Update
A, kai otan vreis xrono lyse mas merikes apories...
90% οι γαύροι στο Καυτατζόγλειο δεν ανέφεραν ΠΑΟΚ καθόλου, ήμουν μέσα, δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο. Έβρισαν 2 φόρες Θεσσαλονίκη-Λευκό Πυργό απ' ότι θυμάμαι. Αναφέρθηκαν για κάποια λεπτά και στις μάνες των γριών. Πλήρωσαν 3.000.
Αυτό με τις κορδέλες 2 χρωμάτων το είχα δει στη 13 στο βάζελος-γαύρος του 1ου γύρου φέτος. Φαίνεται πολύ ωραιό. Τις άφηναν κάτω μαζεμένες σε κάθετες γραμμές πάνω στη κερκίδα και δεν ενοχλούσαν κανένα. Κάθε τόσο τις σήκωναν και χοροπηδούσαν. Όταν είσαι από κάτω είναι τρέλα, μετά που το είδα στην τηλεόραση φαινόταν γαμάτο.
Pws ginete na mas rwtas gia to pws tha pas sto griatzoglio otan exeis paei eidh sto Gria-gaybros ??
Meta grafeis pws piges kai sto vazelos-gaybros...
Poly mperdemena mas ta grafeis adelfe...poly mperdemena
Στο γρια-γαύρος πήρα εισητήρια απο τους ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, έξω από τα επίσημα, ρώτησα έξω από το γήπεδο και μου είπαν να πάω εκεί.
Στο βάζελος-γαύρος πήρα επίσης εισητήρια από τους ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ σε ματς χωρίς γαύρους στις κερκίδες.
Αυτά τα λέω γιατί δεν εχω εμπειρία ως φιλοξενούμενος.
Δεν καταλαβαίνω από που δημιουργήθηκε θέμα. Δεν φαίνεται ότι είμαι αντιολυμπιακός και γουστάρω να βλέπω ποδόσφαιρο και να φωνάζω εναντίον τους; Και στη παπαναστασίου πήγα όταν παίζανε με γαύρο. Πειράζει που ρωτάω; Σόρρυ φίλε, 4 χρόνια πάω γήπεδο και φέτος επισκέφτηκα άλλα γήπεδα εκτός Τούμπας για πρώτη φορά, δεν έχω εμπειρία, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Ή μήπως ενοχλούν οι προτάσεις μου για να κάνουμε πιο όμορφη κερκίδα;
2 περιπτώσεις υπάρχουν, είτε ποστάρεις ότι νάναι μόνο και μόνο για να ποστάρεις, είτε η καχυποψία έχει χτυπήσει κόκκινο
***************** Και στην τελική αν πιστεύεις κάτι πέστο και μην πετάς υπονοούμενα τύπου "
Poly mperdemena mas ta grafeis adelfe...poly mperdemena" γιατί εγώ πιστεύω ότι μπερδεμένα θες να τα ακούς.
Υπόψιν, δεν μαλώνω, απλά το στυλ που μιλάς και αναφέρεσαι σε 'μένα με μειώνει.
Και περιμένω να ακούσω τι σε μπερδεύει (για εμένα όσα είπα είναι αυτονόητα) γιατί αυτός είναι ο λόγος που κάθομαι και δίνω εξηγήσεις...
EDIT: Λόγω του off topic χαρακτήρα του post μου, sorry και... ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΗ ΓΡΙΑ!
edit tsakalaki
1oν κόψε αυτά τα σχόλια για άλλους ΠΑΟΚτσήδες
2ον ούτε εμένα με έπεισες 19 χρονών έπρεπε να τρέχεις στον ΠΑΟΚ και οχι σε άλλα γήπεδα
3ον το οτι είσαι η φαίνεσαι αντι γαύρος δεμν σημαίνει πως είσαι ΠΑΟΚ