Δε ξέρω πια άτομα βρίσκονται πίσω απο την σύνταξη των ανακοινώσεων της Θυρα 4, αλλα τα κείμενα τους ειναι καταπληκτικά.
Με εκφράζουν 100%. Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι πραγματικά έχουν άποψη.
Εδω και τρία χρόνια που παρακολουθώ τις ανακοινώσεις τους διαπιστώνω τα εξής:
1. Πρόκειται για σοβαρά και ωριμα άτομα.
2. Εχουν εντονο πολιτικό και κοινωνικό προβληματισμό.
3. Είναι ανένταχτοι και ανεξάρτητοι.
4. Υπηρετούν σε απόλυτο βαθμό και πιστά, τις ιδέες και τις αξίες της ΠΑΟΚτσήδικης φιλοσοφίας και τρόπου ζωής.
5. Ολα τα κείμενα τους, είναι ζυγισμένα, καλοδουλεμένα, προσεχτικά, με βουτηγμένη την γλώσσα στο μυαλό και κυρίως απόλυτα ταυτισμένα με την ιδέα του ΠΑΟΚ και των συμφερόντων του.
6. Ο λόγος τους δεν ειναι παρορμητικός και ανώριμα συναισθηματικός αλλα συγκροτημένος με αρχή μέση και τέλος. Με στόχο και σκοπό.
7. Όλες οι ανακοινώσεις τους, συμβάλουν στην ενότητα του ΠΑΟΚ και στο ξεκαθάρισμα της οπαδικής ιδεολογίας του.
Είμαι υπερήφανος που είναι συνοπαδοί μου και συγχρόνως που υπάρχουν τέτοια μυαλά και πρόσωπα στο ΠΑΟΚ μας. Νιώθει κανείς σιγουριά και βεβαιαότητα οτι με τέτοιους συνδέσμους ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει στην ενότητα και στην διαφύλαξη των οπαδικών του ιδανικών.
Να είστε καλά παιδιά, καλή συνέχεια, και οταν θα ανέβω απο Θεσσαλονίκη σίγουρα θα έρθω να σας δω και να εγγραφώ στο σύνδεσμό σας. Το ίδιο θα προτρέψω να πράξουν και όλοι φίλοι απο Κρήτη. Μας εκφράζεται απόλυτα.
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά. ΠΑΟΚ πάνω απ ολα. !!!!!!!!!!!!!!