Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
δεν υπαρχει νοημα να επαλαμβανομαι, θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω
το μονο που θελω να πω παντως ειναι οτι ειναι καλυτερο να εχουμε μια πιο ευρυγωνια οπτικη των θεματων και να εξετασουμε γιατι δεν μπορεσαμε να κερδισουμε ποτε περισυ την αεκ του μακου του ενσαλιβα και του καφε. μηπως γιατι δεν εχουμε παικτη σαν τον σκοκο η τον μπλανκο (αποδοτικοτερος του μουσλι κατα εμε).
για γαυρο δεν το συζηταω και τον κερδισαμε, κ στο καραισκακη επρεπε να περασουμε.
με τον βαζελο επισης δεν δειξαμε τπτ.
ειμαστε σιγουροι οτι οι παικτες που πηραμε, εκτος απο τα μικρα ματς που παιρναμε θα μας δωσουν νικες στα ντερμπυ; αν ο βρυζας ειναι σιγουρος εγω κανω μοκο. αλλα να προβληματιζομαστε καμια φορα κ να σκεφτουμε οτι πχ στην θεση του ιβιτς δεν εχουμε βοηθηθει καθολου ακομα δεν κανει κακο, ουτε λιγοτερο παοκτσηδικο ειναι.

Θα συμφωνήσω,αλλα πιστεύω ότι δεν είχαν την πίστη να πάρουν αυτά τα ματς.Είχαν την ψυχολογία πάμε μηπως μας κάτσει κανα γκολ και μετά να ταμπουρωθούμε να το κρατήσουμε.Όπως δηλαδή βλέπουν εμας οι μικρότεροι.
Το γεγονός όμως ότι είχαμε σε αυτά τα ματς εικοσάλεπτα που τους είχαμε πατήσει,με κάνει να πιστεύω ότι φέτος θα δουν τα ματς διαφορετικά.Δε συμφωνώ ότι ηταν λάθος η τακτική Σαντος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Diego-4

• Guest
Δεν είχες νοοτροπία νικητή πέρισυ για να κερδίσεις την αεκ και τον βάζελο φέτος θα έχεις, όπως δεν είχες πρόπερσυ να κερδίσεις τους εκτός εδράς και την σεζόν που τελείωσε πείρες ένα 70% αυτών των παιχνιδιών ....

xalllara4

• Guest
Έχουμε

1)Ζαγοράκη Πρόεδρο

2)Ζήση Bρυζα Τεχνικό Διευθυντή

3)Fernando Santos προπονητή

4) Εξαιρετικό υλικό

5) 27 Ιουνίου

αλλα κάποιοι ζηλεύετε τα εκ. των "γαβροβαζελων" και τις εκδρομές στα αεροδρόμια... τι να πω

PS.

Και για να μη ξεχνιόμαστε...
 :smiliedisco1: ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ "ΠΑΛHΚΑΡΟ" ΛΕΒΕΝΤΗ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ CEOOOOOO...   :smiliedisco1:

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Θα συμφωνίσω και εγώ με τους προ λαλίσαντες!
Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο κύριοι,έχουμε πλέον και πάγκο και μάλιστα βαθή.
Αλλα δεν μπορώ να κρύψω την επιθυμία μου για μια μεταγραφή που θα μπορούσε να με κάνει τα τρέξω στο αεροδρόμιο(αν μπορούσα λόγω απόστασης)

.........και κάτι για να θυμόμαστε τα περσυνά!!
πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε 9500 διαρκείας!φέτος νομίζω 7000!!
ελπίζω να είναι μονο και μόνο επειδή περιμένουμε να γίνουν οι ανανεώσεις τον περσυνών διαρκείας και μετά να γίνουν οι ουρές στα εκδοτήρια!!!

όπως και να χει πάντος η τρέλα μας πρέπει να μείνει ι ίδια
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
σε μερικά σημεια ο παριζιανος και ο νταρκλορντ εχουν δικιο αλλα σιγουρα ειναι νωρις να κρινουμε τις μεταγραφες και γενικα την ομαδα..θα τους δουμε ολους τους συλλογους στο χορταρι και θα φανει τι πουλια πιασανε και φετος

ξερουμε ποιοι ειμαστε και μεχρι που φτανουν τα οικονομικα μας και φετος, και κατα συνεπεια και οι μεταγραφες μας. Ολοι θελουμε παικταραδες, μεταγραφες ονοματα και πρωταθλημα αλλα μονο με ρεαλισμο και την σοβαρη δουλεια που γινεται στην ΠΑΕ θα επιτευχθουν αυτα

κατα τα αλλα ηρεμηστε μια γνωμη ειπαν τα παιδια, τους πηρατε παραμαζωμα

Offline t.b

• Αλλαγή
πέρσυ αδερφέ η διάθεση των διαρκείας είχε ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς.
Η καθημερινή διάθεση των εισιτηρίων φέτος είναι μεγαλύτερη από την περσινή.
Όσο για μεταγραφή αεροδρομίου έγινε του Κουτσιανικούλη και μην μου πεις ότι αν τον παίρναν οι κάτω δεν θα μονολογούσαμε, μακάρι να κάναμε και εμείς τέτοιες μεταγραφές.
Και μην ξεχνάμε κοντά 2 μύρια θα κοστίσει η μπίζνα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
η μπιζνα που λες παντως νγηκε λιγο παραπανο απο οσο πιστευαν στην αρχη ο βρυζας και ο ζαγορ, ισως για αυτο τωρα ειμαστε σφιγμενοι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

BUDAPEST 4

• Guest
εγω οποιον κ να παρουμε ΠΑΟΚ ειμαι....

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
7 μεταγραφες(συν σορλεν συν βιερινια) σαβινι ετοιμος να υπογραψει,βιτολο αν δεν υπαρξει εμπλοκη με την σαντατερ το ιδιο,συνολο 9

κοιτας το ημερολογιο γραφει 27 ιουνη...λες κατι δεν παει καλα...που ναι ο ΠΑΟΚ του μπατμαν και του γουμενου...

κοιτας το περσι βλεπεις οτι ο γκαρσια ηρθε 25 ιουλη και ο μπιζερα την τελευταια μερα των μεταγραφων...και λες τωρα με το φτωχο μυαλο σου.
ιουλιο θα υπαρχουν ελευθεροι και με μικροτερα κασε απο οτι τωρα παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα
και ποιος σας λεει εσας κυριοι μεταγραφολαγνοι οτι δεν θα ερθει ενας τετοιος παικτης εκεινες τις μερες;

και ποιος σας λεει οτι κι αν δεν ερθει η ομαδα θα ειναι καλυτερη χειροτερη η ιδια;αυτο ειναι το ζητουμενο;μονο το φετος οπως κανουν οι αγαπητοι
ερπετουληδες;που και το φετος ζητουμενο ειναι αλλα αντε εγω να κρατησω μια πισινη και να μην κανω ποδοσφαιρικη αναλυση του τι πως γιατι...

ρε μαγκες καταλαβαινετε οτι ειναι η πρωτη φορα που πληρης η ομαδα(εκτος μιας η δυο μεταγραφων) παει για προετοιμασια;

καταλαβαινετε οτι κανει παιδομαζωμα ακομα και σε παικτες που δεν φαινονται(πχ 14χρονους πιτισρικαδες ή μια μεταγραφη,που κατα 99% θα γινει
του χρονου,ενος ταλαντουχου 17χρονου σημερα ελληνα);

καταλαβαινετε οτι φτιαχνεται προπονητικο κεντρο με ξενωνες για να φιλοξενηθουν πιτσιρικια απο καθε γωνια της χωρας;μην σας πω και παραπερα απο τα συνορα και σας βαζω πριζες;

καταλαβαινετε οτι βαζει η ομαδα τις βασεις για να πρωταγωνιστησει,φετος,του χρονου,για μια δεκαετια,εις τον αιωνα τον απαντα;

αν δεν μπορειτε να το δειτε σορρυ ρε μαγκες αλλα σας λειπει ο ΠΑΟΚ των αυγουστιατικων μεταγραφων αγνωστων παικτων-υπερκοστολογημενων-που εφτασε να τερματιζει 9ος με 4 βαθμους διαφορα απο την ζωνη υποβιβασμου...που εφτασε να παιζει στην τουμπα με 3000 κοσμο...δυστυχως που το λεω αλλα κι εσεις
θα μου λειψετε αν συνεχισετε να μην βλεπετε μπροστα σας τι γινεται...

+4
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
η μπιζνα που λες παντως νγηκε λιγο παραπανο απο οσο πιστευαν στην αρχη ο βρυζας και ο ζαγορ, ισως για αυτο τωρα ειμαστε σφιγμενοι.

ΑΝ η μπίζνα δεν ανακοινώνονταν τότε το Μάη αλλά αρχές Αυγούστου, στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα υπήρχαν 3-4 χιλιάδες κόσμου να την υποδεχτούν. Όταν Απρίλη μήνα ο Κουτσιανικούλης έπαιζε στα εξώφυλλα του Πρωταθλητή και της Πράσινης και δε ξέρω γω που αλλού ο ΠΑΟΚτσής κοιτούσε και λιγουρεύονταν. Όταν πετούσε τα τεμάχια στο λαγό και το ρούλη ο ΠΑΟΚτσής στα καφενεία στη Μ. Ασίας χειροκροτούσε και επευφημούσε τη μπίζνα σα να τους γαμούσε ο ίδιος, και όχι ο παίχτης.

Μετά από πολλά χρόνια, ο ΠΑΟΚ αποκτάει το πιο περιζήτητο όνομα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ΠΑΛΙ ο ΠΑΟΚτσής θα βρει κάτι για να τρώγεται με τα ρούχα του.

Κλείστε τα ράδια και τις φυλλάδες, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα ουσιαστικά μας προβλήματα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
άσχετα με το αποτέλεσμα (το οποίο θα το κρίνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος) διακρίνω μια έλλειψη μέτρου και από τις 2 πλευρές...

Κατά αρχήν ίσως πρέπει όλοι να αρχίσουμε να "φροντιστήριο λογικής" γιατί παρατηρείται στην πρώτη ατάκα του στύλ "καλές οι μεταγραφές αλλά θέλουμε και κάτι καλύτερο" να έπεται ο χαρακτηρισμός "άσε μας ρε φίλες αν δε γουστάρεις μην πας να δείς ΠΑΟΚ, τράβα να δείς ατρόμητο και σκουλήκια..." Μάγκες ηρεμήστε με την απαξίωση κάθε άποψης που έχει 0.0001% "κρητικό" τόνο για τη διοίκηση ή για όποια κίνηση της! γιατί στην ουσία και αυτή η άποψη υποστηρικτική των κινήσεων της διοίκησης είναι! αν το δείτε ψύχραιμα. Ίσως πρέπει να διαχωρίσουμε την άποψη από  την επίθεση ρε παιδια! το έχουμε ξεφτιλήσει...εντάξει αν υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη με επιχειρηματολογία και διαφωνούμε δε σημαίνει ότι πρέπει να στήσουμε αυτόν που την εξέφερε στον τοίχο! ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ οκ..τέλος!

Στο θέμα των μεταγραφών πάντως διακρίνω μια πλήρη απαξίωση των πάντων! τόσο των δικών μας όσο και της αξίας ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότεινος πολλοί μόνο στο Pro τους βλεπαν...Διαφωνώ και με τους μεν και με τους δε...

Διαφωνώ ότι ο Αμπουμπακαρί θα μπεί πρώτο ματς και θα γίνει ο νέος Πίρλο, ότι ο Βιερίνια (πουλέν μου!!!) θα βάλει 10 γκολ...όπως διαφωνώ και στο ότι ο κάθε Cisse θα δώσει 50 γκολ στο βάζελο και θα του δώσει περίπατο το Πρωτάθλημα. PAOKCURE διαφωνώ και με την ευκολία με την οποία συνέκρινες το roster του ΠΑΟΚ και το έβγαλες καλύτερο από όλους τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο Πρωτάθλημα φέτος...γιατι αν κατάλαβα καλά πάμε για 2 ισοπαλίες στα εκτός του ΠΟΚ και μόνο νίκες σε όλα τα άλλα...του χρόνου είμαστε ομίλους? δεν νομίζω ότι όλα είναι τόσο απλά!!

Θεωρώ σημαντικό να ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ αυτές τις ομάδες του ΠΟΚ στα ίσια πλέον και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ που  μέσω των πράξεων αυτής της διοίκησης μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, να μας δίνουν αυτό το συναίσθημα ότι οκ ρε παιδια ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ υπό τις δεδομένες συνθήκες και τώρα πάμε να είμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ... εμένα αυτό που φτάνει!

τώρα αν μπούμε ΠΑΛΙ στη λογική να αναλύσουμε κάθε πρόταση δηλώσεων του Σάντος, του Ζήση και δε ξέρω εγώ τι (και δεδομένου ότι και οι 2 δεν είναι φιλόσοφοι για να μετράνε και το κόμμα...) θα δούμε ότι όντως πολλά δε θα κολάνε και άλλα θα μας φαίνονται περίεργα... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

και το λέω αυτό γιατί  είμαι βέβαιος ότι η ομάδα έχει ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ σημαντικά από πέρισυ, αλλά σε ένα πρωτάθλημα μια ομάδα δεν παίζει μόνη της. Θεωρώ επίσης σημαντική και την ενίσχυση πολλών άλλων ομάδων ΑΛΛΑ δε σημαινει ότι απαξιώνω τις μεγάλες κινήσεις και προσπάθειες που κάνει η δικιά μου ομάδα! Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάρουμε ΜΠΑΜ, ΜΠΟΥΜ ή αν ο ζέλας πήρε κανόνι και ο ρούλης μπαλόνι...το θέμα είναι να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ότι θα έρθουν ήττες αλλα εκεί εμείς θα πρέπει να φανούμε ανώτεροι της μέχρι τώρα συμπεριφοράς μας (της πλειοψηφίας έτσω για να μην αδικήσω αδέρφια!) και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε!

Αυτό θεωρώ σημαντικότερο από όλες τις "αναλύσεις" και μαντεψιές για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα και πως θα είναι το Πρωτάθλημα και πόσο περπατώντας θα κερδίσει ο ζέλας τα ματς...Αν κάτσουμε να σκεφτούμε στα 3 χρόνια μας είπαν έτσι και στα 4 γιουβέτσι και γιατί κάνουμε ότι κάνουμε...τη χάσαμε την ουσία! και ουσία είναι να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ πρώτοι εμείς μέσα μας ότι πιστεύουμε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Για τις μεταγραφες τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων χωρά πολύ συζήτηση! αλλα πλέον νομίζω ότι είναι δευτερέουσας σημασίας...

jmjyiannis

• Guest
Για καποιους που είπαν για τα ντέρμπι.... εγώ το έλεγα απο πέρσι.
"στο πρωτάθλημα υπάρχουν 15 αντίπαλοι.... 12 χωρίς τους μεγάλους. 24 αγώνες. Έχοντας μόνο νίκες με όλους = 24 *3 = 72

καποιος βρήκε με 71 πρωταθλητης φέτος.

εγώ προτιμώ να παίρνω πρωταθλημα και άλλοι τα ντέρμπυ.

Το ίδιο λέω και φέτος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

ΑΝ η μπίζνα δεν ανακοινώνονταν τότε το Μάη αλλά αρχές Αυγούστου, στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα υπήρχαν 3-4 χιλιάδες κόσμου να την υποδεχτούν. Όταν Απρίλη μήνα ο Κουτσιανικούλης έπαιζε στα εξώφυλλα του Πρωταθλητή και της Πράσινης και δε ξέρω γω που αλλού ο ΠΑΟΚτσής κοιτούσε και λιγουρεύονταν. Όταν πετούσε τα τεμάχια στο λαγό και το ρούλη ο ΠΑΟΚτσής στα καφενεία στη Μ. Ασίας χειροκροτούσε και επευφημούσε τη μπίζνα σα να τους γαμούσε ο ίδιος, και όχι ο παίχτης.

Μετά από πολλά χρόνια, ο ΠΑΟΚ αποκτάει το πιο περιζήτητο όνομα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ΠΑΛΙ ο ΠΑΟΚτσής θα βρει κάτι για να τρώγεται με τα ρούχα του.

Κλείστε τα ράδια και τις φυλλάδες, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα ουσιαστικά μας προβλήματα.

ωπα με παρεξηγησες αδερφε.
σε καμια περιπτωση δεν το λεω σαν αρνητικο, απλα το ανεφερα σαν ειδηση
για την μεταγραφη κουτσιανικουλη ειμαι εντελως καυλωμενος, εχω τους 3 καλυτερους 19χρονους Ελληνες και θα εχω προβλημα. Στα @@ μου τα λεφτα και οτι επειδη μπορει να βγηκε πιο ακριβος απο οτι περιμεναν ο Βρυζας κλπ δεν θα παρουμε τον οποιον Σαβινι η Μπαουτιστα.

Γενικα φανηκε στο φορουμ οτι βγαζω καποια μιζερια κ γκρινια. Καμια σχεση παιδες, το μονο που με προβληματιζει ειναι απλα οτι ακομα δεν εχουμε εναν καλο παικτη στην θεση του Ιβιτς αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση η οτι την κραζω. Ακομα 2 μηνες μεταγραφες εχουμε, μακαρι να βρουμε τον παικτη κ ας ειναι κ την τελευταια μερα. Παντως αν παρουμε μεταγραφη τον Βιερινια τοτε μου αρκει!

Keratsini4

• Guest
Παίρνουν Σισέδες, Μέλμπεγκ αλλά στο τέλος τα παπάρια μας θα πάρουν....

North_pole

• Guest
Επειδή συνήθως τα ονόματα είναι επιθετικοί, βλέπω τους αντιπάλους  μας πολύ δυνατούς μεσοεπιθετικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την άμυνά τους. Αντιθέτως σε μας ξέρω ότι στην πολύ καλή περσινή αμυντική μας λειτουργία, που την θέλω να λειτουργήσει καλύτερα από πέρσυ στα ντέρμπυ και μόνο (γιατί στα άλλα παιχνίδια ήταν άνετοι), χρειάζεται μια ενίσχυση μεσοεπιθετικά για να είμαστε (και πάλι στα ντέρμπυ) περισσότερο ανταγωνιστικοί, χωρίς φυσικά να χάσουμε αυτό που ήδη έχουμε (τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες). Στα πλαίσια αυτά οι μεταγραφές ουσίας της διοίκησης μ' έχουν καλύψει απόλυτα. Μακάρι και εντός αγωνιστικού χώρου να δείξουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν (κι ακόμη περισσότερα). Πιστεύω περισσότερο στο σύνολο και στην ομάδα, όπως αυτή αναπτύχθηκε μέσα από τη φιλοσοφία των τελευταίων χρόνων της διοίκησης και του προπονητή, παρά στους "κούκους" που δεν πιστεύω ότι μπορούν να φέρουν την "άνοιξη". 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σενάρια για Λιβεράνι!

Από μεταγραφικά σενάρια άλλο τίποτα το φετινό καλοκαίρι... Έτσι, άλλο ένα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα και αφορούν στον ΠΑΟΚ και το οποίο αναφέρει πως αν ο «δικέφαλος του βορρά» δεν καταφέρει να αποκτήσει τους Βιτόλο και Βιεϊρίνια, τότε θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Φάμπιο Λιβεράνι!

Πρόκειται για τον 33χρονο μέσο της Παλέρμο, ο οποίος έχει φορέσει τρεις φορές της φανέλα με το ιταλικό εθνόσημο (έχει καταγωγή από τη Σομαλία) και έχει αγωνιστεί, επίσης, στις Φιορεντίνα, τη Λάτσιο, Περούτζια, Βιτερμπέζε και Νοτσερίνα. Να προσθέσουμε ότι ο Λίβεράνι ανήκει στο γραφείο μάνατζερ, με το οποίο συνεργάζεται ο Ζήσης Βρύζας, ενώ έχει υπάρχει και συμπαίκτης του τεχνικού διευθυντή των Θεσσαλονικιών.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100135

Offline petrov

• Αλλαγή
άσχετα με το αποτέλεσμα (το οποίο θα το κρίνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος) διακρίνω μια έλλειψη μέτρου και από τις 2 πλευρές...

Κατά αρχήν ίσως πρέπει όλοι να αρχίσουμε να "φροντιστήριο λογικής" γιατί παρατηρείται στην πρώτη ατάκα του στύλ "καλές οι μεταγραφές αλλά θέλουμε και κάτι καλύτερο" να έπεται ο χαρακτηρισμός "άσε μας ρε φίλες αν δε γουστάρεις μην πας να δείς ΠΑΟΚ, τράβα να δείς ατρόμητο και σκουλήκια..." Μάγκες ηρεμήστε με την απαξίωση κάθε άποψης που έχει 0.0001% "κρητικό" τόνο για τη διοίκηση ή για όποια κίνηση της! γιατί στην ουσία και αυτή η άποψη υποστηρικτική των κινήσεων της διοίκησης είναι! αν το δείτε ψύχραιμα. Ίσως πρέπει να διαχωρίσουμε την άποψη από  την επίθεση ρε παιδια! το έχουμε ξεφτιλήσει...εντάξει αν υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη με επιχειρηματολογία και διαφωνούμε δε σημαίνει ότι πρέπει να στήσουμε αυτόν που την εξέφερε στον τοίχο! ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ οκ..τέλος!

Στο θέμα των μεταγραφών πάντως διακρίνω μια πλήρη απαξίωση των πάντων! τόσο των δικών μας όσο και της αξίας ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότεινος πολλοί μόνο στο Pro τους βλεπαν...Διαφωνώ και με τους μεν και με τους δε...

Διαφωνώ ότι ο Αμπουμπακαρί θα μπεί πρώτο ματς και θα γίνει ο νέος Πίρλο, ότι ο Βιερίνια (πουλέν μου!!!) θα βάλει 10 γκολ...όπως διαφωνώ και στο ότι ο κάθε Cisse θα δώσει 50 γκολ στο βάζελο και θα του δώσει περίπατο το Πρωτάθλημα. PAOKCURE διαφωνώ και με την ευκολία με την οποία συνέκρινες το roster του ΠΑΟΚ και το έβγαλες καλύτερο από όλους τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο Πρωτάθλημα φέτος...γιατι αν κατάλαβα καλά πάμε για 2 ισοπαλίες στα εκτός του ΠΟΚ και μόνο νίκες σε όλα τα άλλα...του χρόνου είμαστε ομίλους? δεν νομίζω ότι όλα είναι τόσο απλά!!

Θεωρώ σημαντικό να ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ αυτές τις ομάδες του ΠΟΚ στα ίσια πλέον και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ που  μέσω των πράξεων αυτής της διοίκησης μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, να μας δίνουν αυτό το συναίσθημα ότι οκ ρε παιδια ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ υπό τις δεδομένες συνθήκες και τώρα πάμε να είμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ... εμένα αυτό που φτάνει!

τώρα αν μπούμε ΠΑΛΙ στη λογική να αναλύσουμε κάθε πρόταση δηλώσεων του Σάντος, του Ζήση και δε ξέρω εγώ τι (και δεδομένου ότι και οι 2 δεν είναι φιλόσοφοι για να μετράνε και το κόμμα...) θα δούμε ότι όντως πολλά δε θα κολάνε και άλλα θα μας φαίνονται περίεργα... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

και το λέω αυτό γιατί  είμαι βέβαιος ότι η ομάδα έχει ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ σημαντικά από πέρισυ, αλλά σε ένα πρωτάθλημα μια ομάδα δεν παίζει μόνη της. Θεωρώ επίσης σημαντική και την ενίσχυση πολλών άλλων ομάδων ΑΛΛΑ δε σημαινει ότι απαξιώνω τις μεγάλες κινήσεις και προσπάθειες που κάνει η δικιά μου ομάδα! Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάρουμε ΜΠΑΜ, ΜΠΟΥΜ ή αν ο ζέλας πήρε κανόνι και ο ρούλης μπαλόνι...το θέμα είναι να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ότι θα έρθουν ήττες αλλα εκεί εμείς θα πρέπει να φανούμε ανώτεροι της μέχρι τώρα συμπεριφοράς μας (της πλειοψηφίας έτσω για να μην αδικήσω αδέρφια!) και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε!

Αυτό θεωρώ σημαντικότερο από όλες τις "αναλύσεις" και μαντεψιές για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα και πως θα είναι το Πρωτάθλημα και πόσο περπατώντας θα κερδίσει ο ζέλας τα ματς...Αν κάτσουμε να σκεφτούμε στα 3 χρόνια μας είπαν έτσι και στα 4 γιουβέτσι και γιατί κάνουμε ότι κάνουμε...τη χάσαμε την ουσία! και ουσία είναι να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ πρώτοι εμείς μέσα μας ότι πιστεύουμε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Για τις μεταγραφες τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων χωρά πολύ συζήτηση! αλλα πλέον νομίζω ότι είναι δευτερέουσας σημασίας...

Tα είπες όλα φίλε

thanoserres4

• Guest

[/quote]
το μονο που με προβληματιζει ειναι απλα οτι ακομα δεν εχουμε εναν καλο παικτη στην θεση του Ιβιτς αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση η οτι την κραζω. Ακομα 2 μηνες μεταγραφες εχουμε, μακαρι να βρουμε τον παικτη κ ας ειναι κ την τελευταια μερα.
[/quote]

Αδερφέ μου πήραμε καλό παίχτη στη θέση του Ivic..τον Φωτάκη!
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς, τον 2ο καλύτερο Ελληνα χαφ πέρσυ στο πρωτάθλημα,δεν τον υπολογίζεται..
Πίστεύω ότι θα προσφέρει πολύ στην ομάδα του χρόνου!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μακαρι να μας κανει ολους ρομπα ο Φωτακης  8)
ηδη καποιες κωλοτουμπες γινανε, ο Καρπετοπουλος απο "τον καλυτερο ελληνα χαφ φετος που ειναι αδικια που δεν καλειτε στιν εηνικη" εγινε "μια καλη προσθηκη στο ροστερ του ΠΑΟΚ αλλα οχι αυτο που θα δωσει την διαφορα"

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Από τη στιγμή που (για μένα τουλάχιστον) ο Πρόεδρος, ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Προπονητής ξεκάθαρα πλέον δεν είναι λαμόγια και προσπαθούν για το καλύτερο με τις υπάρχουσες δυνατότητες ,ώριμα και χωρίς υπερβολές, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Μπορεί να κάνουν και λάθη,άλλοι παίκτες να τους βγουν και άλλοι όχι. Αισθάνομαι ασφαλής οπότε κάποια στιγμή πιστεύω ότι θά γίνω και Πρωταθλητής...εγώ το θεωρώ σίγουρο