Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
ti egine re magkes......

kainouria moda to ELLAS ELLAS H XWRA THS POUSTIAS shmera sta posts?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
palio to sinthima alla opos fainetai ksanabgike stin moda ;)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Suicidal

• Βασικός
ela re pou einai palio.........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline diegito4

• Αλλαγή
me aformi ta protoporiaka oson afora tin omadikotita kai olokliromena oson afora tin leitourgia topic tou @DIKEFALOY gia tin ethelontiki voitheia ton melon se kapoies enotites tou site,ego tha ithela na po se merikous pou endexomenos skeftontai na prosferoun alla den kanoun tin kinisi pos ayto to site exei apodeiksei oti einai ton melon tou..
ara gia oti stravo kai kalo eythinomaste mono EMEIS.
sto xeri mas einai na allaksei,na veltiothei kai kyriotero na prosferei se ayto pou ipiretoume oloi..ston PAOK.
dioti stin ousia voithame stin diethni anagnorisi tou PAOK mas kai oxi mono sto en logo site kai forum.
i epoxi ton "paramithion" perase..
eimaste stin epoxi tis texnologias,ton multimedia kai tin pagosmias dinamis tou internet.ayto pou mporoume na kanoume emeis os aploi filathloi (ektos apo to na pigainoume kathe kiriaki kai savvato sto gipedo) einai na DIDASKOUME PAOK PANTOY.
kathenas apo to posto tou (graptos,optikos ktl.)

ara to mono pou menei einai na voithisoume tin prospatheia.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
Με αφορμή τις νέες και εύχαριστες (πλην μίας εξελίξεις) θα ήθελα κι εγώ να εκφράσω τα παράπονά μου προς τους moderators, και τα οποία παράπονα μου αποτυπώνονται στην ακόλουθη φράση...

Edit Millwall:
Όχι ειρωνεία. Κάνει κακό στο Forum
« Last Edit: December 13, 2007, 00:56:55 by MILLWALL-4 »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@CRUSADER, ποια είναι η μία εξέλιξη για την οποία εκφράζεις παράπονο?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline diegito4

• Αλλαγή
xabale ekane gia ton neo mod ton millwall.. :D

Argonath4

• Guest
MeTaLLiuM-G4 sorry dld alla siga min kanoume kai ekstratia gia na pame sto griatzoglio...

An den vreis eisitirio apo tin pae i apo syndesmo...akoloutha to mpoulouki pou tha yparxei eksw apo to gipedo...olo kai kapou tha mpeis.

Update

A, kai otan vreis xrono lyse mas merikes apories...

90% οι γαύροι στο Καυτατζόγλειο δεν ανέφεραν ΠΑΟΚ καθόλου, ήμουν μέσα, δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο. Έβρισαν 2 φόρες Θεσσαλονίκη-Λευκό Πυργό απ' ότι θυμάμαι. Αναφέρθηκαν για κάποια λεπτά και στις μάνες των γριών. Πλήρωσαν 3.000.

Αυτό με τις κορδέλες 2 χρωμάτων το είχα δει στη 13 στο βάζελος-γαύρος του 1ου γύρου φέτος. Φαίνεται πολύ ωραιό. Τις άφηναν κάτω μαζεμένες σε κάθετες γραμμές πάνω στη κερκίδα και δεν ενοχλούσαν κανένα. Κάθε τόσο τις σήκωναν και χοροπηδούσαν. Όταν είσαι από κάτω είναι τρέλα, μετά που το είδα στην τηλεόραση φαινόταν γαμάτο.

Pws ginete na mas rwtas gia to pws tha pas sto griatzoglio otan exeis paei eidh sto Gria-gaybros ??

Meta grafeis pws piges kai sto vazelos-gaybros...

Poly mperdemena mas ta grafeis adelfe...poly mperdemena
« Last Edit: January 14, 2008, 02:55:59 by MILLWALL-4 »

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
MeTaLLiuM-G4 sorry dld alla siga min kanoume kai ekstratia gia na pame sto griatzoglio...

An den vreis eisitirio apo tin pae i apo syndesmo...akoloutha to mpoulouki pou tha yparxei eksw apo to gipedo...olo kai kapou tha mpeis.

Update

90% οι γαύροι στο Καυτατζόγλειο δεν ανέφεραν ΠΑΟΚ καθόλου, ήμουν μέσα, δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο. Έβρισαν 2 φόρες Θεσσαλονίκη-Λευκό Πυργό απ' ότι θυμάμαι. Αναφέρθηκαν για κάποια λεπτά και στις μάνες των γριών. Πλήρωσαν 3.000.

Αυτό με τις κορδέλες 2 χρωμάτων το είχα δει στη 13 στο βάζελος-γαύρος του 1ου γύρου φέτος. Φαίνεται πολύ ωραιό. Τις άφηναν κάτω μαζεμένες σε κάθετες γραμμές πάνω στη κερκίδα και δεν ενοχλούσαν κανένα. Κάθε τόσο τις σήκωναν και χοροπηδούσαν. Όταν είσαι από κάτω είναι τρέλα, μετά που το είδα στην τηλεόραση φαινόταν γαμάτο.

Pws ginete na mas rwtas gia to pws tha pas sto griatzoglio otan exeis paei eidh sto Gria-gaybros ??

Mas douleuis re file bradiatika ti mas kaneis??
Gamiete o Thrilos kai o pireas

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Update

Στο γρια-γαύρος πήρα εισητήρια απο τους ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ, έξω από τα επίσημα, ρώτησα έξω από το γήπεδο και μου είπαν να πάω εκεί.
Στο βάζελος-γαύρος πήρα επίσης εισητήρια από τους ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ σε ματς χωρίς γαύρους στις κερκίδες.
Αυτά τα λέω γιατί δεν εχω εμπειρία ως φιλοξενούμενος.

Δεν καταλαβαίνω από που δημιουργήθηκε θέμα. Δεν φαίνεται ότι είμαι αντιολυμπιακός και γουστάρω να βλέπω ποδόσφαιρο και να φωνάζω εναντίον τους; Και στη παπαναστασίου πήγα όταν παίζανε με γαύρο. Πειράζει που ρωτάω; Σόρρυ φίλε, 4 χρόνια πάω γήπεδο και φέτος επισκέφτηκα άλλα γήπεδα εκτός Τούμπας για πρώτη φορά, δεν έχω εμπειρία, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Ή μήπως ενοχλούν οι προτάσεις μου για να κάνουμε πιο όμορφη κερκίδα;

2 περιπτώσεις υπάρχουν, είτε ποστάρεις ότι νάναι μόνο και μόνο για να ποστάρεις, είτε η καχυποψία έχει χτυπήσει κόκκινο ***************** Και στην τελική αν πιστεύεις κάτι πέστο και μην πετάς υπονοούμενα τύπου "Poly mperdemena mas ta grafeis adelfe...poly mperdemena" γιατί εγώ πιστεύω ότι μπερδεμένα θες να τα ακούς.
Υπόψιν, δεν μαλώνω, απλά το στυλ που μιλάς και αναφέρεσαι σε 'μένα με μειώνει.
Και περιμένω να ακούσω τι σε μπερδεύει (για εμένα όσα είπα είναι αυτονόητα) γιατί αυτός είναι ο λόγος που κάθομαι και δίνω εξηγήσεις...

EDIT: Λόγω του off topic  χαρακτήρα του post μου, sorry και... ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΗ ΓΡΙΑ!

edit tsakalaki

1oν κόψε αυτά τα σχόλια για άλλους ΠΑΟΚτσήδες
2ον ούτε εμένα με έπεισες 19 χρονών έπρεπε να τρέχεις στον ΠΑΟΚ και οχι σε άλλα γήπεδα
3ον το οτι είσαι η φαίνεσαι αντι γαύρος δεμν σημαίνει πως είσαι ΠΑΟΚ
« Last Edit: January 14, 2008, 18:25:00 by tsakalaki »

Offline bozik

• Αλλαγή
για βαζελος μου κανεις εμενα...αλλα προλαβαινεις να γινεις ΠΑΟΚ αν δεν εισαι...αλλη φαση ο ΠΑΟΚ.συγνωμη αν σε παρεξηγησα.στο καυτατζογλειο παιρνεις εισιτηριο σε οποια θυρα βρεις και μπαινεις μεσα- τοσο απλα-μετα βλεπεις που μπηκες και τη παιζει εκει και μετα πας στη θυρα που σου ταιριαζει.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MeTaLLiuM-G4

• Guest
1. Το σχόλιο ήταν στη ροή του λόγου, δεν ήθελα να θίξω κανένα.
2. Τρέχω όπου θέλω με την παρέα μου, το διαρκείας μου το πήρα και αγώνα εντός δεν έχω χάσει. Επιπλέον το να πας σε άλλα γήπεδα δεν αναιρεί το ότι τρέχω για τον ΠΑΟΚ, δεν είχα παρέα που να πήγε ξάνθη, άσε που νομίζω ότι ήταν διαφορετικές μέρες οι αγώνες.
3. Από εκεί ξεκινούν όλα, αλλά μάταιο να συνεχίσω συζήτηση αν ακόμα υπάρχει αυτό το ερώτημα, υπάρχει βέβαια και η ρήση "Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" πράγμα που μάλλον δεν ισχύει καθώς κάποιος πρέπει να αποδείξει ότι είναι ΠΑΟΚ για να έχει ισχύ ο λόγος του.

για βαζελος μου κανεις εμενα...αλλα προλαβαινεις να γινεις ΠΑΟΚ αν δεν εισαι...
Με στεναχωρείς...  :a1316:

Τελοσπάντων, δεν θέλω να δώσω συνέχεια, μπήκα εδώ για να ακούω, να μαθαίνω και να μιλάω για τον ΠΑΟΚ μας...
« Last Edit: January 14, 2008, 18:53:35 by MeTaLLiuM-G4 »

manos4

• Guest
MeTaLLiuM-G4  me μπερδεψες και μενα ..............ο bozik που ειναι ΛΑΓΩΝΙΚΟ στο να βρισκει καμουφλαρισμενους
αλλοθρησκους δυσκολα κανει λαθος .............σκουλικι δεν εσαι γρια οχι .....εχεις μια αδυναμια συμφωνα με αυτα
που γραφεις να πηγαινεις εκει που παιζει εκτος ο γαυρος και να υποστηριζεις τον γηπεδουχο........ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ
ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ...........
εδω φιλε μιλαμε για ΠΑΟΚ μεσα απο αυτα που γραφουμε βγαινει το παθος μας για αυτα τα τεσσερα γραμματα.....
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΛΑ ......... ???

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
giati eiste toso kaxupoptoi me olous;xalarwste ligo to palikari ksigithike an kai pragmati ki egw otan ton diavasa psilostravwsa.
de xreiazete na to paizete arxiPAOKtsides orismenoi.esu file mano4 giati to sunexizeis to thema twra;
PANTA OTAN XANOUME TSAKWNOMASTE METAKSU MAS MIA FORA RE GAMWTO NA IREMISOUME MIA FORA!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δηλαδή ποιοι το παίζουν αρχιΠΑΟΚτσήδες; μπορείς να μας πεις;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Θα βγούμε απο το θέμα αλλά σε ξαναρωτάω ποιοι;
Αν μιλούσες για εσένα να χρησιμοποιούσες άλλο πρόσωπο όταν έγραφες
και ναι πάντα θα υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που θα παρατηρούν τα στραβά και θα ρωτάνε γιατί το φόρουμ και το επίπεδο του το καθορίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

manos4

• Guest
etsi ειναι ρε νικο δεν εκανα τιποτα κακο μακαρι το παιδι να ειναι οκ.........ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ..........και τουλαχιστον εδω το φορουμ το δικο μας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.....δεν πρεπει
να το αφησουμε να γινει μπουρδελο οπως εγινε και γινετε πολλες φορες το φορουμ της ΠΑΕ......
εκει ειναι ξεφραγο αμπελι κυριολεκτικα..............

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
re file tsakalaki eilikrina sorry re megale alla den tin paleveis vraduatika.eimaste tosi ora off topic kai suzitame malakies.
apla einai polu asximo na katigoreis kapoion oti den einai PAOKtsis kai na tou to paizeis eirwnikos oti kai kala mas douleveis psilo gazi.
esu dld otan eixa vrisei twn larisaiwn tis manes epeidi vrizane ta timimena kai endoksa ADERFIA MAS pou xathikan sta tempi tha tan swsto egw na se katigorousa oti eisai turi;oxi vevaia eprepe na to sviseis epeidi etsi eprepe na kaneis parolo pou me kane entupwsi giati to forum mas einai opadiko kai kana mpineliki se allothriskous einai logiko na peftei.
lathos mou i leksi arxiPAOKtsides apla na katalavoume pws einai asximo na katigoroume kapoion sunexeia oti graftike sto forum mas gia ponirous skopous.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
exeis dikio mano apla to anefera giati o allos sigoura enoxlithike kai prospathouse n apodeiksei pws den einai elefantas.
den exw tpt enantion sou allwste exw sumfwnisei me alles apopseis sou sto parelthon.