Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
pariziane αν η ΠΑΕ ακολουθουσε το μοντελο που θελεις απο την πρωτη χρονια
θα ειχαμε φουνταρει σιγουρα....

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
@Parizianos

Συγγνώμη φίλε είσαι off-site...

1)Καμία μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται μόνο με φερέλπιδες πιτσιρικάδες ή μόνο με ώριμους παιχταράδες, χρειάζεσαι μια μείξη και ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση.

2)Για να πάρεις καλούς Έλληνες παίκτες σε μικρή ηλικία θα πρέπει να δώσεις όσα δίνουν οι βαζελοι στο σισέ εκτός και αν τους πάρεις ελεύθερους όπου ο ΠΑΟΚ πήρε όποιο αξιόλογο ταλέντο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα και έληγε το συμβόλαιο του και τον Κούτσια που δεν ήταν ελεύθερος αλλά είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα.

3)Διάφωνω κι εγώ με τους δανεικούς αλλά σε στυλ σκουλικιού , δανεικούς με υπέρογκα κασε που δεν μπορείς να κρατήσεις αλλά και δεν ξέρεις τι ακριβώς ρόλο βαράνε.Συμφωνώ όμως με δανεικούς τύπου Αιμαρ που είναι παγκοσμίας κλάσεως αλλά και τύπου Λίνο ή Σορλέν ή Βιερίνια γιατί να ρισκάρεις και να πάρεις κάποιον που μπορεί να μην σου βγεί???Δοκιμάζεις σου κάνει τον κρατάς αλλιως τον στέλνεις.

Τέλος έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο.
Ζαγόρ για ισόβιος Πρόεδρος.

parizianos

• Guest
Προς το φίλο polaret: Δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνομαι τί σημαίνει "και τα δύο σου λέω εγώ ανάλογα με τα όπλα που έχουμε". Μα, τα όπλα τα ξέρουμε, τα βλέπουμε, ξέρουμε και των αντιπάλων, όχι; Εντέλλει, προς τα πού οδεύουμε;

Προς το φίλο makptol: Υπήρξα από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της Δ' Εθνικής όταν μας έπνιγαν τα χρέη. Τώρα, θα είχαμε (μόλις) επιστρέψει με νέους παίκτες που θα είχαν δοκιμαστεί και ανδρωθεί στις μικρές κατηγορίες! Τί μου λες; Ότι υπάρχει εδώ μέσα άνθρωπος που να φοβάται τον υποβιβασμό αν είναι για το καλό μας;

Γενικότερα, επιτρέψτε μου να επιμείνω (μιας και δεν προτείνω τίποτα, απλώς ρωτάω):

α) Πάμε για πρωτάθλημα; (Δε νομίζω...)
β) Πάμε να επενδύσουμε στο μέλλον; (Ίσως...)
γ) Πάμε για προπονητικό κέντρο και εξόφληση χρεών; (Μάλλον...)
δ) Πάμε για όλα τα παραπάνω (και θα πάρουμε το μπούλο);

Ειλικρινά, αδέρφια, προς το παρόν μόνο ο polaret μου απαντά και, μάλιστα, κατά τη γνώμη μου, μάλλον με ασάφεια! Προς τα πού οδεύουμε, κύριοι; Ξέρουμε; Μας είπε κανείς; Ε, αφού δε μας είπε κανείς (επίσημος) το ποιοί είναι οι στόχοι μας με τις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, πες τε μου εσείς!

Υ.Γ.: Προς το φίλο ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ-4: Όντως, έχεις δίκιο πως καμιά μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται μόνο με ένα "είδος" αθλητών. Εντέλλει, όμως, προς τα πού οδεύουμε; Πήραμε την κλασική μέση λύση που εφαρμόζαμε τόσα χρόνια;
« Last Edit: June 26, 2009, 21:00:42 by parizianos »

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
1)http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10699.0.html

2)Απλώνουμε τα πόδια μας όσο και το παπλωμα για να μηνχρειαστεί να παίζουμε στο περιφερειακό πρώταθλημα και πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατο value for money...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
P.S.Προσωπικά δεν καίγομαι αλλά πιστευω ότι αν μπούμε ομίλους και πάρουμε κάτι μύρρια ακόμα το πάπλωμα θα γίνει διπλό και θα έχουμε και μπαμ και μπουμ έστω και 4 μέρες πριν τελειώσουν οι μετεγγραφές.

Callahan

• Guest
Χαλαρώστε ορισμένοι με τα θέλω και τα πιστεύω σας. Όσα χρήματα θα μπούν στην ομάδα, τόσα θα χρησιμοποιηθούν για την ενισχυσή της. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω, ούτε παρακάτω. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι για τα χρήματα που δαπανώνται, αποκτείται διπλάσια - τριπλάσια παικτική αξία.

Όποιος διαφωνεί, ας μην στηρίξει την ομάδα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

jmjyiannis

• Guest
Μεταξυ των περιπτώσεων α και β υπάρχει μια που δεν ανέφερες.... δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πάμε όμως να ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΜΕ στις πρώτες 3 θέσεις. η Ρωμη δε φτιάχτηκε σε μια μέρα.

Το βασικό πρόβλημα που έχει η επιχειρηματολογία σου είναι πως εχεςι θέσει 4 πιθανούς στόχους. ενώ είναι περισσότεροι. και απο εκει μέσα θα βρεις και την ερμηνεία για τις κινήσεις της διοίκησης και για τη μεγάλη αισιοδοξία του κόσμου.

Δε σου λέω ποσοι στόχοι είναι σε διοικητικό επίπεδο γιατί ο Ζαγορακης πλέον δεν παίζει μπάλα.
Θα σου πω όμως σε αγωνιστικό.

Να μπούμε στους ομίλους ... για τα φράγκα....(δεν εχει η ομάδα ακόμη να εχέγγυα για καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή ταυτόχρονα.
Να χτυπήσουμε κύπελλο ... θα το είχαμε πέρσυ αν ο γαυρος δεν πήγαινε τόσο χαλια ευρωπη με αποτελεσμα να το χρειάζεται για να μη του βγει εντελώς η σεζον.
Να είμαστε στις θέσεις 2-3 (μεσα τα πλευ οφ).
Να έχουμε για να επόμενα χρόνια μονάδες που θα αναδειχθούν για προοπτική και υψηλής μεταπώλησης και που θα στηριζεται το στυλ παιχνιδιού πάνω τους.

Πιστευεις πως με αυτούς τους στόχους εσύ θα έκανες κάποια διαφορετική κίνηση αν ήσουν διοίκηση;
Πιστεύεις πως για φέτος (σου θυμίζω πως η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα, πως η ΑΕΚ είναι σαλάτα τώρα και πως είμασταν μόλις πριν 2 χρόνια!!) θα έπρεπε να έχουμε διαφορετικούς στόχους;;

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
+1 από εμένα.

parizianos

• Guest
Προτείνετε (όλοι σας) "ένα βηματάκι τη φορά". Αυτό, κατ'αρχάς, είναι καλό, δείχνει ότι έχουμε υπομονή (κάτι το οποίο, πάντως, το ξέραμε).

Επιμένετε όλοι σας στη "μέση λύση", όταν ο "Παντοδύναμος Γαύρος" (όπως λέει ο jmjyiannis - αφού το "μόνο που του είχε μείνει του καημένου ήταν το πρωτάθλημα και το κύπελλο") παίρνει παίκτες από Juventus και ο Λαγός ψωνίζει από Yves Saint Lorent;

Πες τε μου, αν η Α.Ε.Κ.ούλα τελευταία στιγμή κάνει κι αυτή 2 "μπαμ" και ένα ο Ατρόμητος (που υποτίθεται πως θέλει Sol Cambell), εμείς θα καταλήξουμε 3οι;

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Θα ήθελες να κάνεις μεταγραφάρες και να έχεις απλήρωτους παικτες όπως το αεκακι?ΠΑΟΚ είσαι για σένα δεν υπάρχουν άρθρα 44...

Ποιος? Ο ατρόμητος? Με την καμια.

BIANCONERO

• Guest
Εξαρταται τι αποκαλεις μπαμ στην τελικη!
Αν επαιρνε το ΠΟΚ τον κουτσιανικουλη θα το χαρακτηριζες μπαμ?
Αν ερχοταν ο γαυρος και τα σταζε στην Πορτο για το Βιερινια και τον εκλεβε μεσα απο τα χερια σου θα ηταν μπαμ?
Μιλας για φερελπιδες παιχτες..αυτοι δεν ειναι? Ο Παπαζογλου? Ο Αμπουμπακαρι? Ο Κρεσιτς? Ο Βιτολο αν ερθει?
Το αν ειναι Ελληνες ειλικρινα δεν το καταλαβα..σαφως και θες και Ελληνες αλλα τα παραδειγματα γαυροβαζελοαεκ που αναφερεις δεν νομιζω να στηριζονται (μονο) πανω σε ελληνες παιχτες!
(Συν τοις αλλοις πηρες Ελληνες)

Λες γιατι παμε φετος! Προφανως στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος οπως τεθηκε σαν στοχος! Αλλωστε πρωταθλητισμο εκανες και φετος. Το οτι χτιζεις μια μελλοντικη ομαδα με νεους απο πισω δε σημαινει οτι φετος δε διεκδικεις τιποτα! Γιατι πρεπει να ειναι η το ενα η το αλλο?

Μιλας για πολυ μεγαλους σε ηλικια για να στηριξεις οτι δε θα παμε καλα! Εριξες πρωτα μια ματια στα ροστερ των αντιπαλων σου για να δεις σε τι ηλικιες βασιζονται/βασιστηκαν τα τελευταια χρονια για να πρωταγωνιστησουν στην Ελλαδα?

Λες οτι ο Σορλεν δε θα λειψει απο τη Γαλλια....γιατι, πιστευεις οτι θα λειψει ο ΣΙΣΣΕ που κοστισε και 20 εκατομυρια? Η ο Μελμπεργκ απο τη Γιουβε? Η ολοι αυτοι που φερνουν οι κατω με εκατομυρια κ προσπαθουν να πεισουν τα φυτα τους οτι εφεραν τη μικτη κοσμου?

Λες  "..με τις μεταγραφές που κάναμε από τόσο νωρίς (χαζές ήταν οι ομάδες τους και μας τους έδωσαν;)"
Καταρχην ΔΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ! Εκτος αν δεν σου κανει αυτος! (Εδω παρεπιπτοντως ξεφευγειες εντελως σε επιχειρηματα και σκεψη..)

Λες "Εγώ ένα ξέρω: οι άλλοι δώσαν 5 με 10 μύρια και πήραν 1 με 2 παίκτες που (μάλλον) θα κάνουν τη διαφορά, αλλά πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ! Οι δικοί μας, όσο "φτηνή λύση" κι αν ήταν, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;"
καταρχην πως ξερεις οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαλουν τα λεφτα τους? Επειδη τα εβγαλαν και περσυ οι μεταγραφαρες τους?
Που ειναι ο Ζιλμπερτο Σιλβα, Οικοδομος, ο Μελισσης , ο Σουζα, ο Βαρζινιακ και ο Κλειτον που κοστισαν περσυ στον Παναθηναικο 25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ Η ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙς ΠΟΤΕ Η ΔΕ ΘΕς ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ!
Συν τοις αλλοις δεν εχεις καποιες δεκαδες εκατομυρια ευρω και αν ονειρευεσε Σισε με 20 εκατομυρια λυπαμαι (η μπορει κ να μη λυπαμαι κ τοσο) αλλα δε θα τους δεις ΠΟΤΕ!

Επειδη ειμαι και πολυ φορτωμενος ακουγοντας μια συζητηση του Βασιλοπουλου πριν λιγο στο ραδιο, μιλωντας προφανως γνωριζοντας καταστασεις, και επειδη για ολα οσα μπορει να συμβουν θα φταιει η υπερβολικη δημοκρατικοτητα μας και η υπερβολικη σιγουρια που οδηγει σε αγνοια κινδυνου, θα πω σε σενα αυτο που θα λεω πλεον!

Δε σ' αρεσει? καθεσαι σπιτι σου η πας στο Κλεανθης βαλαρουτσος να δεις τους γκαλακτικος του κοντη η ακομα και την ομαδαρα που θα κανει οπως λες ο Ατρομητος!
Νισαφι πια..ουτε μια μερα δεν μπορουμε να ησυχασουμε απο επικοδομιτικους επικριτες, γαμω τη σχολη Γιωργου Ζαγορα!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Αν ο στόχος σου είναι να εντυπωσιάσεις και όχι να κάνεις σωστά βήματα με μεθοδικότητα, ασχολήσου με τους βαζελόγαυρους και τον ρούλη. Οι μεν έχουν λεφτά οι δε χρεώνονται. Εμείς το πρώτο δεν το έχουμε, το δεύτερο το φάγαμε χρόνια τώρα και προσπαθούμε να στρώσουμε.

Όπως λέμε καιρό τώρα, χαμηλά την μπάλα, πάμε μέχρι εκεί που φτάνουμε και ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Και ας μην έρθει τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι από θέμα διοίκησης-team κάνουν ότι μπορούν.

Callahan

• Guest
...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ Η ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙς ΠΟΤΕ Η ΔΕ ΘΕς ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ!
...

Όλη η ουσία πιστέυω.

Νισαφι πια..ουτε μια μερα δεν μπορουμε να ησυχασουμε απο επικοδομιτικους επικριτες, γαμω τη σχολη Γιωργου Ζαγορα!

Δεν έδινα σημασία αρχικά, αλλά διαπιστώνω τώρα οτι ο άνθρωπος αυτός, άρχισε να γίνεται πολύ επικύνδυνος.

euboia4

• Guest
εν μερη εχει δικιο ο παριζιανος
οση καλη δουλεια και να γινεται απο την διοικηση και τον προπονητη το Α και Ω σε μια ομαδα ειναι οι παιχτες.
συμφωνα με τα λεφτα που εχουμε χωσει τα τελευταια 2 χρονια, οι μεταγραφες ειναι παρα πολυ καλες,αλλα δεν μπορεις να χτυπησεις γαυροβαζελο.
ολοι εμεις που τωρα λεμε χαμηλα την μπαλα και βημα βημα να βελτιωνομαστε,ποια θα ειναι η σταση μας οταν τερματισουμε 3-4;

Callahan

• Guest
Τι προτείνεις; Να βάλουμε καμια υποθήκη, για να φέρουμε καλύτερους; Μέχρι εκεί είμαστε προς το παρόν.

makptol

• Guest
να κανουμε μεταγραφες αεροδρομιου να σταματησει το προπονητικο και να χρεωσουμε την ομαδα σαν τους ρουληδες ολα αυτα που εγιναν
τα τελευταια χρονια μυαλο δεν μας εβαλαν ?

Callahan

• Guest
Και  να χορτάσει sms ο κάθε Ζαγόρας.

makptol

• Guest
Εξαρταται τι αποκαλεις μπαμ στην τελικη!
Αν επαιρνε το ΠΟΚ τον κουτσιανικουλη θα το χαρακτηριζες μπαμ?
Αν ερχοταν ο γαυρος και τα σταζε στην Πορτο για το Βιερινια και τον εκλεβε μεσα απο τα χερια σου θα ηταν μπαμ?
Μιλας για φερελπιδες παιχτες..αυτοι δεν ειναι? Ο Παπαζογλου? Ο Αμπουμπακαρι? Ο Κρεσιτς? Ο Βιτολο αν ερθει?
Το αν ειναι Ελληνες ειλικρινα δεν το καταλαβα..σαφως και θες και Ελληνες αλλα τα παραδειγματα γαυροβαζελοαεκ που αναφερεις δεν νομιζω να στηριζονται (μονο) πανω σε ελληνες παιχτες!
(Συν τοις αλλοις πηρες Ελληνες)

Λες γιατι παμε φετος! Προφανως στοχος ειναι ο πρωταθλητισμος οπως τεθηκε σαν στοχος! Αλλωστε πρωταθλητισμο εκανες και φετος. Το οτι χτιζεις μια μελλοντικη ομαδα με νεους απο πισω δε σημαινει οτι φετος δε διεκδικεις τιποτα! Γιατι πρεπει να ειναι η το ενα η το αλλο?

Μιλας για πολυ μεγαλους σε ηλικια για να στηριξεις οτι δε θα παμε καλα! Εριξες πρωτα μια ματια στα ροστερ των αντιπαλων σου για να δεις σε τι ηλικιες βασιζονται/βασιστηκαν τα τελευταια χρονια για να πρωταγωνιστησουν στην Ελλαδα?

Λες οτι ο Σορλεν δε θα λειψει απο τη Γαλλια....γιατι, πιστευεις οτι θα λειψει ο ΣΙΣΣΕ που κοστισε και 20 εκατομυρια? Η ο Μελμπεργκ απο τη Γιουβε? Η ολοι αυτοι που φερνουν οι κατω με εκατομυρια κ προσπαθουν να πεισουν τα φυτα τους οτι εφεραν τη μικτη κοσμου?

Λες  "..με τις μεταγραφές που κάναμε από τόσο νωρίς (χαζές ήταν οι ομάδες τους και μας τους έδωσαν;)"
Καταρχην ΔΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ! Εκτος αν δεν σου κανει αυτος! (Εδω παρεπιπτοντως ξεφευγειες εντελως σε επιχειρηματα και σκεψη..)

Λες "Εγώ ένα ξέρω: οι άλλοι δώσαν 5 με 10 μύρια και πήραν 1 με 2 παίκτες που (μάλλον) θα κάνουν τη διαφορά, αλλά πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ! Οι δικοί μας, όσο "φτηνή λύση" κι αν ήταν, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;"
καταρχην πως ξερεις οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγαλουν τα λεφτα τους? Επειδη τα εβγαλαν και περσυ οι μεταγραφαρες τους?
Που ειναι ο Ζιλμπερτο Σιλβα, Οικοδομος, ο Μελισσης , ο Σουζα, ο Βαρζινιακ και ο Κλειτον που κοστισαν περσυ στον Παναθηναικο 25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ?

Συν τοις αλλοις δεν εχεις καποιες δεκαδες εκατομυρια ευρω και αν ονειρευεσε Σισε με 20 εκατομυρια λυπαμαι (η μπορει κ να μη λυπαμαι κ τοσο) αλλα δε θα τους δεις ΠΟΤΕ!

Επειδη ειμαι και πολυ φορτωμενος ακουγοντας μια συζητηση του Βασιλοπουλου πριν λιγο στο ραδιο, μιλωντας προφανως γνωριζοντας καταστασεις, και επειδη για ολα οσα μπορει να συμβουν θα φταιει η υπερβολικη δημοκρατικοτητα μας και η υπερβολικη σιγουρια που οδηγει σε αγνοια κινδυνου, θα πω σε σενα αυτο που θα λεω πλεον!

Δε σ' αρεσει? καθεσαι σπιτι σου η πας στο Κλεανθης βαλαρουτσος να δεις τους γκαλακτικος του κοντη η ακομα και την ομαδαρα που θα κανει οπως λες ο Ατρομητος!

biaconero μπραβο ρε φιλε τα ειπες ολα ............

Offline t.b

• Αλλαγή
Και  να χορτάσει sms ο κάθε Ζαγόρας.

δεν χορταίνουν με τίποτα αυτοί, και ειδικά αυτός ο ύπουλος τύπος.

makptol

• Guest
ζαγαρας πριν μερικες μερες ......"ελα 691 εχω μαθει οτι ο βασιλης ο γκαγκατσης εχει ωραια σχεδια με τα οποια συμφωνω για τον ΠΑΟΚ
αλλαγες μεγαλες μεσα στο χορτο αλλα και εξω απο αυτο....."
μονο για πλακα μπορεις να ακους αυτον τον τυπο αλοιμονο σου αν τον παρεις σοβαρα........ο απολυτος μαλακας ειναι........