Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
για να δείς δηλαδή τι παιχταρά πήραν οι ασπόνδυλοι....  ;) (τέλος πάντον....)

το Clausura τελειώνει σε 3 βδομάδες.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

LFPADRAM

• Guest
«Δεν λέω όχι στον ΠΑΟΚ»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει σε πρώτο πλάνο τους τρεις Αργεντινούς, Λεγκιζαμόν, Λαριβέι και Ρίος, όμως καλοβλέπει και την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού που το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε με την Λέτσε και δεν θα χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την απόκτησή του. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον έμπειρο επιθετικό προκειμένου να ανιχνεύσει τις προθέσεις του στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Ο Παπαδόπουλος υποστήριξε πως δεν γνωρίσει για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και στην Ιταλία και αν δεν βρει κάτι που να τον αντιπροσωπεύει τότε θα είναι ανοιχτός να κουβεντιάσει οποιαδήποτε πρόταση. Τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού εντοπίσαμε στο σπίτι του στο Λέτσε την στιγμή που ετοίμαζε τις αποσκευές του για την Ελλάδα.

Υπάρχουν δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπου και φέρεσαι ότι είσαι πιθανός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Είχες κάποιες επαφές με ανθρώπους της ομάδας; « Όχι καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ. Στόχος μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία. Τώρα αν δεν βρω κάτι αξιόλογο, θα μελετήσω τις προτάσεις, που θα έχω από όποια ομάδα κι αν προέρχεται και θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

Αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα την απορρίψεις;

«Δεν θα απορρίψω καμία πρόταση. Δεν λέω όχι. Θα περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα να δω ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα και ανάλογα θα πράξω. Δεν ξέρω τι προτάσεις θα έχω».

Παρακολούθησες φέτος τον ΠΑΟΚ και ποια είναι η εικόνα που σχημάτισες;

«Ναι όσο μπορούσα. Φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε υπέρβαση. Τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται μια πολύ καλή δουλεία στον ΠΑΟΚ. Έχει πρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη που γνωρίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου πάρα πολύ καλά, συνεργάτες όπως ο Ζήσης Βρύζας, αλλά και έναν προπονητή όπως τον Φερνάντο Σάντος. Ξέρουν τι θέλουν στον ΠΑΟΚ και μαζί με τον κόσμο στο πλευρό του μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα. Το να αφήνεις πίσω σου τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ δεν είναι και λίγο πράγμα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα».   

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα εντατικοποιηθούν οι επαφές με την Πορτογαλία για να διαφανεί μέχρι ποιο σημείο η Πόρτο είναι διατεθειμένη να αξιώνει σοβαρά οικονομικά ανταλλάγματα για την παραχώρηση με δανεισμό τον Ζοάο Πάολο Αντράντε, που είναι και η πρώτη επιλογή του Σάντος. Αν υπάρξει καθυστέρηση τότε η λύση ακούει στο όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο, τον οποίο επίσης γνωρίζει και θέλει ο Σάντος.

Στο να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα ελπίζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του ΠΑΟΚ να έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο, στην οποία ανήκει μέχρι το Καλοκαίρι του 2010. Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και σύντομα θα έχει επαφές με τους παράγοντες της Πόρτο για ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του.

Οι δηλώσεις του..

«Πραγματικά δεν έχω καμία ενημέρωση για το πού θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα διότι είναι σημαντικό για μένα στο σημείο που βρίσκομαι. Είχα ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ένα μεγάλο τραυματισμό και είναι σημαντικό να είμαι σε μια ομάδα που να υπάρχει προοπτική να αγωνιστώ. Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Περιμένω κάποια στιγμή να μου τηλεφωνήσουν είτε από την Πόρτο είτε από τον ΠΑΟΚ για να μου πουν τι θα γίνει. Ο Φερνάντο Σάντος μου έχει συμπεριφερθεί άψογα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του και πιστεύω πως και ο ίδιος το θέλει. Ελπίζω οι άνθρωποι της Πόρτο να μου επιτρέψουν να παίξω και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά τη δική του προτίμηση, ο Βιεϊρίνια ήταν ξεκάθαρος:

«Εγώ ανήκω στην Πόρτο και εκείνοι θα αποφασίσουν. Ετσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα προτιμώ να μείνω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι το καλύτερο για μένα. Ο ΠΑΟΚ νοιάζεται για μένα και το έχει δείξει όλη τη χρονιά, τόσο με τον τραυματισμό μου, που με στήριξαν, όσο και μετά, όταν με βοήθησαν να επανέλθω. Ένα ακόμα κίνητρο είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να παίζω σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της και παράλληλα παίζει και στην Ευρώπη»

Όσο για το όνειρο της Εθνικής Πορτογαλίας δήλωσε..

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά δεν θα σταματήσω να το παλεύω. Ο μόνος τρόπος να μπορέσω να ξαναπαίξω στην εθνική ομάδα είναι να έχω συμμετοχές με ένα σύλλογο και αυτός θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ».
http://www.gazzetta.gr/content/view/36557/2/

Offline maria-mtb

• Βασικός
μακρια απο τον ΠΑΟΚ ρε καραγκιοζη. ειδατε ολοι φως κ θελετε να μπειτε. ουστ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σωστη η Μαρια  :D

Ιδιου τυπου φαλακρα και μυτη εχουν και οι δυο ηρωες.
παπαδοπουλε τραβα σε κανα γιαπι να κουβαλας μαδερια με τον συντεχνιτη σου το λαζαρακο απο το Λιβερπουλ και ασε το τοπι γι'αυτους που το κατεχουν
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline diegito4

• Αλλαγή
και γιατι ρε μαράκι δηλαδή ουστ ο παπαδόπουλος;
γιατί καραγκιόζης;η μήπως είναι άσχημος παίκτης;
εγώ άνετα τον θέλω..

μερικούς δεν σας καταλαβαίνω.γενικά τελευταία βλέπω μια απαξίωση στον τσιρίλο.
άσχετα αν έχει αμαρτωλό παρελθόν με το χτύπημα στον μίετσελ,θυμαστε την σεντερμπακάρα ήτανε στο χανούμι;θυμάστε πόσο άνετα έβγαινε μπροστα και πόσα γκολ έβαζε;
ας μην μιλήσουμε για σωματικά προσόντα και πάθος.μήπως δεν ξέρει μπάλα και με την μπαλα χαμηλά κάτω;

και σε τελική ρε αδέρφια γιατί τόση επιμονή και υποστήριξη στον αντράντε;
τον έχετε δει;
σίγουρα ο σάντος τον ξέρει,δεν λέω είναι καλος αλλά εσείς από που;
οσον αφορά το ύψος ειναι μόνο 1.79..πιστεύω έχεις έναν τέτοιο τον κοντρέρας.
γιατί να μην έχεις και ένα βουνό δίπλα του σαν τον τσιρίλο;

ρε πριν 2 χρόνια έπαιζες με τον κνολ και τον μπαρκαουάν και τώρα μας χαλάει ο τσιρίλο..

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Φιλε diegito4 να σου θυμισω οτι ο Παπαδοπουλος ειχε πει περσι οτι δεν θελει να παιξει στον ΠΑΟΚ...
Τωρα που ολα ειναι ομορφα και ωραια θελει? Ε δεν θελουμε εμεις ;)
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε αδερφέ μεταξύ μας τώρα..
και για άλλους το έχετε πει αυτο.πχ για τον γκέκα όταν ήταν να έρθει δανεικός και δεν ήθελε.

και ποιος ήθελε να έρθει ρε παιδιά τότε στον ΠΑΟΚ;
άδικο είχε;
τι να κάνει στον ΠΑΟΚ του γούμενου;

τώρα μεγάλωσες,δυνάμωσες,ισχυροποιήθηκες.
όλοι θέλουν να έρθουν σωστά ναι..

αλλά πιστεύω ακόμα δεν είσαι σε θέση να έχεις μπροστά σου μια πληθώρα καλών παικτών και να διαλέξεις εσύ το καλύτερο..πάλι αυτός που θέλει να έρθει θα σε διαλέξει..

Μάγκες, χέστηκα για τα φράγγα. Φέρτε παίκτες ρε. Πόσο κάνει ο Αργεντίνος? 1,5 μύριο? 2? Σκάστα και πάρτον. Δεν παέι άλλο. Δεν θα έχω εδώ το αεκάκι να μου χτυπάει c.l. με ό,τι μεταγραφές γουστάρει ενώ χρωστάει σε όποιον φοράει παπούτσια και πάνε μετα και παίρνουν μια κιμωλία και τα σβήνουν. Κι εγώ 2 χρόνια στη διάιτα με το σταγονόμετρο να προσέχω, να κάνω. Χωρίς τέτοιους παίκτες πρωτάθλημα δεν χτυπάς και πορεία Ευρώπη δεν κάνεις. Θα είσαι εκεί για πλαυ οφάκια και τεταρτοτριτούλης και άντε να γίνει κανα θαύμα να χτυπήσεις δεύτερη θέση. Όχι ρε. Σκάστε τα και πάρτε τον και καθαρίζουμε εμείς, νισάφι πια. Ή όλα ή τίποτα...

αυτό το πόστ είναι εντελώς λάθος.
ξαφνικά έγινες ομάδα που θα δώσεις 1,5 μύριο;..μην απογητεύεται τον κόσμο χωρίς λόγο..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μια χαρα ειναι και οι 2.Απλα ο ελληνας θελει να ονειρευτει και λιγο..τα γνωστα ονοματα δεν πα να ειναι ο γκεκας ο σειταριδης ο κατσουρανης,δεν τα μπορει.
Φερτε του αγνωστους να βλεπει στο γιουτουμπ και να ονειρευεται..
Ειπαμε..ο Ζησης και ο Σαντος ξερουν!
ΠΑΟΚ G4Α

wolf

• Guest
Από όλους , τα καλύτερα στοιχεία τα συγκεντρώνει ο πιτσιρικάς ο Antres Rios της Ρίβερ Πλέητ,που είναι μόλις 20 χρονών και ήδη είναι πολύ γνωστός στους Ευρωπαίους Μανατζερς. Θα έχει και μεταπωλητική αξία μεγάλη όταν τον γνωρίσουν περισότεροι. Μια γεύση στο video (http://www.youtube.com/watch?v=ifqs-Os3hBQ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΝΕΌΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

zan

• Guest
εγώ άνετα τον θέλω..

άσχετα αν έχει αμαρτωλό παρελθόν με το χτύπημα στον μίετσελ,θυμαστε την σεντερμπακάρα ήτανε στο χανούμι;θυμάστε πόσο άνετα έβγαινε μπροστα και πόσα γκολ έβαζε;
ας μην μιλήσουμε για σωματικά προσόντα και πάθος.μήπως δεν ξέρει μπάλα και με την μπαλα χαμηλά κάτω;

τον έχετε δει;

ρε πριν 2 χρόνια έπαιζες με τον κνολ και τον μπαρκαουάν και τώρα μας χαλάει ο τσιρίλο..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτο που λεει ο diegito ειναι απολυτα σωστο. Σε εκεινο τον ΠΑΟΚ δεν ηθελε να ερθει κανεις, και με το δικιο του. Ο παπαδοπουλος ομως για εκεινο τον ΠΑΟΚ ητανε. Στον φετινο ΠΑΟΚ νομιζω ειναι πολυ λιγοι κατι παιχτες τυπου παπαδοπουλος. Γενικα εχω την εντυπωση πως ολες οι ως τωρα μεταγραφες ειναι παιχτες για rotation, για να καλυψουμε την περσινη ανυπαρξια παγκου. Οι επομενες μεταγραφες θα ειναι παιχτες επιπεδου που θα προοριζονται για βασικοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

tilemachos

• Guest
πιστευω ο παπαδοπουλος θα ειναι ο καλυτερος παρτενερ του musli. θα... εμβολιζει με τη μυτογκα του τους αμυντικους που θα κυνηγουν το musli για να κανει ο βοσνιος τη δουλεια ατσαλακωτος. απλα δυσκολο να βρεις αντικαταστατη του παπ για αυτο το ρολο στο rotation.  :D

σοβαρα τωρα θα χαλαστω πολυ να τον δω να ξεκιναει βασικος στον ΠΑΟΚ του χρονου, εκτος κι αν του πουλανε τρελα ο ζησης με τον τεο για ανταλλαγη του κουτσια στον τελη ή τελευταια στιγμη του πουνε 'ευχαριστουμε για τη συνεισφορα σου στη μεταγραφολογια και την παραπλανηση των δημοσιογραφισκων, αντε τωρα στην ευχη για να μαθεις οτι Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ' λιμο ε λιμο'.

θελει και ΠΑΟΚ ο καραφλοτυροπιτομυτογκας λες και δεν εχει αλλες ομαδες να καταστρεψει. δεν ειναι σωστο να μαζεψω τα σκουπιδια του ΠΟΚ, οταν τους εβαλα απο κατω εστω μονο και μονο για το γοητρο.

ΠΑΟΚ εισαι...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Mπορει να δικαιολογει καποιος τον Παπαδοπουλο που δεν ηθελε να ερθει στον ΠΑΟΚ, αλλα μην ξεχνατε οτι ηρθαν παιχτες και μας εβγαλαν 2ους κτλ, αυτοι μαλακες ηταν?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

ive4

• Guest
πέρσυ για κάθε παίκτη που πέρναμε έλεγα τη γνώμη μου, καλή ή κακή. Κάποια ονόματα που ακούστηκαν φέτος θα έλεγα ότι δε με συγκινούν καθόλου (π.χ. Τσιρίλο, Παπαδόπουλος). Αλλα... Μετά από 2 χρόνια πολύ καλών επιλογών, μπορώ να πω ότι δεν έχω κανενα άγχος και δε το ψάχνω τόσο πολύ. Είμαι σίγουρος ότι και πάλι οι περισσότερες επιλογές θα βοηθήσουν ουσιαστικά και μπορώ να ασχολούμαι ήσυχος με τις δουλειές μου ως οπαδός (πχ αγορά διαρκείας).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ άνετα τον θέλω..

τον έχετε δει;

ο παπαδόπουλος ήταν καλός για τον τότε ΠΑΟΚ που παρέπαιε...στο επίπεδο που θες να φτάσεις τώρα δεν ασχολήσε με τον παπαδόπουλο (που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Λέτσε). Είμαι κάθετα αντίθετος σε μεταγραφές τέτοιων παικτών ΕΙΔΙΚΑ Ελλήνων αυτής της γεννιάς που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά με το σύστημα ΠΟΚ...δε γουστάρω κανένα! ασ πάνε να παρακαλέσουν τώρα καμια λάρισα, κανένα εργοτέλη και κανα λεβαδειακό να ξαναμπούν στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Θέλετε Έλληνες? κανένα πρόβλημα...πιτσίρίκια και να εμφυσήσεις εσύ μεγάλε ΠΑΟΚ τις αρχές μέσα τους...
Κανένα σωβρακοφάνελο του ΠΟΚ στον ΠΑΟΚ μας...είδαν υγεία κόλλησαν τώρα? ααα σόρυ με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται  όλα τα παράσιτα...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. προτιμών lotto με αργεντίνο ακόμα και με κορεάτη...βαρέθηκα το ξέπλυμα του ΠΟΚ στον ΠΑΟΚ...ας πάνε στη λάρισα.

Το επίπεδο όπου αυτοί οι παίκτες μπορούνε να σταθούνε ο ΠΑΟΚ το πέρασε πέρισυ ΦΕΤΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...μη μικραίνουμε μόνοι μας την ομάδα μας!

Ο Παπαδόπουλος είχε πέρισυ ευκαιρία να έρθει και να μας πείσει, μας έπεισε ότι γουστάρει πιο πολύ λέτσε...καλά να περάσει στον λεβαδειακό της καρδιάς του!

ΥΓ πέρα από τη χρονιά με το Σούμ που του έφερε συμβόλαιο ο παπαδόπουλος ποια άλλη χρονια έκανε στο βάζελο? ΚΑΜΙΑ

ΥΓ2 ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ άνω των 25...(εκτός και αν ήταν κάποτε ΠΑΟΚ, ή τον λένε Κατσουράνη, Σειταρίδη ή Καραγκούνη)... έιναι  όλοι ξοφλημένοι και καπηλεύονται το όνομα που έχτισε για αυτούς η sportday, goalnews, esspresso, και η αθλητική κυριακή! ΕΛΕΟΣ ρε μάγκες

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα παπαδόπουλου.

Κατα δευτερον πήραν τον τυπο τηλέφωνο. Τι περιμένατε δλδ να πει? Ρε ποιος ΠΑΟΚ χέσε μας μαζέυω τις βαλίτσες. Που μπορεί να το είπε κιόλας?

Τρίτον ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κοιτάει και κάποιον σφαιράτο μπροστά. Όχι αναγκαστικά τον παπαδόπουλο.

Τέταρτον μην δίνεται σημασία στις προηγούμενες χρονιές ένος παίκτη πολλές φορές είναι παραπλανητικές. Είτε είναι άσχημες έιτε πολύ γεμάτες. Καινούρια ομάδα καινούριο περιβάλλον. Αλλα πρέπει να κοιτάμε σε έναν παίκτη το κατα πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει σε συγκεκριμένο επίπεδο.

Δεν πιστεύω ιδιαίτερα σε παπαδόπουλο και τσιρίλο.

bagos1

• Guest
να ωραίες μεταγραφές
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Πολύζο Στέφανο του Ιωάννη (μεσοεπιθετικός - γεν. 1995) από την Ακαδημία Σιάτιστας και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (επιθετικός - γεν. 1995) από την Αθλητική Ένωση Κοζάνης.

Οι δυο ποδοσφαιριστες αποτελουν βασικα μελη της Mεικτης Κοζανης του τμηματος 95'

Ευχαριστούμε τους συλλόγους και τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία που επέδειξαν.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=879C0F43C20016CAE62C5D32FD8ECBC6?newsCode=146LLGGAN

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Aυτόν τον δημήτρη Παπαδόπουλο εννοούσαν στην παε αλλά οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν τον μυτόγκα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