Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 121836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Μπιλυ εισαι λαθος αλλα εδω κρυβεται ομως ολη η αληθεια γιατι χαλασε η μεταγραφη Μενδρινου στο ρουλη..

Οπως λοιπον ειχε αποκαλυψει στο μετροσπορ ο εγκυροτατος "λιγο δημοσιογραφος - λιγο δημοτικος υπαλληλος - λιγο πρωην σουπερας - λιγο μπαχαρικο", ο Μενδρινος λιγο καιρο πριν ο αρης συμφωνησει  :P με τον παιχτη, ειχε ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ προταση του ΠΑΟΚ!!! :o!!! :o!!! (Ντροπη σας να μην το πιστεψατε ορισμενοι!)

Και ερχεται ο αρης και σου λεει.."κατσε ρε φιλαρακι, αν εσυ δεν θελεις να πας φετος στον ΠΑΟΚ , ποιος μου διασφαλιζει εμενα οτι θα θες να πας του χρονου? Γιατι εγω για εκει σε προοριζω!!"

Απο τη στιγμη λοιπον που εφτασε να αμφισβητειται ο ρολος του γειτονικου σωματειου ως ΦΥΤΩΡΙΟ οι ανθρωποι του σκεπτομενοι εμας χαλασαν μονοι τους τη μεταγραφη!
Αυτη ειναι η αληθεια και μονο αυτη!

GeorgT

• Guest
Βάζω μόνο το έγκυρο κομμάτι:

Ο λόγος για τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Βασίλη Λάκη, που δεν υπολογίζονται από τον Φερνάντο Σάντος και θα κληθούν την ερχόμενη εβδομάδα να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ο πρώτος μάλιστα δέχτηκε κρούση από τον Εργοτέλη, όμως εξακολουθεί να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μεταβεί στην ομάδα της Κρήτης (Άιντε ρε σβουρα πάνε να τελειώνουμε). Ο Στέλιος Ηλιάδης μένει ελεύθερος, ενώ ο Φίλιππος Δάρλας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=2863388

DimNaoussa

• Guest

Offline spinos_4

• Αλλαγή
πάντως ο αλαμάνα ποτε δεν μίλησε για JRR
απλά είπε ότι θα κάνουμε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή
όνομα δεν είπε
ο JRR προήλθε από το blog που γραφει για τον ΠΑΟΚ
PAOK-Hersonissos (Kriti)

BIANCONERO

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=2863384

Ο Βρύζας μου ζήτησε Ριέρα»

Των ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Πριν από έξι μήνες ξεκίνησε το «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Σίτο Ριέρα, όπως αποκάλυψε στο «Goal» ο Ρενάτο Σέντρολα, όμως έκτοτε δεν υπήρχε συνέχεια. Ο Ελβετός μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο Ζήσης Βρύζας τον προσέγγισε, τις μέχρι τώρα επαφές του με τον τεχνικό διευθυντή του «δικέφαλου» αλλά και την αίσθησή του για την πιθανή έκβαση αυτής της υπόθεσης, που δεν θα είναι εύκολη για τον ΠΑΟΚ.

«Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον»
Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σίτο Ριέρα, που φέτος αγωνιζόταν ως δανεικός στον Πανθρακικό από την Εσπανιόλ, ο Ρενάτο Σέντρολα τόνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σίτο Ριέρα από αρκετές ομάδες και όντως μια από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ ήταν έντονο και λέω ήταν διότι δεν προέκυψε τώρα, αυτό το διάστημα. Τον Ιανουάριο μου είχε τηλεφωνήσει ο Ζήσης Βρύζας και μου ζήτησε πληροφορίες για τον παίκτη, θέλοντας να μάθει στοιχεία για το πώς θα μπορούσε μια ομάδα να τον αποκτήσει. Αυτό συνεχίστηκε για κάποιο διάστημα, όμως τότε ο ΠΑΟΚ έδειχνε πως θέλει να συλλέξει στοιχεία για τον Ριέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι πως το ενδιαφέρον ήταν έντονο, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα».

«Δεν έχουμε μιλήσει τελευταία»
Ο Ελβετός μάνατζερ αποκάλυψε ακόμα πως τον τελευταίο καιρό η επικοινωνία του με τον Ζήση Βρύζα έχει διακοπεί, όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναθερμανθεί: «Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι θέμα του ΠΑΟΚ για το αν θα επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή. Εχω καιρό να μιλήσω με τον Ζήση Βρύζα, δεν μου έχει τηλεφωνήσει τελευταία. Μαθαίνω ότι στην Ελλάδα ακούγεται έντονα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να πω αν αυτό είναι αλήθεια ή ψέματα. Μπορεί και να ισχύει και ο ΠΑΟΚ να ετοιμάζει κάτι για τον Ριέρα».

Τον πουλάει η Εσπανιόλ
Ο Σίτο Ριέρα δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Εσπανιόλ, η οποία τον παρακολουθεί αλλά δύσκολα θα μπορέσει να τον αξιοποιήσει την ερχόμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το αν οι Καταλανοί θα θελήσουν να τον κρατήσουν φέτος στο ρόστερ τους και με δεδομένο πως από τον Ιανουάριο ο 22χρονος θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, δεν αποκλείεται να μπουν σε μια διαδικασία πώλησής του. Αν αυτό γίνει, είναι πλέον θέμα του ΠΑΟΚ και του Ζήση Βρύζα να μπει σε διαπραγμάτευση απευθείας με την ισπανική ομάδα. Υπήρχαν πάντως πληροφορίες που ήθελαν χθες τον Βρύζα να βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με Ισπανία, προκειμένου να «κλείσει» τη μεταγραφή του (περιζήτητου στην Ελλάδα) Ριέρα (με αγορά και όχι με δανεισμό).

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=97647

μετα απο κουτς δεν χτυπαμε και μακο?με 250 απο οτι ακουγεται ο παιχτης ειναι ελευθερος

bagos1

• Guest
ο μάκος είναι κομπλεξικός δεν θυμάσται τις δηλώσεις του μετα το ματς με εμας?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Θυμαστε τον Custódio Miguel Dias de Castro απο την Ντιναμο Μοσχας που θελαμε περσι το καλοκαιρι αλλα τελικα δεν μας εκατσε γιατι μας ζητουσε πολλα φραγκα? Τωρα μολις ειδα οτι τελικα ο Custódio πηγε στη γκιμαραες και ολη την σεζον ηταν συμπαιχτης με τον παιχτη που θελουμε φετος.... τον Νuno Assis.... Διαβαστε λοιπον ενα πολυ ενδιαφερον ποστ απο το paokmania για τον Assis...

"Παντως επειδη τον εχω δει πολλες φορες ακομα και περσι,..Η περσινη του αναγεννηση οφειλεται στο οτι ξαναεπαιξε ελευθερο 10αρι,,,Ειχε απο πισω του τον Κουστοντιο που τρεχει σαν τρελος και μπροστα του εναν να μαζευει το ξυλο με αποτελεσμα να βρισκει χωρους και να σκοραρει συχνα."

Τροφη για σκεψη... βιτολο το μηχανακι, ζλαταν ο τζανετακος...
Αssis στην πορτογαλια 7 γκολ, στην ελλαδα ποσα??  :D
Καφτε φλαντζα  ;D

BUDAPEST 4

• Guest
ο κουστοντιο τρεχει παρα πολυ κ παθιαζεται...
ειναι τρεχαντηρι...
τους θελω πακετο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Λογικα απο οτι φαινεται και ο σαντος πακετο τους ηθελε, αλλα.... γαμω τον γουμενο και τον καθε καρκινιαρη που χρεωσε τον ΠΑΟΚ...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
παντως για του χρονου 4 φαβορι μας βρηκα με αποδοση 11.να το ριξω τωρα το 30αρι να προλαβω την κατρακυλα μετα τα μπαμ μπουμ ??? :D ;D

Offline savage republic

• Βασικός
http://sport24.yooblog.gr/2009/05/27/901/

Τον Κουτσιανικούλη ακολούθησε η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμπουμπακαρί. Έπεται συνέχεια. Ο Κρέσιτς, ο Φωτάκης, ο Παπάζογλου, ο Βιτόλο, ο Αντράντε περιμένουν στη σειρά για να ανακοινώσει την απόκτηση τους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

By Vassilopoulos
Πολύ καλές κινήσεις, αλλά το θέμα είναι αλλού. Το «ΜΠΑΜ» τι έγινε, κόλλησε στον έλεγχο αποσκευών λόγω εκρηκτικών υλών; Ή είναι η εκρηκτική ύλη που βγήκε από το σάιτ της ΠΑΕ την ίδια την ώρα της «διαρροής»;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπορει να ηταν πολλα τα ΜΕΓΚΑΜΠΑΙΤ και να επεσε ο σερβερ ξερω γω..
Ειδωμεν

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αχχχχ, μύρισε καλοκαιράκι, στο καλύτερο τόπικ...
PAOK is a Social Movement!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Που'σαι ρε rade γίγαντα σε χάσαμε! Φέτος ετοιμάσου για το καλύτερο μεταγραφικά καλοκαίρι ever!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
λαθος κανεις .....πριν αρχισει η μεταγραφικη σαιζον καναμε ηδη το 80 % των μεταγραφων μας  .....ο Βρυζας θα φαληρησει  τις φυλλαδες ........................

.................τεσπα  κανα νεο  απο αλαμανα πλευρα  εχουμε  ??.......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Suicidal

• Βασικός
Αχχχχ, μύρισε καλοκαιράκι, στο καλύτερο τόπικ...

Ράντεεεεεεεεεεε, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ εσύ ρε διάολε...... ? Αντε και ανησυχίσαμε....  :D

ΥΓ: εκείνη η ψυχή ο zagorakis7 λείπει ακόμα γιά να είμαστε κομπλέ ! Ας τον πεί κάποιος
     ότι θα χάσει τα καλύτερα φέτος, έτσι που τρέχει ο Ζήσης ! Θα σκάσει στο φόρουμ και
     θα βρεί κλειδωμένο το τόπικ Μεταγραφές 09/10 χεχεχε....  ;D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

BIANCONERO

• Guest
http://www.metrosport.gr/archives/22302

Κλείνει ο Ριέρα!

Μία από τις δοκιμασμένες λύσεις για την επιθετική γραμμή ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν, είναι ο Λορένσο Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανθρακικού έχοντας πέντε γκολ σε 27 ματς (έπαιξε και ένα παιχνίδι στο Κύπελλο) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, βρίσκεται μία ανάσα πλέον από το Δικέφαλο του Βορρά!
Ο Λορένσο Σίτο Ριέρα (γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1987) έχει πλούσια σωματικά προσόντα (1,84μ.) και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανθρακικό από την Εσπανιόλ, η οποία διατηρεί ακόμη τα δικαιώματά του.
Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 150.000 ευρώ που θέλει η Εσπανιόλ για να τον παραχωρήσει ως δανεικό και ο παίκτης θέλει να έρθει στον Δικεφάλο για να παίξει και στην Ευρώπη, οπότε μένουν τα τυπικά για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.
Οι επαφές είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι επιτελείς της Εσπανιόλ σκέφτονταν να του ζητήσουν να επιστρέψει εφόσον υποβιβάζονταν στη Σεκούντα Ντιβιζιόν. Από τη στιγμή όμως που οι Καταλανοί σώθηκαν και θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Ριέρα φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται για του χρόνου, οπότε άνοιξε ο δρόμος για να κλείσει στον ΠΑΟΚ…
Ο παίκτης μίλησε με το Ζήση Βρύζα αρκετές φορές, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του εξήγησε τη νέα φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ στην ομάδα και η χρυσή τομή βρέθηκε στις φιλοδοξίες για διάκριση που έχει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης.-
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί η συμφωνία, ο οπότε ο Ριέρα θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα!

........ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ να μην το ματιασω!!
Αντε ρε πουλεν κλεισε στην ΠΑΟΚαρα και δεκαρα δε δινω για Μπαμ και Μπουμ!
( Αφου εχω την εντυπωση οτι σε θελω στην Τουμπα περισσοτερο κι απ' το Ζηση!!  ;D )

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Προσωπικά είχα πεί σε ανύπτοπτο χρόνο ότι μου άρεσε πολύ και ήταν από τα λίγα παικτάκια στη SL που εκτίμησα φέτος!
Οι κύριοι κύριοι king Και northeagle με πήραν από τα μούτρα...Για να σας δώ κύριοι ΑΝ γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ ο πιτσιρικάς που ξέρει ΚΑΝΤΑΡΙΑ μπάλα τώρα...

χεχεχεχοχοχοχοχοχοχοχο

Μακάρι να έρθει ο παίκτης!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
πολυ καλο παιχτακι ο ξανθουμπαμπουρας μακαρι να ισχυει αυτο που γραφει η μετρο αν κ το βλεπω πολυ χλωμο καθως ειχα διαβασει οτι την ολη διαδικασια την κανει ο μανατζερ του παιχτη κ ο ιδιος ο παιχτης που θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ κ στην ουσια δεν υπαρχει θεμα..