Συμφωνώ απόλυτα με το ποστ του PAOKCURE. Τι σου είναι η πουτάνα η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου ε? Σε τρελαίνει κανονικά, έχεις μπροστά σου την αλήθεια με τα ίδια σου τα μάτια τη βλέπεις και όμως άλλα νομίζεις οτι βλέπεις. Το άσπρο μάυρο κανονικά....
Πήρες μέσα σε μία μεταγραφική περίοδο ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε πέρισι στο Ελληνικό πρωτάθλημα (με εξαίρεση τον Μάκο ίσως άντε και τον Λεονάρντο) και με εξαίρεση τον Κούτσια δεν πλήρωσες καμία ομάδα για μεταγραφή. Αν ομάδα του ΠΟΚ είχε πάρει ταυτόχρονα Φιλομένο, Κούτσια, Παπάζογλου μόνο εγώ σου λέω θα μας τα είχαν πρήξει τώρα. Όχι όλους μαζί αυτούς που πήραμε εμείς, μόνο τους τρεις που αναφέρω. Σάρωσε στις μεταγραφές θα μας λέγανε κλπ κλπ. Έχεις ένα γάυρο που πληρώνει υποτίθεται 2,5 μύρια το χρόνο έναν πολύ καλό αμυντικό μεν, που φυσικά καλύτερος του Κοντρέρας δεν είναι ούτε με σφαίρες, που έχει προκριματικούς cl μπροστά του και του λείπει ακόμα μισό ρόστερ. Φύλλο δεν κουνιέται όμως εκεί. Τσιμουδιά. Στον ΠΑΟΚ όμως μόνο η καταστροφή δεν έχει έρθει ακόμα.
Και βλέπεις τον ΠΑΟΚ σε 3-4 χρόνια από τώρα έτοιμο. Με Αθανασιάδη, Παπάζογλου, Κούτσια, Βιερίνια (μακάρι να γίνει η μεταγραφάρα), Κρέσιτς, τον αραπάκο, ακόμα και κανέναν Γεωργίου άμα γυρίσει το παιδί, κάποιους πιο μεγάλους τότε Φωτάκη, Σορλέν, Λίνο, ο Βιτόλο αν τελικά έρθει, μιλάμε για ομάδα σε 3 χρόνια από τώρα...δεμένη, με ταλέντο και με παίκτες που ΤΩΡΑ τους έχεις, άσε τι άλλο θα μπορείς να προσθέσεις τότε....
Και ακούς τα φυτά στα ράδια "είμαι απογοητευμένος", "θέλω δεκάρι", "το σκέφτομαι να πάρω διαρκείας" και άλλες πίπες.... Τώρα τελευταία τα παραμυθάκι με τον Σάντος έχει κάπως ξεθυμάνει, όμως έχουμε τις μεταγραφές για να γκρινιάζουμε....Γενικά κάτι πρέπει να υπάρχει να μιζεριάζουμε σε αυτή τη ζωή, λίγη αισιοδοξία, λίγη χάρα όχι, εκεί στη μίρλα και στη γρουσουζιά, ε, δεν γίνεται έτσι όμως παιδιά, ανοίξτε και λίγο τα μάτια σας και δείτε την πραγματικότητα, σταματήστε να τρώτε ό,τι μαλακία σας λέει ο κάθε άμπαλος ξερόλας έλεος δηλαδη....