Με τον φίλο rabbitweed τα είπαμε με pm και θέλω απλά να γράψω κάτι εδώ κάτι σε περίπτωση που δίνω λάθος εντύπωση με όσα γράφω.
Εγώ δεν θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο υλικό στη χώρα, ούτε ότι είμαστε φαβορί για πρωτάθλημα, ούτε τίποτα γραφικό.
Θεωρώ όμως πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό υλικό, το τεράστιο πλεονέκτημα να ξεκινάμε 3η χρονιά με τον ίδιο προπονητή και τη συσπείρωση του λαού πάντα στο φουλ.
Αυτά εμένα μου αρκούν για να προσμένω με αισιοδοξία μία χρονιά-πόλεμο σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ αρκεί που βρίσκεται στην εκκίνηση με υγεία διοικητική, αγωνιστική και οπαδική. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
Απλά επιμένω και ίσως κουράζω γιατί ακριβώς το ότι αυτό το topic έγινε (όπως λέει κι η Μαρία) πεδίο φιλολογικών συζητήσεων των πεινασμένων για ΠΑΟΚ οπαδών κι όχι παρέλαση παπάδων είναι ένα ακόμη δώρο της διοίκησης Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα.
Μεθαύριο από τη πρώτη θα λείπει ένας-δυο το πολύ που κι αυτοί θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα και η ομάδα θα χτίζεται από την αρχή όλη μαζί. Αυτό αξίζει όσο 10 "αεροδρόμια"