Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
φέρνεις τον παίκτη και τον θέλεις για 1+1;
Τον βάζεις και σε υπογράφει δύο συμβόλαια ενός χρόνου, το ένα το υπογράφεις κι εσύ και του το δίνεις, το άλλο το κρατάς εσύ μέχρι να αποφασίσεις εάν θα το υπογράψεις ή όχι...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

CLUB LARISA

• Guest
Μαζεύτηκαν μαζί Κεραμέας, Χωραφάς κ Βαθρακοκοίλης.....Πουσταράδες γαμώ τη νομική μου γαμώ ;)

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα απο οσα γραφετε τις τελευταιες μερες στον παρον τοπικ...αληθεια σας λεω. η χαζη ειμαι, η δεν ξερω τι συμβαινει.
εγω ολα καλα τα βλεπω στις μετεγγραφες, τωρα που υπαρχει το προβλημα, μα την Παναγια δεν καταλαβαινω...  :gruebel: :gruebel: :gruebel: :gruebel: :gruebel:
 :)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το θεμα ομως ειναι Dani, οτι ετσι ρισκαρει η ΠΑΕ να χασει παικτες ή να της γινουν ξαφνικα πιο ακριβοι. Αν ο Χ παικτης των 200.000 Ε εχει 1+1 και στο τελος της χρονιας εχει προταση απο αλλη ομαδα της ταξης των 250.000 , πως τον κρατας στην ομαδα;

Ουσιαστικα λοιπον το 1+1 ειναι μονο 1 και τα συμβαλομενα μερη, απλα συμφωνουν οτι θα ξανασυζητησουν για την συνεχιση της συνεργασιας. Χωρις να υπαρχει για κανεναν, καποια υποχρεωση. Για αυτον τον λογο δεν γινετε χρηση πλεον.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Τον βάζεις και σε υπογράφει δύο συμβόλαια ενός χρόνου, το ένα το υπογράφεις κι εσύ και του το δίνεις, το άλλο το κρατάς εσύ μέχρι να αποφασίσεις εάν θα το υπογράψεις ή όχι...

Δεν γίνεται ρε συ Δικέφαλε, πρέπει να κατατεθεί το συμβόλαιο.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Η λεγόμενη "οψιόν ανανέωσης" έπειτα από διμερή συμφωνία δεν πρέπει να έχει καταργηθεί γιατί είναι απόλυτα λογική και δε θίγει με κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Πριν κάποια χρόνια πάντως είχε γίνει θέμα το ότι καταργήθηκαν οι λεγόμενες "μονομερείς" ανανεώσεις συμβολαίων τις οποίες ένας παίκτης, εφόσον υποστεί και καταγγείλει τέτοια περίπτωση, μπορεί να προσβάλλει και να μείνει ελεύθερος.

Θίγει όποιον ενδεχομένως δεν συμφωνεί. Όταν πρωτοβγήκε αυτή η πρακτική, ο όρος  έμπαινε από τον "ισχυρό" των 2 πλευρών (μπορεί να ήταν η ομάδα αλλά μπορεί και ο πάικτης) και του έδινε το δικαίωμα ΕΑΝ ήθελε να επεκτείνει την ισχύ του συμβολαίου. Άρα εάν εγώ στο τέλος της 2ης χρονιάς μου (αν πούμε ότι έχω 2+1 έτη με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας) έχω παίξει γαμάτα και θέλω να φύγω, η ομάδα το ανανεώνει μόνη της και με κρατάει. Αν από την άλλη συμφωνούν και οι 2 τότε δεν τίθεται θέμα οψιόν, απλά υπογράφουν νέο συμβόλαιο.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

όχι ρε συ φίλε δε κατάλαβες...
υπογράφει ΣΗΜΕΡΑ ο Σέρτζιος ας πούμε 2 διαφορετικά συμβόλαια.
Το πρώτο 1/7/2009 με 30/6/2010, το δεύτερο 1/7/2010 με 30/6/2011.
Το πρώτο το καταθέτουμε, το δεύτερο έχει την τζίφρα του παίκτη όχι όμως τη δική μας. Φυσικά δεν έχει και ημερομηνία. Όταν θελήσουμε να ανανεώσουμε το καταθέτουμε αλλιώς το πετάμε...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Αυτό μπορεί να γίνει αλλά προϋποθέτει πως ο παίκτης έχει την διάθεση να υπογράψει συμβόλαιο που τον δεσμεύει σε ένα χρόνο από τώρα ή όποτε τέλος πάντων. Εγώ δεν θα υπέγραφα τίποτα τέτοιο. Ακόμα και να τσακωθείς πχ με το πάικτη και να λυθεί το συμβόλαιό του και πάρει ας πούμε μεταγραφή αλλού, θα "κυκλοφορεί" και ένα ακόμη συμβόλαιό του με υπογραφή κλπ. Θεωρητική περίπτωση λέμε αλλά δεν νομίζω κανένας πάνω από 18 χρονών πως θα υπέγραφε κάτι τέτοιο.

