Ρε μαγκες βαρεθηκα.εχουμε χρημα και δεν πηραμε τον Σειταριδη ας πουμε?Μονο γκρινια ,ασκοπη κριτικη και γνωμη για το καθε τι σε σημειο να θεωρειστε ολοι αυθεντιες σε ολα,απο μεταγραφες ,μπουτικ,γηπεδο ,προπονητικο και εγω δε ξερω τι αλλο.
Εχουμε ξεχασει τον ρολο μας(σαν οπαδοι).Αυτος ειναι η παρουσια μας στην κερκιδα.Απ τη στιγμη που εμπστευομαστε τον Ζαγορακη ,εμπιστευομαστε και ολες τις επιλογες του.Βεβαια θα μου πεις δεν φευγουν ευκολα τα χουγια του ΠΑΟΚΤΣΗ.Εμαθε μια ζωη να κυνηγαει και να διωχνει προεδρους.Ειναι στο αιμα του να συνδιοικει.Δεν ξερει φυσικα απο διοικηση ,προπονησεις ,μπαλα αλλα δεν γ@μεις.ΠΑΟΚ εισαι.
Προχθες Απατη travel,γκαγκατσης αναστασακος μπακαγιοκο κλπ.Σημερα μουν,αυριο και γω
δεν ξερω τι αλλο.
Κριτικη και διαφωνεια με οτιδηποτε συμβαινει τον τελευταιο μηνα στον ΠΑΟΚ.Ειμαστε η χαρα του καθε αλλοθρησκου,του καθε μ@λ@κ@ δημοσιογραφου.Εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης.Και αν μου πειτε πως ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν τρωει κουτοχορτο και παντα θα λεει την αληθεια με οποιον και αν εχει για προεδρο θα σας πω πως ειμαστε σε φαυλο κυκλο αφου παντοτε ολοι κανουν λαθη οποτε ολοι θα πρεπει να δινουν συνεχως λογο αρα και να κριτικαρονται με οποιο τροπο νομιζει ο καθενας.Ξερετε ολοι που θα καταληξουμε.Θα τον διωξουμε και αυτον και θα κυνηγυσουμε τον επομενο και θα μας βρωμαει ο μεθεπομενος.Αυτον τον ΠΑΟΚ θελουμε?της μιζεριας?της αιωνιας ανυπαρξιας γιατι παντα θα εχουμε τα ενδοοικογενειακα μας?
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Εσεις που ειστε μαγκες ,αλανια , που δεν γλυφετε εκει που φτυνατε,που εχετε μεγαλωσει με τον ΠΑΟΚ και τη μαγκια αυτου του λαου αλλα ξεχνατε πως ποτε ολα αυτα δεν μας οδηγησαν πουθενα παρα μονο σε προσκαιρες χαρες.Εσεις που μαθατε μονο στην αλλογιστη κριτικη για το καθε τι κρυμμενοι πισω απο πληκτρολογια και ανωνυμα τηλεφωνα στα ραδιοφωνα.
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
ΥΓ:Οποιος δεν συμφωνει με το κειμενο ας μην κανει τον κοπο να απαντησει.Προσωπικες σκεψεις ειναι που τις εξωτερικευσα μετα και τη χθεσινη γκρινια στο γηπεδο.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.Να χαιρεστε το Παοκτσηδηλικι που που πουλατε.Δεν αντεχω να βριζουν παικτες που φορανε τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο στο στηθος.
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ.