ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4
Δημοσιεύουμε αυτούσιο ένα e mail που λάβαμε και με αφορμή αυτό διευκρινίζουμε ότι διαβάζουμε όλα τα e mail που μας στέλνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην απαντάμε σε όλα, λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψη. Έτσι και αλλιώς σε πολλά από αυτά που μας ρωτάνε, υπάρχουν απαντήσεις μέσα στα κείμενα μας.
Καλημέρα σας, είμαι μία οπαδός του ΠΑΟΚ από την ημέρα που γεννήθηκα, διότι τυγχάνω κόρη ενός ξακουστού τότε οπαδού του «ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ». Δυστυχώς στην ιστοσελίδα σας δεν έχει αναφορά στον πατέρα μου διότι δικαιολογημένα οι περισσότεροι σαν νεότεροι που είστε δεν τον γνωρίζατε (εποχή πριν τον ΝΙΚΟΛΑ), σε αντίθεση με τον σύζυγο μου για τον οποίο γίνεται αναφορά στην σελίδα σας, σαν ένα από τους δεκαεξάχρονους πιτσιρικάδες της ΘΥΡΑΣ 4. Για μια πιο πλήρη ενημέρωση σας, θέλω να επισημάνω το εξής:
Την εποχή 1968-1973 είχε ο πατέρας μου το κυλικείο της Τούμπας πριν από τον κ. Μάστακα και ακόμα ήταν κουμπάρος του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Χρήστου Τερζανίδη και πολύ φίλος με όλους τους παίκτες της χρυσής δεκαετίας, ακολουθούσε τον ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδος χρηματοδοτώντας τον κιόλας. Δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το 1983 όπου σύσσωμοι οι τότε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παραβρέθηκαν στην κηδεία του (Σαράφης, Γούναρης, Τερζανίδης, Αναστασιάδης, Ιωσηφίδης κλπ.) για τον λόγο αυτό και για ότι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ όλα τα χρόνια της ζωής του (Ψυχή, Σώμα, Εισοδήματα κλπ.) πιστεύω ότι αξίζει να γίνει αναφορά του ονόματος του στην ιστοσελίδα σας.
Το μικρόβιο του ΠΑΟΚ πέρασε στο DNA όλης της οικογένειας ( παιδιά, αδέρφια κλπ.) και γι αυτό συνεχίζουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ και την παραδίδουμε στις νεότερες γενιές.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση, Γαλάτεια Παπαδοπούλου
http://www.paokgate4.gr/nea.asp?neaid=434&mode=4