Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Συμφωνω με ολα αυτα που γραφει ο PAOKCure εκτος απο 2 σημεια.

1) Ο Μελμπεργκ ειναι παρα πολυ καλος αμυντικος (οχι καλυτερος του Παμπλο βεβαιως). Ομως μπορει να κανει τον γκει μπουρδελο και να βαραει οποιον βρει (αλλωστε το εχει ξανακανει).

2) Ο μπλανκο και στον ΠΑΟΚ θα ειχε 20 γκολ. Οπως για μενα φετος και ο Φιλομενο μπορει ευκολα να βαλει 20 γκολ. Οχια μεγαλη ο Λουτσιο, ξερει να κινειται και σου κανει την μικρη ευκαιρια γκολ (κατι που εχω να δω απο Μποτσιεκ).
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιδια αφηστε τις συγκρισεις και χαμηλα την μπαλα..ο νομος ειναι παγκοσμιος και εχει παρα μονο ελαχιστες εξαιρεσεις που τον επιβεβαιωνουν: οτι πληρωνεις παιρνεις

jmjyiannis

• Guest
Συμφωνω απολυτα με τον paokcure.
Οι συνθήκες είναι ακρως σημαντικές στην κρίση ενός παίκτη. Και σκεφθείτε πόσο πεταμενος σαν παίκτης θα ήταν ο ανατολάκης αν δεν επαιζε στον γαύρο...

Και ο Μουσλι ανεβαινε ολη τη σεζόν συνέχεια ψηλά για να πάρει μπάλα....
Και ο Κονσεισαο θα είχε τις περισσότερες ασσίστ για πέναλτυ με τις σέντρες του αν έπαιζε στον γαύρο.
και... και ... και....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Η μεχρι στιγμης κινηση στα μεταγραφικα δειχνει πως και εμεις και ο βαζελος και ο γαυρος θα εχουμε καλυτερες ομαδες απο περσυ. Η κουλα μαλλον εχει μεινει πισω. Περιμενουμε να δουμε στο γηπεδο. Παντως δεν εχω κανενα λογο να πιστευω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κανει πορεια αναλογη της περσυνης. Αυτο που γουσταρω πολυ ειναι οτι δεν εχουμε πλεον ουτε ενα παιχτη που απλα βρισκεται για να συμπληρωνει το ροστερ. Ολοι ειναι καλοι παιχτες και θα εχουν ολοι ουσιαστικη συμμετοχη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
η κουλα γιατι εμεινε πισω?

GeorgT

• Guest
γιατι ακομα φαίνεται οτι θα μεινει στο περσινό ροστερ με μερικες προσθήκες αν πουλήσουν κανέναν (στα συν τους ο μπαγεβιτς)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
PAOKCURE,
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πότε διάβασες τέτοιο πράγμα από μένα. Μη με βάζεις λόγια ρε φίλε. Εγώ απλά συνέκρινα μεταγραφές. Όπως δικαίως χαίρονται αυτοί για τους παίχτες που πήραν, έτσι κι εμείς έχουμε λόγο να χαιρόμαστε με τους δικούς μας.
Δεν είπα ποτέ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα αέρα. Μη με βάζεις να απαντώ τέτοιες μαλακίες. Εγώ είπα σε καμιά δεκαριά Post πως έχουμε ένα πολύ γαμάτο υλικό και τίποτα παραπάνω.

PAOKCURE διαφωνώ και με την ευκολία με την οποία συνέκρινες το roster του ΠΑΟΚ και το έβγαλες καλύτερο από όλους τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο Πρωτάθλημα φέτος...γιατι αν κατάλαβα καλά πάμε για 2 ισοπαλίες στα εκτός του ΠΟΚ και μόνο νίκες σε όλα τα άλλα...του χρόνου είμαστε ομίλους? δεν νομίζω ότι όλα είναι τόσο απλά!!

δεν είχα καμία διάθεση να σου βάλω λόγια μιας και όπως γράφω αυτή τη θεώρηση έκανα εγώ! δλδ είναι δικιά μου τοποθέτηση! απλά ίσως με όχι τόσο εύσχημο τρόπο γραμμένη! συγγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι άσχημο αλλά δεν εννοούσα αυτό!

