Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Αν και είμαστε εντελώς off topic απλώς ν' απαντήσω πως και ζηλεύω και καίγομαι και ονειρεύομαι να δω παίχτες που να ξέρουν το τόπι στην ΠΑΟΚάρα. Όμως τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπουν να απαιτώ. Όσο δεν μπαίνουν φράγκα στα ταμία από κάποιον άλλο πέραν του κόσμου κι όσο υπάρχει ακόμη η απειλή των χρεών δεν πιστεύω πως είμαστε για κάτι παραπάνω από πλευράς μεταγραφών. Γι' αυτό ελπίζω πως αυτή η πολιτική της διοίκησης και τα λαχεία να μας βγουν για να δημιουργήσουμε κάτι καλό με λίγα λεφτά σε ένα-δυο χρόνια. Δεν μιλάμε για τα παιδάκια στις ακαδημίες αλλά γι' αυτούς που πήραμε το καλοκαίρι συν τους δανεικούς μας. Το μόνο που δεν θέλω είναι η διοίκηση να παρασυρθεί και ν' αρχίσει να ξοδεύει λεφτά που δεν έχουμε και να επιστρέψουμε στον καιρό της ανυποψηψίας όπως έπαθε η κούλα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φιλε απαοκι η διοικηση εχει κανει τιποτα σοβαρο για να απαλλαγει απο τον βραχνα των χρεων;

ο κοσμος δινει αλλα αυτο χωρις εξελιξη ισως και να μην συνεχιστει στον αιωνα τον απαντα...δεν μιλαω για οσους νιωθουν για οσους στερουνται για να δωσουν γιατι αυτοι ειναι που θα δινουν παντα στον ΠΑΟΚ...μιλαω για τον κοσμο που σε καποια φαση θα βαλει αλλες προτεραιοτητες στην ζωη του απο τον ΠΑΟΚ...οταν λοιπον εισαι σε τεντωμενο σκοινι κοιτας να εκμεταλλευτεις οτι εχεις και να μην σπαταλας...

το καλοκαιρι η διοικηση στο θεμα των μεταγραφων σπαταλησε και αυτο ειναι κατι που πρεπει να το πουμε και να το παραδεχτουμε...δεν ειναι  ο κουτσιανικουλης τοσο για μενα...ειναι το ολο πλανο και η ολη τακτικη.απο την απαξιωση του βερον παροτι θελανε να τον σουταρουνε με αποτελεσμα να εχεις σημερα ενα παικτη που καθεται πανω στο συμβολαιο μεχρι τους δανεικους που εδωσες παιρνοντας παικτες στην θεση τους που δεν εχουν βοηθησει καθολου μεχρι σημερα...

π.χ λεμε για τον σαβινι...ποσο χειροτερος θα ταν ο γεωργιου σε προσφορα;δεν γινεται να ταν χειροτερος γιατι ο ιταλος δεν προσφερε και δεν προσφερει τιποτα

λεμε για τον φιλομενο...ποσο χειροτερος θα ταν ο κλαους;

και αυτοι οι δυο που αποκτηθηκαν αποκτηθηκαν για τωρα οχι για το μελλον(31 ο ενας,30 ο αλλος) χρεωνοντας επιπλεον την ομαδα...

μεχρι και ο μπαλαφας θα ειχε περισσοτερη προσφορα απο τον αμπουμπακαρι αλλα αντε πες τον γκανεζο τον περιμενεις για το μελλον

τελος ο δανεικος που πηραμε εμεις που ειναι ενα θεμα μονος του...αποδυναμωθηκε επιθετικα η ομαδα λογω της φυγης αναστασακου για να παρει παικτη σε θεση που ποναει και σημερα παιζει ο μεχρι προτινος τελειωμενος αραμπατζης χωρις τον δανεικο να τον εχουμε δει ακομα να παιζει δεξι μπακ εστω και στα δυο ματς που μπηκε μεσα...

και δεν μιλαω για το γοητρο της ομαδας και του κοσμου που καταρρακωθηκε με αυτη την κινηση αλλα καθαρα αγωνιστικα...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Καλά μιλάμε ήμουν έτοιμος να κράξω πολυ χοντρά όσους βγαίνουν και μίλουν για μεταγραφές όμως τα 2 τελευταία ποστ με κάλυψαν απόλυτα γιαυτό και δεν θα το κάνω.(να στε καλά γιατί θα έσκαγα πάλι).
Όποιος ονειρεύεται παιχτούρες και μεταγραφές με τα τορινά δεδομένα είναι πρώτα πελάτης και μετά ΠΑΟΚ.
Έδώ ο κόσμος χαλάει πως αν δεν πάει καλά η αύξηση θα υπάρξουν πολύ χοντρά προβλήματα βγαλμένα από το παρελθόν και οι άλλοι μεταγραφές ονειρεύονται.
ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα .........................
Όποιος παρεξηγήθηκε τον έχω γραμμένα στα αυγά του Πάμπλο.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Καθιστε ρε παιδια ποια πληρης απαξιωση και τριχες κατσαρες? Ειπε κανεις οτι ο Κουτσια ειναι αμπαλος? Θα μας τρελλανετε να πουμε! 'Η μηπως εβγαλε κανεις την μεταγραφη αποτυχημενη στους 3 μηνες!? Ημαρτον πια, γεμισε "δικηγορους" το φορουμ.

Οσο για τις μεταγραφες δεν ειπε κανεις ντε και καλα να γινουν. Λεμε, σε περιπτωση που εχουμε την δυνατοτητα πρεπει η μια-δυο Π.Χ. μεταγραφες να σε ανεβαζουν επιπεδο, οχι απλα να γινουν για να γινουν. Δεν ξερω ακριβως ποσα (και αν) "γλιτωσαμε" απο τον Σερτζιο και αν φυγει ο Βερον, οταν ξεκαθαρισουν αυτα και με δεδομενο του τι θα πει η ΠΑΕ και πως θα παει η αυξηση βλεπουμε. Για την ωρα ειναι φιλολογικη εντελως η κουβεντα. 
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
Σενάριο για Φεϊντουνό

Σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πασκάλ Φεϊντουνό βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για δεξί χαφ από τη Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Ραϊάν του Κατάρ ως δανεικός από την Αλ Σαάντ. Ο 28χρονος Αφρικανός έχει χαρακτηριστεί ως ο «μαύρος Ζιντάν» από τις εξαιρετικές χρονιές που έκανε στη Γαλλία με τις Μπορντό και Σεντ Ετιέν, από την οποία τον απέκτησε η Αλ Σαάντ έναντι 5 εκ. ευρώ. Βεβαίως, το υψηλό κασέ του μάλλον καθιστά απαγορευτική πιθανή μεταπήδησή του στον ΠΑΟΚ, αν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψεις την Ευρώπη, έστω κι αν χρειαστεί να χαμηλώσεις τις αποδοχές του. Πάντως, από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον, αν και σύμφωνα με τις φήμες είχε γίνει συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές από το καλοκαίρι. Ίσως ο Φεϊντουνό να παραχωρηθεί δανεικός από το σύλλογο του Κατάρ σε ευρωπαϊκή ομάδα και αυτό να αυξάνει τις όποιες ελπίδες για τον ΠΑΟΚ, αν πραγματικά ενδιαφέρεται για την απόκτησή του (αγωνίζεται άλλωστε στη θέση του Κονσεϊσάο). Ο Πασκάλ Φεϊντουνό έχει αγωνιστεί στην Εθνική Γουινέας 62 φορές και έχει πετύχει 21 γκολ.

http://www.metrosport.gr/senario-gia-feintouno

Άρχισαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα.....

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **

Έδώ ο κόσμος χαλάει πως αν δεν πάει καλά η αύξηση θα υπάρξουν πολύ χοντρά προβλήματα βγαλμένα από το παρελθόν και οι άλλοι μεταγραφές ονειρεύονται.
ΠΑΟΚ γεια σου εσύ και τα .........................

Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ,αλλά η αλήθεια είναι ότι "ο κόσμος χαλάει"μόνο για το αν ο Σάντος κάνει ή όχι για τον ΠΑΟΚ,για τίποτα άλλο.
Το ότι μπορεί να πάει καλά η αύξηση που την περιμένουμε από πέρσι το Πάσχα,αλλά κανείς πρώην,νυν πρόεδρος ή παράγοντας δε μιλάει γι'αυτήν είναι λίγο ουτοπία.
Μακάρι να κάνω λάθος.σόρυ για το offtopic
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
Λάθος κάνεις. Η αύξηση ξεκίνησε με τις διαδικασίες που απαιτούνται για κάθε άνοιγμα κ λογικό είναι να παίρνει χρόνο.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς την αυξηση?
Μας ετοιμάζει η διοίκηση για κάτι τόσο σημαντικό?
Για την απήχηση που πρέπει να έχει στον κόσμο μιλάω CLUB,και για το πώς (δεν) προετοιμάζεται  το έδαφος για κάτι τέτοιο.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline maria-mtb

• Βασικός
Αχαχαχα. α,ρε ζαγορακις να σαι καλα... κ πανω που ετοιμαζομουν να γραψω φτανει πια με την φιλολογια,δωστε κανα ονομα να στανιαρουμε!χαχαχα. ζαγορακις τι ειναι παλι αυτο το μαυρο διαμαντι ρε? ο μαυρος ζιντανοπελεμαραντοναμεσι??

CLUB LARISA

• Guest
Δηλαδή όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς την αυξηση?
Μας ετοιμάζει η διοίκηση για κάτι τόσο σημαντικό?
Για την απήχηση που πρέπει να έχει στον κόσμο μιλάω CLUB,και για το πώς (δεν) προετοιμάζεται  το έδαφος για κάτι τέτοιο.
Αδερφέ, δεν μπορεί να σε προετοιμάσει πιο θερμά η ΠΑΕ για μια διαδικασία που (μέχρι εγω κ συ να μπορούμε να πάμε σε τράπεζα) ίσως κρατήσει μήνες. Εμείς ας έχουμε το νου μας κ θα έρθει κ η επίσημη καμπάνια. Άλλωστε να σε πω κάτι φίλε, εσύ κ ο κάθε ένας που νιώθει τον Σύλλογο, αλλά κ όσοι είναι λίγο πιο μακριά, ξέρουν οτι μετά τα διαρκείας αυτή είναι η κύρια πηγή ρευστού στην ΠΑΕ, γρηγορούμε (ή πρέπει να)μόνοι μας

Offline cure

• Αλλαγή
Κοίτα να δεις τι γίνεται καμιά φορά! Στις τελευταίες 3 σελίδες του τόπικ που με αφήνει αδιάφορο σχεδόν πάντα, του τόπικ που βαριέμαι να διαβάζω γιατί είναι γεμάτο παπάδες με παραμύθια των φυλλάδων για υποτιθέμενους στόχους, ε λοιπόν σε αυτό το τόπικ διάβασα μερικά από τα πιο σημαντικά Posts που έχουν γραφεί κατά τη γνώμη μου για τον ΠΑΟΚ του σήμερα.

Υπάρχουν θησαυροί πολλοί και τους συγκεντρώνω ως τροφή για σκέψη σε όποιον όμως έχει όρεξη να σκεφτεί και όχι όποιον γουστάρει να μουγκανίζει χαρούμενος στο λιβάδι, βολεμένος με το σανό που του δίνουν, χωρίς να προβληματίζεται για τίποτα άλλο...

Ο CLUB LARISA άνοιξε τη συζήτηση για να μιλήσουμε επιτέλους καθαρά, για το τι φταίει και χωρίς κανένα φόβο να μη παρεξηγηθούμε. Να μιλήσουμε ΠΑΟΚτσήδικα και να πούμε αλήθειες. Και με χαρά μου βλέπω ένα τσουνάμι στη συνέχεια με ΠΑΟΚτσήδικα μυαλά σε δράση. Ο ίδιος είπε τη πρώτη σημαντική, για την αποτυχία του φετινού σχεδιασμού.
Ο neapolitis σημείωσε την αντίφαση του κάνω εξυγίανση (επίσημη θέση της διοίκησης πρόσφατα διατυπωμένη) με το κάνω μεταγραφή 2 εκ. για το μέλλον με το όποιο (μεγάλο) ρίσκο
Ο vedder είχε ανοίξει το θέμα της μεταγραφής του πιτσιρικά στη βάση ότι βλέπουμε να χάνεται η ελπίδα να βγει, έστω και στο μέλλον. Κάτι που θα είναι καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ
Ο PAOK-Peiraeus λέει αυτό που βλεπουμε όλοι σχεδόν από το καλοκαίρι, την ανάγκη για δεκάρι (άλλο αν δεν το πιστεύει ο προπονητής και κυνηγάμε επιθετικό)
Ο dave με 2 λόγια (σε αντίθεση με μένα  ;D ) περιγράφει άψογα το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και το γιατί δεν πρόκειται να δούμε χαΐρι με αυτά τα μυαλά, δεδομένου πως η ομάδα έχει 2 τραγικά προβλήματα: είναι αργή στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο (γιατί λέω εγώ πρέπει να παίζει ΚΑΙ ο Ίβιτς οπωσδήποτε, ενώ έχεις ήδη έναν αργό στο κέντρο λόγω αξίας αυτόν κι όχι βύσματος) και δεν έχει σχέδιο κανένα σχέδιο ανάπτυξης
Κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο northeagle_4 σχετικά με τη μη αξιοποίηση του Κουτσιανικούλη, που θέλει πάσα με τη μία για να εκμεταλευτούμε την ταχύτητά του και την εκρηκτικότητά του, αλλά εμείς προτιμάμε το δεκάρι μας από αυτόν, που κάνει 4 δευτερόλεπτα μέχρι να πασάρει στρίβωντας το αμάξωμα, αλλά δεν γαμείς, εμπάθεια υποτίθεται έχουμε με το πουλί
Ο skyclad4 ανέφερε το σοβαρότερο απ' όλα τα προβλήματα του προπονητή που έχει να κάνει με τη προετοιμασία και την προπόνηση της ομάδας. Όλοι βλέπουμε πως οι παίχτες γίνονται χειρότεροι σε μας, όπως λέει πολύ σωστά και ο toy, εκτός από δύο, Βιερίνια-Γκαρσία, εκ των οποίων να συμπληρώσω πως ο Πάμπλο μόνος του προετοιμάστηκε φέτος, ενώ το ταλέντο του Βιερίνια είναι τεράστιο και ίσως και να μην αποδίδει όσο ακιβώς θα μπορούσε πραγματικά, αλλά εμείς οι πεινασμένοι για μπάλα τον θεωρούμε τον απόλυτο ποδοσφαιριστή.
Ο gianniwths4 αναφέρει τη μεγαλύτερη αλήθεια του σχεδιασμού: πως σπαταλήσαμε, πολλά και άσκοπα. Αγοράζοντας παίχτες που δεν ήταν καλύτεροι αυτών που διώξαμε ή θέλαμε να διώξουμε. Λεφτά πεταμένα χωρίς λόγο.
Και τέλος ο Javatone4 εκφράζει μία σημαντικότατη απορία για το λόγο για τον οποίο η ΠΑΕ όχι μόνο δεν προωθεί από τώρα την αύξηση (έχει περιοδικό μηνιαίο, έχει περιοδικάκια σε κάθε αγώνα, έχει ραδιοφωνικό χρόνο, έχει χορηγούς), αλλά κυρίως να συμπληρώσω εγώ, για 3η φορά δεν φαίνεται να κάνει τίποτα  για να εξασφαλίσει ότι θα πάρουν και οι ομογενείς μετοχές. Πάλι άρτσι μπούτσι και λουλάς θα πάμε. Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Σαν τα χρέη

Σας ευχαριστώ ρε μάγκες γιατί με όσα άκουγα τον τελευταίο καιρό δεξιά κι αριστερά το μυαλό μου χρειαζόταν ένα διάλλειμμα από την απόλυτη χαζομάρα. Όλα τα παραπάνω είναι οι αλήθειες για τον ΠΑΟΚ και όσο κι αν πονάνε αυτά απαντούν σε όλα κι όχι το κουτόχορτο που προσπαθούν να μας ταΐσουν τα παπαγαλάκια.

Να συμπληρώσω λοιπόν κι εγώ την "αλήθεια μου" στα παραπάνω, όπως τα σκέφτομαι και τα λέω συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Όλα αυτά έχουν ένα συνδετικό κρίκο στις μεταγραφές αν το ψάξετε βαθύτερα κι έναν άλλον στο αγωνιστικό.
Και ο λάθος σχεδιασμός και οι άσκοπες σπατάλες και η επένδυση στον πιτσιρικά και ό,τι άλλο θέλετε έχουν τη ταμπέλα Γκαγκάτσης. Μη λέμε χαζά ότι ο Βρύζας έγινε άπλας ξαφνικά. Ο Γκαγκάτσης και η πολιτική να κάνει κολλητηλίκια με τις ομάδες της λίγκας πληρώνοντας ο ΠΑΟΚ ή βοηθώντας στο ξεφόρτωμα παιχτών, στο δόγμα που πιστεύει money rules. Ο Γκαγκάτσης δεν ήρθε όμως μόνος του για να κατηγορηθεί. Ο Ζαγοράκης τον έφερε και απέτυχε παταγωδώς. Η ειρωνία είναι ότι έφερε έναν "έμπειρο" παράγοντα γιατί αυτός δεν ήξερε και ο έμπειρος έκανε ό,τι θα έκανε ο κάθε φούφουτος. Ξόδευε δεξιά κι αριστερά. Ενώ η πρώτη χρονιά με αυτούς που δεν ξέρανε ήταν ιδανική. Και λίγα λεφτά σε μεταγραφές και παιχταράδες σε σχέση με αυτά που δόθηκαν. Λίγο εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ρε Θόδωρε... Τέλεια τα πήγαινες και ψάρωσες από τον Κάκο.

Ο δεύτερος κρίκος είναι ο Σάντος φυσικά. Για όποιον μπορεί να δει λίγο πίσω από τα γεγονότα και τις εκατέρωθεν δηλώσεις, το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ παίχτηκε ένα παιχνίδι εξουσίας μεταξύ του Γκαγκάτση και του Σάντος. Ο ένας δεν ήθελε να βλέπει τον άλλον. Και να σου οι διαρροές για τον Τερίμ και να σου αντίποινα οι δηλώσεις πως δεν έχω παίχτες να παίξω ρόμβο.
Και ο προπονηταράς τι έκανε σε αυτή τη διαμάχη; Θέλησε να χτίσει ένα τοίχος προστασίας γύρω του από παίχτες της εμπιστοσύνης του. Γι' αυτό με τη μεγάλη δύναμη κι επιρροή που είχε στον Ζαγοράκη απαίτησε να φύγουν οι ανεπιθύμητοι Βερόν, Γκαρσία, για να δείξει τη δύναμή του. Η τεράστια χείρα βοηθείας μάλιστα ήρθε όταν τα πράγματα είχαν ξεφύγει τελείως στα αποδυτήρια με την ανακοίνωση για τριετή ανανέωση στον Σάντος. Εκεί αναδείχθηκε νικητής κι ο Γκαγκάτσης και την έκανε ηττημένος. Ο ΠΑΟΚ όμως εν τω μεταξύ είχε αποκλειστεί από ένα κωλοχανείο.

Γι' αυτό ο Σάντος για μένα είναι υπόλογος γιατί κάλυπτε τον κώλο του την ώρα που αποκλειόμασταν εκθέτοντας τον Γκαρσία και φέρνοντας γκρίνια με τις χαζοδηλώσεις του και το πείσμα του. Αλλά κυρίως είναι ασυγχώρητος γιατί βγάζει την κακία του στον πιτσιρικά τον Κουτσιανικούλη. Όχι πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Αφού με τον τρόπο του έδειξε πως ο Αθανασιάδης του είναι ανεπιθύμητος, αφού τον εξέθετε κάθε φορά και τον έστειλε να ψηθεί υποτίθεται, αλλά ουσιαστικά για να ησυχάσει από αυτόν, αφού δεν έδωσε ποτέ του ευκαιρία στον Γεωργίου, αφού αδικεί τον Μαλεζά ολοφάνερα, τώρα ο Κουτσιανικούλης καίγεται σιγά σιγά στην κυριολεξία από τον ψεύτη, που δήλωσε χωρίς ντροπή πως τον ζήτησε αυτός!!! Ο Σάντος δεν θέλει να δουλεύει με πιτσιρίκια. Το θεωρεί μειωτικό. Καταλάβετέ το. Στη δική του ποδοσφαιρική κουλτούρα όποιος είναι 19 και δεν ξέρει τα βασικά, κακό του κεφαλιού του λέει και δεν θα ασχοληθώ εγώ με αυτόν. Φέρτε μου έτοιμους. Εγώ προπονώ άντρες κι όχι μαθητούδια. Δικαίωμά του είναι. Το ερώτημα είναι τι τον θέλουμε στον ΠΑΟΚ; Να κάνει τι; Να αγοράζει έτοιμους πρώην παίχτες του; Αν είχαμε λεφτά να το συζητούσαμε. Τώρα όμως;

Εν κατακλείδι για μένα η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είχε δυο μαύρες τρύπες που αχόρταγα ζητούσαν λεφτά για μεταγραφές και έφτασαν στο σημείο, επειδή ο καθένας ήθελε τις δικές του, να κάνουν πόλεμο στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Η μία έφυγε προς τιμήν της από μόνη της. Η άλλη είναι ακόμη εδώ, ζητώντας αχόρταγα νέες μεταγραφές, μεταθέτοντας ευθύνες και πηγαίνοντας το πλάνο ένα χρόνο πίσω. Μεταγραφές γιατί όμως; Για να βγούμε 4οι; Ποιος θα σε πάει πιο πάνω. Αυτός δεν είναι ικανός. Ούτε καν το πιστεύει και σου το λέει: Εγώ θέλω χρόνια να φτάσω στη κορυφή. Δηλαδή εκατομμύρια σε μεταγραφές. Αυτόν τον προπονητή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ; Ευχαριστώ αλλά εγώ δεν θα πάρω.

Όπως δεν θα πάρω και τυφλά Κονσεϊσάο για τεχνικό διευθυντή, μέχρι να μου αποδείξει ότι μπορώ να του εμπιστευτώ τα λεφτά μου. Στη πράξη κι όχι στη θεωρία. Γιατί άλλο η τυφλή εμπιστοσύνη σε Ζαγοράκη-Βρύζα κι άλλο στις επιλογές τους. Λάθη άλλωστε όλοι κάνουν, όπως αποδείχθηκε σε όσα ειπώθηκαν παραπάνω.

Κλείνω με μια εικασία-ευχή. Ο ένας έφυγε μόνος του. Τον δεύτερο επειδή δεν μπορούσε επίσης να τον φάει, γιατί είναι συναισθηματικός, άφησε τον φίλο του να κάνει τη βρώμικη δουλειά το καλοκαίρι. Δεν λέω ότι το βλέπω πιθανό. Αλλά δεν μπορώ στο μυαλό μου να δεχτώ πως ο Βρύζας μπορεί να πιστεύει σε αυτόν τον προπονητή. Ο Ζαγοράκης ναι πίνει νερό σε αυτόν. Για τον Ζήση δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Θα δείξει το καλοκαίρι
« Last Edit: December 01, 2009, 18:05:25 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Επειδη ολοι σχεδον εμπιστευομαστε τους Ζαγορακη-Βρυζα,οχι για τις επιλογες τους οπως υποστηριζεις,αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να τελειωσει το 3ετες πλανο που εχει τεθει(ασχετα αν ο βασικος κρικος την "εκανε") και τον Μαη να γινουν αυτα που πρεπει!!Το να κραζουμε(κυριως μετα απο ηττες) μονο εναν,ενω ειναι επιλογες αλλων,δεν ειναι αντρικιο!Και κυριως γιατι ειμαστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ με την προπονητικη,εκτος και αν καποιος εδω ειναι εστω προπονητης Β' εθνικης,ο Βουτσακελης ας πουμε,και δεν το εχει αποκαλυψει!

Εμεις ειμαστε οπαδοι και σαφως μας ενδιαφερει η πορεια της ομαδας η οποια θα βοηθησει και στο οπαδικο κινημα,μεγαλη βοηθεια οι τιτλοι,οι συμμετοχες εστω σε τελικους,η νικες σε ντερμπυ,η δημιουργια ρεκορ!!Αλλα πρεπει να μας απασχολουν και αλλα οπως σημειωνετε εδω σωστα απο τον lospsi: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3078.380.html#lastPost

ΥΓ.1 Επειδη ειμαι λιγο "περιεργος" με την μνημη μου,μου εχουν δημιουργηθει αποριες απο τα λεγομενα σου.Για ποιο λογο εκανε μονος προετοιμασια ο Pablo?Ποια η θεση της ομαδας που αγωνιζονται οι Γεωργιου-Κλαους?Ποια η προσφορα τους σε αυτην την ομαδα?Οσο αφορα τον Κουτσιανικουλη που ειναι αποτυχια,θυμαται κανεις την περσινη χρονια του Vieirinha?Θα μου πεις ο τραυματισμος του...εν μερη λεω εγω!!
ΥΓ.2 Δεν απευθυνομαι σε εσενα Cure προσωπικα,αλλα με αφετηρια τα λεγομενα σου εκφραζομαι για πολλα που διαβαζω στο forum και σε διαφορα topic.
ΥΓ.3Επειδη ειμαι καλος στο COH δεν σημαινει οτι μπορω να καταταχθω στον στρατο των Η.Π.Α. ως στρατηγος και να τους "κερδισω" τους υποτιθεμενους πολεμους που διεξαγουν ανα τον πλανητη.....

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
Ο ιδανικός οπαδός για σένα πάει στο γήπεδο την μέρα του ματς, φωνάζει, χειροκροτάει και μετά ξεκινάει τη βδομάδα του κόβωντας χαρτάκια για την επόμενη ή μαζεύοντας λεφτά για την εκδρομή της επόμενης εβδομάδας και για όλα τα άλλα, οικονομικά, αγωνιστικά μούγκα. Οργάνωση κερκίδας και πληρώνω. Stop
Για μένα αυτό είναι φυτό και το ιδανικό θύμα να τρέχει να χειροκροτάει στο Καρατάσου χωρίς να καταλάβει τι έγινε. Ο καθένας όπως τη βρίσκει βέβαια...

Στην ουσία τώρα:
Λες πως δεν είναι αντρίκιο να κράζουμε μόνο έναν και συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς έκανα πολύ κόπο να συγκεντρώσω όλες τις γνώμες, για να δείξω πως οι οπαδοί τα έχουν βάλει με τη διοίκηση κυρίως. Ο Σάντος πούδρα τη περνάει σχεδόν σε σχέση με τους διοικούντες, στα πιο πάνω λεγόμενα. Άρα λάθος τα διάβασες

Σχετικά με τις ερωτήσεις σου
Τέλη Μαΐου ο Γκαρσία ήρθε Θεσσαλονίκη (και Χαλκιδική) και ξεκίνησε μόνος του τρέξιμο κτλ Γι' αυτό ήταν στυλάκι στη προετοιμασία.
Η θέση μίας ομάδας είναι άσχετη με την αξία κάποιοων παιχτών τους. Για μένα, χωρίς να είμαι ειδικός αλλά απλά λέω αυτό που βλέπω, ο Σάντος αδίκησε κατάφωρα δύο πιτσιρικάδες και συνεχίζει με άλλους δύο. Εσύ πες πως ξέρει περισσότερα, εγώ θα επιμείνω, εσύ θα ανταπαντήσεις και αύριο θα έχουμε την ίδια γνώμη με χθες, αλλά έχοτντας χαλάσει τις καρδιές μας.
Για τον Βιερίνια μην αναφέρεις τη περσινή, γιατί από τα 17 κάνει όργια παντού. Απλά είχε απογοητευτεί από την Πόρτο ΠΡΙΝ έρθει σε μας και είχε παρατήσει λίγο τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ και ο Σάντος του ξαναδώσαν ζωή. Αλλά αν πρόσεξες τι είπα, εννοώ απλά πως τον Βιερίνια δεν θα τον έκαιγε ποτέ.

Τα υπόλοιπα είναι απόλυτα σεβαστή γνώμη σου. Μπορείς να με θεωρείς καραγκιόζη ξερόλα που κάνει κριτική σε πράγματα που δεν κατέχει. Εμένα και κανέναν αυτό δεν θα με εμποδίσει να συνεχίσω να κρίνω αυτό που βλέπω. Θα λέω πως ο Κετσπάγια είναι χέστης, ότι ο Μαζίνιο δεν προπονούσε την ομάδα του, ότι ο Τεν Κάτε είναι παρανοϊκός και κάνει πειράματα, ότι ο Ντομενέκ είναι κωμικοτραγικός προπονητής, ότι ο Κλίνσμαν δεν είναι προπονητής.
Εγώ θεωρώ τουλάχιστον παράξενο τον άνθρωπο που δεν κρίνει αυτό που βλέπει, αυτό που τρώει, αυτό που οδηγάει, αυτό που ακούει, χωρίς απαραίτητα να έχει πτυχίο σεφ, μηχανικού ή μουσικού κτλ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Το σιγουρο ειναι οτι υποδομη με Σαντος δεν φτιαξαμε.Αν εξαιρεσεις τον Βιερινια ο οποιος ειναι ο "δικος του" ,ελληνας παικτης απο αυτους που θα μπορουσαν να δειξουν καποια πραγματα δεν αναδειχθηκε με τιποτα. Δεν ηταν ιδιας κλασης Ο.Κ. αλλα καλα στοιχεια ειχαμε δει και απο τον Γεωργιου και τον Αθανασιαδη και σιγουρα και απο τον κουτσια. Συνεπως στα σιγουρα δεν ειναι "φτηνος" ή αλλιώς παραγωγικος προπονητης  προσθετοντας τον αποκλεισμο μας απο το χωριο.
Νομιζω οτι ο Ζησης θα κανει το σωστο το καλοκαιρι.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Δεν χρειαζεται να τρελλαινεσαι!Δεν σου επιτιθομαι!Δεν σε χαρακτηρισα,αμα ηθελα να το κανω θα το εκανα ανοιχτα αν και δεν βρισκω το λογο να σε χαρακτηρισω κρυβομενος στην ανωνυμια του πληκτρολογιου!Αμα πιστευεις οτι το να λεω ασχετο οποιονδηποτε(οπως κι εμενα) που ξεπερναει το οριο του στο να εκφραζει αποψη για εναν υπαλληλο του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ και δεν γνωριζει απο προσωπικη εμπειρια πως ειναι να προπονεις ειναι λαθος χαρακτηρισμος,απλα γνωμη σου!Τωρα θα μου πεις ποιο ειναι οριο??Το οριο εμφανιζεται μολις σκαει μυτη η εμπαθεια.Και δεν νομιζω να την περναει και πολυ πουδρα,το Σαβατο πηγαινε στην θυρα 1 να μου πεις αν ειναι αυτο πουδρα.....Οι πιο ψηλα την περνανε πουδρα...

Επισης το να προσβαλεις παιδια που κανουν ακριβως αυτην την οπαδικη ζωη που αναφερεις,επειδη δεν γουσταρεις εσυ οπως κι εγω τον υπαλληλο του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ που κι εσυ κι εγω και τα παραπανω παιδια αγαπανε,ειναι λαθος!!!

Εγω ειμαι καινουργιος σχετικα στο forum και γνωριζω ελαχιστα παιδια απο εδω προσωπικα,οι περισσοτεροι ειναι ατομα που μου "μενουν" διαβαζοντας αυτα που γραφουν για διαφορους λογους.Και σου ειπα οτι ο λογος που απανταω δεν εισαι εσυ αλλα επειδη ειδα τις τελευταιες 2 μερες πολλα "νεα" για μενα ατομα που δεν ειχε παρει το ματι μου και ολα κραζαν τον υπαλληλο του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ,που αγαπαω,οπως αγαπας κι εσυ οπως και τα παιδια που ζουν την συγκεκριμενη οπαδικη ζωη που χαρακτηρισες καπως!!

Δεν νομιζω ο Pablo να ηρθε απο τελη Μαιου : http://www.superleaguegreece.net/history/season2009/season2009.htm

Δεν ξερω τι επαγγελεσαι,αλλα πιστεψε με αμα ερθει καποιος που ξερεις οτι δεν γνωριζει το αντικειμενο σου,γιατι κυριως εσυ εχεις διδαχθει και κατι απο καποιον καποτε πανω στη δουλεια σου,τοτε θα καταλαβεις οτι δν μπορει να σε κατακρινει και να σε καθοδηγησει πως θα την κανεις.Αμα δεν αποδιδεις,τοτε 'η παραιτεισαι 'η σε στελνει 'η περιμενει να τελειωσει το 3τες πλανο που τεθηκε(αν και ο βασικος κρικος την εκανε)!!!!

ΥΓ Και για να ελαφρυνουμε λιγο και για να κλεισω την προσωπικη offtopic κουβεντα μας...ελπιζω να γινομαι κατανοητος σε οσους περισσοτερους,διοτι εχω και μια "δυσκολια" στην εκφραση οπως αλλωστε με κατηγορουνε καποιοι... :D :D :D
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

makptol

• Guest
Το σιγουρο ειναι οτι υποδομη με Σαντος δεν φτιαξαμε.Αν εξαιρεσεις τον Βιερινια ο οποιος ειναι ο "δικος του" ,ελληνας παικτης απο αυτους που θα μπορουσαν να δειξουν καποια πραγματα δεν αναδειχθηκε με τιποτα. Δεν ηταν ιδιας κλασης Ο.Κ. αλλα καλα στοιχεια ειχαμε δει και απο τον Γεωργιου και τον Αθανασιαδη και σιγουρα και απο τον κουτσια. Συνεπως στα σιγουρα δεν ειναι "φτηνος" ή αλλιώς παραγωγικος προπονητης  προσθετοντας τον αποκλεισμο μας απο το χωριο.
Νομιζω οτι ο Ζησης θα κανει το σωστο το καλοκαιρι.
και εγω νομιζω οτι θα κνει το σωστο ο ζησης θα ανανεωση για 2 χρονια τον σαντος οπως ειχε συμφωνηθει με ζαγορ....... ;) :)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση

και όχι Fernando Santos....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παιδιά μία ερώτηση άσχετη αλλά ποια είναι η άποψη σας για τον Τσέζαρεκ (τρίπολη) ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
για μένα μέχρις στιγμής το πείραμα της απόκτησεις παικτών που διαπρέπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος έχει αποτύχει, μακάρι να κάνουμε 19 στα 19 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά φιλομένο,βιτόλο, αμπουμπακάρι, φωτάκης,παπάζογλου, κουτσιανικούλης, δεν έχουν κάνει την διαφορά, οπότε κατά την γνώμη καλύτερα να κοιτάξουμε έκτός ελλάδος για παίκτες διαφοράς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω αυτο με τον Βιτολο δεν το εχω πιασει ακομα....Λεμε εναν παιχτη σαν κι αυτον οτι δεν εχει πιασει...Ενα πραγματικο μηχανακι που με την κουλα ετρεχε και εκοβε για δυο. Αμα θελαμε αμυντικο χαφ με επιθετικες αρετες ας σκασουμε ολοι απο 2000 ευρω να παρουμε τον βιειρα απο την ιντερ μιας που δεν παιζει.

Η ομαδα θελει αλλαγη φιλοσοφιας. Τι να κανουν οι παιχτες οταν το πλανο λεει οτι η ομαδα θα εχει την αλφα αναπτυξη? Οταν και οι πετρες ξερουν οτι ανεβαινει ο μουσλιμοβιτς και ο μονος που μπουκαρει αμα τραβηχτει πανω ειναι ο Βιερινια? Για μενα και ο Κουτσιανικουλης μπορει να προσφερει (ασχετα αμα χρησιμοποιειται με καθος τροπο) και ο Φιλομενο αλλα και ο Παπαζογλου. Ολα ειναι θεμα διαχειρησης.

Και κατι προς τον Κιουρ. Συμφωνω μαζι σου εκτος απο αυτο που λες οτι ο Σαντος δεν γουσταρει να δουλευει με πιτσιρικαδες. Σκεψου την πρωτη χρονια στην κουλα ποιους ειχε...Πλιατσικα (ο οποιος ξερει καλη μπαλα), κυριακιδη, προωθησε παπασταθοπουλο κλπ Τωρα σε εμας για ποιο λογο δεν το κανει...δεν το γνωριζω.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