Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120060 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
Για κάτσε ρε συ...Τώρα γίνεσαι άδικος. Παίρνεις μια λέξη και την αντιπαραβάλεις με μια άλλη και αυτόματα αλλάζει το νόημα. («Καφενές- ΠΑΟΚ»)

Νομίζω ότι δεν έγραψα ότι είναι Καφενές ο ΠΑΟΚ. Έγραψα: "Δεν του αρμόζει η κουβέντα καφενέ, παρά μόνο εποικοδομητικός διάλογος."

Υ.Γ. Και εγώ τσαντίζομαι μερικές φορές με τον αρνητισμό ορισμένων σε πράγματα που ανέφερες και εσύ (όχι στο ένα, όχι στο άλλο, ο ένας μας ξινίζει κλπ) αλλά τα τελευταία post σε καμμία περίπτωση δεν ήταν τέτοια. Απόψεις τεκμηριωμένες ήταν για πάικτες.

Ας δούμε τις τεκτηριωμένες απόψεις λοιπόν και κυρίως τους χαρακτηρισμούς για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ή υπάρχει ενδεχομένως σκέψη στην ΠΑΕ για την απόκτηση τους:

Εμένα αυτός δεν μου αρέσει πάντως φυσιογνωμικά και μόνο. Πολύ κλαψομούνης είναι.

Πρέπει να τον απορρίψει η ΠΑΕ λόγω φυσιογνωμίας. Μόνο μοντελάκια πρέπει να έρχονται στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Η Μπάγερν αυτόν τον Ριμπερί γιατί τον κρατάει στην ομάδα της και δεν τον διώχνει;

προσπαθω να βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα και για το βιτολο η γνωμη μου δεν ειναι καλη...τρεχει κ ειναι σκληροτραχηλος παικτης,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι το εξαιρετικο,παντως αν ισχυει οτι θελει 500.000 το χρονο μου φαινεται μαλακια να δωσουμε τετοιο ποσο για τετοιο παικτη.
Aν έρθει ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Πάπας. Τέτοια σιγουράκια είχαν και πέρσι μπόλικα οι φυλλάδες... Εκτός αυτού τα 5οο χιλιάρικα παραείναι πολλά για αυτόν τον παίχτη, εκτός και αν έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι, τέτοιο ώστε να επιτρέπει τέτοια φαινομενικά αχρείαστα απλώματα...

Γνωρίζουμε τα οικονομικά της ΠΑΕ και πως θα πρέπει να τα μοιράσουμε στο ρόστερ;

βλακείες. ποιος ο λόγος να έρθει ένας άλλος μεσοαμυντικός (και να έρθει δανεικός); Εδώ ηλιάδης και μπαλάφας δεν μπορούν να παίξουν και θα πάρουμε έναν που είναι χειρότερος από αυτούς;

Πρώτα από όλα δεν ξέρεις αν είναι στην ομάδα ο Ηλιάδης. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, όπως είναι γνωστό. Τώρα από που και ως που κρίνεις ότι ο Βιτόλο είναι χειρότερος του Ηλιάδη ή του Μπαλάφα; Πόσα παιχνίδια τον είδες και στην τελική αν αρέσει στο επιτελείο της διοίκησης και θέλει να τον φέρει, ποιο το πρόβλημα;

εννοείται ότι θέλουμε παίκτες ποιοτικούς και γρήγορους για την Ευρώπη. Που χωράνε εκεί μέσα παίκτες σαν τους βιτολο και φωτάκη;

υγ. αυτό για garcia και veron δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύεις ότι δεν θα 'ναι βασικοί;

Άσε το προπονητικό επιτελείο να το κρίνει!

πέρα από την κλωτσιά που είχε ρίξει στον βιερίνια και μας είναι αντιπαθής, σαν παίκτης είναι πολύ καλός, τρέχει ασταμάτητα και είναι φοβερός κόφτης , κάτι σαν τον γκαρσία αλλά στο πιο γρήγορο!!!! Για τον βιτόλο λέω!!!!
Mακριά τα γατάκια απο τον ΠΑΟΚ

Ουδέν σχόλιο!

Κανείς εκ των Χαλκιά, Ιβιτς, Μπακαγιόκο δεν έκοψε τη μπάλα 5 μήνες σε κάποιο παικτάκι μας...ο Βιτόλο το έκανε απροκάλυπτα.

δεν μιλάμε για τις δυνατότητες του για τη συμπεριφορά του
(+ότι πρέπει να του έχω ρίξει ίσα με 400 κατάρες φέτος...πως να αποδώσει στον ΠΑΟΚ αν πιάσει μια από αυτές?)

Ο Βιτόλο ήταν αντίπαλος και μας αντιμετώπιζε ως αντιπάλους! Μακάρι να δείξει το ίδιο πάθος αν κρίνει το προπονητικό επιτελείο ότι πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ!

εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

Στην υγεία μας!!!

αλαμάνα85 ίσwς ξέχασες ότι είμαστε σε ένα FORUM. Δημιουργήθηκε για να λέμε τις απόψεις μας για τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή πρέπει να είμαστε στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να μιλήσουμε για παίκτες;

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλά γιατί μαλώνετε για παίκτες που δεν έχουν έρθει και για φήμες ή μεταγραφολογίες;
Προσωπικά δε μου κάνει καν κέφι να ασχοληθώ με τις μεταγραφές όταν επίκεινται έξι αγώνες που μπορούν να μας βγάλουν champions league.

Όταν ανακοινωθεί κάτι επισήμως και η ομάδα έχει πλέον ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υπεχρεώσεις, μπορούμε να μαλώσουμε άνετα  :P
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

LFPADRAM

• Guest
Λεονάρντο: Πολύ καλή ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ

Ως μια πολύ καλή ευκαιρία στην καριέρα του βλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο Λεονάρντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Libero». Ο 23χρονος άσος σχολίασε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον των ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, τονίζοντας ότι τα δικαιώματά του ανήκουν κατά το ήμισυ σε Λεβαδειακό και τον μάνατζέρ του.

«Τα δικαιώματά μου ανήκουν κατά το ήμισυ στην ομάδα μου και στον εκπρόσωπό μου. Ξέρω για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Οι ομάδες πρέπει να μιλήσουν με αυτούς.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε πολύ καλή πορεία. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση και πέτυχε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Στόχος του είναι η συμμετοχή στο Champions League. Αν ένας παίκτης έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ καλό για αυτόν. Έτσι είναι και για μένα. Από την άλλη έχω και τον Πάρη Ανδράλα που μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και κάθε μέρα με προτρέπει να έρθω στην Τούμπα», σχολίασε ο Βραζιλιάνος χαφ.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95239

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εχει λυσαξει ο λεοναρντο να ρθει στην ομαδα μας. ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παρακαλάνε όλοι... Κρα κάνουν για να παίξουν στον ΠΑΟΚ πλέον όλα τα γατάκια.

Έτσι ρε μουνιά, με το κινητό του Βρύζα στην ταχεία κλήση να είστε όλοι... Γλύφετε εκεί που κάποτε κατουρούσατε! Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...!

Offline t.b

• Αλλαγή
Τον Ρεκόμπα τον βάλαμε στην λίστα??

«Βλέπουν» Ρεκόμπα οι Θεσσαλονικείς

Χαμόγελα έχει φέρει στα χείλη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι πιθανότατα δεν θα αγωνίζεται με την φανέλα του Πανιωνίου την επόμενη χρονιά ο Αλβάρο Ρεκόμπα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal news», οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας στον Ουρουγουανό άσο, αν μείνει ελεύθερος. Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αν τελικά γίνει κίνηση για την απόκτηση του Ρεκόμπα, αφού οι δύο παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά από την εθνική ομάδα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95251

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Geo

• Αλλαγή
έχουμε και λέμε λοιπόν..  :book: ......μέχρι στιγμής "ισχύει" η ακόλουθη λίστα:

Α
Αμπουμπακαρί: SportDay, Εξέδρα, Σπορ
Αντράντε, Ζοάο Πάολο:   sport24.gr
Αουτσε: ?? ?? ?
Ασίς, Νούνο:    ολες

Β
Βιτολο:  sportaction (27/4/09), Σπορ

Ζ
Ζαιρι:
Ζεβλάκοφ: ολες

Κ
Κάλβο, Tόνι: Η γάτα
Κανακούδης: gazetta.gr, goal.com
Καρυπίδης:   ολες (δηλώσεις του οτι θα ξαναγυρίσει)
Κουτσιανικούλης: Goal (εφημερίδα) (25/4/2009)
Κρεσιτς: SportDay, Εξέδρα, Σπορ

Λ
Λαριβέι: όλες οι φυλλάδες (πλην Α.Μ.Θ.)
Λεονάρντο: Sportday, Σπορ του Βορρά (23/4/09)

Μ
Μιλάνο:
Μοχταρι: Bild (γερμανική)

Ν
Νοβαρέτι:   sportday (22/4/09)
Νταλιεβίτσιους: Goalnews
Ντερνίς:   gazetta
Ντιαζ, Νταμιαν: gazetta.gr

Ο
Οκάμπο (ή Οκόμπα), Ραμόν Ντάριο: sport24.gr (18/4/09), sport.gr

Π
Παπαδοπουλος, Δ.: εξεδρα, γράφει για πιθανή κρούση κ απο ΠΑΟΚ (22/4/09)
Παπάζογλου: Α.Μ.Θ. (με ερωτηματικό), αλλά σίγουρα η σκουλικοφυλλαδα τού σούπερ3
Παπαζογλου, T.:  sportday, εξεδρα, σπορ του βορρα (24/04/09)
Πιπίνης: gazetta.gr

Ρ
Ρεκόμπα: sportdog
Ριμόλντι: ??

Σ
Σαλπιγγίδης: ο ίδιος για να γλυτώσει τις μάπες και το γράψανε σαν είδηση

Φ
Φιλομένο:    μετροσπορτ, σπορτ24,εξεδρα 25/4
Φωτάκης: SportDay, goladay, sport24

....και έπεται συνέχεια..  :rasta:

GeorgT

• Guest
κ το παραλήρημα των εφημερίδων συνεχίζει!!

εντιτ: χαχαχα ρε γκεο τα χώρισες αλφαβητικά!!! σωστός!!

Offline ved

• Αλλαγή
η γατα εχει μεινει πισω βλεπω  ;D

makptol

• Guest
ναι η γατα ειναι ντεφορμε τελευταια.... :)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
η γατα η ποια εφημεριδα ελεγε οτι παιζει του Εστογιανοφ σε μας?
Εχει καιρο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
τον Κρέσπο δεν έχω ακούσει ακόμα και ανήσυχο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
απο την λιστα λειπει και ο Αντριανο(Πορτο) και ο σερβος αμυντικος της Πορτο. απο το σπορτ24
επισης λειπει και ο Μακινουα ;D γκολντει

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=95319

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009, 22:51
Γράφει: Κίμωνας Λειβαδιώτης
Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ρεν για παραμονή του Σορλέν. Προς «sold out» ενόψει πλέι οφ

Μία σημαντική εσωτερική μεταγραφική επιτυχία είχε την Τετάρτη η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία μετά από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ της τον Ολιβιέ Σορλέν.

Κερδισμένος από το «deal» βγήκε ο «δικέφαλος του βορρά», ο οποίος κέρδισε τον παίκτη, ενώ την ίδια στιγμή γλίτωσε και χρήματα. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει περίπου τα μισά από την προβλεπόμενη ρήτρα (550.000 ευρώ) στη Ρεν, δηλαδή ένα ποσό της τάξης των 275.000 ευρώ.

Κάνουν «φτερά» τα εισιτήρια

Εντυπωσιακή είναι η προπώληση των εισιτηρίων των αγώνων της ομάδας στα πλέι οφ. Ήδη, την Τετάρτη εξαφανίστηκαν περίπου 5.000 «μαγικά χαρτάκια», με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να εκτιμούν ότι μέσα σε μια βδομάδα θα γίνει «sold out» σε όλα τα ματς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline babis36

• Αλλαγή
Αν ισχύουν αυτά η μεταγραφή του μαζί με τον ένα χρόνο του συμβολαίου του βγαινεί χαλαρα από το πρωτο ματς με βαζελο.Αν νικησουμε και συνεχίσουμε καλα άλλες δύο μεταγραφες βγαινουν μόνο απο τα επόμενα δύο ματσακια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Νούνο Ασίς θεωρείται κλεισμένος για τους «ασπρόμαυρους». Όπως στην περίπτωση του Σορλέν, έτσι και στου Ασίς, θεωρείται τελειωμένη και απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο επιτελικός μέσος της Γκιμαράες έχει 18 συμμετοχές και έχει πετύχει 5 γκολ τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

http://www.sport-fm.gr/article/174769

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραία...
σε κανα μήνα θα ξέρουμε και ποιον κλείσαμε πραγματικά!

πάντως από όλα όσα ακούγονται τα 2 τελευταία είναι και πιο ρεαλιστικά!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ετσι.. το μονο σιγουρο ειναι, οτι το 80% των μεταγραφων ειναι τελειωμενο. θα εχουμε ανακοινωσεις με το περας των πλει οφ. Ειμαστε η μονη ομαδα στην Ελλαδα με μεταγραφικο σχεδιασμο και αυτο οφειλεται στον Βρυζα και γενικα στην διοικηση. Ολοι ντου σε μετοχες και διαρκειας...θα εχουμε τρελα γλεντια το καλοκαιρι.

Η πρωτη μεταγραφαρα ηδη ολοκληρωθηκε.... ΣΟΡΛΕΝ

apaoki13

• Guest
Η παραμονή Σορλέν με φτιάχνει περισσότερο απ' όλες τις μαλακίες στη λίστα του Geo_68 (αδερφέ τη χρεώθηκες). Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα κάνει κανονική προετοιμασία με όλη την ομάδα.