όπως και να έχει έχω (προσωπικά) αντιληφθεί πλήρως τον τρόπο με τον οποίο έδωσες τη δικιά σου παρατήρηση επί του ρόστερ της ομάδας μας και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! απλά μέσα από μια σειρά ποστς (πριν εσένα και μετά από εσένα ίσως) διάβασα μια πλήρη απαξίωση των ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων ΑΛΛΩΝ παικτών και όχι της ομάδας μας και να πω την αλήθεια με ενόχλησε αυτή η έλλειψη μέτρου από μερικά αδέρφια...μου θύμισε υπερφίαλες τοποθετήσεις άλλων εποχών! με αποτέλεσμα και ουσία 0 όμως!

(ΥΓ...προφανώς πχ και αν ο Κοντρέρας έπαιζε στον γαύβρο (φευ...)θα ήταν MVP πρωταθλήματος...ξερα!, όπως όμως και για ΕΜΕΝΑ είναι τώρα!!! δεν περιμένω απικύρωση από την Sportday πχ για να το θεωρήσω ορθό αυτό!)

Diego-4

• Guest
Σορλέν για 2 χρόνια...Τεράστια μεταγραφή.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
όντως Diego.... είναι μια μεγάλη μεταγραφη και δε το έχουμε καταλάβει.
όπως είπε καποιος παραπάνω, ας βαλουμε το Σορλεν σε ένα αεροπλανο να προσγειωθεί στο Μακεδονία να φύγει και η καψα καποιων για αεροδρομια..
έχουμε κάνει μακράν τις καλυτερες μεταγραφες φετος για όσους δε το εχουν καταλαβει.

giannis80

• Guest
Έχω την αίσθηση οτι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν θα τελειώσουν με την ευτυχή κατάληξη των Βιερίνια,Βιτόλο και Σαβίνι.Έχω μια αίσθηση οτι εξαρτάται πολύ ενδεχόμενη μεταγραφή από την θετική κατάληξη των Βιερίνια-Βιτόλο.Γι'αυτό πιστεύω δεν έχουμε πάρει τίποτα άλλο τόσο καιρό (με εξαίρεση τον Φιλομένο που δεν ήταν και τεράστια έκπληξη γιατί το συζητούσαν),περιμένοντας να κλείσουν αυτές οι 2 υποθέσεις.Και δεν ενοοώ για μπαμ και μπουμ.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
ΠΑΟΚ: Συμφώνησε με Σαβίνι!

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την απόκτηση του Μίρκο Σαβίνι από τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο Ιταλό αριστερό μπακ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.
Μέσα στην εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα φτάσει Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Σαβίνι αποτελεί μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αφού προσδίδει εμπειρία, με τις πολλές παραστάσεις που έχει όλα τα χρόνια της παρουσίας του στο Καμπιονάτο. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει αρχηγός της Νάπολι, έχει περάσει από τη Φιορεντίνα, όπου έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ζήση Βρύζα, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Παλέρμο.

http://www.sport-fm.gr/article/182989

Με το καλό και σιδερό...πόδαρος
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Με τον φίλο rabbitweed τα είπαμε με pm και θέλω απλά να γράψω κάτι εδώ κάτι σε περίπτωση που δίνω λάθος εντύπωση με όσα γράφω.
Εγώ δεν θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο υλικό στη χώρα, ούτε ότι είμαστε φαβορί για πρωτάθλημα, ούτε τίποτα γραφικό.

Θεωρώ όμως πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό υλικό, το τεράστιο πλεονέκτημα να ξεκινάμε 3η χρονιά με τον ίδιο προπονητή και τη συσπείρωση του λαού πάντα στο φουλ.
Αυτά εμένα μου αρκούν για να προσμένω με αισιοδοξία μία χρονιά-πόλεμο σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ αρκεί που βρίσκεται στην εκκίνηση με υγεία διοικητική, αγωνιστική και οπαδική. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Απλά επιμένω και ίσως κουράζω γιατί ακριβώς το ότι αυτό το topic έγινε (όπως λέει κι η Μαρία) πεδίο φιλολογικών συζητήσεων των πεινασμένων για ΠΑΟΚ οπαδών κι όχι παρέλαση παπάδων είναι ένα ακόμη δώρο της διοίκησης Ζαγοράκη και του Ζήση Βρύζα.
Μεθαύριο από τη πρώτη θα λείπει ένας-δυο το πολύ που κι αυτοί θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα και η ομάδα θα χτίζεται από την αρχή όλη μαζί. Αυτό αξίζει όσο 10 "αεροδρόμια"
« Last Edit: June 29, 2009, 22:12:04 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αυτο που θα παρατηρουσα εγω στις μεταγραφες μας ειναι οτι ολοι οι παικτες που πηραμε ειναι οτι ειναι συνηδητοποιημενα ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ....Ειναι παικτες με πολυ ταλεντο οι οποιοι προερχοντε απο ομαδες που ητανε μικροτερες για αυτους...

κοβω τον Φιλομενο να προσδιδει στον ΠΑΟΚ μας το ευκολο γκολ και να λυνει σε μεγαλο βαθμο τον Μουσλι....μιλαμε για επιθετικο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ για νικες......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
και για να μην ξεχνιομαστε οσο αναφορα για τους παικτες που ηδη εχουμε στην ομαδα (και αυτο παει σε αυτους που δεν ειναι ευχαριστημενοι) και το τι παραστασεις εχουν....

http://www.youtube.com/watch?v=xyeeX1X-7w0 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=w4dX36vD7bE&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=oMwbsGYZOFw&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=KjR7lixaLxE (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=WL8X6KFjXRQ&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
το 10 του μπακαγιοκο το πηρε κανεις?
λες?????

apostolos

• Guest
παιδια αφηστε τις συγκρισεις και χαμηλα την μπαλα..ο νομος ειναι παγκοσμιος και εχει παρα μονο ελαχιστες εξαιρεσεις που τον επιβεβαιωνουν: οτι πληρωνεις παιρνεις

Σωστό. P.x. Μελίσσης...

Offline Matador

• Αλλαγή
το 10 του μπακαγιοκο το πηρε κανεις?
λες?????

Σωστη η παρατηρηση!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Εγώ παίδες έχω να πω τα εξής και ας είμαι και λίγο εκτος topic:
Nαι είμαστε γκρινιάριδες,θέλουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά,θέλουμε πράγματα που δεν μπορούμε (ακόμα).......
αλλά για ένα πράγμα νιώθω σίγουρος..........είμαι τυχερός που είμαι ΠΑΟΚ!
ο θεός έκανε και πλέον υπάρχουν ανθρώποι που αγαπάνε την ομάδα(Ζαγοράκης Βρύζας κτλ)
εγώ λόγω καταγωγής θα μπορούσα να ήμουν βαζελογαύρος η ακόμα και αεκακι!!!!
Ας απολαύσουμε αυτο που μας δίνει η διοίκηση μας και να είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτο που θα παρατηρουσα εγω στις μεταγραφες μας ειναι οτι ολοι οι παικτες που πηραμε ειναι οτι ειναι συνηδητοποιημενα ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ....Ειναι παικτες με πολυ ταλεντο οι οποιοι προερχοντε απο ομαδες που ητανε μικροτερες για αυτους...

Σωστο αυτο, δεν το ειχα συνειδητοποιησει. Ολοι οι καινουριοι ερχονται απο μικροτερη ομαδα, αρα λογικα με ορεξη να αποδωσουν σε μεγαλυτερο επιπεδο

Σωστό. P.x. Μελίσσης...

και οικοδομος, μη μου ξεχνατε τον οικοδομο.  :D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
Πάμε όλοι μαζί τραγούδι (στο ρυθμό του καίγεται, καίγεται το μπουρδέλο καίγεται)

Έκλεισε, έκλεισε ο Σαβίνι έκλεισε
Έκλεισε, έκλεισε 3 χρόνια έκλεισε

Και επίσης (στο ρυθμό του ΠΑΟΚάρα τα χω παίξει)
Έχω Λίνο και Σαβίνι
από κει αριστερά που θα σας σβήνει
Με Σαβίνι και με Λίνο
από κει αριστερά που θα σας χύνω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω