από το να τραβάνε οι υπόλοιποι το σχοινί στα άκρα για να εξισορροπήσουν, αν στο άλλο άκρο βρίσκεται ο "οπαδός" λαμόγιο, ακροατής, σπονσαραρισμένος κτλ Αν μείνουμε ρε αλάνια στη μέση και οι υπόλοιποι, ο μέσος όρος του ΠΑΟΚτσή θα φτάσει σε τραγικά επίπεδα αποβλάκωσης. Ποια ενότητα τώρα και να χαμε να λέγαμε

Offline spinos_4

• Αλλαγή
εμενα αυτό που με κουράζει απίστευτα είναι ο διαχωρισμός στο οποιος δεν γουστάρει τον κοντό rin διοίκηση κτλ είναι αυτός που πάει παντού πίνει ρετσίνες κουμπιά κτλ...
αυτούς που τους γουστάρει είναι στον καναπέ tv pizza trendy...

προσωπικά πάντως ξέρω άνθρωπο που δεν χάνει εκτος... και ιστορίες.. και τον γουστάρει τον κοντό..
αλλα και το ανάποδο φιλαράκι που δεν πατάει γήπεδο δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στις διαφημίσεις του nova
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline petrov

• Αλλαγή
Υπάρχουν και μαλλιάδες που πάνε μπουζούκια τι να κάνουμε ρε σπίνο  ;D

ive4

• Guest
και τρέντουλες που βγάζουν τη φωνή τους στην 4.

apostolos

• Guest
Απαντώ:
το εμείς κι εσείς δεν είναι φανταστικό, αλλά πολύ αληθινό και υπάρχει για Χ και Ψ λόγους. Αν κουράζεστε με την άποψη ότι υπάρχει τι να κάνουμε; Αφού εγώ το συν-"οπαδό" μου τον βλέπω ως σκουλήκι, εσύ θα μου πεις ότι αυτό είναι φανταστικό ή ότι δημιουργώ διχασμό; Με ποιον; Με τον πιανόλα που για ένα χαρτζηλίκι πουλάει τον ΠΑΟΚ; Με τον επαγγελματία-οπαδό με σπόνσορα ή με το μπαστάρδι που εύχεται να σαπίσει ο κανονικός αδερφός μου στη φυλακή;

Ο dave μιλάει ξεκάθαρα για τα "εμείς" κι "εσείς" που έχουν δημιουργηθεί ΕΔΩ ΜΕΣΑ και που τον ενοχλούν σαν μέλος του φόρουμ. Υποθέτω και ελπίζω οι παραπάνω υπογραμμισμένοι χαρακτηρισμοί να αφορούν το "εσείς" για μια μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ γενικότερα, και όχι το "εσείς" μέσα στο φόρουμ. Θα παρακαλούσα να ξεκαθαριστεί αυτό.

Offline cure

• Αλλαγή
Απόστολε το ξεκαθάρισα στο προηγούμενο post μου ότι εδώ μέσα απαντώ επίτηδες γενικά προς ένα "φανταστικό" αντίπαλο και αποφεύγω τη προσωπική αντιπαράθεση κατά το δυνατόν, γιατί δεν έχω τίποτα με τα άτομα αλλά μόνο με τις απόψεις.
Βέβαια κι αυτό κουράζει τον dave οπότε άκρη δεν βρίσκεις  :D

Από αυτά που γράφω για το ποιον "συνοπαδό" μου θεωρώ χειρότερο από σκουλήκι νομίζω είναι φανερό ότι δεν μιλάω για μέλη του forum, γιατί ούτε σπόνσορα βλέπω στο avatar κάποιου, ούτε κανέναν που να παίρνει χαρτζηλίκι ξέρω, ούτε διάβασα κανέναν να εύχεται να σαπίσουν αδέρφια μου στη φυλακή. Δεν λέω ότι μαζευτήκαμε όλοι οι ιδανικοί ΠΑΟΚτσήδες εδώ μέσα. Απλά δεν ξέρω κάτι και ούτε κατάλαβα κάτι τέτοιο ποτέ.

Αν το θες πιο ξεκάθαρα, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν είναι και λέει "να σαπίσουν τα πρεζόνια στη φυλακή" ή τα πιάνει για να εξυπηρετήσει συμφέροντα προσωπικά κατά του ΠΑΟΚ, γαμιέται χαλαρά ο παλιόπουστας!

Offline savage republic

• Βασικός
Διαβάζοντας τα σχόλια πριν από το ματς της Δυναμό και την αγάπη των μελών του φόρουμ για την ιδέα του ΠΑΟΚ μας, όπως και την λαχτάρα τους να βρεθούν ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ για να την υπερασπίσουν και ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, νιώθω ότι βρίσκομαι σπίτι μου.

Offline corrupt

• Αλλαγή

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΠΤΟΛ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΑΒΗ
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΑ

Για να μη μολύνεται το τόπικ της Νεάπολης με πίπες...

Τώρα και σύ πετρόφ ψώνισες από σβέρκο, με το να ζητάς τη ρόμπα να ξεκουμπωθεί δημόσια...
Κάποιοι προτιμούν να δουν τον ΠΑΟΚ και το όνομα του λαού του ΠΑΟΚ να κηλιδώνεται σε λάσπες και προπαγάνδες από το να αποκαθηλώσουν τα ομοερωτικά τους ινδάλματα.

Αν παίζει χαρτζιλίκι ή κουμπαριά το καταλαβαίνω, ποταπό μεν αλλά κατανοητό. Αν όμως όλο αυτό γίνεται για το στανιό τότε δεν έχω λόγια. Η ντροπή σαν λέξη είναι ανεπαρκής για τέτοιες περιπτώσεις.

Offline Català

• Αλλαγή
Κι εγώ έπεσα στη λούμπα να απαντήσω στο τόπικ των μακεδόνων χτες, αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε κάνει (ο αθεόφοβος) copy paste το ίδιο ποστ σε τρία τόπικ! Μάλλον του άρεσε πολύ και ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα το διαβάσουνε όλοι. Και φυσικά συμφωνούν μαζί του οι συνήθεις ύποπτοι...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Κριμα το μηνυμα που εγραψα στον πουταναςγιοκροατη...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

ive4

• Guest
Ξεφτίλα αυτά για την ερωτική ΄΄Βουλγαρία΄΄.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
σε πειράζει αυτό για Βουλγαρία ? Περίεργο κάτι άλλους xxxxxxxxxxxx που ξέρω δεν τους ενοχλεί .
« Last Edit: January 20, 2011, 17:15:24 by tsakalaki »
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Να μπει σε εισαγωγικά να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι;

Με το θέμα αυτό δε βγαίνει άκρη... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις κανενός, και μόνο που μας τον κολλάνε άλλοι το χαρακτηρισμό δεν πρέπει να το δεχόμαστε. Δηλαδή αν μας έλεγαν γκέι, θα βάζαμε φανέλες του ολυμπιακού και στρινγκ;  ??? Αλλά, το τονίζω, καθαρά προσωπική άποψη αυτή. Άλλος μπορεί να πιστεύει ότι έτσι τούς δείχνουμε ότι δε μας νοιάζει, στο στιλ "εμείς εδώ, τις μάνες μας τις γράφουμε στ' αρχίδια μας τα δυο"...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά