ο νομος περιλαμβανεται στους αθλητικους νομους, οπως τους χαρακτηριζουμε εμεις, καθως εχει σχεση με τη λειτουργια του Α.Σ.
Απο εκει κ περα, θα το ξαναπω αυτο που ρωτησα εγω κ δεν πηρα σαφη απαντηση ειναι γιατι εχει τοση σημασια για αυτον η τηρηση του νομου..
μου απαντησε με το φεκ κ οτι θελει να τηρουνται οι νομοι..δεν μου απαντησε αυτο που ειπες εσυ..
κ γιαυτο ρωτησα για την κουκουλα. προφανως εδω στην ελλαδα θελουμε να τηρουνται οποιοι νομοι μας συμφερουν.. κ οποιοι δεν μας συμφερουν να μην τηρουνται..
απο εκει κ περα,ειναι εντελως διαφορετικο το να τηρεις τις νομιμες διαδικασιες στις εκλογες, απο το να τηρεις τον συγκεκριμενο νομο για τον οποιο η διοικηση του Α.Σ. τονισε οτι υπαρχει ανακριβεια..φυσικα κ δεν μπορω να το πιστεψω αυτο ετσι ευκολα μονο κ μονο επειδη το λεει ο κατσαρης, αλλα αφου δεν τηρειται ενας τοσο σοβαρος νομος που εχει να κανει με την ευρυθμη λειτουργια ερασιτεχνικου σωματειου δεν θα επρεπε καποιος επισημος φορεας της πολιτειας να επεμβει αυτοκλητα? σε καθε περιπτωση θα πρεπει να περιμενουμε την επομενα συνελευση του Α.Σ. οπου κ θα ξεκαθαρισει το θεμα, οπως δηλωσαν..
τελος, κ αλλα παιδια μιλησαν στον ποετ οπως εγω(που λανθασμενα ειπες οτι τον ειρωνευτηκα) κ ο μακπτολ νομιζω, δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξαμε μονο εμεις..