Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Εντάξει, η μίρλα ούτε εμένα μου αρέσει (του στυλ "καλάααα, αυτόν θα πάρουμε" "όλα τα ρετάλια του ΠΟΚ" κλπ) αλλά τώρα ήταν πιο κουλ η κουβέντα. Συγκρίσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών γινόταν. Τεσπα, το θέμα είναι πως καταφέρνουμε να τσακωνόμαστε και στα πιο απλά θέματα. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ χαχα

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ηρεμήστε ρε μάγκες. Άμα δεν μιλάμε και για μεταγραφές σε οπαδικό forum τι θα κάνουμε; Προφανώς έχουμε εμπιστοσύνη και δεν υποδεικνύουμε σε κανέναν τη δουλειά του, αλλά με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να μιλάμε σχεδόν για τίποτα γιατί προφανώς τα πάντα τα χειρίζεται κάποιος και του έχουμε εμπιστοσύνη και τα πάντα όλα. Αντί να χαιρόμαστε που τα τελευταία 2 χρόνια ξαναρχίσαμε να μιλάμε για ποδοσφαιρικά θέματα κυρίως, φαγωνόμαστε μεταξύ μας; Και τους προπονητές της εξέδρας θα κάνουμε και κουβέντες καφενέ θα πούμε. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. (Και δεν το λέω υποτιμητικά, αυτή είναι η δουλειά ενός forum)

Για μερικούς από εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι ιερό. Δεν του αρμόζει η κουβέντα καφενέ, παρά μόνο εποικοδομητικός διάλογος. Θεωρώ δικαιολογημένο τον εκνευρισμό του @Diego-4, παρόμοιο έχω και εγώ πολλές φορές και ιδιαίτερα σήμερα με όσα διαβάζω. Ο ένας μας ξυνίζει, ο άλλος μας βρωμάει, κολλάμε σε προσωπολατρεία ή αντίστοιχη απέχθεια και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι απλά τα εργαλεία για να κατακτίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Όποιον ποδοσφαιριστή κρίνει η διοίκηση ότι είναι άξιος για να προσφέρει ας τον φέρει ή ας τον κρατήσει και όποιον κρίνει ότι δεν της είναι πολύτιμος, ας τον στείλει στην ευχή του Χριστού και της Παναγιάς.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Για κάτσε ρε συ...Τώρα γίνεσαι άδικος. Παίρνεις μια λέξη και την αντιπαραβάλεις με μια άλλη και αυτόματα αλλάζει το νόημα. («Καφενές- ΠΑΟΚ»)
Όταν διάφοροι λένε τη γνώμη τους για ένα οποιοδήποτε θέμα, όχι στα πλαίσια κάποιου οργανωμένου σχήματος (συνέλευση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο) κουβέντα καφενείου την ονομάζω. Όταν μαζευόμαστε σε έναν σύνδεσμο και μιλάμε για ΠΑΟΚ κουβέντα καφενείου λέγεται και αυτό. Δεν έχει να κάνει με το θέμα της κουβέντας (τον ΠΑΟΚ δηλαδή) αλλά με τον τρόπο που γίνεται.
Και ξαναλέω, με αυτή τη λογική κανένα θέμα πλην των καθαρά οπαδικών δεν θα έπρεπε να κουβεντιάζεται εδώ μέσα ή οπουδήποτε άλλου, αφού κάποιος από την ΠΑΕ (που την εμπιστευόμαστε μην το ξεχνάμε) το χειρίζεται, και άρα ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του κλπ.

Υ.Γ. Και εγώ τσαντίζομαι μερικές φορές με τον αρνητισμό ορισμένων σε πράγματα που ανέφερες και εσύ (όχι στο ένα, όχι στο άλλο, ο ένας μας ξινίζει κλπ) αλλά τα τελευταία post σε καμμία περίπτωση δεν ήταν τέτοια. Απόψεις τεκμηριωμένες ήταν για πάικτες.

Offline ved

• Αλλαγή
καλα απο περυσι αποδειχτηκε οτι δεν αξιζει να μαλωνουμε για μεταγραφικα..οποτε ας λεμε τις αποψεις μας χαλαρα και χωρις τσακωμους.

τωρα για βιτολο,,αν τα βρει με βιερινια και δεν εχει προβλημα αυτος δεν υπαρχει θεμα για εμας.