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
ξαναγυρναω στο θεμα του κολκα απο οπου ξεκινησε ολη αυτη η μανουρα και γραφω τη γνωμη μου μονο. η ομαδα δεν εχει αναγκη αβανταδορους, αυλικους και καθε λογης παπαγαλακι.τα εσοδα φετος απο τηλεοπτικα και διαρκειας θα ειναι αρκετα αυξημενα και τα εξοδα αρκετα μειωμενα αρα με προχειρους υπολογισμους 2-3 εκ εξτρα δεν ειναι ουτε απαγορευτικο ουτε ριψοκινδυνο. αποψη μου ειναι οτι ο ΠΑΟΚ εχει γυρισει σελιδα και δεν κοιταει να μαζευει κατοσταρικα πουλωντας τους ποιοτικους του παικτες. αν μιλαμε για εκατομυρια αλλαζει το ζητημα,( ο ζαγορ ειπε οτι ολοι πουλιουνται)  η αν καποιος θελει να φυγει οπωσδηποτε (πχ ηλιαδης) παω πασο.
η πουστια ειναι προνομιο της ομαδας της γειτονιας παπαναστασιου, σε εμας οι παικτες ερχονται γιατι ακουνε σταρατες κουβεντες και δενονται με την ομαδα γιατι αυτα που τους υποσχεθηκε η διοικηση τα βλεπουν καθημερινα.
τωρα παπαγαλακια, μανατζερς, υπογειες μεθοδευσεις, λεφτα κατω απο το τραπεζι και ολα τα συναφη εχουν τελειωσει απο εδω απο οταν ανελαβε αυτη η διοικηση

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγώ ξέρω ότι κανείς δεν ξέρει τις μεταγραφές!!! ούτε ζαγόρες ούτε κόλκες κανένας και νομίζω ότι ούτε οι γριές τους δίνουν ειδήσεις. ένας ρούλης έμεινε με τον κόντη να μοιράζει ονόματα προς τέρψιν των σκουλικιών και τω δημοσιογραφάκων
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline 8emhs

• Αλλαγή

όχι ρε συ φίλε δε κατάλαβες...
υπογράφει ΣΗΜΕΡΑ ο Σέρτζιος ας πούμε 2 διαφορετικά συμβόλαια.
Το πρώτο 1/7/2009 με 30/6/2010, το δεύτερο 1/7/2010 με 30/6/2011.
Το πρώτο το καταθέτουμε, το δεύτερο έχει την τζίφρα του παίκτη όχι όμως τη δική μας. Φυσικά δεν έχει και ημερομηνία. Όταν θελήσουμε να ανανεώσουμε το καταθέτουμε αλλιώς το πετάμε...

Δε γινεται αυτο ρε Γιαννη. Εσυ σαν παικτης γιατι θα υπεγραφες δυο συμβολαια? Θα τους ελεγες οτι αν σε θελουν οντως για 2 χρονια μπορειτε να υπογραψετε τωρα διετες. Αν οχι, τοτε μονοετες και το ξανασυζητατε του χρονου. Οταν υπογραφεις +1 (ή διπλο συμβολαιο οπως προτεινεις) στην ουσια δινεις πολυ μεγαλο αβανταζ για την ομαδα ποθ εχει και το πεπονι και το μαχαιρι. Αν δεν παιξεις καλα σε σουταρει μετα απο εναν χρονο. Και αν παιξεις φοβερα και σε θελει ο μισος κοσμος σε ανανεωνει με τα προηγουμενα λεφτα. Προφανως και ειναι μη ισοτιμη συμφωνια.

SALPARADISE

• Guest
Έτσι είναι...

Οι ειδήσεις δίνονται με το σταγονόμετρο, εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

Απο ΑΥΡΙΟ όλοι ανανέωση στα διαρκείας μέσω Internet, να δώσουμε στο Ζήσαρα πυρομαχικά...

Offline cure

• Αλλαγή
Με προβλημάτισε πάρα πολύ αυτό που έγραψε ο Alamana85 και κυρίως με προβλημάτισε ότι το έγραψε αυτός, οπότε δεν μπορώ να το περάσω στο ντούκου. Εμένα με ανατριχιάζει η συμμαχία με τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο. Με ενοχλεί και με μειώνει η δημιουργία κλίματος στα φόρα και τα μμε με τη βοήθεια δημοσιογράφων.

Εδώ και μήνες γράφω για το οργανωμένο θάψιμο ενός δημοσιογράφου που ακούω και διαβάζω, του Κόλκα, σε κάποιους παίχτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Βερόν, ο Γκαρσία και τελευταία του Μουσλίμοβιτς.
Η συνεχής πλύση εγκαφάλου και η συνήθεια πολλών να υιοθετούν τις κριτικές των δημοσιοβλάχων έφερε αποτέλεσμα εμφανές στις κερκίδες της Τούμπας που είναι το βασικότερο κυρίως για τον Μουσλίμοβιτς, κατά δεύτερον για τον Βερόν λόγω λιγότερων συμπαθειών και ελάχιστα για τον Γκαρσία, επειδή κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

Τον Μουσλίμοβιτς τον βγάλανε Τόργκελε οι συνοπαδοί μας. Λες γνώμες είναι αυτές και νευριάζεις απλά. Τώρα τρομάζεις.

Αν όμως πάρω έστω και λίγο σοβαρά πως ο Κόλκας παίρνει γραμμή να θάβει τον Μουσλίμοβιτς, για να πουληθεί χωρίς μεγάλο επικοινωνιακό κόστος, τότε με λύπη έχω να πω πως διάλεξαν λάθος συμμάχους στην ΠΑΕ, γιατί αυτοί θα τους τρυπήσουν στην πρώτη ευκαιρία.
ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
Θα σημαίνει πως χάθηκε η ειλικρίνια και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν τυγχάνει σεβασμού, αλλά κοροϊδίας.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΗΔΗ ΠΙΣΤΟ ΣΟΥ ΛΑΟ;

Πολλοί λέτε εύκολα τύπους σαν κι εμένα ως συνωμοσιολόγους και ειρωνεύεστε. Τέτοιο πράγμα πάντως δεν είχα σκεφτεί. Και όσο και να το σκεφτώ δεν μου βγαίνει ρε παιδιά...

Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να συμβαίνει αυτό. Δεν έχει καμία λογική. Πάνω απ' όλα επειδή ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας ξηγιούνται σπαθένια και αντρίκια. Γιατί έχουν και κάκαλα και αν θέλανε να πετύχουν κάτι θα το έκαναν στα ίσα. Γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που στήριξε μέχρι και Κατσαρή και Γκαγκάτση θα στηρίξει μία σπαθένια εξήγηση ότι "Κύριοι ο Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς και ο Γκαρσία δεν μας κάνουν. Μας συμφέρει να πουληθούν. Τέλος."
Κιχ δεν θα ακουγόταν. Μόνο λίγοι ασήμαντοι ψίθυροι.

Φίλε Alamana85 ίσως απλά ο Κόλκας κατάλαβε τα δικά του, έβαλε και λίγο συμφέρον (από αλλού όχι από ΠΑΟΚ), το παίζει και έξυπνος μπαλαδόφατσα και ξέρω γω και βγήκε το εκρηκτικό μείγμα της "περνάω την άποψή μου στον ΠΑΟΚ".
Ίσως βέβαια εγώ ζω στον δικό μου ιδεατό κόσμο και έχω πολλές απαιτήσεις.
Ποιος ξέρει;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΞΕΚΟΛΑΤΕ Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ ΜΕ ΤΑ ΛΙΚΙΑ.....ΗΡΘΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΠΑΝΩ απο το αεκ κ ακόμα μιλάμε για τα λίκια.....Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε το κέντρο του συμπαντικού γίγνεσθαι, ούτε θα γίνει Καταλωνία.Δεν βλέπουμε απο κάτω μας, δεν μας αφήνουν τα αρχίδια μας, ξεκολάτε με τους απίθανους....

πεστα ρε αδερφε CLUB...αντε για να μην βαλω το ποστ σου με 100αρι μεγεθος γραμματοσειρας και πιασω 3 σελιδες στο φορουμ....το ειχα γραψει κι εγω αυτο στο τοπικ των σκουληκιων-να σταματησουμε να ασχολουμαστε μαζι τους-αλλα τιποτα.και τουλαχιστον μην γαματε ολα τα τοπικ βαζοντας πραγματα που αφορουν τα σκουληκια...στ'αρχιδια μας τι κανουν αυτοι....δεν ξερω τι να πω ρε πουστη μου...υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν πχ 700 ποστ και τα 650 αφορουν το σκουληκι.δεν γουσταρω ρε παιδια σε ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ του ΠΑΟΚ να διαβαζω για τις μεταγραφικες κινησεις του αρη ,του ολυμπιακου και των αλλων λιμων...
σορυ για το οφ τοπικ.αν θελουν οι μοντς ας το διαγραψουν αλλα η κατασταση με το συγκεκριμενο θεμα μου την εχει δωσει.
οσο για τις μεταγραφες πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν με ενδιαφερουν.εχω πλεον αποδειξεις για την δουλεια που κανουν οι ανθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συγκεκριμενο τομεα και ειμαι σιγουρος οτι και οι κινησεις που θα γινουν και φετος θα βοηθησουν την ομαδα.

Offline ved

• Αλλαγή
εγω δεν χρειαζεται να πω οτι συμφωνω με κιουρ αλλα να προσθεσω ακομη μια παραμετρο

και ο τσομπαρτσογλου ειναι δημοσιογραφος που εχει στενες σχεσεις με την παε οπως ο κολκας αλλα προσεξτε με τι αξιοπρεπεια μιλαει και γραφει ( ασχετα αν συμφωνεις η οχι μαζι του ) σε σχεση με το στυλακι του κολκα. η μερα με τη νυχτα.

ο κολκας την εχει δει ειρωνια,,,μας πουλαει νοοτροπια και μας κανει μαθηματα οπαδικης σκεψης,,,
ηδη εχει παρει την απαντηση του στο θεμα κοντοπουτανου και γκαρσια,
και θα παρει και αλλες   ;)

και μονο που τον σκεφτομε να πινει ουισκακια με ζαγορ στον τριτο οροφο   :emetos:

zan

• Guest

και μονο που τον σκεφτομε να πινει ουισκακια με ζαγορ στον τριτο οροφο   :emetos:
Εκει λιγο δυσκολα να τα πινει...Στο μαγαζι του Βιολιδη ισως!! Τα ρεπορταζ και οι ειδησεις στο γηπεδο και οχι στα καφε...

Υ.Σ ο λυκος και εαν γερασει το τριχωμα του αλλαζει μονο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή

ο κολκας την εχει δει ειρωνια,,,μας πουλαει νοοτροπια και μας κανει μαθηματα οπαδικης σκεψης,,,

σωστός!
εξάλλου είναι κάτι που εύκολα διακρύνεται απο τις απαντήσεις που δίνει σε διάφορα ποστ στο blog του στη gazzeta. 

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **

[/quote]
οσο για τις μεταγραφες πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που δεν με ενδιαφερουν.εχω πλεον αποδειξεις για την δουλεια που κανουν οι ανθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συγκεκριμενο τομεα και ειμαι σιγουρος οτι και οι κινησεις που θα γινουν και φετος θα βοηθησουν την ομαδα.
[/quote]

Offline corrupt

• Αλλαγή

chiltsid

• Guest
Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να συμβαίνει αυτό. Δεν έχει καμία λογική. Πάνω απ' όλα επειδή ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας ξηγιούνται σπαθένια και αντρίκια. Γιατί έχουν και κάκαλα και αν θέλανε να πετύχουν κάτι θα το έκαναν στα ίσα. Γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ που στήριξε μέχρι και Κατσαρή και Γκαγκάτση θα στηρίξει μία σπαθένια εξήγηση ότι "Κύριοι ο Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς και ο Γκαρσία δεν μας κάνουν. Μας συμφέρει να πουληθούν. Τέλος."
να συμπληρωσω,οτι και οι δυο ηταν ποδοσφαιριστες πριν κατι μηνες,φανταζομαι ουτε αυτοι δεν θα γουσταραν να τους συμπεριφερθουν ετσι.
ο τροπος με τον οποιον σκεφτονται αυτα τα δυο ατομα για τετοια θεματα,ειναι ακριβος ετσι πως θελουν ολοι οι ποδοσφαιριστες να τους συμπεριφερθουν.

οφφτοπικ:οσο για το θεμα μμε,πιστευω πως πρεπει να υπαρχει συνεργασια(οπως και με μανατζερ) αλλα πλεον εχουν αντιστραφει οι ρολοι,ο ΠΑΟΚ τους εκμεταλλεύεται κ οχι αυτοι τον ΠΑΟΚ.
οσο για τους κολκες,ουλτρας,στελλες και ολες τις αλλες λινατσες,μην τους δινετε και τοσο βαση,πολλα γραφονται απλα για να προκαλεσουν και να σχολιαστουν.