Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28393 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
έτσι το αντιλήφθηκα.Όταν ο άλλος επιχειρηματολογεί με ΦΕΚ και σεις κάθεστε και ειρωνεύεστε και γυρνάτε το θέμα στις κουκούλες ή οπου αλλού,επειδή δε συμφωνείτε.Λογοκρισία είναι.

Και μην νομίζετε ότι συμφωνώ με τον Poet.Επιφυλακτικός είμαι γενικότερα το τελευταίο διάστημα με πολλά πράγματα.
Αλλά δε γίνεται ο άλλος να συζητά και εσείς να κοροιδεύετε.
Άμα μπορείς να του την πεις,πες του την συζητώντας.

Αυτά προς την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ και για τον αλληλοσεβασμό μέσα από μια οθόνη.
Προφανώς και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σας.

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν τον κατηγορησα οτι δεν ισχυει αυτο που ειπε..
ουτε ειπα οτι δεν ισχυει το φεκ..γιατι ειναι κατι που δεν το ξερω..

αυτο που ρωτησα κ δεν πηρα απαντησα ειναι αν το ζητημα μας ειναι η εφαρμογη του νομου ή αν απο αυτο που γινεται οφελειται η οχι ο ΠΑΟΚ..

γιατι να μιλαμε για τυφλη υποταγη στους νομους τουλαχιστον για εμας τους παοκτσηδες ειναι οξυμωρο..
εχουμε κατεβει τοσες φορες στους δρομους για να αλλαξουν η να μην ισχυσουν νομοι..
εξαλου μεγαλο ποσοστο των αθλητικων νομων στην ελλαδα ειναι αστειοι..για αυτο χρησιμοποιησα κ ενα παραδειγμα νομου του ελληνικου κρατους.δεν ειρωνευτηκα καθολου..

εξακολουθω να μην καταλαβαινω που βρισκεται η λογοκρισια.ουτε εσβησα το ποστ του(δεν εχω την δυνατοτητα αλλωστε), ουτε του ειπα να μην ξαναγραψει..

makptol

• Guest
Capri παράθεση έκανα,επειδή να το πώ ευγενικά,δεν έτυχα απάντησης.
Τέλος πάντων.Να το ξέρετε πάντως ότι 2 μετρα 2 σταθμά κρατήσατε στη περίπτωση πάρτυ και Ouija.

Gaga και makptol,για να είμαι ειλικρινής αηδίασα,όταν διάβασα τα ποστ σας.Ο άλλος σας μιλάει σοβαρά και σεις τον ειρωνεύεστε.Super ποστ ήταν.Λογοκρισία σκέτη.Απαγορεύονται οι άλλες απόψεις.

3 χρόνια στο PAOKworld,πρώτη φορά διάβασα τέτοια πράγματα.

Κράχτης -4-

ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι απαγορευονται οι αλλες αποψεις να λεει ο καθενας οτι θελει αλλα αρεσει δεν αρεσει σε καποιους
θα λενε ολοι τις αποψεις τους ......εχω μια συγκεκριμενη αποψη για καποιο κομματι του οπαδικου κοινηματος ευτυχως πολυ
μικρο που ηθελε να μοιασει καποιους γειτονες ευτυχως ομως στον ΠΑΟΚ υπαρχει πολυφωνια και αυτα τα κολπα δεν περνανε.....ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΒΕΖΥΡΤΖΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ Ο ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ
ΙΝΤΙΟ-ΠΙΑ - ΜΠΑΙΑΝΟ ΡΕΜΠΟΣΙΟ......ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ...... ??? ??? ??? ??? ???

ive4

• Guest
προτείνω να ανοίξει ένα τόπικ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ και να γράφουμε εκεί ότι να ναι από τον Μπράις Μούνο μέχρι τις στάσεις που έκανε ο Φερδινάρδος Μαγγελάνος στα ταξίδια του και να διαφωνούμε ελεύθερα.
Πριν κάθε ποστ να δηλώνουμε τον σεβασμό μας προς τους διαφωνούντες, σαν κινέζοι μονομάχοι που κάνουν υπόκλιση πριν την μάχη.  :P

Offline toy

• Αλλαγή
έτσι το αντιλήφθηκα.Όταν ο άλλος επιχειρηματολογεί με ΦΕΚ και σεις κάθεστε και ειρωνεύεστε και γυρνάτε το θέμα στις κουκούλες ή οπου αλλού,επειδή δε συμφωνείτε.Λογοκρισία είναι.

Βασικά δεν επιχειρηματολόγησε με ΦΕΚ αλλά με αριθμό ΦΕΚ χωρίς το περιεχόμενο του, το οποίο μπορεί και να είναι όπως τα λέει μπορεί και όχι όμως .
Λογοκρισία είναι παντα κατά τη γνώμη μου η απλή αναφορά του αριθμού και όχι το κείμενο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

fatal_invasion

• Guest
Toy όταν μιλάει για Φύλλα Κυβερνήσεως,μπορεί κάλλιστα ο συνομιλητής του να το επιβεβαιώσει.
Αν λέει ψέμματα απλά τον ξεβρακώνεις.

Στον ΠΑΟΚ που υπάρχει πολυφωνία makptol,δεν γίνονται αυτά που αναφέρεις,γίνονται άλλα όμως.
Gaga,άλλο οι αθλητικοί νόμοι,άλλο οι νόμοι περί Ανωνύμων Εταιρειών.

Οι νόμοι αυτοί και το καταστατικό του Α.Σ. πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα.
Αλλιώς άμα είναι κάτι προς όφελος του ΠΑΟΚ,αλλά δεν είναι νομότυπο σου αφαιρείται αυτόματα το δικαίωμα να ζήτας από τον κάθε Κατσαρή να τηρήσει την καθώς πρέπει Εκλογική διαδικασία όταν αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Offline gagas

• Αλλαγή
ο νομος περιλαμβανεται στους αθλητικους νομους, οπως τους χαρακτηριζουμε εμεις, καθως εχει σχεση με τη λειτουργια του Α.Σ.

Απο εκει κ περα, θα το ξαναπω αυτο που ρωτησα εγω κ δεν πηρα σαφη απαντηση ειναι γιατι εχει τοση σημασια για αυτον η τηρηση του νομου..
μου απαντησε με το φεκ κ οτι θελει να τηρουνται οι νομοι..δεν μου απαντησε αυτο που ειπες εσυ..
κ γιαυτο ρωτησα για την κουκουλα. προφανως εδω στην ελλαδα θελουμε να τηρουνται οποιοι νομοι μας συμφερουν.. κ οποιοι δεν μας συμφερουν να μην τηρουνται..

απο εκει κ περα,ειναι εντελως διαφορετικο το να τηρεις τις νομιμες διαδικασιες στις εκλογες, απο το να τηρεις τον συγκεκριμενο νομο για τον οποιο η διοικηση του Α.Σ. τονισε οτι υπαρχει ανακριβεια..φυσικα κ δεν μπορω να το πιστεψω αυτο ετσι ευκολα μονο κ μονο επειδη το λεει ο κατσαρης, αλλα αφου δεν τηρειται ενας τοσο σοβαρος νομος που εχει να κανει με την ευρυθμη λειτουργια ερασιτεχνικου σωματειου δεν θα επρεπε καποιος επισημος φορεας της πολιτειας να επεμβει αυτοκλητα? σε καθε περιπτωση θα πρεπει να περιμενουμε την επομενα συνελευση του Α.Σ. οπου κ θα ξεκαθαρισει το θεμα, οπως δηλωσαν..

τελος, κ αλλα παιδια μιλησαν στον ποετ οπως εγω(που λανθασμενα ειπες οτι τον ειρωνευτηκα) κ ο μακπτολ νομιζω,  δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξαμε μονο εμεις..

Offline Vorious

• Αλλαγή
Θα παρακαλουσα τα υπολοιπα μελη του φορουμ να χρησιμοποιουν με πολυ φειδω τη λεξη-χαρακτηρισμο "κομπλεξ-κομπλεξικο" οταν εκφραζονται για αλλους οπαδους του ΠΑΟΚ και ιδιαιτερα συμφορουμιτες.

Η εκφραση αυτη ειναι βαρια και προσβλητικη και προκαλει πολυ ευκολα προσωπικες παρεξηγησεις
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline ved

• Αλλαγή
εσενα ποιος σου ειπε κατι τετοιο βοριους ?

μηπως σε ορισε καποιος δικηγορο του?

Offline Vorious

• Αλλαγή
εσενα τι σε νοιαζει να μαθεις αν με ειπε κανενας κατι τετοιο? τι σε κοβει?

θεωρεις οτι το παιζω δικηγορος εδω μεσα και ζητω δουλεια? αμα ειναι ετσι να το μαθω και γω για να αρχισω να μαζευω και λεφτα τοτε

Διαφωνεις με αυτο που παρακαλεσα τα υπολοιπα μελη του φορουμ να κανουν?