συμφωνα με τα στατιστικα ειναι εκ των κορυφαιων αμυντικων χαφ του πρωταθληματος. και διπλα στον βερον θα συμπληρωνει  ο ενας τις αδυναμιες του αλλου. αν ερθει φτιαχνουν το κορυφαιο διδυμο στη χωρα.ο βιτολο εχει την ταχυτητα που λειπει απο τον βερον και αντιθετα ο βερον την τεχνικη.

ο σορλεν ειναι μεγαλη παιχταρα αλλα νομιζω θα παιζει αριστερα για να καλυπτει την αδυναμια του λινο αλλα και να συνεργαζεται μαζι του τελεια για να βγαζει τις σεντρες φαρμακι.

τελος για γκαρσια. τα δεδομενα ειναι τα εξης.

1) ειναι μεγαλη κλαση αλλα δεν ταιριαζει με βερον γιατι εχουν την ιδια αδυναμια==ταχυτητα.

2) ο κολκας που ειναι ανθρωπος της διοικησης και παντα προετοιμαζει το εδαφος κανοντας το παπαγαλακι της, σε προσφατο αρθρο εκανε λογο οτι ο παικτης μπορει να  φυγει.

3) ο παικτης ειναι εκ των πλεον ακριβοπληρωμενων με 550,000 ευρω αλλα με την μικροτερη προσφορα απο ολους εφοσον στα περισσοτερα ματς ελειπε με τιμωριες και τραυματισμους?

4) μπορει να στηριχτει ο σχεδιασμος της ομαδας πανω στον γκαρσια? μπορουμε να βασιστουμε πανω του?

5) σκεφτειτε μονο να τυχει του χρονου πρεμιερα με γαυρο και ο γκαρσια να δαγκωσει τον ντιογο στο λαρυγκι π.χ. ,,, θα εχεις κανει εναν μεταγραφικο σχεδιασμο που θα εχει βγει λαθος,,και θα εχεις εναν παικτην που θα περνει εναν σκασμο λεφτα,,θα δει το μισο πρωταθλημα απο τη κερκιδα και δινει γραφικες συνεντευξεις στα σπορ με τιτλο '' ΠΕΙΝΟΥΣΑ,,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!''

καλο δεν λεω  ;D,,θα βγαλουμε γουστα αλλα μετα??

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ο γκαρσια δεν ειχε κανει καθολου προετοιμασια περσι,και ειχε αρκετους τραυματισμους που τον αφηναν εκτος ρυθμου συνεχεια(πιθανοτητα λογω της ελειψης προετοιμασιας)
Θα γουσταρα πολυ να τον εβλεπα και του χρονου στην τουμπα.Δεν νομιζω να φυγει τελικα....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
το να εκφραζομαστε θετικα η αρνητικα για πιθανο μεταγραφικο στοχο δεν σημαινει οτι δεν εμπιστευομαστε οτι η παε και ειδικοτερα οι βρυζας-σαντος δεν θελουν το καλυτερο για την ομαδα και ακομα περισσοτερο δεν σημαινει οτι δεν θα γινει η μεταγραφη

Offline blue_eyes

• Βασικός
και για να συνεχισω αυτο που ελεγα το προβλημα μας με την ταχυτητα και το τρεξιμο στα χαφ νομιζω οτι θα φανει στα πλει-οφ απεναντι σε βαζελο-κουλα που εχουν πολυ πιο γρηγορα χαφ με πολλα τρεξιματα. Εαν θυμηθειτε τα 2 παιχνιδια μας εκτος με αυτες τις ομαδες (τα εντος ηταν στην αρχη και ηταν διαφορετικα τα πραγματα) ποσο πιο πισω επαιζε η ομαδα απο αυτους. Τα χαφ λογω πιεσης κραταγαν την ομαδα πισω και δεν προλαβαιναμε να ανεβουμε. Εξου και οι ελαχιστες ευκαιριες στα 2 αυτα ματς.

Σιγουρα στα πλει-οφ ο σαντος θα χρειαστει ολο το ροστερ και δεν αποκλειω να παιξει και ακομα και ο ηλιαδης σε καποια ματς. Τεταρτη-Κυριακη ειναι πολυ μεγαλη επιβαρυνση για καποιους παικτες μας και δεν νομιζω να την αντεξουν..

γενικα στα πλει-οφ θα φανει οπως ξαναειπα ποιοι παικτες μπορουν να παιξουν σε υψηλο επιπεδο και ποιοι οχι. Ολοι ειναι θα ξεκουραστοι και δικαιολογιες δεν υπαρχουν..

βεντερ συμφωνω σε ολα εκτος απο του σολερν αριστερα..δεν ειναι η θεση του και το εχει δειξει

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
βεντερ ο γκαρσια χρειαζεται στην ομαδα γιατι ειναι εμπειρος,γιατι εχει συνηθισει σε ομαδες μεγαλες με πορεια πρωταθλητισμου,γιατι ειναι τσαμπουκας και βρωμικος παιχτης οταν χρειαζεται,καταστρεφει ευκολα το παιχνιδι των αντιπαλων και απλωνει πολυ ωραια την αναπτυξη μας.εχει και μειονεκτηματα αλλα αυτα μπορει να τα ξεπερασει με μια καλη προετοιμασια
πραγματικα δεν νομιζω ουτε πως βερον και μουσλιμοβιτς προσφεραν παραπανω μεχρι στιγμης.

το μονο που μας λειπει στα κεντρικα χαφ ειναι η ταχυτητα και οχι τα πολλα τρεξιματα γιατι και οι σορλεν-μπαλαφας τα διαθετουν και ο γκαρσια ξερει να καλυψει εκει που πρεπει αμυντικα.επιθετικα θελουμε μεγαλυτερη ταχυτητα και νομιζω ο φωτακης ειναι ταμαμ.εκτος αν η παε εχει αρκετα χρηματα προς διαθεση

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για κάτσε ρε συ...Τώρα γίνεσαι άδικος. Παίρνεις μια λέξη και την αντιπαραβάλεις με μια άλλη και αυτόματα αλλάζει το νόημα. («Καφενές- ΠΑΟΚ»)

Νομίζω ότι δεν έγραψα ότι είναι Καφενές ο ΠΑΟΚ. Έγραψα: "Δεν του αρμόζει η κουβέντα καφενέ, παρά μόνο εποικοδομητικός διάλογος."

Υ.Γ. Και εγώ τσαντίζομαι μερικές φορές με τον αρνητισμό ορισμένων σε πράγματα που ανέφερες και εσύ (όχι στο ένα, όχι στο άλλο, ο ένας μας ξινίζει κλπ) αλλά τα τελευταία post σε καμμία περίπτωση δεν ήταν τέτοια. Απόψεις τεκμηριωμένες ήταν για πάικτες.

Ας δούμε τις τεκτηριωμένες απόψεις λοιπόν και κυρίως τους χαρακτηρισμούς για ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ ή υπάρχει ενδεχομένως σκέψη στην ΠΑΕ για την απόκτηση τους:

Εμένα αυτός δεν μου αρέσει πάντως φυσιογνωμικά και μόνο. Πολύ κλαψομούνης είναι.

Πρέπει να τον απορρίψει η ΠΑΕ λόγω φυσιογνωμίας. Μόνο μοντελάκια πρέπει να έρχονται στον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Η Μπάγερν αυτόν τον Ριμπερί γιατί τον κρατάει στην ομάδα της και δεν τον διώχνει;

προσπαθω να βλεπω αντικειμενικα τα πραγματα και για το βιτολο η γνωμη μου δεν ειναι καλη...τρεχει κ ειναι σκληροτραχηλος παικτης,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι κατι το εξαιρετικο,παντως αν ισχυει οτι θελει 500.000 το χρονο μου φαινεται μαλακια να δωσουμε τετοιο ποσο για τετοιο παικτη.
Aν έρθει ο Βιτόλο στον ΠΑΟΚ εγώ είμαι ο Πάπας. Τέτοια σιγουράκια είχαν και πέρσι μπόλικα οι φυλλάδες... Εκτός αυτού τα 5οο χιλιάρικα παραείναι πολλά για αυτόν τον παίχτη, εκτός και αν έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι, τέτοιο ώστε να επιτρέπει τέτοια φαινομενικά αχρείαστα απλώματα...

Γνωρίζουμε τα οικονομικά της ΠΑΕ και πως θα πρέπει να τα μοιράσουμε στο ρόστερ;

βλακείες. ποιος ο λόγος να έρθει ένας άλλος μεσοαμυντικός (και να έρθει δανεικός); Εδώ ηλιάδης και μπαλάφας δεν μπορούν να παίξουν και θα πάρουμε έναν που είναι χειρότερος από αυτούς;

Πρώτα από όλα δεν ξέρεις αν είναι στην ομάδα ο Ηλιάδης. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, όπως είναι γνωστό. Τώρα από που και ως που κρίνεις ότι ο Βιτόλο είναι χειρότερος του Ηλιάδη ή του Μπαλάφα; Πόσα παιχνίδια τον είδες και στην τελική αν αρέσει στο επιτελείο της διοίκησης και θέλει να τον φέρει, ποιο το πρόβλημα;

εννοείται ότι θέλουμε παίκτες ποιοτικούς και γρήγορους για την Ευρώπη. Που χωράνε εκεί μέσα παίκτες σαν τους βιτολο και φωτάκη;

υγ. αυτό για garcia και veron δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύεις ότι δεν θα 'ναι βασικοί;

Άσε το προπονητικό επιτελείο να το κρίνει!

πέρα από την κλωτσιά που είχε ρίξει στον βιερίνια και μας είναι αντιπαθής, σαν παίκτης είναι πολύ καλός, τρέχει ασταμάτητα και είναι φοβερός κόφτης , κάτι σαν τον γκαρσία αλλά στο πιο γρήγορο!!!! Για τον βιτόλο λέω!!!!
Mακριά τα γατάκια απο τον ΠΑΟΚ

Ουδέν σχόλιο!

Κανείς εκ των Χαλκιά, Ιβιτς, Μπακαγιόκο δεν έκοψε τη μπάλα 5 μήνες σε κάποιο παικτάκι μας...ο Βιτόλο το έκανε απροκάλυπτα.

δεν μιλάμε για τις δυνατότητες του για τη συμπεριφορά του
(+ότι πρέπει να του έχω ρίξει ίσα με 400 κατάρες φέτος...πως να αποδώσει στον ΠΑΟΚ αν πιάσει μια από αυτές?)

Ο Βιτόλο ήταν αντίπαλος και μας αντιμετώπιζε ως αντιπάλους! Μακάρι να δείξει το ίδιο πάθος αν κρίνει το προπονητικό επιτελείο ότι πρέπει να έρθει στον ΠΑΟΚ!

εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

Στην υγεία μας!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μου φαινεται οτι δεν θα ποσταρω απο δω και περα...θα κανω μονο παραθεση, αυτα που γραφει ο αλαμανα.. Για μια ακομα φορα με καλυψες απολυτα. ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ας γράφει τότε ο Σάντος και ο Βρύζας άντε και ο Ζαγοράκης για τις μεταγραφές..
Βέβαια θα γράφει και ο μεταφραστής του Σάντος για να καταλαβαίνουμε..
Εγώ προσωπικά δεν ασχολιέμαι πολύ με το εν λόγω σπορ, αλλά forum είναι και κανείς μπορεί να γράφει την γνώμη του χωρίς φόβο και χωρίς πάθος (εντός κανόνων του forum).
Επίσης πιστεύω και στην υποκειμενικότητα της τεκμηρίωσης των γραφομενών του καθενός.
ΑΡχίΔια

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
@Alamana
ΟΚ, το κόβω εδώ και δεν πρόκειται να κάνω ούτε να κάνω quotes για τις υπόλοιπες γνώμες που γράφτηκαν, ούτε να ξαναγράψω όλα τα υπόλοιπα που έλεγε το post μου, γιατί είμαστε offtopic. Μόνο ένα θέλω να διευκρινίσω προς αποφυγή παρεξήγησης:

Δεν είπα πως εσύ χαρακτήρισες τον ΠΑΟΚ καφενέ. Είπα πως παίρνοντας μια λέξη που ανέφερα εγώ («καφενές») και αντιπαραβάλλοντας την με τον ΠΑΟΚ («Για μερικούς από εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι ιερό. Δεν του αρμόζει η κουβέντα καφενέ») έβγαλες ένα συμπέρασμα που απέχει πολύ από αυτό που έγραψα και εξήγησα τι εννοούσα στο επόμενο post.

CLUB LARISA

• Guest
Xωρίς καμία διάθεση εναντίωσης καθώς σέβομαι τη γνώμη ιδίως παλιότερων Συνδεσμιτών, χωρίς καμία διάθεση να υποδείξω σε κανέναν τίποτα,ιδίως στον Ζήσαρο που ξέρει καλύτερα απ' όλους  εδώ μέσα, επαναλαμβάνω :

ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Άμα είναι να πάρουμε κ τον Λεκμπέλο......

apaoki13

• Guest
ΕΝΤΕΛΩΣ OFFTOPIC

Αποτρέπωντας τον κόσμο να μιλάει για μεταγραφικά, αποτρέπωντας τον κόσμο να μιλάει για το σκουλήκι, αποτρέπωντας τον κόσμο να μιλάει για τον Σαλπιγίδι (αυτό το έκανα κι εγώ γι' αυτό το βάζω). Για τη στον πούτσο μπορεί να συζητάμε σ' ένα φόρουμ; Η κριτική που γίνεται όταν ένας ποδοσφαιριστής κλείσει στην ομάδα μπορεί να είναι επιζήμια. Το να λέμε ότι δεν μ' αρέσει ο Βίτολο, ο Καρυπίδης και ο Αποσπόρης είναι άποψη και συμβάλη στη συζήτηση. Δεν το γράφει κανένας για να επιρεάσει τον Βρύζα ο οποίος ούτως ή άλλως δεν έχει ανάγκη ένα φόρουμ για να σχηματίσει άποψη. Ιδίως εσύ ρε Diego το κάνεις συνέχεια στα αγωνιστικά topic. Συζήτηση κάνουμε και όχι κράξιμο ή κριτική.

JamaicaN

• Guest
εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

Toτε μαλλον ειναι το  Jonnie to Blue των 200 ευρω....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ

Τωρα για Βιτολο εεεε ετσι κια λλιως κατι θα ψωνισουμε απτο φυτωριο μας  :D

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Επειδή θα με τρελάνετε σήμερα...
Είπε κανείς να μην γράφουμε την γνώμη μας για τους παίκτες;
Ναι στην εποικοδομητική κριτική σχετικά με την αγωνιστική αξία των παικτών, όχι όμως στους χαρακτηρισμούς!

Από όσα έχουμε γράψει μέχρι σήμερα, πόσοι από εδώ μέσα γνωρίζουμε ποδόσφαιρο (όχι μπάλα) και πόσες φορές πέσαμε μέσα;
Ας ανατρέξουμε στα παλιά post μας και ας δούμε τι γράφαμε. Όλοι άσχετοι είμαστε και όλοι έχουμε (εκτός από κωλοτρυπίδα) έτοιμη μια γνώμη.
Μας ξεφτύλισαν πέρσι οι υπεύθυνοι της διοίκησης και εμείς πάλι τα ίδια.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω
Ο καθενας εχει τις αποψεις του και το συζηταμε ποσο μαλλον σε θεματα μεταγραφικα-αγωνιστικα οπου υπαρχουν 1000 διαφορετικες αποψεις.
Ο καθενας μπορει να πει οτι δεν του αρεσει καποιος παικτης,να απαντησει καποιος αλλος να διαφωνει καποιος τριτος..Αυτο δεν ειναι και το νοημα του φορουμ?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ

Επειδή μπήκε και το δικό μου σε quote και επειδή αποφεύγω να γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι γιαυτό γράφω πολύ σπάνια (αλλά διαβάζω καθημερινά):

Ρε συ Αλαμάνα για να καταλάβω, θα πρέπει να είναι το forum χώρος που θα αποδυκνείει ο καθένας ότι ξέρει περισσότερα ή ότι την έχει μεγαλύτερη (την γνώση...)? Ο χαβαλές δεν επιτρέπεται? Δηλαδή το ότι κάναμε thread με τι γράφει η κάθε φυλλάδα και γελάμε με τους παίχτες που παίρναμε/είχαμε κάποτε και πανυγηρίζαμε κιόλας είναι διαφορετικό από το να λες "βρε τι σκατόφατσα είναι τούτος?". Πρέπει να αναλύσω την προπονητική μου ικανότητα -που φυσικά σαν έλληνας κατέχω στο έπακρο - και να την συγκρίνω με των υπολοίπων?

Είπαμε να μην πλακωνόμαστε, δεκτόν και έτσι πρέπει. Να μην κάνουμε τα ίδια που κοροιδεύουμε (πχ τις γελοιότητες που κάνουν τα αρειανά), πάλι κατανοητό. Αλλά να κόψουμε και το μπιρι μπίρι και τον χαβαλέ, δεν το καταλαβαίνω...αν είναι να βγάζουμε ανακοινωθέν και να μην το λέμε "forum"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αν πρόκειτε για χαβαλέ, βάλε ένα smileys  :P για να καταλάβουμε τι παίζει και οι υπόλοιποι που νομίζουμε ότι τα γράφεις σοβαρά και τρελαινόμαστε!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **