η ευθηνη της 4 για το σημερινο χαλι ειναι οση ειναι και η "δικια σου" και η δικια μου και αυτουνου που κραζει μονο απο εδω και σε οποιαδηποτε κινηση real απεχει.αντι να βρισκουμε φταιχτες παντα στον απεναντι,τον διπλα και τον παραδιπλα ας κοιταξουμε και τι δεν καναμε εμεις σωστα.
Καμία σχέση
Και αυτή η καραμέλα με την αυτοκριτική ας λιώσει πια, και αυτοκριτική θα κάνουμε και κριτική σε όλους, ξέρεις ότι το εννοώ και το συγκεκριμένο το έχουμε κουβεντιάσει.
Και βασικά ακριβώς το ίδιο λέω κι εγώ, ας κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και θα είμαστε καλά. Αλλά από την άλλη η κριτική και η αυτοκριτική από μόνες τους δεν αρκούν, θέλει και διόρθωση, χρειάζεται και δράση. Τα λόγια είναι τσάμπα.
Ούτε για δεκανίκια μίλησα ούτε τα ισοπέδωσα όλα. Αλλά η εξομοίωση των πάντων δεν παίζει με τίποτα.
Όσο για το ξεκατίνιασμα, ίσως έχεις ένα δίκιο, αλλά εδώ καιγόμαστε και διακυβεύονται πολύ πιο σοβαρά ζητήματα πολύ καιρό τώρα.
simoun4A η άλλη καραμέλα που πιπιλάς εσύ περί μιζέριας να δεις ποιους μου θυμίζει... κι από δω και από κάτι άλλους "αδερφούς"