Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120046 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Το θέμα με το συγκεκριμένο topic είναι σύνθετο. Από τη μία κάνουμε χαβαλέ με τις χίλιες μαλακίες που αραδιάζουν οι εφημερίδες. Από την άλλη προσφέρεται για σχολιασμό και ενημέρωση σχετικά με παίκτες που μπορεί να μας απασχολήσουν. Όπως και να το κάνουμε σηκώνει συζήτηση το θέμα μεταγραφών γιατί είναι το πιο πιασάρικο για όλους τους οπαδούς αυτή την περίοδο.
 Αυτό που λέω είναι μην μπερδεύετε τη συζήτηση με το κράξιμο. Αν αποφασίσει η διοίκηση να δώσει 500 χιλιάρικα για τον Βίτολο ας το κάνει. Μέχρι να το κάνει έχει κάθε δικαίωμα ο Club να τον λέει γατάκι, ο Χ κλαψομούνη και ο Ψ παιχταρά. Μετά τις υπογραφές είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος φέτος θα είναι σαφώς πιο ψύχραιμος και δεκτικός.

Αντε το γαμήσαμε το topic... μου.  ;D

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως πιστεύω ότι ο Βίτολο θα έτρωγε πολύ περισσότερες κάρτες αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Ας μην ξεχνάμε ότι εντέχνως μας έχουν κολλήσει την ταμπέλα της σκληρής ομάδας και μας έχουν στοχοποιήσει.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Καλά που δεν πρόλαβα να γράψω την γνώμη μου για τον Βιτόλο το πρωί...  :) Πάντως θεωρώ πως το πιθανότερο είναι ότι το στόρι διαρρέεται σκοπίμως από τον παίκτη και τον μάνατζερ του για να τα αρπάξει πιο χοντρά από τα σκουλήκια.

apaoki13

• Guest
Μαζί με τα υπόλοιπα 38 σενάρια για τους μισούς παίκτες του Πανσεραϊκού, του Αστέρα κ.λπ. Μόνο στον Στέλλα δεν τα λένε οι μάνατζερ γι' αυτό θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

Toτε μαλλον ειναι το  Jonnie to Blue των 200 ευρω....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Diego-4

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κίτρινη για αρχή εάν συνεχίσετε..............................
« Last Edit: April 28, 2009, 18:22:25 by tsakalaki »

Offline blue_eyes

• Βασικός
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

θα μας υποδειξεις και τι θα γραφουμε κιολας
 Κίτρινη για αρχή εάν συνεχίσετε..............................
« Last Edit: April 28, 2009, 18:23:50 by tsakalaki »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ελα τελειωνουμε,...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

μυαλο δεν μπορει να βαλει κανενας σε κανεναν..ας μην χαλαμε τις καρδιες μας. Οσο και να πονανε τα μυαλα μας

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ειρηνη υμιν τεκνα μου..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: April 28, 2009, 18:24:38 by Diego-4 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλα ρε θα σκοτωθουμε για μια μαλακια που αναπαραγουν τα μμε περι Βιτολο?

Πλακα τους κανει ο Ζησαρας ρε παρτε το χαμπαρι.. τους βλεπει οτι εχουν γινει μπουρδελο ενοψει εκλογων..και λεει δεν διαρρεω οτι συμφωνησα με Σανταντερ για Βιτολο... και τους κανει ακομα ποιο μπουρδελο...τα σκουλικια σε γνωστο τους φορουμ εχουν γεμισει το τοπικ του Βιτολο 30 σελιδες σε μια μερα ρε...εχουν χασει τον υπνο τους... μην τρελαινεστε..τους χουζουρευουμε ενω διαλυονται... τι καλυτερο απ αυτο? ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
το γαμησαμε παλι το τοπικ, εγω ζηταω συγνωμη απο ολα τα παιδια εχετε δικιο

τσακαλακι σβηστα αν γινεται τελειως ολα τα επιμαχα ποστ

giannis80

• Guest
Ο γκαρσια δεν ειχε κανει καθολου προετοιμασια περσι,και ειχε αρκετους τραυματισμους που τον αφηναν εκτος ρυθμου συνεχεια(πιθανοτητα λογω της ελειψης προετοιμασιας)
Θα γουσταρα πολυ να τον εβλεπα και του χρονου στην τουμπα.Δεν νομιζω να φυγει τελικα....

Διαφωνώ. Έλλειψε 1 ματς λόγω έλλιψης προετοιμασίας (αεκ μέσα), 3 αγώνες λόγω βίντεο με την μπουνιά και τα υπόλοιπα που έχασε ήταν γιατί του έσπασε ο ένας τα πλευρά και πήγε και ένας άλλος να του κάνει ζημιά στο γόνατο (φτηνά τη γλίτωσε με την κάκωση έτσι όπως το έβαλε το πόδι ο ντιέ).Προσωπική μου άποψη πάντα, οτι την προσωπικότητα του,την εμπειρία του και τον επαγγλματισμό του θα τη χρειαστούμε και σε ενδεχόμενους αγώνες για Τσαμπιονς Λιγκ και για όλη τη διάρκεια της χρονιάς.Αλλά και το πιο σημαντικό,οτι κάνει δουλειά μέσα στο γήπεδο.

JamaicaN

• Guest
Ανδε κανω λαθος ο ιδιος δηλωσε σε προσφατη συνεντευξη του για ελλειπη προετοιμασια....

Diego-4

• Guest
Και εγώ ζητάω συγνώμη απο όλους και απο σένα.
Πάρε και λίγο Πάμπλο τώρα να γουστάρεις.

zan

• Guest
Εκλεισε το πρωτο γατακι... :D Παμε για το δευτερο τωρα!!! ;)

CLUB LARISA

• Guest
Ο Πλανήτης PAOKWORLD, γνωστός και ως πλανήτης μαύρων τρυπών (και ψυχών) καλωσορίζει τα ξωτικά της Κάτω Γης και τους εύχεται καλό καλοκαίρι. Αυτοί, οι Φερέτηδες, οι ...mania κ οι Σια , δε θα πεθάνουν ποτέ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Βέβαια μόνο για αυτά τα πανυγήρια είναι, καθώς ως γνωστόν, ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Όλον τον χρόνο που ο Σύλλογος είχε θέματα , τσιμουδιά. Είπαμε αλλε ρε τουρ Δεκέμβρη-καλοκαίρι.

PS: Εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου το γατάκι να με βγάλει άκυρο ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ισχύουν τα των Κασσάνδρων.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αχχχχχχχχχχ, μου έλειψε το φόρουμ!!! Την κατάλληλη στιγμή μ φαίνεται ότι ήρθα!!! Τζουρίτσα από μεταγραφές και κίτρινα σπυράκια!!! Μούρλια!!! Πάντως πέρισυ μας πήγε γούρι, οπότε βουρρρρρ όλοι για κίτρινα σπυριά!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Σχετικά με την περίπτωση Βίτολο, υπάρχει και η πιθανότητα ότι έχει ακουστεί να είναι κόλπα του Βιτόλο και του μάνατζερ του για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον Ρούλη δεδομένου οτι όπως άκουσα την πληροφορία για συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ έχει διαρεύσει ο ίδιος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
hkp κατά την γνώμη μου αυτό πρέπει να συμβαίνει, δεν βλέπω πως μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις τις σαντατερ, που ζητάει 600 χιλιάρικα!!! τα δικά του τα λεφτά μπορούμε να τα δώσουμε των ισπανών ομως δύσκολα!!! Μακάρι πάντως γιατι είναι καλος παίκτης με γνώση των βασικών του ποδοσφαίρου και ο μπαγάσας βρίσκεται παντού όταν αμύνεται η ομάδα του!!! Νομίζω ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αφού εκτός των άλλων είναι γνωστή και η έφεση των οπαδών μας στην μόδα και ως γνωστών ο βιτόλο είναι και σχεδιαστής ρούχων και έχει και δικό του οίκο μόδας στην ισπανία!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Callahan

• Guest
Σχετικά με την περίπτωση Βίτολο, υπάρχει και η πιθανότητα ότι έχει ακουστεί να είναι κόλπα του Βιτόλο και του μάνατζερ του για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον Ρούλη δεδομένου οτι όπως άκουσα την πληροφορία για συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ έχει διαρεύσει ο ίδιος.

Παίζει να είναι κόλπο της αντιπολίτευσης του ρούλη, για να πιέσει το Σκόρδα φορτώνοντας του άλλη μια φυγή.