στο σωστο τοπικ δεν εγραψα?

Offline ved

• Αλλαγή
ε ναι μαλλον ειναι τυχαιο οτι το εγραψες 5 λεπτα αφου το ειχα γραψει εγω...

και ναι σαν δικηγορος αλλων λειτουργησες,,,αυτοκλητος κιολας.

Offline Vorious

• Αλλαγή
κοιτα vedder , οποιος εχει τι μυγα μυγιαζεται
αν νομιζεις οτι θα μπορουσε να με βαλει καποιος να ποσταρω σχετικα με το κομπλεξ, για να στην πει αυτος εμμεσα, πλανασαι οικτρα

και για να σου λυθει η απορια

το θεμα του "κομπλεξ" το ανεφερα με αφορμη το συγκεκριμενο post
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11607.msg315543.html#

τωρα εσυ προφανως ζοριστηκες για κατι αλλο που ειπες(?), σου ειπαν(?) και ερχεσαι και τη λες σε μενα με τη μια ΑΣΚΟΠΑ και χωρις να ψαχτεις καθολου

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Έλα τέλος λέμε

υπάρχουν και πμ για την λύση της όποιας παρεξήγηση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
ωχ λαθος μου,,το γραψες 5 λεπτα αφου ειχα γραψει κιεγω σε αλλο τοπικ.

γραψε κιεσυ απο κατω ακριβως σε κεινο το τοπικ χριστιανε  ???

Offline Vorious

• Αλλαγή

Offline corrupt

• Αλλαγή
@panzerfaust

Θα σου ζητήσω μια χάρη, μπορείς να εκμεταλλεύεσαι οποιαδήποτε αφορμή για να εκφράσεις τις πολιτικές σου πεποιθήσεις και να προπαγανδίσεις θέσεις ακροδεξιάς πολιτικής απόχρωσης, άσχετα αν διαφωνώ τόσο με την τακτική σου όσο και με τις απόψεις σου καθαυτές, αλλά ρε φίλε ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ...

Ειλικρινά δε σου φταίει σε τίποτα. Άμα είσαι τόσο ελιτιστής που δεν καταδέχεσαι να γράφεις εδώ μέσα στην κοινή νεοελληνική, τουλάχιστον να είσαι μάγκας να γράφεις αρχαία ελληνικά. Αυτό το μεταξικού τύπου κομπλεξικό μείγμα δημοτικής και βλαχο-καθαρευουσιάνικης (και μάλιστα ανορθόγραφα) προσωπικά με προσβάλλει σαν συνομιλητή σου εδώ μέσα και σαν γνώστη της ελληνικής.

Άμα είσαι τόσο εθνικόφρων και "πατριώτης" (τα εισαγωγικά τα βάζω για την κατά τη γνώμη μου στρεβλωμένη έννοια του πατριωτισμού που εσύ εκφράζεις και όχι για το περιεχόμενο της έννοιας εν γένη), μάθε τουλάχιστον σωστά ελληνικά. Στην τελική αμαρτία να πληρώνεις μια περιουσία για να σπουδάζεις σε κολλέγια και πανεπιστήμια στην Αμερική και να εκφέρεις λόγο σε χειρότερα ελληνικά από Πακιστανού σερβιτόρου σε ταβέρνα στην Πλάκα.

φιλικά.

ive4

• Guest
Καθένας έχει ένα ύφος γραφής. Το μείγμα δημοτικής και καθαρεύουσας δεν είναι κατακριτέο!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ειναι αδικο να τρωω μπαν επειδη βαζω φοτο στο λαιβ της ξανθιας σεξι καλονης του φεισμπουκ

δεν εχετε καθολου γουστο αυτο εχω να πω κριμα πραγματικα..

baron

• Guest
ρε corrupt το "φιλικά" τι το βάζεις από κάτω ρε αδελφέ μετά από τέτοιο μπινελίκι... ;D

Batistuda... καλά έφαγες ban... αυτή δεν είναι σέξι καλλονή ... σκυλί μαύρο είναι ρε... ooouuuuuuu :devil:

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
να εκφέρεις λόγο σε χειρότερα ελληνικά από Πακιστανού σερβιτόρου σε ταβέρνα στην Πλάκα.

Εδώ σε βρίσκω και λόγου μου κάπως...υπερβολικό! :lol: