Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω μαζι σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικες αποψεις για την ομαδα περιεχουν τοσο μεγαλες ακροτητες..
μηπως τελικα δεν εμπιστευομαστε τη διοικηση?αυτο πρεπει να ξεκαθαρισουμε πιστευω μεταξυ μας..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πραγματικα δεν εχω ορεξη να το συνεχισω..θα γραψω μερικα πραγματα για να μη νομισετε οτι σας σνομπαρω, η δεν εχω τι να πω ,η η η ...
Περιληπτικα μονο θα πω οτι γιναμε μπουρδελο.
1000 σχολια στο μπλογκ του κολκα απο 300 που ειχε  μεσο ορο, φωτια εδω φωτια παρα κει, φωτια στα ραδια, μηνυματα καζουρας απο βαζελους και μη.
Τωρα αν εσεις τα λετε οτι δεν εγινε τιποτα, τα βλεπετε ψυχραιμα και ρεαλιστικα μπραβο σας.
Εγω ξερω οτι αν επαιρνε τον "Τζιμπιτζιδοβιτς" με αυτα τα 200 το πολυ να χαμε 15 σχολια σημερα.
Επικοινωνιακα δεν ηταν ηττα?Δεν ηταν ρεζιλικι, ξεφτιλα, πραγματικοτητα? Απαντηστε μου αυτο. Γιατι μαλλον εχετε μπερδεψει τον ερχομο Μουν, τις μεταγραφες, το Ζαγορακη, την καζουρα και ολα μαζι.
Αν δεν καταλαβατε φωναζουμε για ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ για πολλα. Εκανε ΛΑ-ΘΟΣ. Τελος, αυτο δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο. Αγωνιστικα θες, μεταγραφικα? Επικοινωνιακα? Παρτε το  οπως θελετε.
Μη με τσαντιζετε ρε αδερφια εμενα και αλλους που πλακωνομαστε 2 χρονια επειδη υπερασπιζομαστε Σαντος, Θοδωρα, μεχρι και Γκαγκατση κανουμε ψιλομοκο για να μη διαταραχθει το κλιμα. Υπαρχουν πολλες στιγμες που μας πηραν τα ζορια, εβλεπα ομως οτι ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ? Μπορω να βρω 2 καλα και 10 αρνητικα αυτης της κινησης. Δε μιλαω για μεταγραφη, μιλαω για κι νη ση.
Δηλαδη τι θελετε, να αρχιζω να ποσταρω παλια ποστ για να δουμε τι λέγαμε? Που εγινε της πουτανας με τον αποκλεισμο απο τη χερενφεν και καποιοι λενε οτι με τη μεταγραφη του Μουν ξεκινησε η καταστροφολογια? Οταν καποιος που λεει καλα καναν και φεραν το Μουν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ μετα τη χερενφεν? Αλλα ετσι ειναι..οταν δεν πεφτουν "μπατσες" ο καθενας μας εχει τη γνωμη του.Απο γλυφτες και φυτα του Ζαγορακη βρεθηκαμε να ειμαστε οι νουμερο ενα πολεμιοι του και θελουμε να φυγει.Ελα Παναγια μου. Την Κυριακη κοντεψα να ρθω στα χερια με εναν εξω απο την 4 που εκραζε τον Θοδωρα οτι τα παιρνει κατω απο το τραπεζι απο τους Αθηναιους και τη Δευτερα θελω να φυγει. Δεν θελω να φυγει. Ενα λαθος του κατ εμε ανεφερα. Οπως υπερθεματιζω τα  10000 καλα που μας εκανε.Δεν με πειραξε ΕΜΕΝΑ που εφερε το Μουν, το ξαναλεω. Με πειραξε γιατι ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ, ΗΠΙΑΝ, ΜΕΘΥΣΑΝ, ΕΚΛΑΨΑΝ, ΣΠΑΣΤΗΚΑΝ, ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ.Γι αυτο σας λεω, αφηστε το..ας ηρεμησουμε ολοι και ας μας κρινει η ιστορια. Μεχρι τοτε και για να το καταλαβουμε ολοι μας
φιλε ο ζαγορακης δεν μας πουλησε

εκανε ομως μια μεγαλη μαλακια σημερα (ακομα )

πληγωσε την περηφανεια πολλων οπαδων για ενα δεξι μπακ που βρισκεις με το κιλο σε ολον τον κοσμο.

και μαλιστα σε μερες δυσκολες και στεναχωριας για ολους μας...μονος του το εβαλε το αυτογκολ.
ζαγορακη βαζεις το ενα αυτογκολ μετα το αλλο.

δεν ξερω αν αξιζει σε σενα να κανεις εξυπηρετηση στον βαζελο για να παρει αυτος παικτη σπο τον ατρομητο.

δεν ξερω αν αξιζει στην διοικηση σου να λειτουργει σαν διοικηση παναρκαδιακου να ψηνει παιχτες για αλλες ομαδες της αθηνας.

αλλα σιγουρα δεν αξιζει στον κοσμο που αγορασε 21,000 διαρκειας.
δεν αξιζει σε αυτον τον κοσμο να ζητιανευει απο τον βαζελο στις 31 αυγουστου παιχτη απο βαζελο...μετα απο τοσα τρυπηματα μαλιστα απο τη συγκεκριμενη ομαδα.
δεν μας αξιζουν αλλοι τσιγκες χαραλαμπιδηδες και δαρλες (μυαλο δεν βαλατε απο περυσι?).

το προβλημα σου ζαγορακη ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ λοιπον,,,διοικεις μια ομαδα με ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ σαν να διοικεις την κατω ραχουλα.

κανε στην ακρη τους γλυφτες και τους παπαγαλους ( λιγο πριν το τελος θα σε πουλησουν πρωτοι ) και ΞΥΠΝΑ,,

...το μονο σου οπλο ειναι ο κοσμος, μην τον ξενερωνεις αλλο.

fatal_invasion

• Guest
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.  ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.

northeagle_4

• Guest
Eχει αλλες 10 μερες για ελευθερους παικτες (οσους εμειναν μεχρι της 30/6)
 Υπομονη το φαγαμε το βοδι,εμεινε η ουρα !!!!

senag2

• Guest
Μπορούμε κάλλιστα "Δάσκαλε" να τον ρωτήσουμε και να του τα στείλουμε και τα δικά σου και του Vedder και πολλών άλλων μέσω της νέας υπηρεσίας του site της ΠΑΕ, "Ρώτα τον πρόεδρο". (Τσεκάρετε το, δεν κάνω πλάκα)

Πολύ θα ήθελα να δώ σε πόσα κλάσματα του δευτερολέπτου θα ανακοίνωνε την αποχώρηση του απο την προεδρία, άν διάβαζε τα μισά απο όσα έχουν ειπωθεί εδω μέσα, και στα blog του κόλκα και δε ξερω και που αλλού.

Εγώ στη θέση του τόση αχαριστεία δεν θα την ανεχόμουν θα'λεγα "αι σιχτιρ" και θα πήγαινα σπίτι μου να κάνω ερωτα στην Λίλη.

Και αμα συνεχιστεί αυτο το παραμύθι ας φύγει να δούμε τι κελεπούρια και βρυκόλακες θα μας έρθουν, που μας αξίζουν και τους αξίζουμε.

Αυτοί είμαστε, γιαυτό δεν θα πάμε μπροστά ΠΟΤΕ.

