Προς ντεμεκ εκπαιδευόμενους commando του οπαδικού κινήματος που θίγω : Εδώ μέσα έχω μια ιστορία 4 χρόνων, το ποιά είναι η άποψή μου για την 4 και την κάθε 4, εύκολα μπορεί να την ψάξει όποιος θέλει. Αρκεί να να κουνήσει λίγο το ποντικάκι του σε παλαιότερα ποστς, ας μπει στον κόπο, εκτός αν είναι πρησμένο το χεράκι του απο φάπες που ρίχνει στο δρόμο, για χάρη του ΠΑΟΚ.
Εγω δεν είμαι Ζαγοράκης, ούτε Θύρα 4. Ούτε καν Πανελλήνιος είμαι, μπροστά στον ΠΑΟΚ. Είμαι Συνδεσμίτης που τριαντ - άρισ - ε προ καιρού και δεν έχω ν αποδείξω τπτ σε κανέναν. ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ, πλην Π.Α.Ο.Κ.
Όποιος λοιπόν λόγω λάθους ή λόγω σκοπιμότητος επηρεάζει την μάζα κ την σπρώχνει στην αδράνεια, κλείνοντας τα μάτια στα ΑΙΣΧΗ του Λίλη, θα την ακούει μεγαλοπρεπέστατα. Είτε είναι η Παναγία, είτε ο Χριστούλης είτε ο Μεσσίας. Οι εποχές με τα συγχωροχάρτια και τα ΑΒΑΤΑ είναι ίδιον και καλλιέργεια του μηχανισμού που κρατάει τον ΠΑΟΚ πίσω απο τον οφούλη, την ξανθούλα κ τον Ατρόμητα.
Τις αποδείξεις θα τις προσκομίσω σε δίκη προσεπίκλησης και θα καλέσω και τον ζαγόρα κ τον Δούκα για να πειστούν.
Πάπα ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ ούτε θ αποκτήσει.
Τέλος, εκτός απο τα ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ , για "την μεγαλύτερη νίκη απο ίδρυσης του Συλλόγου", τα υστερόγραφα εμετού με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ της 11αδας (το μόνο που απομένει είναι να ευχηθούμε κ καλή ενσωμάτωση στην εθνική τους - μια εθνική, μια "πατρίδα", ένα κράτος που ο ίδιος Σ.Φ. αποκηρύττει και ορθά κάνει εδώ και πολύ καιρό, μιλώντας για φωνές που πρέπει να γίνουν μολότοφ) δημιουργούν μια ιδεολογική σύγχυση και έναν αχταρμά που δεν συνάδουν ούτε με τα όσα πρεσβεύει το χαμηλοτάβανο χρόνια τώρα.
ΤΑΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΜΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΞΥΔΑΚΙ.
Αυτό δεν αίρει ούτε την άποψή μου για την 4, ούτε για την κοινωνία της που ναι αντικείμενο οργανωτικού θαυμασμού για μας που δεν ανήκουμε σ αυτή.
Αυτά απο τον Μέντορα που δεν ξέρει ούτε που βρίσκεται η 4, ούτε το πέταλό της εντός γηπέδου. Όσο για τους ποιούς συνδέσμους λερώνω, εχω να πω οτι κάποιοι ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ που δήθεν λέτε πως αγαπάτε. Και το χειρότερο είναι οτι το κάνετε απο άγνοια, ημιμάθεια και χαζομάρα. Εκεί σας οδήγησαν οι κονδυλοφόροι του κερατά που ζούνε απο το κουφάρι της ομάδας.
Όταν είσαι ο ιστορικότερος Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, όταν απο τα σπλάχνα σου βγήκαν μυθικοί στρατιώτες της ιδέας, τότε γεννιούνται και αντίστοιχες υποχρεώσεις. Για ποια ενότητα γίνεται λόγος κ σε ποιά ενότητα να προστρέξουμε? Στους κατ ουσία και κατ επανάληψη ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να πάνε το καράβι? Σ αυτούς που όσο μένουν μόνο κακό κάνουν? Σε ποιά ακόμα να πάμε πάσο? Πώς να στηρίξεις εκ νέου μια μη προσπάθεια βαπτίζοντάς την προσπάθεια? Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα χαιδέματα, ακόμα κ τώρα που η αγωνιστική κατάντια έχει πιάσει limit up ποιόν ωφελούν τον ΠΑΟΚ του bruno?
Gege οπαδέ που ξέρεις άτομα κ φάσεις ενω εμείς υπάρχουμε μόνο στα πλήκτρα?