Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119422 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline elront

• Αποστολή
  • **

Êáñõðßäçò: «Ãé’áõôü ðÜù óôçí Ïìüíïéá»

27/04/2009, 21:02 | ÄéáâÜóôçêå 2819 öïñÝò ÁðïóôïëÞ

Ôïõò ëüãïõò ðïõ åðÝëåîå íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí Ïìüíïéá åîÞãçóå ï ×ñÞóôïò Êáñõðßäçò ìéëþíôáò óôçí éóôïóåëßäá ôçò ×áñôò ôïíßæïíôáò ðáñÜëëçëá ðùò èÝëåé íá áðï÷áéñåôÞóåé áðü ôçí ïìÜäá ôïõ Åäéìâïýñãïõ Ý÷ïíôáò óõìâÜëåé óôçí Ýîïäï óôçí Åõñþðç.

«Ç Óêùôßá Þôáí ðïëý öéëüîåíç, áëëÜ Ý÷ù ïéêïãÝíåéá êáé ç ìåôáêßíçóç óôçí Êýðñï èá ìïõ åðéôñÝøåé íá áãùíéóôþ óå Ýíá êáëü åðáããåëìáôéêü åðßðåäï êáé ôáõôü÷ñïíá íá âñßóêïìáé êïíôÜ óôçí ÅëëÜäá», äÞëùóå ï 26÷ñïíïò ìÝóïò, ðïõ óõìöþíçóå ãéá ôñßá ÷ñüíéá ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÔÜêç ËåìïíÞ. «Áðüëáõóá êÜèå óôéãìÞ ìïõ óôç ×áñôò êáé Ý÷ù êÜðïéåò åêêñåìåßò õðï÷ñåþóåéò ðñéí öýãù. Áõôü åßíáé ôï âáóéêü ìïõ ìÝëçìá. ¸÷ïíôáò ðëÝïí åîáóöáëßóåé ôï ìÝëëïí ìïõ åßìáé Ýôïéìïò ãéá ôá ôåëåõôáßá ðÝíôå ðáé÷íßäéá êáé èÝëù íá âïçèÞóù ôç ×áñôò íá âãåé óôçí Åõñþðç. ÈÝëù íá áðï÷ùñéóôþ ôïõò óõìðáßêôåò êáé ôïõò öéëÜèëïõò ìáò ìå Ýíá äþñï. Áõôü èá åßíáé ôï äþñï ìïõ ðñïò áõôïýò ãéá ôç óõìðáñÜóôáóÞ ôïõò óôï äéÜóôçìá ðïõ åßìáé óôç Óêùôßá».

www.sport-fm.gr

á ñå ÐÁÏÊ ðïõ åéóáé êáé ôïõ ëïãïõ óïõ!
paok giati etsi!!!!

GeorgT

• Guest
Λαριβέι: όλες οι φυλλάδες (πλην Α.Μ.Θ.)
Σαλπιγγίδης: ο ίδιος για να γλυτώσει τις μάπες και το γράψανε σαν είδηση
Φιλομένο:    μετροσπορτ, σπορτ24,εξεδρα 25/4
Κανακούδης: gazetta.gr, goal.com
Νούνο Ασίς:    ολες
Νταμιαν Ντιαζ: gazetta.gr
Αμπουμπακαρί: SportDay
Ζοάο Πάολο Αντράντε:   sport24.gr
Αουτσε: ?? ?? ?
Πιπίνης: gazetta.gr
Ραμόν Οκάμπο: sport24.gr, sport.gr
Ζεβλάκοφ: ολες
Ριμόλντι: ??
Ζαιρι:
Μιλάνο:
Νταλιεβίτσιους: Goalnews
Φωτάκης: SportDay, goladay, sport24
Καρυπίδη:   ολες (δηλώσεις του οτι θα ξαναγυρίσει)
Κρεσιτς: SportDay
Παπάζογλου: Α.Μ.Θ. (με ερωτηματικό), αλλά σίγουρα η σκουλικοφυλλαδα τού σούπερ3
Μοχταρι: Bild (γερμανική)
Tόνι Κάλβο: Η γάτα
Ραμόν Ντάριο Οκόμπα:     sport24.gr (18/4/09)
ντερνίς:   gazetta
Νοβαρέτι:   sportday (22/4/09)
Δ. Παπαδοπουλος: εξεδρα, γράφει για πιθανή κρούση κ απο ΠΑΟΚ (22/4/09)
Λεονάρντο: Sportday, Σπορ του Βορρά (23/4/09)
T. Παπαζογλου  sportday, εξεδρα, σπορ του βορρα (24/04/09)
Κουτσιανικούλης: Goal (εφημερίδα) (25/4/2009)
Βιτολο:  spaortaction (27/4/09)

Offline blue_eyes

• Βασικός

Ôïõò ëüãïõò ðïõ åðÝëåîå íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí Ïìüíïéá åîÞãçóå ï ×ñÞóôïò Êáñõðßäçò ìéëþíôáò óôçí éóôïóåëßäá ôçò ×áñôò ôïíßæïíôáò ðáñÜëëçëá ðùò èÝëåé íá áðï÷áéñåôÞóåé áðü ôçí ïìÜäá ôïõ Åäéìâïýñãïõ Ý÷ïíôáò óõìâÜëåé óôçí Ýîïäï óôçí Åõñþðç.

«Ç Óêùôßá Þôáí ðïëý öéëüîåíç, áëëÜ Ý÷ù ïéêïãÝíåéá êáé ç ìåôáêßíçóç óôçí Êýðñï èá ìïõ åðéôñÝøåé íá áãùíéóôþ óå Ýíá êáëü åðáããåëìáôéêü åðßðåäï êáé ôáõôü÷ñïíá íá âñßóêïìáé êïíôÜ óôçí ÅëëÜäá», äÞëùóå ï 26÷ñïíïò ìÝóïò, ðïõ óõìöþíçóå ãéá ôñßá ÷ñüíéá ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÔÜêç ËåìïíÞ. «Áðüëáõóá êÜèå óôéãìÞ ìïõ óôç ×áñôò êáé Ý÷ù êÜðïéåò åêêñåìåßò õðï÷ñåþóåéò ðñéí öýãù. Áõôü åßíáé ôï âáóéêü ìïõ ìÝëçìá. ¸÷ïíôáò ðëÝïí åîáóöáëßóåé ôï ìÝëëïí ìïõ åßìáé Ýôïéìïò ãéá ôá ôåëåõôáßá ðÝíôå ðáé÷íßäéá êáé èÝëù íá âïçèÞóù ôç ×áñôò íá âãåé óôçí Åõñþðç. ÈÝëù íá áðï÷ùñéóôþ ôïõò óõìðáßêôåò êáé ôïõò öéëÜèëïõò ìáò ìå Ýíá äþñï. Áõôü èá åßíáé ôï äþñï ìïõ ðñïò áõôïýò ãéá ôç óõìðáñÜóôáóÞ ôïõò óôï äéÜóôçìá ðïõ åßìáé óôç Óêùôßá».

www.sport-fm.gr

áí äåí ôïí èåëïõí óôçí ïìáäá ôé íá êáíåé ï áíèñùðïò ìå ôï æïñé íá åñèåé íá ðáéîåé óôïí ÐÁÏÊ;

Photis

• Guest
Πολλοι χαλάστηκαν που υπόγραψε ο Καριπίδης στην ομόνοια και δεν καταλαβαίνω το λόγο....Τι είναι δηλαδή ο Καρυπίδης και θα έπρεπε με το ζόρι να τον αποκτήσουμε???Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ όπως τον οραματίζονται οι διοικούντες και το τεχνικό τιμ οπόταν καλά έκανε το παιδί και υπέγραψε την ομόνοια.Καλή συνέχεια στην καριέρα του γιατί είμαι σίγουρος πως θα την χρειαστεί....

apostolos

• Guest
 :D

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=186393

Βιτόλο και Παπάζογλου οδεύουν για ΠΑΟΚ

Νέα ένταση στις σχέσεις ΠΑΟΚ και Αρη αναμένεται να προκαλέσουν οι πιθανές μεταγραφές, Βιτορ Βιτόλο και Θανάση Παπαζόγλου. Ο Ισπανός μέσος αγωνιζόταν δανεικός στον Αρη από την Σανταντέρ, ωστόσο οι υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις δεν επιτρέπουν στους «κίτρινους» να τον κρατήσουν. Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του αθλητή ο ΠΑΟΚ έδειξε έντονο ενδιαφέρον και κινήθηκε δυναμικά για την απόκτηση του.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο «δικέφαλος» έχει συμφωνήσει προφορικά με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έστω και με την μορφή δανεισμού και απομένει να συζητήσει με τον αθλητή για να συμφωνήσει και αυτός. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του αθλητή που αγγίζουν τις 500 χιλιάδες ευρώ, ποσό σχεδόν απαγορευτικό για το νέο Αρη.

«Όχι» από Παπάζογλου

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Θανάσης Παπάζογλου, γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Αρη θα μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται με την άρνηση του αθλητή να υπογράψει την επέκταση συνεργασίας του με τον Αρη. Ο παίκτης έχει στείλει εγγράφως την απάντηση του στους «κίτρινους» και εξηγεί τους λόγους που την απορρίπτει. Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός ψηλόσωμος επιθετικός ήταν το αγαπημένο παιδί του Ντούσαν Μπάγιεβιτς ωστόσο μετά την αποχώρηση του Σερβοέλληνα τεχνικού έπεσε σε δυσμένεια.

Ο 21χρονος επιθετικός θα προπονείται κανονικά με την ομάδα του Αρη μέχρι και τις 30 Ιουνίου, που λήγει και τυπικά η συνεργασία του με τους «κίτρινους».

« Last Edit: April 28, 2009, 00:04:05 by apostolos »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πέρα από την κλωτσιά που είχε ρίξει στον βιερίνια και μας είναι αντιπαθής, σαν παίκτης είναι πολύ καλός, τρέχει ασταμάτητα και είναι φοβερός κόφτης , κάτι σαν τον γκαρσία αλλά στο πιο γρήγορο!!!! Για τον βιτόλο λέω!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Εμένα αυτός δεν μου αρέσει πάντως φυσιογνωμικά και μόνο. Πολύ κλαψομούνης είναι.

SKAILS

• Guest
προσπαθω να βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα και για το βιτολο η γνωμη μου δεν ειναι καλη...τρεχει κ ειναι σκληροτραχηλος παικτης,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι το εξαιρετικο,παντως αν ισχυει οτι θελει 500.000 το χρονο μου φαινεται μαλακια να δωσουμε τετοιο ποσο για τετοιο παικτη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Aν έρθει ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Πάπας. Τέτοια σιγουράκια είχαν και πέρσι μπόλικα οι φυλλάδες... Εκτός αυτού τα 5οο χιλιάρικα παραείναι πολλά για αυτόν τον παίχτη, εκτός και αν έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι, τέτοιο ώστε να επιτρέπει τέτοια φαινομενικά αχρείαστα απλώματα...

Οψώμεθα, εγώ υπενθυμίζω πως είναι νωρίς ακόμα, έχουμε γολγοθά μπροστά μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε το πολυπόθητο όνειρο του Τσουλου...

Melb4

• Guest
βλακείες. ποιος ο λόγος να έρθει ένας άλλος μεσοαμυντικός (και να έρθει δανεικός); Εδώ ηλιάδης και μπαλάφας δεν μπορούν να παίξουν και θα πάρουμε έναν που είναι χειρότερος από αυτούς;

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
σαν αμυντικο χαφ ειναι πολυ καλος παικτης και εχει και ταχυτητα που δεν εχουμε σ'αυτες τις θεσεις.
σουταρει και απ'εξω καμια φορα.
αλλα εχει σκατοφατσα οντως
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Melb4

• Guest
ποιος παίκτης θα βγει για να παίξει ο βιτολο; Δεν πιστεύω να παίζει η ομάδα με 3 αμυντικά χαφ. Ούτε πιστεύω ότι είναι καλύτερος τον μπαλάφα και ηλιάδη - εκτος και αν έχουμε τέτοια οικονομική πολυτέλεια να δίνουμε 500 χιλιάδες euro για έναν τρίτο μεσοαμυντικό που θα κάθεται στον πάγκο.

ive4

• Guest

www.sport-fm.gr

áí äåí ôïí èåëïõí óôçí ïìáäá ôé íá êáíåé ï áíèñùðïò ìå ôï æïñé íá åñèåé íá ðáéîåé óôïí ÐÁÏÊ;

å íáé, ìá ôé Ýðñåðå íá êÜíåé äçëáäÞ ; Êé åãþ ÐÁÏÊ åßìáé, áëëÜ äå ìïõ Ýêáíå ðñüôáóç ï ÐÁÏÊ ;)

apostolos

• Guest
ποιος παίκτης θα βγει για να παίξει ο βιτολο; Δεν πιστεύω να παίζει η ομάδα με 3 αμυντικά χαφ. Ούτε πιστεύω ότι είναι καλύτερος τον μπαλάφα και ηλιάδη - εκτος και αν έχουμε τέτοια οικονομική πολυτέλεια να δίνουμε 500 χιλιάδες euro για έναν τρίτο μεσοαμυντικό που θα κάθεται στον πάγκο.

Aκουσε με για να καταλάβεις τι παίζει. Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι θέμα ταχύτητας! Την επομενη χρονια όσο καλοί κι αν είναι οι Ίβιτς Beron Garcia μην τους πολυ-υπολογιζεις βασικουρες. Καλοί, χρυσοί, αλλα ειδικά για Ευρώπη είναι εξαιρετικά αργοί παίκτες... Θέλει ταχύτητα στα χαφ του χρόνου, αλλιώς θα πέσει πολύ σφαλιάρα... Και φυσικά ποιότητα για αυτό και βεβαίως δεν μπορείς να στηριχτείς σε Μπαλάφες και Hλιαδηδες για βασικούς, εδώ δεν στηρίχτηκες φέτος.

Από ο,τι έχω καταλάβει γιατί δεν τον έχω δει σχεδόν καθόλου, αυτός ο Bιτολο και καλο χαφ είναι και αρκετά γρήγορο. Για τον ίδιο λόγο κινούνται και για Φωτάκι, Μακo (παλιότερα γίναν κινήσεις) Aμπουμπακαρι (αν είναι χαφ κι αυτός γιατί δεν είμαι σίγουρος)...Δεν σημαίνει ότι θα τους πάρουν όλους, αλλα σε τέτοιους παίκτες στοχεύουν. Ούτε επίσης σημαίνει ότι θα παίξουν με τη μια βασικοί οι καινούριοι. Ξέρει ο Don τι κάνει ρε μην ανησυχείτε...

Melb4

• Guest
εννοείται ότι θέλουμε παίκτες ποιοτικούς και γρήγορους για την Ευρώπη. Που χωράνε εκεί μέσα παίκτες σαν τους βιτολο και φωτάκη;

υγ. αυτό για garcia και veron δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύεις ότι δεν θα 'ναι βασικοί;

Offline gagas

• Αλλαγή
νομιζω οτι ειναι θεμα βρυζα σαντος η καταρτιση του ροστερ και της ενδεκαδας για την επομενη περιοδο..το τι αρεσει σε εμας τους ενδιαφερει λιγο,ειμαστε κ αμπαλοι μην το ξεχναμε ποτε αυτο.
χρειαζομαστε γρηγορους παικτες,κυριως στα χαφ ωστε να πατανε περιοχη και να δημιουργουν πλεονεκτημα,οπως εχει αφησει να εννοηθει ο σαντος..

CLUB LARISA

• Guest
πέρα από την κλωτσιά που είχε ρίξει στον βιερίνια και μας είναι αντιπαθής, σαν παίκτης είναι πολύ καλός, τρέχει ασταμάτητα και είναι φοβερός κόφτης , κάτι σαν τον γκαρσία αλλά στο πιο γρήγορο!!!! Για τον βιτόλο λέω!!!!
Mακριά τα γατάκια απο τον ΠΑΟΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκη, Βρύζα, Σάντος, τον μπούλο ρε άσχετοι. Αφήστε τον Λαό του ΠΑΟΚ να κάνει τις μεταγραφές και να βγάλει τα απωθημένα του! :P

Σοβαρά τώρα...
Οι υποχρεώσεις του χρόνου θα είναι μεγαλύτερες, αφού ο αριθμός των παιχνιδιών θα είναι μεγαλύτερος. Πρέπει σε κάθε θέση να υπάρχει ισάξιος αναπληρωματικός ή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που ήδη έχουμε. Για την χημεία και την ανάγκη χρησιμοποίησης τους ανάλογα με τις αρετές του αντιπάλου, θα φροντίσει ο Δάσκαλος Φερνάντο "ο Μηχανικός" Σάντος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

zagorakis

• Guest
«Ναι, μιλάω με ΠΑΟΚ»

Οι πληροφορίες μιλούν για «κλεισμένη» συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Ο ίδιος πάντως ο Γκανέζος μέσος, που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, μιλώντας χθες στο "Goal" έκανε λόγο απλά για προχωρημένες συζητήσεις. «Είναι βέβαιο ότι δεν θα συνεχίσω στις Σέρρες. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και σε αυτές οι άνθρωποί του δείχνουν ότι με θέλουν. Δεν έχει κλείσει πάντως ακόμη το θέμα".

Ο Αμπουμπακάρι ήταν τιμωρημένος στο προχθεσινό παιχνίδι και δεν βρέθηκε στην Τούμπα. «Ηθελα πολύ να έρθω, αλλά προτίμησα τελικά να μείνω στο σπίτι. Ακούγονται τόσα πολλά για το ενδεχόμενο συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ και δεν ήθελα να δημιουργηθεί θέμα. Είδα πάντως το παιχνίδι από την τηλεόραση. Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δίκαια τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Εχει μια πολύ καλή ομάδα και φανταστικό κόσμο. Πιστεύω ότι η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα ήταν αντίστοιχη των εμφανίσεων που έκανε στη διάρκεια της χρονιάς».

Ο Αφρικανός ξέρει καλά ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει μάχη για να κερδίσει μια θέση στη μεσαία γραμμή του "δικέφαλου". «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και στο κέντρο αλλά και σε όλες του τις γραμμές. Γνωρίζω ότι αν τελικά συνεχίσω εκεί την καριέρα μου, ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, πιστεύω στον εαυτό μου και θεωρώ ότι μπορώ και εγώ να βοηθήσω».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=2335382

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε μαγκες παλι τα ιδια;

ακουγεται ενα ονομα  κατευθειαν καποιοι να δυσανασχετησουν(κι εγω μπορει να το χω κανει)...λες και αυτοι θαρθουν σιγουρα η αν ερθουν
ο λογος που τους παιρνει ο ΠΑΟΚ ειναι γιατι θελει να γινει χειροτερος...

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γκρινιαζω τωρα(καλα εδω εχουμε και πλειοφ,αλλα γαματο αυτο).για να φτασει μια ενδεχομενη γκελα και να βγω να πω "τα λεγα εγω";περσι τα ιδια δεν λεγαμε για χαλκια,ιβιτς κυριως;εδω δεν πλακωνομασταν για τον λυμπεροπουλο;μυαλο ομως δεν βαλαμε ακομα....ξεκολατε ρε και απολαυστε μια φορα τις μεταγραφες οποιες κι αν ειναι...εδω μας εφεραν σορλεν τον χειμωνα και μας λειπει στο ματι
οταν δεν παιζει...