Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119446 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Π.Α.Ο.Κ. ΤΣΙΚΟ - ΚΑΛΑΘΟΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ 2009

Συμφωνώ 100%. Άποψη μου ήταν ανέκαθεν οτι αν δεν έχεις παίκτης από το ρόστερ για μια συγκεκριμένη θέση είτε λόγω καρτών είτε τραυματισμού, πρέπει να παίρνεις τον παίκτη της αντίστοιχης θέσης από την ομάδα νέων.Δυστυχώς στην ελλάδα και τον ΠΑΟΚ (και ειδικά του Σάντος που πρέπει κάθε παίκτης να είναι έτοιμος ΤΑΚΤΙΚΑ για να μπει 11αδα, σε και με και 2 αυγά τουρκίας δηλαδή), δεν συμβαίνει αυτό.

northeagle_4

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9041.0.html

Εgoist αδερφέ, χωρίς παρεξήγηση δες τι έγραφες για δάρλα.Τυχαία σε επέλεξα, έτσι?Απλά άνοιξα το τοπικ του δάρλα και ήσουν από τους πρώτους που έγραψες,υποθέτω κι άλλοι τότε στο ίδιο ύφος με σένα που τώρα κράζουν.Απλά χωρίς παρεξήγηση.

North, κατα λέξη για Δάρλα : Bαλτε τον στο κεντρο του γηπεδου και πλυντε τον με το λαστιχο να φυγει η βαζελαουα απο πανω του !!!
το πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος εξαρταται απο αυτον
.

Γιατί εξαρτάται από τον κόσμο για τον δάρλα και τον μουν τώρα γιούχα κατευθείαν?

Προφανως δεν καταλαβαινεις την διαφορα γιατι εισαι μειωμενης αντιληψης.....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
οσο για τα υπολοιπα,αποψη μου ειναι οτι η διοικηση κανει κινησεις πανικου...και δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μου....
και απλα ελπιζω να μας βγουν σε καλο....ή να μην συνεχιστουν.....γιατι απο το πρωι κατι δεν μου καθεται καλα....

ποσο σκατα αισθανομαι ρε πουστη μου που βγηκα αληθινος...ΓΙΑΤΙ?
ας μου πει καποιος οτι μας κανουν πλακα...

αν ξεραμε χτες τι μας περιμενει οταν πιναμε τη μπυριτσα και τη ρετσινα θα επινα αλλες 10 να μη καταλαβαινα τιποτα σημερα..
ας ελπισουμε να ναι παπας...τιποτα αλλο

εγω αν ανακοινωθει και επισημα θα παω να τις πιω σημερα ρε αδερφε...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ξενερωσα...και απ'οτι βλεπω ΕΥΤΥΧΩΣ ξενερωσε και το 95% του λαου μας....

ive4

• Guest
έχω τρελλαθεί! Όχι φυσικά για την μεταγραφή αλλά για το ότι η μιζέρια εκτός από τα ράδια χτυπάει και το φόρουμ!
Πόσοι έχετε προσωπική γνώμη για τον Μουν ;
Οι Μπιδοτοργκελέδες ήταν άλλες εποχές. Ο Δάρλας σε τι μας χάλασε ; Κάλυψε την θέση όσο μπορούσε όταν δεν είχαμε και πολλές επιλογές και όταν δε μας έκανε τον στείλαμε πίσω. Γιατί να μας χαλάει αυτό ; Μακάρι να προσφέρει ότι ο Δάρλας, άλλωστε προφανώς τα πολύ καλά μπακ σπανίζουν στην αγορά!
Η τα πάρε δώσε με τον βάζελο δημιουργούν υπόνοιες ;
Εγώ βλέπω πως τον βάζελο τον χρησιμοποιούμε μια χαρά και λεφτά τρελλά για τις μεταγραφές πήραμε και χρησιμοποιούμε τους δανεικούς για τις δικές μας ανάγκες.

Δεν τον έχω δει τον μουν, από όσα ακούω από βάζελους, δεν είναι ο παιχταράς, είναι απλά ένα εργαλείο.
Και το γεγονός ότι δε τον θέλει ο Τεν Κάτε, για μένα είναι πλεονέκτημα στο βιογραφικό του.

ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.

να υποθέσω ότι έχω την ίδια αντίληψη με Ζαγοράκη και Βρύζα. Δε με χαλάει.

northeagle_4

• Guest
δεν πηγαινε σε σενα ,σορρυ.αλλαξα την παραθεση

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
θα προσπεράσω τη μαλακία που μας δέρνει και απλά θα ρωτήσω:

1- Ο Μουν έχει κοινοτικό διαβατήριο ή πιάνει θέση ξένου;
2- Εάν πιάνει θέση ξένου έχουμε ελεύθερη θέση ή κάποιος θα αποδεσμευτεί για να έρθει ο δανεικός;

Ευχαριστώ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Χίλιες φορές τον πιτσιρικά τον αποστολόπουλο παρά δανεικό από βάζελο!!

kostas4

• Guest
νομιζω οτι εχουμε θεση ξενου

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειχαμε μια κενη θεση ξενου δικεφαλε

1.ποιος εδωσε τα 80.000 που υποτιθεται πηραμε απο το ατρομητο για τον αναστασακο?
2.ποιος πληρωνει το συμβολαιο του μουν?
3.ποια θα ειναι η οψιον αγορας?

περιμενω απαντησεις σε αυτα τα 3 ερωτηματα και μετα θα εχουμε μια πιο ξεκαθαρη αποψη
1 - ο ατρομητος που τα πηρε απο τον βαζελο για μαρινο
2 - εμεις προφανως..καπου στα 200 χιλ
3 - αγνωστο

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
λοιπον, το καταπινουμε κ αυτο... απλα και ο Ζαγορ πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να λεει οτι δεν τον στηριζουμε καποιες φορες. Γιατι μεσα στα 100 καλα που εκανε, εκανα κ 5 λαθη που αν τα ειχε κανει καποιος αλλος θα κραζαμε πολυ περισσοτερο...

ΥΓ. Ειμαι πολυ αρνητικος στην περιπτωση Σαλπιγγιδη, αλλα θεωρω το θεμα Δαρλα-Μουν πολυ πολυ χειροτερα... καλυτερα να ερχονταν αυτος, παρα αυτοι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9041.0.html

Εgoist αδερφέ, χωρίς παρεξήγηση δες τι έγραφες για δάρλα.Τυχαία σε επέλεξα, έτσι?Απλά άνοιξα το τοπικ του δάρλα και ήσουν από τους πρώτους που έγραψες,υποθέτω κι άλλοι τότε στο ίδιο ύφος με σένα που τώρα κράζουν.Απλά χωρίς παρεξήγηση.

North, κατα λέξη για Δάρλα : Bαλτε τον στο κεντρο του γηπεδου και πλυντε τον με το λαστιχο να φυγει η βαζελαουα απο πανω του !!!
το πως θα τον αντιμετωπισει ο κοσμος εξαρταται απο αυτον
.

Γιατί εξαρτάται από τον κόσμο για τον δάρλα και τον μουν τώρα γιούχα κατευθείαν?

Αυτό είναι το λάθος της συγκεκριμένης κίνησης από την ΠΑΕ. Αν απαντούσα εγώ εδώ,μέσα σε ένα φόρουμ, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει σε καφενεία, στο γήπεδο κτλ.Θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας για έναν δανεικό παίκτη από τον βάζελο.North, αξιοπρέπεια φίλε, δεν σε έβρισα, δεν σε κοροϊδεψα. Δείξε αξιοπρέπεια, απάντησε με καλύτερο τρόπο.Δείξε ανωτερότητα αφού εσύ είσαι πιο έξυπνος απο μένα κι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι.Με το ύφος σου δείχνεις οτι η αντίληψη σου είναι πιο μειωμένη από την δική μου....

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παραχωρήσει δανεικό για έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ τον Μπράις Μουν με το σκεπτικό ότι ο παίκτης δεν μπορεί να επανέλθει ψυχολογικά με το ατύχημα που είχε στη χώρα του. Οι πράσινοι λοιπόν του δίνουν το χρόνο να συνέλθει και να πείσει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο τριφύλλι.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/248627.html
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μπλου, νομίζω πως αν είχαμε θα τον είχαν ανακοινώσει κιόλας...
Μπιζέρα
Κοντρέρας
Γκαρσία
Βερόν
Λίνο
Ίβιτς
Αμπουμπακάρι
Φιλομένο

Αυτούς θυμάμαι τώρα στα γρήγορα... Πόσους ξένους μπορείς να έχεις;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ρε μαγκες βαρεθηκα.εχουμε χρημα και δεν πηραμε τον Σειταριδη ας πουμε?Μονο γκρινια ,ασκοπη κριτικη και γνωμη για το καθε τι σε σημειο να θεωρειστε ολοι αυθεντιες σε ολα,απο μεταγραφες ,μπουτικ,γηπεδο ,προπονητικο και εγω δε ξερω τι αλλο.
 Εχουμε ξεχασει τον ρολο μας(σαν οπαδοι).Αυτος ειναι η παρουσια μας στην κερκιδα.Απ τη στιγμη που εμπστευομαστε τον Ζαγορακη ,εμπιστευομαστε και ολες τις επιλογες του.Βεβαια θα μου πεις δεν φευγουν ευκολα τα χουγια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Εμαθε μια ζωη να κυνηγαει και να διωχνει προεδρους.Ειναι στο αιμα του να συνδιοικει.Δεν ξερει φυσικα απο διοικηση ,προπονησεις ,μπαλα αλλα δεν γ@μεις.ΠΑΟΚ εισαι.
Προχθες Απατη travel,γκαγκατσης αναστασακος μπακαγιοκο κλπ.Σημερα μουν,αυριο και γω
δεν ξερω τι αλλο.
Κριτικη και διαφωνεια με οτιδηποτε συμβαινει τον τελευταιο μηνα στον ΠΑΟΚ.Ειμαστε η χαρα του καθε αλλοθρησκου,του καθε μ@λ@κ@ δημοσιογραφου.Εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης.Και αν μου πειτε πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τρωει κουτοχορτο και παντα θα λεει την αληθεια με οποιον και αν εχει για προεδρο θα σας πω πως ειμαστε σε φαυλο κυκλο αφου παντοτε ολοι κανουν λαθη οποτε ολοι θα πρεπει να δινουν συνεχως λογο αρα και να κριτικαρονται με οποιο τροπο νομιζει ο καθενας.Ξερετε ολοι που θα καταληξουμε.Θα τον διωξουμε και αυτον και θα κυνηγυσουμε τον επομενο και θα μας βρωμαει ο μεθεπομενος.Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε?της μιζεριας?της αιωνιας ανυπαρξιας γιατι παντα θα εχουμε τα ενδοοικογενειακα μας?
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Εσεις που ειστε μαγκες ,αλανια , που δεν γλυφετε εκει που φτυνατε,που εχετε μεγαλωσει με τον ΠΑΟΚ και τη μαγκια αυτου του λαου αλλα ξεχνατε πως ποτε ολα αυτα δεν μας οδηγησαν πουθενα παρα μονο σε προσκαιρες χαρες.Εσεις που μαθατε μονο στην αλλογιστη κριτικη για το καθε τι κρυμμενοι πισω απο πληκτρολογια και ανωνυμα τηλεφωνα στα ραδιοφωνα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΥΓ:Οποιος δεν συμφωνει με το κειμενο ας μην κανει τον κοπο να απαντησει.Προσωπικες σκεψεις ειναι που τις εξωτερικευσα μετα και τη χθεσινη γκρινια στο γηπεδο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Να χαιρεστε το Παοκτσηδηλικι που που πουλατε.Δεν αντεχω να βριζουν παικτες που φορανε τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο στο στηθος.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ive4

• Guest
δεν πηγαινε σε σενα ,σορρυ.αλλαξα την παραθεση

οκ.
Γενικα :
Καταλαβαίνω την αντίδραση αν ήταν ένας πιτσιρικάς που ερχόταν για ψήσιμο δλδ περιπτώσεις μπασκετικές Βεργίνη Ξανθόπουλου κτλ. Ένας ξένος είναι παραγκωνισμένος από τον Τεν Κάτε που μπορεί να μας καλύψει την θέση για μια χρονιά. Όπως φάνηκε και πέρσυ με Δελήμπαση και Αθανασιάδη ο Σάντος δεν χρησιμοποιεί νεαρούς, άρα βρήκε μια λύση δανεική. Κι εμείς το έχουμε κάνει τόσο τραγικό...
Μήπως τους παίκτες να τους παίρνουμε με βάση δημοσκοπήσεις; τι θέλει ο κόσμος ; Η με βάση αγωνιστικά (και οικονομικα) δεδομένα που σταθμίζει η διοίκηση και ο προπονητής ;

Offline blue_eyes

• Βασικός
ωραιος konkamp

δικεφαλε μην το ψαχνεις ειχαμε κενη θεση 100%

pourou δεν αρχισες καλα

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Ρε μαγκες βαρεθηκα.εχουμε χρημα και δεν πηραμε τον Σειταριδη ας πουμε?Μονο γκρινια ,ασκοπη κριτικη και γνωμη για το καθε τι σε σημειο να θεωρειστε ολοι αυθεντιες σε ολα,απο μεταγραφες ,μπουτικ,γηπεδο ,προπονητικο και εγω δε ξερω τι αλλο.
 Εχουμε ξεχασει τον ρολο μας(σαν οπαδοι).Αυτος ειναι η παρουσια μας στην κερκιδα.Απ τη στιγμη που εμπστευομαστε τον Ζαγορακη ,εμπιστευομαστε και ολες τις επιλογες του.Βεβαια θα μου πεις δεν φευγουν ευκολα τα χουγια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Εμαθε μια ζωη να κυνηγαει και να διωχνει προεδρους.Ειναι στο αιμα του να συνδιοικει.Δεν ξερει φυσικα απο διοικηση ,προπονησεις ,μπαλα αλλα δεν γ@μεις.ΠΑΟΚ εισαι.
Προχθες Απατη travel,γκαγκατσης αναστασακος μπακαγιοκο κλπ.Σημερα μουν,αυριο και γω
δεν ξερω τι αλλο.
Κριτικη και διαφωνεια με οτιδηποτε συμβαινει τον τελευταιο μηνα στον ΠΑΟΚ.Ειμαστε η χαρα του καθε αλλοθρησκου,του καθε μ@λ@κ@ δημοσιογραφου.Εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης.Και αν μου πειτε πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τρωει κουτοχορτο και παντα θα λεει την αληθεια με οποιον και αν εχει για προεδρο θα σας πω πως ειμαστε σε φαυλο κυκλο αφου παντοτε ολοι κανουν λαθη οποτε ολοι θα πρεπει να δινουν συνεχως λογο αρα και να κριτικαρονται με οποιο τροπο νομιζει ο καθενας.Ξερετε ολοι που θα καταληξουμε.Θα τον διωξουμε και αυτον και θα κυνηγυσουμε τον επομενο και θα μας βρωμαει ο μεθεπομενος.Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε?της μιζεριας?της αιωνιας ανυπαρξιας γιατι παντα θα εχουμε τα ενδοοικογενειακα μας?
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Εσεις που ειστε μαγκες ,αλανια , που δεν γλυφετε εκει που φτυνατε,που εχετε μεγαλωσει με τον ΠΑΟΚ και τη μαγκια αυτου του λαου αλλα ξεχνατε πως ποτε ολα αυτα δεν μας οδηγησαν πουθενα παρα μονο σε προσκαιρες χαρες.Εσεις που μαθατε μονο στην αλλογιστη κριτικη για το καθε τι κρυμμενοι πισω απο πληκτρολογια και ανωνυμα τηλεφωνα στα ραδιοφωνα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΥΓ:Οποιος δεν συμφωνει με το κειμενο ας μην κανει τον κοπο να απαντησει.Προσωπικες σκεψεις ειναι που τις εξωτερικευσα μετα και τη χθεσινη γκρινια στο γηπεδο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Να χαιρεστε το Παοκτσηδηλικι που που πουλατε.Δεν αντεχω να βριζουν παικτες που φορανε τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο στο στηθος.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.

Άψογος.

giannis80

• Guest
Μπλου, νομίζω πως αν είχαμε θα τον είχαν ανακοινώσει κιόλας...
Μπιζέρα
Κοντρέρας
Γκαρσία
Βερόν
Λίνο
Ίβιτς
Αμπουμπακάρι
Φιλομένο

Αυτούς θυμάμαι τώρα στα γρήγορα... Πόσους ξένους μπορείς να έχεις;

Βερόν και Φιλομένο δεν έχουν ιταλικά διαβατήρια?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

CLUB LARISA

• Guest
Είναι αστείο να δίνουν κάποιοι στήριγμα ή να βρίσκουν λογική σε αυτήν την κίνηση απόγνωσης κ ντροπής. Δεν πίστεψαν οι ίδιοι στην φετινή ομάδα. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ Ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ (έχει χρόνο ακόμα......)Να μην μας πειράζουν οι παραλληλισμοί μετά απ' αυτά, ούτε τα υποκοριστικά......
ΑΦΑΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ κ επικοινωνιακά κ αγωνιστικά. Βγάλτε τον κ Μαραντόνα, δεν γαμεις