άσχετα με το αποτέλεσμα (το οποίο θα το κρίνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος) διακρίνω μια έλλειψη μέτρου και από τις 2 πλευρές...
Κατά αρχήν ίσως πρέπει όλοι να αρχίσουμε να "φροντιστήριο λογικής" γιατί παρατηρείται στην πρώτη ατάκα του στύλ "καλές οι μεταγραφές αλλά θέλουμε και κάτι καλύτερο" να έπεται ο χαρακτηρισμός "άσε μας ρε φίλες αν δε γουστάρεις μην πας να δείς ΠΑΟΚ, τράβα να δείς ατρόμητο και σκουλήκια..." Μάγκες ηρεμήστε με την απαξίωση κάθε άποψης που έχει 0.0001% "κρητικό" τόνο για τη διοίκηση ή για όποια κίνηση της! γιατί στην ουσία και αυτή η άποψη υποστηρικτική των κινήσεων της διοίκησης είναι! αν το δείτε ψύχραιμα. Ίσως πρέπει να διαχωρίσουμε την άποψη από την επίθεση ρε παιδια! το έχουμε ξεφτιλήσει...εντάξει αν υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη με επιχειρηματολογία και διαφωνούμε δε σημαίνει ότι πρέπει να στήσουμε αυτόν που την εξέφερε στον τοίχο! ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ οκ..τέλος!
Στο θέμα των μεταγραφών πάντως διακρίνω μια πλήρη απαξίωση των πάντων! τόσο των δικών μας όσο και της αξίας ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότεινος πολλοί μόνο στο Pro τους βλεπαν...Διαφωνώ και με τους μεν και με τους δε...
Διαφωνώ ότι ο Αμπουμπακαρί θα μπεί πρώτο ματς και θα γίνει ο νέος Πίρλο, ότι ο Βιερίνια (πουλέν μου!!!) θα βάλει 10 γκολ...όπως διαφωνώ και στο ότι ο κάθε Cisse θα δώσει 50 γκολ στο βάζελο και θα του δώσει περίπατο το Πρωτάθλημα. PAOKCURE διαφωνώ και με την ευκολία με την οποία συνέκρινες το roster του ΠΑΟΚ και το έβγαλες καλύτερο από όλους τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο Πρωτάθλημα φέτος...γιατι αν κατάλαβα καλά πάμε για 2 ισοπαλίες στα εκτός του ΠΟΚ και μόνο νίκες σε όλα τα άλλα...του χρόνου είμαστε ομίλους? δεν νομίζω ότι όλα είναι τόσο απλά!!
Θεωρώ σημαντικό να ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ αυτές τις ομάδες του ΠΟΚ στα ίσια πλέον και είναι ΥΠΕΡΟΧΟ που μέσω των πράξεων αυτής της διοίκησης μπορούμε να το πετύχουμε αυτό, να μας δίνουν αυτό το συναίσθημα ότι οκ ρε παιδια ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ υπό τις δεδομένες συνθήκες και τώρα πάμε να είμαστε ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ... εμένα αυτό που φτάνει!
τώρα αν μπούμε ΠΑΛΙ στη λογική να αναλύσουμε κάθε πρόταση δηλώσεων του Σάντος, του Ζήση και δε ξέρω εγώ τι (και δεδομένου ότι και οι 2 δεν είναι φιλόσοφοι για να μετράνε και το κόμμα...) θα δούμε ότι όντως πολλά δε θα κολάνε και άλλα θα μας φαίνονται περίεργα... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
και το λέω αυτό γιατί είμαι βέβαιος ότι η ομάδα έχει ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ σημαντικά από πέρισυ, αλλά σε ένα πρωτάθλημα μια ομάδα δεν παίζει μόνη της. Θεωρώ επίσης σημαντική και την ενίσχυση πολλών άλλων ομάδων ΑΛΛΑ δε σημαινει ότι απαξιώνω τις μεγάλες κινήσεις και προσπάθειες που κάνει η δικιά μου ομάδα! Για μένα δεν έχει σημασία αν θα πάρουμε ΜΠΑΜ, ΜΠΟΥΜ ή αν ο ζέλας πήρε κανόνι και ο ρούλης μπαλόνι...το θέμα είναι να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ότι θα έρθουν ήττες αλλα εκεί εμείς θα πρέπει να φανούμε ανώτεροι της μέχρι τώρα συμπεριφοράς μας (της πλειοψηφίας έτσω για να μην αδικήσω αδέρφια!) και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε!
Αυτό θεωρώ σημαντικότερο από όλες τις "αναλύσεις" και μαντεψιές για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα και πως θα είναι το Πρωτάθλημα και πόσο περπατώντας θα κερδίσει ο ζέλας τα ματς...Αν κάτσουμε να σκεφτούμε στα 3 χρόνια μας είπαν έτσι και στα 4 γιουβέτσι και γιατί κάνουμε ότι κάνουμε...τη χάσαμε την ουσία! και ουσία είναι να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ πρώτοι εμείς μέσα μας ότι πιστεύουμε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
Για τις μεταγραφες τόσο τις δικές μας όσο και των άλλων χωρά πολύ συζήτηση! αλλα πλέον νομίζω ότι είναι δευτερέουσας σημασίας...