Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Όπως και να έχει το πράγμα(είτε δηλαδή δημοσιοποιήθηκε, είτε δεν έπρεπε) το θεωρείτε σωστό που κάθεται ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ και κρέμεται από τα αρχίδια της Σαντατέρ; Εντάξει μπορεί να είναι καλούτσικος παίχτης αλλά αυτό τι σημαίνει;; Μήπως να κάνουμε και καμια πίπα για να έρθει;;
Ε ΟΧΙ..Βλέπεις ότι αργεί;; Ε τότε άλλαξε στόχο..πάνε για κάποιον άλλο.. Θα πεί τώρα βέβαια ο άλλος ότι ο Βιτόλο θα έρθει ελεύθερος και λόγω έλλειψη χρημάτων ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να κινηθεί για απόκτηση κανονικής μεταγραφής..
Είναι κανείς εδώ μέσα που βλέπει τον ΠΑΟΚ να περιμένει και να περιμένει και στην ουσία να παρακαλάει και όλο αυτό να του αρέσει;; Δεν νομίζω..
Και στο κάτω κάτω έχει πιστεύω παίχτες ο ΠΑΟΚ που μπορούν να καλύψουν τη θέση του αμυντικού χαφ μια χαρά και χωρίς τον ερχομό του εριστικού Βοτόλο..

Υ.Γ Υπάρχει κανείς που να μην μπινελίκιασε και να μην αγανάκτησε με τον περσινό τραυματισμό του Βιερίνια;

Μετά τιμής
Βόρεια Σύνορα..

χαλαρωσε δεν βιαζομαστε θα ερθει δεν καιγομαστε ......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ τον κοντη που και σε αυτην την υποθεση θα γινει ρομπα ως συνηθως ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...........ξερουν τη κανουν στην διοκηση......

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 Ο Βιτόλο στο Sportnet - "Δεν αντέχω άλλο"!

Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»! Respect: «Σέβομαι τον Αρη και τoν Super 3»! Διπλωματικό: «Πάω οπουδήποτε...»! Ακραίο σενάριο: «Αν μου έδιναν όσα έπαιρνα πέρυσι θα επέστρεφα ακόμα και στον Αρη, αλλά έδειξαν πως δε με θέλουν και δεν γυρίζω»!

Ο Βιτόλο είναι στα όρια του και κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ. Πληροφορίες λένε ότι υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός χαφ δεν το επιβεβαιώνει αν και θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Δικέφαλο και το Sportnet έχασε τη μπάλα!

Βίκτορ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;

"Θέλω να φύγω δε μπορώ να συνεχίσω στην Σανταντέρ, Δεν προπονούμαι καθόλου, είμαι στο σπίτι μου στην Τενερίφη και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο το καταλαβαίνεις; Οπουδήποτε είτε λέγεται Ελλάδα, είτε λέγεται Ουέλβα ή Μπαρτσελόνα. Το μόνο που κάνει αυτή τη στιγμή η διοίκηση είναι να μην με αφήνει ελεύθερο. Μου χρωστάνε κάποια χρήματα και συνέχεια μου αναβάλει τα ραντεβού! Από βδομάδα σε βδομάδα! Ειλικρινά σου το λέω έχω τρελαθεί. Είμαι 25 χρονών και θέλω χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι, τώρα με αυτή την κατάσταση η καριέρα μου πάει πίσω".

Ακούγεται ότι θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ ισχύει κάτι τέτοιο;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα, αλλά σου ξαναλέω το βασικό είναι να μείνω ελεύθερος από την Σανταντέρ".

Υπάρχει περίπτωση να σε αποκτήσει με μεταγραφή;

"Όχι το αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο, μόνο σαν ελεύθερος θα μπορούσα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ".

Ωστόσο, μια ενδεχόμενη μετακίνηση σας θα είχε αντίκτυπο στους φίλους του Αρη...

"Ο σεβασμός μου προς τους οπαδούς της ομάδας είναι απεριόριστος, αλλά είμαι επαγγελματίας. Σέβομαι τον κόσμο του Αρη, πέρασα μια εξαιρετική σεζόν, τους οπαδούς της Super 3 που μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σέβομαι τον πρόεδρο της ομάδας, κάποιους άλλους όμως δεν τους σέβομαι..." (Ερωτηθείς για το ποιους εννοεί ο Βίκτορ Βιτόλο απέφυγε να απαντήσει)

Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα συνέχιζες στον Αρη;

"Ναι, εφόσον μου έδειχναν ότι με θέλουν. Και εννοώ οικονομικά. Και για να γίνω πιο σαφής πέρσι είχα ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με το σύλλογο. Φέτος ζήτησα από τη διοίκηση ακριβώς τα ίδια και το αρνήθηκαν! Ήθελαν να μου κάνουν μείωση αποδοχών, ενώ για άλλους παίκτες όπως ο Αμπρέου έδιναν αυτά που τους ζητούσαν. Αγαπητέ, με αυτές τις συνθήκες δείχνουν πως δε με θέλουν και δεν θα γύριζα. Πρέπει να σκέφτομαι πάντα και το μέλλον της οικογένειας μου".

Και πότε θα ξεκαθαριστεί το ποδοσφαιρικό σας μέλλον;

"Όπως σου είπα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σανταντέρ και μένω ελεύθερος από τον Δεκέμβριο. Όμως ως τότε τι θα γίνει; Πρέπει να φύγω από δω. Και όπως σου είπα για οπουδήποτε".

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=193557

αυτος λεει πως δεν προπονειται καθολου οποτε και να ερθει θα θελει παρα πολυ χρονο για να φτασει στο επιπεδο των αλλων, στην καλυτερη περιπτωση να ναι ετοιμος μεσα αυγουστου δηλαδη να προλαβει την πρεμερια, παντως τραβηξε πολυ αυτη η ιστορια και πρεπει το συντομοτερο να τελειωνει απο τη στιγμη που μιλαμε για εναν παιχτη που θα ειναι μεσα στις πρωτες επιλογες...

moutsouris2

• Guest
Διαβάζοντας την παραπάνω συνέντευξη του βιτόλο στο sportnet, απλώς έμμεσα επιβεβαιώνεται πως στην περίπτωση του υπάρχει "δάκτυλος" μανατζερικός από Ελλάδα μεριά. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες δειλά-δειλά οι ρεπόρτερ της ομάδας αρχίζουν να το λένε απόξω-απόξω. Δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε τεχνικός διευθυντής για να ξέρω αν όντως ο Βιτόλο μας είναι τόσο απαραίτητος για να τον περιμένουμε τόσο καιρό. Εκτός κι αν η προσθήκη του στο ρόστερ αφορά περισσότερο το μέλλον. Τώρα, αν η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ, έχει αναχθεί σε μείζον ζήτημα πρεστίζ για τους "απίστευτους" της συνοικίας.... ας μην έρθει ρε παιδιά, έχουν τόσα ψυχολογικά προβλήματα τα βλήματα να μην τους φορτώσουμε με ακόμα ένα. Αχ τους κακομοίρηδες.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
νομίζω ότι ο παίκτης πρέπει να αποκτηθεί όχι λόγω πρεστίζ αλλά λόγω χαρακτηριστικών που έχει και αρέσουν σε σάντος και διοίκηση. Βέβαια ο καζινάρχης γιάννης κόντης ( ε, ρε περασμένα μεγαλεία, κάποτε παίζαμε μαζί πόκα στο ίδιο τραπέζι στο HYATT) το έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κάνει κακό σε έναν ποδοσφαιριστή και του κόβει το μέλλον. Γι' αυτό μπορεί ο βιτόλο να το γυρίσει το τροπάριο, να πει μάγκες δεν πάω πουθενα, αγαπάω τη σανταντέρ και θέλω να μείνω να την βοηθήσω την νέα χρονιά με χρωστάτε 8 κατοστάρικα, τα θέλω όλα μπράφ, δεν πάω πουθενά κάθομαι και απαιτώ όλο μου το συμβόλαιο που είναι καμιά 7 κατοστάρικα για του χρόνου, και να δεις πως θα τον παρακαλάνε να τον διώξουν. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

bagos1

• Guest
εγώ απορώ γιατί δεν κάνει προσφυγή αφού ειναι ελεύθερος, και αντε ας μην κάνει στην σαντατερ στους ρούληδες όμως??

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γιατι λενε οτι ...ετσι δεν θα μεινει ελευθερος. δλδ εμας που μας τρεχαν στην ΦΙΦΑ δεν μενανε; οτι να ναι. μαλλον να γλιτωσει την προετοιμασια του Σαντος θελει, δεν τον χαλαει να σχεδιαζει τα ρουχαλακια του στην Τενεριφη απο το να παιζει με Μεξικανους φορεις του ιου...
αιντε γιατι εχω αρχισει να τον βαριεμαι
παικτης μηχανακι απαραιτητος για τον Σαντος αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι γίνεται με το πουστράκι?Ως πότε θα περιμένουμε δλδ?Κ αύριο να έρθει, δεν πρόκειται να τον δούμε ούτε μέσα στο Νοέμβριο....Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλο ρίσκο, χάθηκαν οι κόφτες?

Offline scouser4

• Αλλαγή
μπαλόνια μας τα κανε ο Βιτόλο..καλύτερα να δώσουμε τα λεφτά που θα παιρνε αυτός για επιτελικό χαφ που μας λείπει.

bagos1

• Guest
ειναι καθαρά θέμα εγωισμού για εμας με τόσους στα αμυντικά χαφ που εχουμε μπορούμε να περιμενουμε

