Μια χαρά τα λες φίλε, απλά ολόκληρη η ανάλυση σου είναι χτισμένη πάνω στο δεδομένο ότι αυτοί που σήκωσαν τη σημαία το έκαναν για να προκαλέσει συζητήσεις και να ανοίξει το θέμα της πολιτικής στο γήπεδο, κάτι που απλά δεν ισχύει. Μπορεί για σένα να είναι αστεία η δικαιολογία της εμψύχωσης κάποιου παίχτη ή του πικαρίσματος. Δεκτό αλλά για αυτα βγήκε. Μπορεί επίσης να θεωρείς αστεία και τις τούρκικες σημαίες στο παλέ και το πανό βουλγαρία ΠΑΟΚ που έβγαινε στις αρχές του 90 και το έλληνες είστε και φαίνεστε και το 400 χρόνια τουρκοκρατία κτλ και κτλ. Δεκτά όλα. Αλλά μην βλέπεις σχέδια και συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν έβγαινε κάτι πολιτικό όπως πχ ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ο πυρσός της ΝΔ, ο Τσε, η σβάστικα τότε θα ήμουν μαζί σου. Αλλά δεν συνέβη αυτό. Βγήκε μια σημαία και δεν με νοιάζει ποιας χώρας ήταν, όπως γίνεται εδώ και χρόνια στον ΠΑΟΚ. Για να καταλάβεις τι λέω φαντάσου να είχαμε ένα Αμερικάνο, Ρώσο, ή ένα γάλλο παικταρά και έβγαινε η ανάλογη σημαία. Θα γινότανε τίποτα; Μάλλον όχι και αν γινότανε θα φταίγανε αυτοί που θα αντιδρούσαν, όχι αυτοί που τη σηκώσανε, γιατί έγινε για θέματα του ΠΑΟΚ
ΥΓ: Εδώ είναι ένα αντιπροσωπευτικό φόρουμ ΠΑΟΚτσήδων. Μπορεί να μπει ο καθένας. Και γηπεδικός και ιντερνετάκιας και ότι θες. Δυστυχώς όμως η ευτυχώς δεν μπαίνουνε οι πάντες και ούτε είναι το κέντρο των εξελίξεων του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου
Θα πω μόνο
μακάρι να είναι έτσι.
Εγώ με αυτά που έγραψα εξέφρασα τους φόβους μου, παρά κάποια σιγουριά πως έτσι είναι.
Πάντως θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν σχολίασα τη σημαία, ούτε τη μανούρα και ούτε θα το έκανα ποτέ. Όπως δεν το έκανα σε καμία από τις περιπτώσεις που αναφέρεις.
Εγώ εξέφρασα τους φόβους και τις επιφυλάξεις μου, λόγω της ανακοίνωσης. Η ανακοίνωση είναι το κακό για μένα κι όχι η τουρκική σημαία (αν έμενε εκεί το θέμα και δε υπήρχε συνέχεια).
Πάντως ολόκληρη η ανάλυσή μου (όπως λες) είναι χτισμένη πάνω στο γεγονός πως τα παιδιά της Θ4 είναι πάρα πολύ ευφυή, άρα πάνω σε δεδομένο κι όχι πάνω σε υπόθεση για τα κίνητρα!
Για το ΥΓ
Αν παρανόησα τον τρόπο που το είπες συγγνώμη. Ναι, υπάρχουν πάρα πολλοί από την αφρόκρεμα του λαού μας που δεν μπαίνουν σε internet. Αλλά όταν λες πως από τη Θ4 δε μπαίνουν σε forum οπαδών, δεν το καταλαβαίνω. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση στο internet δεν βγήκε; Η Θ4 δεν έχει ιστοσελίδα και μέλη που ασχολούνται πολύ ενεργά με αυτήν; Δεν χρησιμοποιεί η Θ4 το internet πολύ συχνά και με πολύ καλό τρόπο;
Γιατί λοιπόν να μη μπαίνουν αυτά τα μέλη στο Paokworld; Αυτό ρωτάω και γι' αυτό απάντησα. Εδώ μήπως έχει γραμμένα λιγότερα χιλιόμετρα; Ή μήπως εδώ ασχολούμαστε λιγότερο με τ' αδέρφια μας στη φυλακή; Ή εδώ είμαστε άσχετοι με τους συνδέσμους;
Γιατί να μη μπαίνει εδώ μέσα ένα μέλος της Θ4; Εδώ μπαίνουν από παντού. Από όλους τους συνδέσμους, γιατί απλά όσοι είμαστε εδώ ανήκουμε σε όλο το λαό του ΠΑΟΚ.
Θεώρησα λοιπόν ότι το είπες απαξιωτικά, λες κι η Θ4 είναι κάτι υπεράνω. Αν όχι sorry ξανά
Και όχι το Paokworld
δεν είναι φυσικά το κέντρο των ΠΑΟΚτσήδικων εξελίξεων. Ούτε για πλάκα δε λέγονται αυτά. Αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο θέλω να το ξεκαθαρίσω.