Με προβλημάτισε πάρα πολύ αυτό που έγραψε ο Alamana85 και κυρίως με προβλημάτισε ότι το έγραψε αυτός, οπότε δεν μπορώ να το περάσω στο ντούκου. Εμένα με ανατριχιάζει η συμμαχία με τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο. Με ενοχλεί και με μειώνει η δημιουργία κλίματος στα φόρα και τα μμε με τη βοήθεια δημοσιογράφων.
Εδώ και μήνες γράφω για το οργανωμένο θάψιμο ενός δημοσιογράφου που ακούω και διαβάζω, του Κόλκα, σε κάποιους παίχτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Βερόν, ο Γκαρσία και τελευταία του Μουσλίμοβιτς.
Η συνεχής πλύση εγκαφάλου και η συνήθεια πολλών να υιοθετούν τις κριτικές των δημοσιοβλάχων έφερε αποτέλεσμα εμφανές στις κερκίδες της Τούμπας που είναι το βασικότερο κυρίως για τον Μουσλίμοβιτς, κατά δεύτερον για τον Βερόν λόγω λιγότερων συμπαθειών και ελάχιστα για τον Γκαρσία, επειδή κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.
Τον Μουσλίμοβιτς τον βγάλανε Τόργκελε οι συνοπαδοί μας. Λες γνώμες είναι αυτές και νευριάζεις απλά. Τώρα τρομάζεις.
Αν όμως πάρω έστω και λίγο σοβαρά πως ο Κόλκας παίρνει γραμμή να θάβει τον Μουσλίμοβιτς, για να πουληθεί χωρίς μεγάλο επικοινωνιακό κόστος, τότε με λύπη έχω να πω πως διάλεξαν λάθος συμμάχους στην ΠΑΕ, γιατί αυτοί θα τους τρυπήσουν στην πρώτη ευκαιρία.
ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
Θα σημαίνει πως χάθηκε η ειλικρίνια και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τυγχάνει σεβασμού, αλλά κοροϊδίας.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΗΔΗ ΠΙΣΤΟ ΣΟΥ ΛΑΟ;
Πολλοί λέτε εύκολα τύπους σαν κι εμένα ως συνωμοσιολόγους και ειρωνεύεστε. Τέτοιο πράγμα πάντως δεν είχα σκεφτεί. Και όσο και να το σκεφτώ δεν μου βγαίνει ρε παιδιά...
Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να συμβαίνει αυτό. Δεν έχει καμία λογική. Πάνω απ' όλα επειδή ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας ξηγιούνται σπαθένια και αντρίκια. Γιατί έχουν και κάκαλα και αν θέλανε να πετύχουν κάτι θα το έκαναν στα ίσα. Γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που στήριξε μέχρι και Κατσαρή και Γκαγκάτση θα στηρίξει μία σπαθένια εξήγηση ότι "Κύριοι ο Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς και ο Γκαρσία δεν μας κάνουν. Μας συμφέρει να πουληθούν. Τέλος."
Κιχ δεν θα ακουγόταν. Μόνο λίγοι ασήμαντοι ψίθυροι.
Φίλε Alamana85 ίσως απλά ο Κόλκας κατάλαβε τα δικά του, έβαλε και λίγο συμφέρον (από αλλού όχι από ΠΑΟΚ), το παίζει και έξυπνος μπαλαδόφατσα και ξέρω γω και βγήκε το εκρηκτικό μείγμα της "περνάω την άποψή μου στον ΠΑΟΚ".
Ίσως βέβαια εγώ ζω στον δικό μου ιδεατό κόσμο και έχω πολλές απαιτήσεις.
Ποιος ξέρει;