Ο Βιτόλο στο Sportnet - "Δεν αντέχω άλλο"!
Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο»! Respect: «Σέβομαι τον Αρη και τoν Super 3»! Διπλωματικό: «Πάω οπουδήποτε...»! Ακραίο σενάριο: «Αν μου έδιναν όσα έπαιρνα πέρυσι θα επέστρεφα ακόμα και στον Αρη, αλλά έδειξαν πως δε με θέλουν και δεν γυρίζω»!
Ο Βιτόλο είναι στα όρια του και κάνει τα πάντα για να μείνει ελεύθερος από την Ρασίνγκ. Πληροφορίες λένε ότι υπογράφει στον ΠΑΟΚ, ο Ισπανός αμυντικός χαφ δεν το επιβεβαιώνει αν και θεωρεί πολύ καλή επιλογή τον Δικέφαλο και το Sportnet έχασε τη μπάλα!
Βίκτορ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο;
"Θέλω να φύγω δε μπορώ να συνεχίσω στην Σανταντέρ, Δεν προπονούμαι καθόλου, είμαι στο σπίτι μου στην Τενερίφη και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο το καταλαβαίνεις; Οπουδήποτε είτε λέγεται Ελλάδα, είτε λέγεται Ουέλβα ή Μπαρτσελόνα. Το μόνο που κάνει αυτή τη στιγμή η διοίκηση είναι να μην με αφήνει ελεύθερο. Μου χρωστάνε κάποια χρήματα και συνέχεια μου αναβάλει τα ραντεβού! Από βδομάδα σε βδομάδα! Ειλικρινά σου το λέω έχω τρελαθεί. Είμαι 25 χρονών και θέλω χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι, τώρα με αυτή την κατάσταση η καριέρα μου πάει πίσω".
Ακούγεται ότι θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ ισχύει κάτι τέτοιο;
"Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή επιλογή για μένα, αλλά σου ξαναλέω το βασικό είναι να μείνω ελεύθερος από την Σανταντέρ".
Υπάρχει περίπτωση να σε αποκτήσει με μεταγραφή;
"Όχι το αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο, μόνο σαν ελεύθερος θα μπορούσα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ".
Ωστόσο, μια ενδεχόμενη μετακίνηση σας θα είχε αντίκτυπο στους φίλους του Αρη...
"Ο σεβασμός μου προς τους οπαδούς της ομάδας είναι απεριόριστος, αλλά είμαι επαγγελματίας. Σέβομαι τον κόσμο του Αρη, πέρασα μια εξαιρετική σεζόν, τους οπαδούς της Super 3 που μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, σέβομαι τον πρόεδρο της ομάδας, κάποιους άλλους όμως δεν τους σέβομαι..." (Ερωτηθείς για το ποιους εννοεί ο Βίκτορ Βιτόλο απέφυγε να απαντήσει)
Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα συνέχιζες στον Αρη;
"Ναι, εφόσον μου έδειχναν ότι με θέλουν. Και εννοώ οικονομικά. Και για να γίνω πιο σαφής πέρσι είχα ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με το σύλλογο. Φέτος ζήτησα από τη διοίκηση ακριβώς τα ίδια και το αρνήθηκαν! Ήθελαν να μου κάνουν μείωση αποδοχών, ενώ για άλλους παίκτες όπως ο Αμπρέου έδιναν αυτά που τους ζητούσαν. Αγαπητέ, με αυτές τις συνθήκες δείχνουν πως δε με θέλουν και δεν θα γύριζα. Πρέπει να σκέφτομαι πάντα και το μέλλον της οικογένειας μου".
Και πότε θα ξεκαθαριστεί το ποδοσφαιρικό σας μέλλον;
"Όπως σου είπα από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σανταντέρ και μένω ελεύθερος από τον Δεκέμβριο. Όμως ως τότε τι θα γίνει; Πρέπει να φύγω από δω. Και όπως σου είπα για οπουδήποτε".
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=193557αυτος λεει πως δεν προπονειται καθολου οποτε και να ερθει θα θελει παρα πολυ χρονο για να φτασει στο επιπεδο των αλλων, στην καλυτερη περιπτωση να ναι ετοιμος μεσα αυγουστου δηλαδη να προλαβει την πρεμερια, παντως τραβηξε πολυ αυτη η ιστορια και πρεπει το συντομοτερο να τελειωνει απο τη στιγμη που μιλαμε για εναν παιχτη που θα ειναι μεσα στις πρωτες επιλογες...