CLUB LARISA

• Guest
Eγωισμού?Ως προς ποιόν? Το σκουλίκι? Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει τέτοιο πράγμα, οι διοικούντες του ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά για να ασχοληθούν με πουθενά κ τίποτα. Επίσης το όλο story-δάκτυλος του Κόντη, είναι απο τις πιο διασκεδαστικές μπαρούφες που έχω ακούσει ποτέ φέτος το καλοκαίρι. Μας πείραξε το ραδιοφωνο, πήρε ο Κόντης την Ισπανική ομάδα την οποία ελέγχει κ βάζει σκόπελο να μην πάει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Αστεία πράγματα.
Το πουστράκι αυτό ομάδα θα βρει ούτως ή άλλως, εμείς επειγόμαστε για κόφτη, γιατί κόφτη με χαρακτηριστικά Βιτόλο ΔΕΝ έχουμε. Κ γνωρίζοντας την τακτική του Σάντος περί ήπιας ένταξης, και αύριο να έρθει παίκτης, δύσκολα θα τον δούμε πριν κανα δίμηνο. Δε δικαιολογείται αυτή η εμμονή, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι γίνεται με το πουστράκι?Ως πότε θα περιμένουμε δλδ?Κ αύριο να έρθει, δεν πρόκειται να τον δούμε ούτε μέσα στο Νοέμβριο....Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλο ρίσκο, χάθηκαν οι κόφτες?
δεν χαθηκαν αλλα τετοιο παικτη, δοκιμασμενο στην ελλαδα ελευθερο δεν βρισκεις ευκολα

bagos1

• Guest
τοτε ρε φιλε για ποιο λογο επιμένουμε ενω έχουμε σε αυτήν την θέση βερον,αμπου, γκαρσια, φωτάκη, σορλεν ?αμα είναι η ταχύτητα, ταχυτητα έχει και ο φωτάκης και έχει και το καλο σουτ μακρια απο την περιοχή.  όσον αφορά αυτό που είπες για κόντη ο ίδιος ο κοντης είπαι στα σκουλίκια δημοσιοβλαχους ότι δεν θα αφησει τον βιτόλο να παει στον ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Κ άμα το πε ο Κόντης ρε φίλε πάει να πει οτι γίνεται κιόλας? Άμα δλδ αύριο σου πω οτι πήρα τον Ομπάμα για καφέ, εσύ θα το πιστέψεις κιόλας? Ο Κόντης, η δεξί τρίχα του προσαγωγού του Κολτσίδα, επηρεάζει ομάδα απο την Πριμέρα Ντιβιζιόν κ αποτρέπει μια μεταγραφή.....Ούτε ο Πέρεθ να ταν, ήμαρτον.....

@@Blue eyes, συμφωνώ, αλλά αδερφέ, ελεύθεροι παίκτες κυκλοφορούνε κ εκτός Ελλάδας, σώνει κ καλά πρέπει να πάρουμε παίκτη απο δω?

bagos1

• Guest
καλα τωρα δεν προκειται να κατσω να μαλωσω ΚΑΙ για τον βιτολο αλλα είναι γνωστες οι καλες σχεσεις του με την σαντατερ, συν τις άλλης πήρε και δανεικους απο τον αρη τον μαρκο αουρέλιο και έναν άλλον .τεσπα δεν αξιζει να ασχολουμαστε και με αυτον αν ειναι να ερθει καλως να ερθει αν δεν ερθει ας ερθει ο ρικελμε

Offline blue_eyes

• Βασικός
κλαμπ φετος ολες οι μεταγραφες μας απο εδω ηταν πλην του σαβινι που ομως ειχε ιδια αποψη ο ζησης..γενικα φετος δεν ρισκαρε κι πηγε σε δοκιμασμενες λυσεις

μιας και ξανανοιξε το τοπικ νομιζω οτι ενα λαθακι του ζηση ειναι φετος οτι πηρε πολλα χαφ αλλα κανενας δεν ειναι ο καθαρος επιτελικος που θα παιξει στο 4-3-3 πισω απο μουσλι και μπροστα απο τους αλλους 2. Τον περιμενα και τον περιμενω αν περασουμε στους ομιλους..

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπορει καποιος σας παρακαλω να ανεβασει πληρη στατιστικα του βιτολο απο την περσινη περιοδο?
ευχαριστω.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
blue_eyes ο Φωτάκης αυτήν την δουλειά δεν κάνει?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apaoki13

• Guest

@ Μαρία

Κλεψίματα ήταν έκτος με 52. (ο βερόν είχε 56)

αυτά είναι τα στατιστικά του
http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2008_09/aeteam.asp?t=04

Offline blue_eyes

• Βασικός
σπινε ο φωτακης δεν ειναι καθαρο επιτελικο χαφ, μιλαω για εναν οργανωτη του παιχνιδιου.

Ο φωτακης ειναι μια θεση πιο πισω απο το επιτελικο χαφ και μια θεση πιο μπροστα απο το καθαρο αμυντικο χαφ. Ειναι παικτης και που θα βοηθησει στην αμυνα παντα, θα πασαρει σωστα και με την μια συνηθως και θα κανει και την κινηση μεχρι την περιοχη για να σουταρει. Τουλαχιστον ετσι τον βλεπω εγω.

Εγω μιλαω για ενα επιθετικο χαφ που θα οργανωνει αλλα θα εχει και την κινηση μεχρι μεσα στην περιοχη για να σκοραρει..

Offline scouser4

• Αλλαγή
ακριβώς έναν τέτοιο παίχτη χρειαζόμστε.