Πραγματικα δεν εχω ορεξη να το συνεχισω..θα γραψω μερικα πραγματα για να μη νομισετε οτι σας σνομπαρω, η δεν εχω τι να πω ,η η η ...
Περιληπτικα μονο θα πω οτι γιναμε μπουρδελο.
1000 σχολια στο μπλογκ του κολκα απο 300 που ειχε  μεσο ορο, φωτια εδω φωτια παρα κει, φωτια στα ραδια, μηνυματα καζουρας απο βαζελους και μη.
Τωρα αν εσεις τα λετε οτι δεν εγινε τιποτα, τα βλεπετε ψυχραιμα και ρεαλιστικα μπραβο σας.
Εγω ξερω οτι αν επαιρνε τον "Τζιμπιτζιδοβιτς" με αυτα τα 200 το πολυ να χαμε 15 σχολια σημερα.
Επικοινωνιακα δεν ηταν ηττα?Δεν ηταν ρεζιλικι, ξεφτιλα, πραγματικοτητα? Απαντηστε μου αυτο. Γιατι μαλλον εχετε μπερδεψει τον ερχομο Μουν, τις μεταγραφες, το Ζαγορακη, την καζουρα και ολα μαζι.
Αν δεν καταλαβατε φωναζουμε για ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ για πολλα. Εκανε ΛΑ-ΘΟΣ. Τελος, αυτο δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο. Αγωνιστικα θες, μεταγραφικα? Επικοινωνιακα? Παρτε το  οπως θελετε.
Μη με τσαντιζετε ρε αδερφια εμενα και αλλους που πλακωνομαστε 2 χρονια επειδη υπερασπιζομαστε Σαντος, Θοδωρα, μεχρι και Γκαγκατση κανουμε ψιλομοκο για να μη διαταραχθει το κλιμα. Υπαρχουν πολλες στιγμες που μας πηραν τα ζορια, εβλεπα ομως οτι ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ? Μπορω να βρω 2 καλα και 10 αρνητικα αυτης της κινησης. Δε μιλαω για μεταγραφη, μιλαω για κι νη ση.
Δηλαδη τι θελετε, να αρχιζω να ποσταρω παλια ποστ για να δουμε τι λέγαμε? Που εγινε της πουτανας με τον αποκλεισμο απο τη χερενφεν και καποιοι λενε οτι με τη μεταγραφη του Μουν ξεκινησε η καταστροφολογια? Οταν καποιος που λεει καλα καναν και φεραν το Μουν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ μετα τη χερενφεν? Αλλα ετσι ειναι..οταν δεν πεφτουν "μπατσες" ο καθενας μας εχει τη γνωμη του.Απο γλυφτες και φυτα του Ζαγορακη βρεθηκαμε να ειμαστε οι νουμερο ενα πολεμιοι του και θελουμε να φυγει.Ελα Παναγια μου. Την Κυριακη κοντεψα να ρθω στα χερια με εναν εξω απο την 4 που εκραζε τον Θοδωρα οτι τα παιρνει κατω απο το τραπεζι απο τους Αθηναιους και τη Δευτερα θελω να φυγει. Δεν θελω να φυγει. Ενα λαθος του κατ εμε ανεφερα. Οπως υπερθεματιζω τα  10000 καλα που μας εκανε.Δεν με πειραξε ΕΜΕΝΑ που εφερε το Μουν, το ξαναλεω. Με πειραξε γιατι ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ, ΗΠΙΑΝ, ΜΕΘΥΣΑΝ, ΕΚΛΑΨΑΝ, ΣΠΑΣΤΗΚΑΝ, ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ.Γι αυτο σας λεω, αφηστε το..ας ηρεμησουμε ολοι και ας μας κρινει η ιστορια. Μεχρι τοτε και για να το καταλαβουμε ολοι μας
φιλε ο ζαγορακης δεν μας πουλησε

εκανε ομως μια μεγαλη μαλακια σημερα (ακομα )

πληγωσε την περηφανεια πολλων οπαδων για ενα δεξι μπακ που βρισκεις με το κιλο σε ολον τον κοσμο.

και μαλιστα σε μερες δυσκολες και στεναχωριας για ολους μας...μονος του το εβαλε το αυτογκολ.
ζαγορακη βαζεις το ενα αυτογκολ μετα το αλλο.

δεν ξερω αν αξιζει σε σενα να κανεις εξυπηρετηση στον βαζελο για να παρει αυτος παικτη σπο τον ατρομητο.

δεν ξερω αν αξιζει στην διοικηση σου να λειτουργει σαν διοικηση παναρκαδιακου να ψηνει παιχτες για αλλες ομαδες της αθηνας.

αλλα σιγουρα δεν αξιζει στον κοσμο που αγορασε 21,000 διαρκειας.
δεν αξιζει σε αυτον τον κοσμο να ζητιανευει απο τον βαζελο στις 31 αυγουστου παιχτη απο βαζελο...μετα απο τοσα τρυπηματα μαλιστα απο τη συγκεκριμενη ομαδα.
δεν μας αξιζουν αλλοι τσιγκες χαραλαμπιδηδες και δαρλες (μυαλο δεν βαλατε απο περυσι?).

το προβλημα σου ζαγορακη ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ λοιπον,,,διοικεις μια ομαδα με ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ σαν να διοικεις την κατω ραχουλα.

κανε στην ακρη τους γλυφτες και τους παπαγαλους ( λιγο πριν το τελος θα σε πουλησουν πρωτοι ) και ΞΥΠΝΑ,,

...το μονο σου οπλο ειναι ο κοσμος, μην τον ξενερωνεις αλλο.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο Μουν δε θα έρθει τελικά στον ΠΑΟΚ  :spray:
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

senag2

• Guest
Μας δουλεύεις ρε;

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όχι.

ΥΓ. Δε με λένε ''ρε''

PAOK_EDESSA

• Guest
και εγώ μόλις άκουσα κάτι στο "μετροσπορτ" ότι χαλνάει η μεταγραφή του παικταρά...

senag2

• Guest
Που το έμαθες αυτό WILD SHARK;

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου senag2, το είπε μόλις ο Παυλίδης στο Μετρόπολις. Κάπου κόλησε η μεταγραφή.

Offline Geo

• Αλλαγή
Αν και έχει κατατεθεί κανονικά στην επο το συμβόλαιο του μουν, εντούτοις κόλλησε κάπου, από πλευράς της παε ΠΑΟΚ, είπε ο Παυλίδης στο μετρόπολις

senag2

• Guest
Στα τέμπη κόλησε μήπως; Δεν είχε διαβατήριο;;;;  ;D  ;D  ;D   ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Σοβαρά τώρα για ποιό λόγο;;; Δεν μπορώ να βάλλω ράδιο είμαι στη δουλειά...

PAOK_EDESSA

• Guest
μέχρι στιγμής στο metropolis δε λέει τίποτε....

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
στο μέτροσπορτ στην ιστοσελίδα το έχουνε βγάλει
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

rounos

• Guest
Χαλαει ΜΑΛΛΟΝ η μεταγραφη λογω αντιδρασεων απο τους βαζελους αλλα και των δικων μας.Στην Αθηνα λενε πεφτει πολυ κραξιμο.Μακαρι να ειναι αληθεια,να ησυχασει εστω και για λιγο το κεφαλι μου απο την απαξιωση μερικων προς την ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ.Αν και κατι αλλο θα βρεθει αυριο μεθαυριο για να τους βγαλουν παλι ολους αμπαλους,λιγους,λαμογια,τσιρακια κλπ. κλπ. κλπ.....Καλη κινηση θα ηταν να ανεβαζαμε τον πιτσιρικα Αποστολοπουλο και να μη κανουν καμια αλλη κινηση για αλλο παικτη.Δυσκολο πιστευω να μας καλυψει ο μικρος -μεγαλες απαιτησεις η ομαδα-,αλλα πιστευω να το παλεψει τουλαχιστο

tilemachos

• Guest
http://www.metrosport.gr/archives/28729

Κολλάει η μεταγραφή του Μουν!

tilemachos

• Guest
επισης σχετικο αρθρο θα βρειτε στο www.gazzetta.gr και www.goalday.gr. παντως προς το ναυαγιο παει η δουλεια.

senag2

• Guest
Δόξα το θεό να χαλάσει να ξεφουσκόσουν και τα @@ μας. !!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τελικά δε χαλάει η μεταγραφή  :extralaugh:
Ότι ναναι...